- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 63
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #29.241
Bu fiyatlar şaka gibi cidden canım üniversite hastanelerindeki proflara fln gitseydin keşke onlar hem tecrübeli hemde fiyatları çok daha uygun oluyorB
bende bugün gittim kontrole 32 haftalik dedi dr iyi bi sikinti yok hafif batmalar var dedim normal dedi birde muhasebeye gidiyim dedim yüz yüze doğum fiyatı için konuşmak istedim benim dr prof o hastaneye dışardan geliyor iki saat muayene için doğum fiyatı farkılı denildi 1750 hastane istiyor kızlar 5000 tl dr alıyormuş şoklardayım 3 kez sordum kışın arayıp 1750 sezeryan değişmez fiyat dediler dr prof olsasami dediğimde evet buranın dr anlaşmalı dediler şimdide fiyat bu diyorlar allah hepimize yardım etsin benim riskli olduğu için secimim dr yana böyle oldu artık yapcak birşey yok vercez odaları gezdim baktim iyiydi sizlerde gezin bakın sorun son anda oluyor böyle durumlar
Bu fiyatlar şaka gibi cidden canım üniversite hastanelerindeki proflara fln gitseydin keşke onlar hem tecrübeli hemde fiyatları çok daha uygun oluyorB
bende bugün gittim kontrole 32 haftalik dedi dr iyi bi sikinti yok hafif batmalar var dedim normal dedi birde muhasebeye gidiyim dedim yüz yüze doğum fiyatı için konuşmak istedim benim dr prof o hastaneye dışardan geliyor iki saat muayene için doğum fiyatı farkılı denildi 1750 hastane istiyor kızlar 5000 tl dr alıyormuş şoklardayım 3 kez sordum kışın arayıp 1750 sezeryan değişmez fiyat dediler dr prof olsasami dediğimde evet buranın dr anlaşmalı dediler şimdide fiyat bu diyorlar allah hepimize yardım etsin benim riskli olduğu için secimim dr yana böyle oldu artık yapcak birşey yok vercez odaları gezdim baktim iyiydi sizlerde gezin bakın sorun son anda oluyor böyle durumlar
Dogru dur fakar doğuma biray kaldı değiştiremem ki baştan gitseydim keşke ama bebeğim sağlıklı olsun iyi olayım başka istediğim yok ama bu ücretler çok fazlaBu fiyatlar şaka gibi cidden canım üniversite hastanelerindeki proflara fln gitseydin keşke onlar hem tecrübeli hemde fiyatları çok daha uygun oluyor
Ben belki bebek geriniyodur veya itiyodur diye pek önemsemiyorum açıkçası çünkü sertleştiginde ağrı falan olmuyor.
Neden inanmıyorlar, daha mı küçük sanıyorlar? Ne güzel, doğuma az kalmış. Benim daha 7 hafta var. Sezaryen olacağı için bayram öncesi olacak büyük ihtimalle.Ben de 8.5 kg aldım. Sen ne güzel az almışsın. Doğuma kadar taş çatlasın 10 kg alırsın herhalde. Yürüyüş yapıyor musun?Benim göbeğim de senin ki kadar hemen hemen. 7 kilo aldım şimdiye kadar. Kimseye önümüzdeki ay doğum yapacağıma inandıramıyorum. Komşularım, akrabalarım, bebek alışverişi yaptığım satıcılar. Deliriyorum resmen. Sanki yalan söylicem...
Benimde agri felan yapmiuo sukur.ama tedirgin oluyorum yaa.
E Eliza7979 geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. Hastane fiyatı hakikaten yüksek. Ben geçen hafta odaları gezdim, iyiydi. Bizim hastane de 2850 TL istedi. Tek bir kapı süsü ve 11 fotoğraf çekimi dahilmiş bu fiyata. Aynı hastane 4 ay önce 2000 TL istiyordu. Müthiş zam yapmışlar.
sukufenazz toplanma bende de oluyor. Minik adam yer değiştiriyor sanırım. Geçen hafta çok sertti. Dr normal karşıladı. Erken doğum ihtimaline baktı, bir sıkıntı yokmuş. Ben de artık çok endişelenmiyorum. Geçen hafta resmen nefesim kesiliyordu. Bunu strese ve yorgunluğa bağlıyorum.
Çok rahatsız ediyorsa bi doktora git canım istersen.
Canım çok geçmiş olsun yavrularimiza bişey olunca kendimize olduğundan daha çok mahvoluyoruz,Allah beterinden saklasın. Benim kızimda 3 aylıkken yataktan düşmüştü,nasılsa hareketli değil diyerek bez almaya döndüm arkamı bı baktım yerde. Çok kötü bı durum,insan napacagini şaşırıyor. Anne olarak biz daha dikkatli olsak da her an yanında olamıyoruz hele hamilelikte daha zor. Kendinizi suclamayin olacağı varmış. İnşallah bu son olurkızlar selam, dün akşam maalesef oğlum evde kafasını yatak başına çarptı kanlar içinde kalıverdi birden2 dikiş atıldı 1 ay olmadan bu 2. kazası.. 1 ay önce de alnı yarılıp 1 dikiş atılmıştı çok moralim bozuk. Allah beterinden saklasın ama bunda biraz babasının da ihmali var.. artık çok ağırlaştığımdan onu çok koruyamıyorum aman babası değil mi diyorum dikkat etsin /etmeli dedim ama maalesef siz de göreceksiniz ki annelik iç güdüsü ile çocğunuza gelebilecek her türlü riski gözetip ona göre davranıyorsunuz bunun için harcadığınız enerji, sarfettiğiniz çaba size hiç koymuyor ama bir yandan da babanın bir o kadar umarsız ve rahat oluşu sizi deli ediyor... kendimde ve etrafımda gördüğüm hep böylee. nadir de olsa bazı anneler daha rahat bazı babalar daha hassas ama bu çok nadir..
Allah tüm yavrularımız her türlü kazadan beladan korusun..
Oğlumun ilk bebeklik kazası da 5 aylıkken annem ona bakarken olmuştu bizim yatakta uyutmuş 1 dakikalığına mutfağa gidip gelmiş o sırada yataktan yuvarlanıp yere düşmüştü ve alnı baya bi şişmişti Allahtan başka bişi olmamıştı.. Siz de doğumdan sonra çok dikkat edin bu ev kazaları çok kötü
Yaptiktan sonra sordum çatı bu sekilde anladiniz mk diye. Ilk gebeligim pek anlamiyorum dedim. O ayri dedi. Bundan daha mi kotu dedim
İstersin canım istersin. Hamilelik dönemi çok güzel. Hele doğunca daha da güzeller. Miniş halleri ayrı, büyüyüp tatlı tatlı ve bilmiş bilmiş konuşmaları ayrı güzel. İlk yıllar zor geçtiğinden bir süre çocuk düşünülmüyor ama sonra yine isteniyor :))) Hele bir doğsun, popişini bir ısır bak nasıl isteyeceksin tekrar.
Canım çok geçmiş olsun yavrularimiza bişey olunca kendimize olduğundan daha çok mahvoluyoruz,Allah beterinden saklasın. Benim kızimda 3 aylıkken yataktan düşmüştü,nasılsa hareketli değil diyerek bez almaya döndüm arkamı bı baktım yerde. Çok kötü bı durum,insan napacagini şaşırıyor. Anne olarak biz daha dikkatli olsak da her an yanında olamıyoruz hele hamilelikte daha zor. Kendinizi suclamayin olacağı varmış. İnşallah bu son olur
Yaptiktan sonra sordum çatı bu sekilde anladiniz mk diye. Ilk gebeligim pek anlamiyorum dedim. O ayri dedi. Bundan daha mi kotu dedim
kızlar selam, dün akşam maalesef oğlum evde kafasını yatak başına çarptı kanlar içinde kalıverdi birden2 dikiş atıldı 1 ay olmadan bu 2. kazası.. 1 ay önce de alnı yarılıp 1 dikiş atılmıştı çok moralim bozuk. Allah beterinden saklasın ama bunda biraz babasının da ihmali var.. artık çok ağırlaştığımdan onu çok koruyamıyorum aman babası değil mi diyorum dikkat etsin /etmeli dedim ama maalesef siz de göreceksiniz ki annelik iç güdüsü ile çocğunuza gelebilecek her türlü riski gözetip ona göre davranıyorsunuz bunun için harcadığınız enerji, sarfettiğiniz çaba size hiç koymuyor ama bir yandan da babanın bir o kadar umarsız ve rahat oluşu sizi deli ediyor... kendimde ve etrafımda gördüğüm hep böylee. nadir de olsa bazı anneler daha rahat bazı babalar daha hassas ama bu çok nadir..
Allah tüm yavrularımız her türlü kazadan beladan korusun..
Oğlumun ilk bebeklik kazası da 5 aylıkken annem ona bakarken olmuştu bizim yatakta uyutmuş 1 dakikalığına mutfağa gidip gelmiş o sırada yataktan yuvarlanıp yere düşmüştü ve alnı baya bi şişmişti Allahtan başka bişi olmamıştı.. Siz de doğumdan sonra çok dikkat edin bu ev kazaları çok kötü
He ya ben de icimdne onu gecirdiydimAy elini aymış atmaya baksaydı baari
Slmm canımmmCanım çok geçmiş olsun yavrularimiza bişey olunca kendimize olduğundan daha çok mahvoluyoruz,Allah beterinden saklasın. Benim kızimda 3 aylıkken yataktan düşmüştü,nasılsa hareketli değil diyerek bez almaya döndüm arkamı bı baktım yerde. Çok kötü bı durum,insan napacagini şaşırıyor. Anne olarak biz daha dikkatli olsak da her an yanında olamıyoruz hele hamilelikte daha zor. Kendinizi suclamayin olacağı varmış. İnşallah bu son olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?