- 13 Temmuz 2012
- 1.430
- 1.715
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #29.221
İstersin canım istersin. Hamilelik dönemi çok güzel. Hele doğunca daha da güzeller. Miniş halleri ayrı, büyüyüp tatlı tatlı ve bilmiş bilmiş konuşmaları ayrı güzel. İlk yıllar zor geçtiğinden bir süre çocuk düşünülmüyor ama sonra yine isteniyor :))) Hele bir doğsun, popişini bir ısır bak nasıl isteyeceksin tekrar.Birinci dogumu gorunce ikinciyi istiyecegimi dusunmuyorm
Rabbim sana bagislasin cnm❤
Geçen hafta annemlerle kardeşimin yanına gidecektim,3 saatlik yol. Doktoruma sordum gitmesen iyi olur dedi. Erken doğum riskim de yok ,ben de gitmedim. Belki bişey olmayacak ama riske atmamak en iyisi bence.Kızlar size bişey danışmak istiyorum. Haftaya 32 haftalık olucağım inşallah fakat eşim 4-5 saatlik yola ailesinin yanina gitmek istiyor. Ben gitmek istemiyorum hem yol hem de açıkçası görmek istemediğim için sizce napmalıım? Yolun bebeğe zararı olurmu?
Çok geçmiş olsun canım,zamanına kadar bekler umarım. Ayaklarını uzatıp dinlenmeye bak,fazla yorma kendiniÇok teşekkür ederim bugün sancılarim iyice arttı hastaneye gittim nst de sancım çıktı serum verdiler 2 defa nst ye bağlandım sabahtan beri hastanedeyim yeni geldim magnezyum verdi erken doğum riski var gibi Allahım korusun.
bende bugün gittim kontrole 32 haftalik dedi dr iyi bi sikinti yok hafif batmalar var dedim normal dedi birde muhasebeye gidiyim dedim yüz yüze doğum fiyatı için konuşmak istedim benim dr prof o hastaneye dışardan geliyor iki saat muayene için doğum fiyatı farkılı denildi 1750 hastane istiyor kızlar 5000 tl dr alıyormuş şoklardayım 3 kez sordum kışın arayıp 1750 sezeryan değişmez fiyat dediler dr prof olsasami dediğimde evet buranın dr anlaşmalı dediler şimdide fiyat bu diyorlar allah hepimize yardım etsin benim riskli olduğu için secimim dr yana böyle oldu artık yapcak birşey yok vercez odaları gezdim baktim iyiydi sizlerde gezin bakın sorun son anda oluyor böyle durumlarGeçen hafta annemlerle kardeşimin yanına gidecektim,3 saatlik yol. Doktoruma sordum gitmesen iyi olur dedi. Erken doğum riskim de yok ,ben de gitmedim. Belki bişey olmayacak ama riske atmamak en iyisi bence.
Çok geçmiş olsun canım,zamanına kadar bekler umarım. Ayaklarını uzatıp dinlenmeye bak,fazla yorma kendini
Buarada plesanta privia durumum ağır kaldırmak yok ilişki yasak baştan beri ameliyatım sıkıntılı birbirimize dua edelim rabbim sağlıkla kurtarsin bizi evlatlarımızı kucagimiza allalim inşallah her gece kabus görüyorumB
bende bugün gittim kontrole 32 haftalik dedi dr iyi bi sikinti yok hafif batmalar var dedim normal dedi birde muhasebeye gidiyim dedim yüz yüze doğum fiyatı için konuşmak istedim benim dr prof o hastaneye dışardan geliyor iki saat muayene için doğum fiyatı farkılı denildi 1750 hastane istiyor kızlar 5000 tl dr alıyormuş şoklardayım 3 kez sordum kışın arayıp 1750 sezeryan değişmez fiyat dediler dr prof olsasami dediğimde evet buranın dr anlaşmalı dediler şimdide fiyat bu diyorlar allah hepimize yardım etsin benim riskli olduğu için secimim dr yana böyle oldu artık yapcak birşey yok vercez odaları gezdim baktim iyiydi sizlerde gezin bakın sorun son anda oluyor böyle durumlar
Bende anahtarlık diyodum gorumcem 20 gün önce doğurdu o dağıttı şimdi benim başka bişey bulmam lazım ama bir türlü bulamadimBen bebek şeklinde anahtarlık düşünüyorum şimdilik yada küçük kavanozlarda kolonya ama daha karar veremedim, bu arada isme de henüz karar veremedik
Valla benimde böyle, bana da normal geliyor bebek ne taraftaysa orda sertlik ve şişlik olur zaten dr da normal diyor. Sancım felanda yok anlamadım bu kasılma,sancı mı oluyor. Benim dr.um sorun olmadığını normal olduğunu belirtti ki bana da normal geliyor yadırgamadım hiç..
Yorulunca oluyor bendede yat biraz dolaşmak bile yoruyor ben bebegin çamaşırlarını utuledigjm gün fena oldum taş gibi oldu karnim belim koptu resmen yatman sartKizlar selam.bugun basladik temizlige.annemle kaynanam saolsunlar bu saat oldu daha yeni bitirdiler.yarin daha mutfaga girecekler.bende bisey yapmama ragmen yoruldum bi oraya bi buraya derken ayakta kaldim..garip biseyler oluyor bugun.aniden karnimda sertlesme oluyor sanki kasilma bu mu????
Ayağımı dikip yatmak çok zor iki minigim var sürekli peşinde koşuyorum ve devamlı ayaktayım,yemeklerim tuzsuz ama diğer gıdaları yiyorum bir duramıyorum işteBenimde sabah bi uyanıyorum davul gibi olmuşum ama gün içinde geçiyor ben pek şu tüketmiyorum ondan galiba karbonhidrat cok tuketme su tutar bide çok ayakta durma oda sisiriyor insanı
Geçmiş olsun ilk doğumum bu sebepten sezeryan oldu korkma inşallah bir sıkıntı olmadan doğum olur eğer bu parayı verecek durumun yoksa üniverste hastanesi ne gidin oradaki doktorlar daha tecrübeli ben sizi çok iyi anlıyorum benimde kanamam oluyordu ama oğlum doğdu ve şuan 4 yaşında çok şükür darsisi size.Tuzu hamuru princi makarnayı hayatından cıkar mutlaka aonra ayaklarını dık yat
Buarada plesanta privia durumum ağır kaldırmak yok ilişki yasak baştan beri ameliyatım sıkıntılı birbirimize dua edelim rabbim sağlıkla kurtarsin bizi evlatlarımızı kucagimiza allalim inşallah her gece kabus görüyorum
Gecen hafta kontrolum vardi herseyim normal gidiyordu bu zamana kadsr bu hafta su 2 3 gunde oldu kasilmalar valla.ne olacagi belli olmuyorHer iki haftada bi kontrolüm var bakıyor söylüyorum herşey normal diyor bende çaresiz kaldım artık. Bebek doğum poIstonunuda aldı 3 haftadır vajinanda baskı ağrı o biçim 31 bitiyor benimde
Aynen hayirli ve saglikli sekilde zmaaninda gelirler insaALLAH❤Benimde bazen sertleşiyor karnım sonra düzeliyor hayırlısı canım sağlıkla gelsin bebislerimiz.
Canimsin valla ne guzel dedinaynıyız canım benimde 33+4. Nisan bi bitse 35+2 oluyorum. Yani mayıs 15 ten sonra buyursun gelsin bizimkiler..merak etme canım doktorun riske atmaz hiçbir şeyi 4 hafta sonra herşey bitmiş olacak bu seferde gelsin artık gelmiyor triplerine giricez..
Geçen hafta annemlerle kardeşimin yanına gidecektim,3 saatlik yol. Doktoruma sordum gitmesen iyi olur dedi. Erken doğum riskim de yok ,ben de gitmedim. Belki bişey olmayacak ama riske atmamak en iyisi bence.
Çok geçmiş olsun canım,zamanına kadar bekler umarım. Ayaklarını uzatıp dinlenmeye bak,fazla yorma kendini
Fiyatlara bak yaa ,neden bu kadar abartı fiyat veriyorlar anlamıyorum. Parası olmayan doğum yapmasın mı , sırf doktorlarimiza alıştık diye devam ediyoruz zaten bı sürü masraf var. Allah yardımcımız olsun vallaB
bende bugün gittim kontrole 32 haftalik dedi dr iyi bi sikinti yok hafif batmalar var dedim normal dedi birde muhasebeye gidiyim dedim yüz yüze doğum fiyatı için konuşmak istedim benim dr prof o hastaneye dışardan geliyor iki saat muayene için doğum fiyatı farkılı denildi 1750 hastane istiyor kızlar 5000 tl dr alıyormuş şoklardayım 3 kez sordum kışın arayıp 1750 sezeryan değişmez fiyat dediler dr prof olsasami dediğimde evet buranın dr anlaşmalı dediler şimdide fiyat bu diyorlar allah hepimize yardım etsin benim riskli olduğu için secimim dr yana böyle oldu artık yapcak birşey yok vercez odaları gezdim baktim iyiydi sizlerde gezin bakın sorun son anda oluyor böyle durumlar
Benim göbeğim de senin ki kadar hemen hemen. 7 kilo aldım şimdiye kadar. Kimseye önümüzdeki ay doğum yapacağıma inandıramıyorum. Komşularım, akrabalarım, bebek alışverişi yaptığım satıcılar. Deliriyorum resmen. Sanki yalan söylicem...Eki Görüntüle 2138612
Benim karnım şu an böyle canım. Eşin emin ol ikinci kez baba olsaydı da sevinirdi. Bizim inşallah ikinci meleğimiz olacak. Eşim çok seviniyor. İlki kadar olmuyor ama yine de heyecan oluyor .
Mecbur kaldık gttik bikere dewam ettik bukadar beklemiyordum açıkçası allah hepimize yardım etsinFiyatlara bak yaa ,neden bu kadar abartı fiyat veriyorlar anlamıyorum. Parası olmayan doğum yapmasın mı , sırf doktorlarimiza alıştık diye devam ediyoruz zaten bı sürü masraf var. Allah yardımcımız olsun valla
Yorulunca oluyor bendede yat biraz dolaşmak bile yoruyor ben bebegin çamaşırlarını utuledigjm gün fena oldum taş gibi oldu karnim belim koptu resmen yatman sart
Aynen benimde bugun cok oldu cnm.sertlesip aninda duzeliyor
Aynen benimde bugun cok oldu cnm.sertlesip aninda duzeliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?