- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #29.301
Çok almamışsın canım gayet iyi maşallah 1 ay da aynı kiloyu korumak çok çok iyi :)12 kilo aldım canım, diyete başladım başlayalı aynı kilodayim bir aydır. Valla 30 kiloda epey fazla ama veriliyor sağlık sorunu çıkmasın da :)
Maşallah size canım,ne güzel büyüyorlar, az kaldı valla :)
Aslında doğru diyorsun da işte alacam bişey iyi olsun bari diyorum :) ben de bı sırt çantası alacam bu gidişle, en rahatı o.
Kuzum erken değil artık senin ki,inşallah biraz daha bekler ama şimdi de gelse kritik aşamayı geçtin sen şükür,darısı bize :) benim de ilki sezaryen,bu da sezaryen olacak bakalım
Kolay gelsin cnm bende bugun başladım temizliğe tek farkla benim kimsem yok burda kv zaten yardım etmez kendi işimi kendim yapıyorumliste yaptım hergün bir işimi yapıcam kismetse
Kusura bakma canım yazamadım bikaç gündür sayfaya bakamadım bende kararsızım tecrübeli olanların önerileri sayesinde karar vereceğiz sen karar verebildinmi
Evet canım doktor çok rahat zaten ya :) amin inşallah siz de göreceksiniz zaman çabuk geçiyor malum. Bugün temizliğim de bitti artık gelirse de yapacak bişey yok maalesef12 kilo aldım canım, diyete başladım başlayalı aynı kilodayim bir aydır. Valla 30 kiloda epey fazla ama veriliyor sağlık sorunu çıkmasın da :)
Maşallah size canım,ne güzel büyüyorlar, az kaldı valla :)
Aslında doğru diyorsun da işte alacam bişey iyi olsun bari diyorum :) ben de bı sırt çantası alacam bu gidişle, en rahatı o.
Kuzum erken değil artık senin ki,inşallah biraz daha bekler ama şimdi de gelse kritik aşamayı geçtin sen şükür,darısı bize :) benim de ilki sezaryen,bu da sezaryen olacak bakalım
İnşallah gelmez bol bol uzanıp ayakları yukarı dikmek çok işe yarıyor tavsiye ederim :) benim küçük bir cadım var 3 yaşında uzanmak pek mümkün olmuyor. Peki alttan muayeneyle mi anladı rahim incelmesini yoksa ultrasondan mıAh benimki simdiden acele ediyor diken üstündeyim33+2 yim ve erken dogum riskim var rahimde incelme var dun nst girdim kucuk sancilar cikti umarim hepsi vaktinde gelir hayirli ve saglikli sekilde
Kış olduğu için hırka tarzı bişey giyince karnım belli olmuyo. Üstü yazılı hamile tsirtleri giyince farketti komşularım hamile olduğumu. Doğum ne zaman diye soruyolar. Önümüzdeki ay deyince şoka giriyolarNeden inanmıyorlar, daha mı küçük sanıyorlar? Ne güzel, doğuma az kalmış. Benim daha 7 hafta var. Sezaryen olacağı için bayram öncesi olacak büyük ihtimalle.Ben de 8.5 kg aldım. Sen ne güzel az almışsın. Doğuma kadar taş çatlasın 10 kg alırsın herhalde. Yürüyüş yapıyor musun?
Çok teşekkür ederim bugün sancılarim iyice arttı hastaneye gittim nst de sancım çıktı serum verdiler 2 defa nst ye bağlandım sabahtan beri hastanedeyim yeni geldim magnezyum verdi erken doğum riski var gibi Allahım korusun.
InsaALLAH canim cok tesekkur ederim.. ultrasondan rahim incelmesi oldugunu anladi. Sonra alttan muayane istedi aciklik var mi yok mu diye bakmak icinİnşallah gelmez bol bol uzanıp ayakları yukarı dikmek çok işe yarıyor tavsiye ederim :) benim küçük bir cadım var 3 yaşında uzanmak pek mümkün olmuyor. Peki alttan muayeneyle mi anladı rahim incelmesini yoksa ultrasondan mı
Kolay gelsin cnm bende bugun başladım temizliğe tek farkla benim kimsem yok burda kv zaten yardım etmez kendi işimi kendim yapıyorumliste yaptım hergün bir işimi yapıcam kismetse
Dönebilir canım son ana kadar ümit var 37 ye kadarBugün 34 haftalık olduk dün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda ama erva hatunun kafası yukarda ayakları aşağıda pek dönesi yok doktorumuz ümit ediyorum döner diye yoksa sezeryan yolu gözüktü bize de ilk kızım normaldi kafamda deli sorular
Dönebilir canım son ana kadar ümit var 37 ye kadar
Aynen öyle canım inşallah döner daha vakti varEvet kuzum 3 hafta sonra gittiğimde bakalım dönmüş olucak mı her anı atlattık hamd olsun şimdi de dönücek mi dönmicek mi diye düşünüyoruz hamileliğin her evresi çılgınlık
Daha döner canım vakti var, dönmezse de sağlık olsun. Sağlıkla gelsin bebislerimizBugün 34 haftalık olduk dün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda ama erva hatunun kafası yukarda ayakları aşağıda pek dönesi yok doktorumuz ümit ediyorum döner diye yoksa sezeryan yolu gözüktü bize de ilk kızım normaldi kafamda deli sorular
canim benim bebegimde suan makat gelisli dönmez dedi artik benm doktorum usg de bpd si nasil senin bebegin haftasiyla uyumlumu ben suan tam 33 haftaligim ve 2 hafta gerilik var bas cevresinde bi hastaliktan bahsetti doktorum korkuyorm Rabbim korktugumuza ugratmasin. bazen basi yukarda olan bebeklerdede böyle cikabiliyomus o yuzden sordum sanada insallah sıkıntı olmaz.Bugün 34 haftalık olduk dün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda ama erva hatunun kafası yukarda ayakları aşağıda pek dönesi yok doktorumuz ümit ediyorum döner diye yoksa sezeryan yolu gözüktü bize de ilk kızım normaldi kafamda deli sorular
Yaa canm geçmiş olsun dikkat et kendine dinlen geçer inşaAllah şimdi nasılsın biraz daha iyi misin
Geçmiş olsun canım.. ağrıların nasıl ? Benimde kasılmalarım çok sık.. devamlı pozisyon değiştiriyorum bu yüzdenSağol canım ilaçları Içince biraz rahatlıyorum ilacın etkisi geçince yine başlıyor ağrılarım bu gidişle erken gelecek bebeğim galiba çünkü ağrılarım çok fazla ..
Bugün 34 haftalık olduk dün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda ama erva hatunun kafası yukarda ayakları aşağıda pek dönesi yok doktorumuz ümit ediyorum döner diye yoksa sezeryan yolu gözüktü bize de ilk kızım normaldi kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?