2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar selam.bugun basladik temizlige.annemle kaynanam saolsunlar bu saat oldu daha yeni bitirdiler.yarin daha mutfaga girecekler.bende bisey yapmama ragmen yoruldum bi oraya bi buraya derken ayakta kaldim..garip biseyler oluyor bugun.aniden karnimda sertlesme oluyor sanki kasilma bu mu????

Canım aslında annen ve kv daha iyi bilir.. Sertleştiğinde onlar bir baksalar bir yerini mi dayadı, kasıldı mı? Hem kasılmayı da net tarif ederler..

Canım aslında annen ve kv daha iyi bilir.. Sertleştiğinde onlar bir baksalar bir yerini mi dayadı, kasıldı mı? Hem kasılmayı da net tarif ederler..

Canim onlar islendi bugun hep yazik.onlar hatirlamaZ ki hem kasilmayi dayanmayi.kac senelerrrr gecmis.ama daha cok kasilma gibi ya.bugun daha cok oldu net hissettim yani

Eşim de aynini dedi ben biraz fazla evhamli olunca:) ne bilim onu dusunup durdum:) dogru soyluyorsun canim gerekli gorse mutlaka yapardi doktoruma güveniyorum yani aslinda. InsaALLAH şu nisani atlatsak bari oģluşum diyorum:) bugun 33+1iz henüz

Bana hem iğne yaptılar hem serum verdiler bayağı ağrım vardı magnezyum inşallah iyi gelir.
Benim agrim yok kuzum kasilma var bebek toplanip kaliyo kaldigi yer sertlesiyo. Nst de az az sanci gördü oylr takip etcez dedi. Sana da bana da gecmisnolsun insaALLAH bebislerimizi sagsalim aliriz kucagimiza❤

Benim erken doğum vs bi riskim yok maşallah 33. Haftadayım dr Nisan başından itibaren gezmemi yasakladı.

Ayy kiyamam canim ya Bol bol dinlen uzan bi is yapmaRabbim korusun insallah iki hafta daha bekle guzel bebisAllaha emanet ol canm

Sağol canım zaten bir iş yapamıyorum ağırlaştım iyice uzaniyorum devamli aslında pek oturmaya alışkın değilim zor geliyor. Bende diyorum 1-2 hafta daha dayansin en azından kendini toparlar diye. Hayirlisi bakalım sende Allah a emanet ol canım.

Masallah canm sn bizden onde gidiyosnn:))Ikinciyi bekliyorsn.Bizim sana yetismemkz icin kirk firin ekmek yememiz gerekiyor❤Cinsiyetleri nedir kuzucuklarin?

Iyi bakalm canm Allah razi olsunnn❤

aynıyız canım benimde 33+4. Nisan bi bitse 35+2 oluyorum. Yani mayıs 15 ten sonra buyursun gelsin bizimkiler.. merak etme canım doktorun riske atmaz hiçbir şeyi 4 hafta sonra herşey bitmiş olacak bu seferde gelsin artık gelmiyor triplerine giricez..

Benim agrim yok kuzum kasilma var bebek toplanip kaliyo kaldigi yer sertlesiyo. Nst de az az sanci gördü oylr takip etcez dedi. Sana da bana da gecmisnolsun insaALLAH bebislerimizi sagsalim aliriz kucagimiza❤

Benimde bazen sertleşiyor karnım sonra düzeliyor hayırlısı canım sağlıkla gelsin bebislerimiz.

Doktora gorunmedin mi canim sonra birdne sancin artar rahimde acilma olur filan bence gorun derim. Ne kadarliksin? Biz 33+1 olduk bugun
Her iki haftada bi kontrolüm var bakıyor söylüyorum herşey normal diyor bende çaresiz kaldım artık. Bebek doğum poIstonunuda aldı 3 haftadır vajinanda baskı ağrı o biçim 31 bitiyor benimde

Aynn valla canim Bu seferde niye gelmiyo diye aglicaz

Masallah canm sn bizden onde gidiyosnn:))Ikinciyi bekliyorsn.Bizim sana yetismemkz icin kirk firin ekmek yememiz gerekiyor❤Cinsiyetleri nedir kuzucuklarin?
Niye kırk fırın ekmek yemen gerekiyor, anlamadım yorgunluktan :))) 4.5 yaşında kızım var. Şimdi de oğlum olacak nasipse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…