2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Böyle bir tehlikeyi göze alabiliyor muymuş peki? Bence konuş eşinle canım. Binbir türlü hali var gebeliğin son 3 ayı.. Allah korusun, Allah hepimize zamanlı doğumlar nasip etsin ama her ihtimali de düşünmek gerek. Yanında kimse yoksa eşin bulunmalı. Anacıkları da kusura bakmayacaklar artık..

Ay canim iyi ki gitmissin insalalh zamanini bekler bebegin biraz daha beklesin 1 ay sonra istediği zaman gelebilir. Sabırsız çıktı sizin bıcırlar

Ahh ahh beyimiz kendi ne diyorsa odur ben ne dersem diyim hastaneye nerdeyse 2 saat uzaklikta ilcede yaşiyoruz artık ne yaparım bilmem ama adamın aklına hiç gelmiyor. Yani süreklide söylüyorum bastan beri önde gelisimi muhtemelen erken gelir bizim hesabimiz gibi olmaz diye ama kabul etmiyor

Guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim canim benim.bi problem olssa doktor hemen soyluyor zaten sen de yuregini ferah tut. ALLAHim sagsalim evlatlarimiza kavudmayi nasip etsin insaALLAH

Ben iki üç hafta önce 1.5 saatlik yolaa gitmeyi göze alıyordum ama kızım hastalanınca iptal ettik. İyi ki de öyle yapmışız. Şimdi 1 saat bile olsa yola çıkmam. Arabada oturmak bile zor. Bir de başka bir yerde rahatça uyumak zor olur. Kendi yatağımda bile zor oluyor.

Ay canim iyi ki gitmissin insalalh zamanini bekler bebegin biraz daha beklesin 1 ay sonra istediği zaman gelebilir. Sabırsız çıktı sizin bıcırlar
Aynen kuzum icerde sıkıldı sanirim:) ama biraz daha sabret oğlusum diyorum:) ya dimdi sey kafama takildi bana neden serum igne vs yapilmadi diye

Aynen kuzum icerde sıkıldı sanirim:) ama biraz daha sabret oğlusum diyorum:) ya dimdi sey kafama takildi bana neden serum igne vs yapilmadi diye
Canım gerekli olsa bence yapılırdı. Demek ki çok az cıktı belki de yalancı doğum sancilari olabilir diye yapmamışlardır. Zaten 1 ay kaldı hani 25. 26. Haftalarda değilsin artık doğum yaklaştı. Bence bebek bekler diye yapmadılar

Haklısın canım geceleri kendi evinde bile çok zor geçiyor artık

Ben de hala gezme planları yapiyorumgaliba ben gezmeyi çok seviyorum ben de bir anormallik var galiba ama tabi kendi gitmek istediğim yer olacak
Calisiyorum bunalıyorum ondan herhalde.gun içinde de yarım saat yürüyüş yapmaya calisiyorumsonlara doğru biraz yoruyor ama .haftaya kontrole gidicem inşallah problem cokmaz.

Ben otobüs ile 8saatlik yola gittim.. Perşembe sabah bindim, dönüşü de cuma öğlen yaptım.. Şimdi de 23 Nisan tatili var diye yine yola çıkacağım.. Yolun dışında otogarlardan evlere varış süreleri de var.. Ama dert etmiyorum hiç.. Sizin birde araba olacağı için mola vererek gidebilirsiniz..

Yine benim eşim yanımda değil yıllardır, tek kalıyorum.. Muhtemelen eşim birkaç haftaya kadar Afganistana gidecek ve bir altı ay yanımda olmayacak.. Haftasonu halılarımı kaldırdım, her yeri temizledim.. 33. Haftam ama işe devam ediyorum, iş yerinde odamı-eşyalarımı taşıdım.. Yine dün yatılı misafirlerim vardı.. İşten gelip hazırlık yaptım.. Onlarda sürekli uzanma öyle yapma böyle yapma dediler ama çok takılmıyorum ben..

Hamileliğimin başından beri bir taksi numarası yanımda.. Yani çok takılma canım.. İnsan kendisine hasta muamelesi yapınca gerçekten hiçbir işini yapamıyor ve zorlanıyor.. Gitmek istiyorsan ve doktorun belirttiği erken doğum riskin yok ise çok rahat gidebilirsin bence.. Stres yapma kendine.. Gitmek istemiyorsan da evinde dinlenirsin..

Insanın gitmek istemedigi bir yer olunca halide olmuyor canım yoksa nazlı bi hamilr değilim herseyimi kendim yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…