- 28 Eylül 2017
- 229
- 270
- 33
- 36
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #29.261
Bu arada kizlar doktor ultrasonda rahimde incelme gorunce alttan muayane istedi. Ben de saf her zamanki yaotiklari aletle yapilcak sandim. Nst nin cekildigi dogumhaneye indim. Once nst cekildi. Sonra alttan muayane icin yan odaya çatala aldilar. Baktim ebe eline eldivenleri geciriyor. Ortada alett yok. Dedim elle mi yapacaksinizdedi baska neyle yapacagim gulerek espiri ile ben şok ben telaş içinde. Hic boyle biseye hazir ddeğilim tabi ciktim çatala. Geldi ebe. Atti elini abooooo ömrümden ömur gitti o an. Cok aci cektim niyeyse. Cok kasildigimi soyledi ebe..kasilmasan rahat olurdu dedi. Cok korktum ama ya neyden korktum? Bu yaptiklari dogumu daha cok tetikler mi diye tedirgin oldum. Ebe kesinlikle olmaz dedi yukari ciktim doktora tekrar sordum hic bi zarari olmaz dedi.rahimde aciklik var mi diye bakti iste yokmus şükür.
Valla hamile kaldigimi ogrendigim gunden beri biz iliskiye girmiyoz eşimleılıskı oluyorsa ha o ha el slkjhfksjkf
Aaa canım çok sevindim, hatırladım eski nickini :) valla 3 yaşında oldu biciriklar aynı heyecanlar yeniden başladı.Slmm canımmm
Hamileymissin sen de aramızda 1 ay var sağlıkla kucağına alırsın inşallah:)
3 sene önce Mayıs annelerinde birlikteydik (eski nickim ariver)
Göz gezdirirken seni gördüm nasılsın nasıl gidiyor
Prenses nasıl büyüdü kuuzucuklar aradan 3 sene geçmiş bile :)
Aman canım dikkat et daha erken , eğer artarsa devam ederse doktora git de belki serum falan verirlerKizlar az once gene karnim kasildi. Bu sefer kasilirken kasiklarimda hafif adet sancisi gibi sanci hissettim kasilma gecince o da durdu. Neler oluyoaneemm doğurmam dimi daha ya. Umarim yalanci sanci kasilmadir
Korkuyorum vallah. Sagsalim hayirlisi ile vaktinde kavussaydik evlatlarımıza.
Çok geçmiş olsun canımkızlar selam, dün akşam maalesef oğlum evde kafasını yatak başına çarptı kanlar içinde kalıverdi birden2 dikiş atıldı 1 ay olmadan bu 2. kazası.. 1 ay önce de alnı yarılıp 1 dikiş atılmıştı çok moralim bozuk. Allah beterinden saklasın ama bunda biraz babasının da ihmali var.. artık çok ağırlaştığımdan onu çok koruyamıyorum aman babası değil mi diyorum dikkat etsin /etmeli dedim ama maalesef siz de göreceksiniz ki annelik iç güdüsü ile çocğunuza gelebilecek her türlü riski gözetip ona göre davranıyorsunuz bunun için harcadığınız enerji, sarfettiğiniz çaba size hiç koymuyor ama bir yandan da babanın bir o kadar umarsız ve rahat oluşu sizi deli ediyor... kendimde ve etrafımda gördüğüm hep böylee. nadir de olsa bazı anneler daha rahat bazı babalar daha hassas ama bu çok nadir..
Allah tüm yavrularımız her türlü kazadan beladan korusun..
Oğlumun ilk bebeklik kazası da 5 aylıkken annem ona bakarken olmuştu bizim yatakta uyutmuş 1 dakikalığına mutfağa gidip gelmiş o sırada yataktan yuvarlanıp yere düşmüştü ve alnı baya bi şişmişti Allahtan başka bişi olmamıştı.. Siz de doğumdan sonra çok dikkat edin bu ev kazaları çok kötü
Sık sık olursa gitcem canim simdilik durağan insaALLAH da olmazAman canım dikkat et daha erken , eğer artarsa devam ederse doktora git de belki serum falan verirler
Aynen valla canım yeniden heyecan başladı bu sefer korku da eklendi başıma gelecekleri biliyorum çünkü:)Aaa canım çok sevindim, hatırladım eski nickini :) valla 3 yaşında oldu biciriklar aynı heyecanlar yeniden başladı.toist de Mayıs annelerinde onun da az kaldı doğuma :) Hayırlısıyla gelsin kuzucuklarimiz
Ben de bı aksilik olmazsa 1 Haziran'da doğum yapacam, hamilelik iyi şimdilik bı sıkıntı yok. Sadece gebelik şekeri çıktıAynen valla canım yeniden heyecan başladı bu sefer korku da eklendi başıma gelecekleri biliyorum çünkü:)
Evet geçen gün Mayıs annelerine göz gezdiirirken gördümtoist ı ona da yazdım hemen :)
Eski topige de baktım bir ara okudum çok duygulandım bazen geçmişin güzel anilarının bir yerde birikmiş olması ne güzel diye geçirdim içimden ne heyecan sevinç acı paylaşmışiz hep birlikte :)
Okuyunca çok özledim o günleri
Temmuz annesi olacağım görünüyor ama ben haziran olacakmışım gibi hissediyorum
İlkinde de son dakika Nisan annesi oldum hadi hayırlısı bakalım:)
Nasıl gidiyor gebelik her şey yolundadır umarım? Cinsiyeti nedir ?
Kizlar az once gene karnim kasildi. Bu sefer kasilirken kasiklarimda hafif adet sancisi gibi sanci hissettim kasilma gecince o da durdu. Neler oluyoaneemm doğurmam dimi daha ya. Umarim yalanci sanci kasilmadir
Korkuyorum vallah. Sagsalim hayirlisi ile vaktinde kavussaydik evlatlarımıza.
Hadi az kaldı canım hayırlısıyla dogurursun inşallah :)Ben de bı aksilik olmazsa 1 Haziran'da doğum yapacam, hamilelik iyi şimdilik bı sıkıntı yok. Sadece gebelik şekeri çıktıonu da diyetle hallediyorum :) erkek olacak inşallah,valla ikinci de heyecanlanmam sanıyordum ama bu da heyecanlı valla, senin nasıl gidiyor hamilelik,iyidir inşallah
Kusura bakma canım yazamadım bikaç gündür sayfaya bakamadım bende kararsızım tecrübeli olanların önerileri sayesinde karar vereceğiz sen karar verebildinmi
Sağol cnm bugün kotuyum bacaklarım ve vajinada bir ağrı kasılma var daha dün gttim dr iyiydi herşey anlamadım benE Eliza7979 geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. Hastane fiyatı hakikaten yüksek. Ben geçen hafta odaları gezdim, iyiydi. Bizim hastane de 2850 TL istedi. Tek bir kapı süsü ve 11 fotoğraf çekimi dahilmiş bu fiyata. Aynı hastane 4 ay önce 2000 TL istiyordu. Müthiş zam yapmışlar.
@sukufenazz toplanma bende de oluyor. Minik adam yer değiştiriyor sanırım. Geçen hafta çok sertti. Dr normal karşıladı. Erken doğum ihtimaline baktı, bir sıkıntı yokmuş. Ben de artık çok endişelenmiyorum. Geçen hafta resmen nefesim kesiliyordu. Bunu strese ve yorgunluğa bağlıyorum.
Kolay gelsin cnm bende bugun başladım temizliğe tek farkla benim kimsem yok burda kv zaten yardım etmez kendi işimi kendim yapıyorumKizlar selam.bugun basladik temizlige.annemle kaynanam saolsunlar bu saat oldu daha yeni bitirdiler.yarin daha mutfaga girecekler.bende bisey yapmama ragmen yoruldum bi oraya bi buraya derken ayakta kaldim..garip biseyler oluyor bugun.aniden karnimda sertlesme oluyor sanki kasilma bu mu????
Aaa sendedemi aynı şey var bende aynıyım ameliyat sıkıntılı olucak allah yardımcımız olsun hepimizin plesentanin dolayı ben bebişin hareketliliği az hissediyorum sende öylemi sin doktor normal diyo plesenta önde olduğu için ama yinede çok korkuyorum sanki bebekte bir sıkıntı varmış gibi geceleri ne rüyalar görüyorum anlatamam sanaBuarada plesanta privia durumum ağır kaldırmak yok ilişki yasak baştan beri ameliyatım sıkıntılı birbirimize dua edelim rabbim sağlıkla kurtarsin bizi evlatlarımızı kucagimiza allalim inşallah her gece kabus görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?