2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

ılıskı oluyorsa ha o ha el slkjhfksjkf

Kizlar az once gene karnim kasildi. Bu sefer kasilirken kasiklarimda hafif adet sancisi gibi sanci hissettim kasilma gecince o da durdu. Neler oluyo aneemm doğurmam dimi daha ya. Umarim yalanci sanci kasilmadir
Korkuyorum vallah. Sagsalim hayirlisi ile vaktinde kavussaydik evlatlarımıza.

Aaa canım çok sevindim, hatırladım eski nickini :) valla 3 yaşında oldu biciriklar aynı heyecanlar yeniden başladı. toist de Mayıs annelerinde onun da az kaldı doğuma :) Hayırlısıyla gelsin kuzucuklarimiz

Son düzenleme:
Aman canım dikkat et daha erken , eğer artarsa devam ederse doktora git de belki serum falan verirler

Çok geçmiş olsun canım

Aynen valla canım yeniden heyecan başladı bu sefer korku da eklendi başıma gelecekleri biliyorum çünkü:)
Evet geçen gün Mayıs annelerine göz gezdiirirken gördüm toist ı ona da yazdım hemen :)
Eski topige de baktım bir ara okudum çok duygulandım bazen geçmişin güzel anilarının bir yerde birikmiş olması ne güzel diye geçirdim içimden ne heyecan sevinç acı paylaşmışiz hep birlikte :)
Okuyunca çok özledim o günleri
Temmuz annesi olacağım görünüyor ama ben haziran olacakmışım gibi hissediyorum
İlkinde de son dakika Nisan annesi oldum hadi hayırlısı bakalım:)
Nasıl gidiyor gebelik her şey yolundadır umarım? Cinsiyeti nedir ?

Ben de bı aksilik olmazsa 1 Haziran'da doğum yapacam, hamilelik iyi şimdilik bı sıkıntı yok. Sadece gebelik şekeri çıktı onu da diyetle hallediyorum :) erkek olacak inşallah,valla ikinci de heyecanlanmam sanıyordum ama bu da heyecanlı valla, senin nasıl gidiyor hamilelik,iyidir inşallah

yalancı kasılmadır takıp et duzenlı oluyor mu bebek hreketlerı nasıl. benım vajınam acıyor cok mısal hep erken dogurakmısım gıbı gelıyor sole 35 e geleydık hayırlısıyla

Hadi az kaldı canım hayırlısıyla dogurursun inşallah :)
Aaa öyle mi canım diyetle hallolucak bişey zaten dikkat et kendine
Kaç kg aldın bu zamana kadar
Evet canım farklı cinsiyet olunca insanda farklı heyecan olur tabi ki bir de annelerin deodgi gibi her çocuğun yeri ayrı hepsinde ayrı heyecanlanıyor sun:)
Bende de iyi gidiyor ck şükür cnm biraz ağrılarım oluyor ama normal diyor doktor
Gebelik şekerim yok ama kiloma dikkat ediyorum yine hatirlarsan ilkinde rekor bende idi 30 kg ile

Merhaba kızlar uzun zamandır yazmıyordum hem okul hem ev derken sadece okuyup çıkıyordum şükür ki herkes iyi . Kızımın ismini belinay koyacağım sağlıkla gelir inşallah. İzne ayrıldım ve izin bekleyen tüm annelere nasip olsun inşallah gerçekten çok zorlanmıştım artık bol bol dinlenme vakti . Doktor kontrolleri iyi dediğiniz kasılmalar bende de oluyor ama doktorum çok normal olduğunu söyledi kızım yüzünü hiç göstermedi artık doğuma nasip son hazırlıklar herşey hazır gibi bir tek yatak kaldı o da bu haftasonu inşallah . Umarım hepimizin sağlıkla gelir yavruları. Hastane için lohusa setim ve hediyeliklerim de tamam fikir olması açısından foto atarım . Hayırlısıyla alsaydık kucağımıza

Sağol cnm bugün kotuyum bacaklarım ve vajinada bir ağrı kasılma var daha dün gttim dr iyiydi herşey anlamadım ben

Sabahlıklı setin kremini tercih ettim çantaya bir tane de gecelik koyacağım .
Anne kız tac ve terlik mor tercih ettim
Hediyelik içinde melek küre sipariş verdim masa üstüne koyuluyor ışıklı renk değiştiriyor tülü krem olacak isim de değişecek elime ulaşınca kargo onuda gönderirim son haliyle

Eklentiler

• 3084D475-08C9-430F-9DDA-70180F604B7D.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 108
  • 2B0F5617-30B6-44F5-AFC8-6F6D7D4436DE.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 98
  • 68E0DD73-85D9-44D3-9E37-2A646DD77157.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 106
Kolay gelsin cnm bende bugun başladım temizliğe tek farkla benim kimsem yok burda kv zaten yardım etmez kendi işimi kendim yapıyorum liste yaptım hergün bir işimi yapıcam kismetse

Aaa sendedemi aynı şey var bende aynıyım ameliyat sıkıntılı olucak allah yardımcımız olsun hepimizin plesentanin dolayı ben bebişin hareketliliği az hissediyorum sende öylemi sin doktor normal diyo plesenta önde olduğu için ama yinede çok korkuyorum sanki bebekte bir sıkıntı varmış gibi geceleri ne rüyalar görüyorum anlatamam sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…