2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Birinci dogumu gorunce ikinciyi istiyecegimi dusunmuyorm
Rabbim sana bagislasin cnm❤
İstersin canım istersin. Hamilelik dönemi çok güzel. Hele doğunca daha da güzeller. Miniş halleri ayrı, büyüyüp tatlı tatlı ve bilmiş bilmiş konuşmaları ayrı güzel. İlk yıllar zor geçtiğinden bir süre çocuk düşünülmüyor ama sonra yine isteniyor :))) Hele bir doğsun, popişini bir ısır bak nasıl isteyeceksin tekrar.

Geçen hafta annemlerle kardeşimin yanına gidecektim,3 saatlik yol. Doktoruma sordum gitmesen iyi olur dedi. Erken doğum riskim de yok ,ben de gitmedim. Belki bişey olmayacak ama riske atmamak en iyisi bence.
Çok geçmiş olsun canım,zamanına kadar bekler umarım. Ayaklarını uzatıp dinlenmeye bak,fazla yorma kendini

B
bende bugün gittim kontrole 32 haftalik dedi dr iyi bi sikinti yok hafif batmalar var dedim normal dedi birde muhasebeye gidiyim dedim yüz yüze doğum fiyatı için konuşmak istedim benim dr prof o hastaneye dışardan geliyor iki saat muayene için doğum fiyatı farkılı denildi 1750 hastane istiyor kızlar 5000 tl dr alıyormuş şoklardayım 3 kez sordum kışın arayıp 1750 sezeryan değişmez fiyat dediler dr prof olsasami dediğimde evet buranın dr anlaşmalı dediler şimdide fiyat bu diyorlar allah hepimize yardım etsin benim riskli olduğu için secimim dr yana böyle oldu artık yapcak birşey yok vercez odaları gezdim baktim iyiydi sizlerde gezin bakın sorun son anda oluyor böyle durumlar

Buarada plesanta privia durumum ağır kaldırmak yok ilişki yasak baştan beri ameliyatım sıkıntılı birbirimize dua edelim rabbim sağlıkla kurtarsin bizi evlatlarımızı kucagimiza allalim inşallah her gece kabus görüyorum

Bende anahtarlık diyodum gorumcem 20 gün önce doğurdu o dağıttı şimdi benim başka bişey bulmam lazım ama bir türlü bulamadim

Yorulunca oluyor bendede yat biraz dolaşmak bile yoruyor ben bebegin çamaşırlarını utuledigjm gün fena oldum taş gibi oldu karnim belim koptu resmen yatman sart

Suyu ihmal etme sende tüket bebeğe su çok lazım aslında benim durum davul gibi olmak değil bacagima biri bastırınca içe cöküyor hafif ağrı oluyor.

Benimde sabah bi uyanıyorum davul gibi olmuşum ama gün içinde geçiyor ben pek şu tüketmiyorum ondan galiba karbonhidrat cok tuketme su tutar bide çok ayakta durma oda sisiriyor insanı
Ayağımı dikip yatmak çok zor iki minigim var sürekli peşinde koşuyorum ve devamlı ayaktayım,yemeklerim tuzsuz ama diğer gıdaları yiyorum bir duramıyorum işte
Tuzu hamuru princi makarnayı hayatından cıkar mutlaka aonra ayaklarını dık yat
Geçmiş olsun ilk doğumum bu sebepten sezeryan oldu korkma inşallah bir sıkıntı olmadan doğum olur eğer bu parayı verecek durumun yoksa üniverste hastanesi ne gidin oradaki doktorlar daha tecrübeli ben sizi çok iyi anlıyorum benimde kanamam oluyordu ama oğlum doğdu ve şuan 4 yaşında çok şükür darsisi size.

Her iki haftada bi kontrolüm var bakıyor söylüyorum herşey normal diyor bende çaresiz kaldım artık. Bebek doğum poIstonunuda aldı 3 haftadır vajinanda baskı ağrı o biçim 31 bitiyor benimde
Gecen hafta kontrolum vardi herseyim normal gidiyordu bu zamana kadsr bu hafta su 2 3 gunde oldu kasilmalar valla.ne olacagi belli olmuyor

Canimsin valla ne guzel dedin ay insaALLAH dedigin gibi şu mayisi ortalasak bari insaALLAH hayirli ve saglikli sekilde kavusuruz evlatlarimiza

Çok teşekkür ederim canım yormamaya çalışıyorum kendimi sürekli dinleniyorum.

Fiyatlara bak yaa ,neden bu kadar abartı fiyat veriyorlar anlamıyorum. Parası olmayan doğum yapmasın mı , sırf doktorlarimiza alıştık diye devam ediyoruz zaten bı sürü masraf var. Allah yardımcımız olsun valla

Bu arada kizlar doktor ultrasonda rahimde incelme gorunce alttan muayane istedi. Ben de saf her zamanki yaotiklari aletle yapilcak sandim. Nst nin cekildigi dogumhaneye indim. Once nst cekildi. Sonra alttan muayane icin yan odaya çatala aldilar. Baktim ebe eline eldivenleri geciriyor. Ortada alett yok. Dedim elle mi yapacaksiniz dedi baska neyle yapacagim gulerek espiri ileben şok ben telaş içinde. Hic boyle biseye hazir ddeğilim tabi ciktim çatala. Geldi ebe. Atti elini abooooo ömrümden ömur gitti o an. Cok aci cektim niyeyse. Cok kasildigimi soyledi ebe..kasilmasan rahat olurdu dedi. Cok korktum ama ya neyden korktum? Bu yaptiklari dogumu daha cok tetikler mi diye tedirgin oldum. Ebe kesinlikle olmaz dedi yukari ciktim doktora tekrar sordum hic bi zarari olmaz dedi.rahimde aciklik var mi diye bakti iste yokmus şükür.

Benim göbeğim de senin ki kadar hemen hemen. 7 kilo aldım şimdiye kadar. Kimseye önümüzdeki ay doğum yapacağıma inandıramıyorum. Komşularım, akrabalarım, bebek alışverişi yaptığım satıcılar. Deliriyorum resmen. Sanki yalan söylicem...

Mecbur kaldık gttik bikere dewam ettik bukadar beklemiyordum açıkçası allah hepimize yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…