2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kolay gelsin cnm.neden yardim etmio kaynanan ki???zor olur ya Allah yardimcin olsun.ama tek basina yapma Allah korusun nolur nolmaz.ben dunden beri bi is yapmadim ortada gezdim biraz bugun doktora gttim dunden beri kasilmam var karnim sertlesiyo
Geçmiş olsun canim Dikkat et sende biz hemen hemen aynıyız senle... adı üstünde gelinim ben kızı değilim ki yardım etsin gorumcem hamileydi kadın 36 haftadan gitti kızına yerleşti herseyinı yaptı bebegin kiyafetlerini yikadi utuledi temizlik pogca börek attı dolabına kirkini çıkaricak dahada gelmeye niyeti yok bebeğe kendi bakicakmis kayinpederde bana kaldı tabi...gorumcem iki aylık hamileydi aman kızım sen hamilesin diye elini hicbirseye vurdurmadi pazar gorumceme gittik kv gelmiş bana kayinbaban meyve istiyor bi tabak hazirlada ver diyor gorumcemde bile yemek bulasik ben uğraştım milletin hizmetine ben döndüm bu halimle anlıcagın sözde misafir gitmiştik ...Allahta biliyo ya kimseden bisey istemiyorum yapar kirk yilda basima kakarlar kendi isimi kendim yaparim rabbim saglik versin yeterki.... ay çenem düştü ne dolmuşum ben beee

Ay sinir oldum onun ki can seninki patlıcan misali. Sinir olurum ya böyle kendi çocuğunu seçenlere.. çocukta olsa yetişkin de olsa. Hem o da torunun diğeri de. Çok gıcık oldum şu an kv ne.

Ayy nasıl bir liste ya bize de paylaşsan bende temizlik yapicam ama nerden baslicam napicam hiç bilmem öyle şeyleri
Cnm ben resim paylaşamıyorum beceremiyorum bi türlü şöyle yazayım
Mutfak dolabı ve duvarları silincek
Buzdolabı silincek
Kapılar silincek
Camlar silincek perdeler yikaniçak
Yazlık kışlıklar ayrılçak dolaplar silinip yerlesıcak
Ayakkabılık kitaplık tv ünitesi silincek
Banyo silincek
Koltuklar ve sandalyeler silincek
Halılar yikaniçak
Bebegin kıyafetleri yıkanıp utulenicek...
Liste böyle uzayıp gidiyor anlıyacagın canım
Not silincek yazılı herşey ciflenicek tabikide

Abow diyorum başka da kolay gelsin diyorum birde liste daha uzuyor demissin benim tuvalet banyo çok ince temizlenecek duvarları falan yıkanacak.
Mutfak yine ince temizlik dolaplar iç dış duvarları..
Camlar perdeler halılar...
Balkonlar..
Büyük vestiyer var orayı halletcem.
Yazlık kışlık faslını hallettim bu hafta..
Bu kadar dahasiyla uğraşamam ve zaten kendi başıma yapamam

Ay sinir oldum onun ki can seninki patlıcan misali. Sinir olurum ya böyle kendi çocuğunu seçenlere.. çocukta olsa yetişkin de olsa. Hem o da torunun diğeri de. Çok gıcık oldum şu an kv ne.
Aman ben alıştım artık canım ikinci sınıf insan muamelesi görmeye adı üstünde kaynana işte ne Bekliyorum ki sanki...herkes kalbinin ekmeğini yer bunü bilir bunu söylerim

Öyle cnm valla hiç bitmiyor iş malesef ama hergün bir yeri yaparsam yavaş yavaş biter işte son zamana bırakmamak lazım sanada kolay gelsin

hep aynı şeyler gerçekten ,şimdiden ağırlaşırsan son ay napacan
inan ki hep aynı şeyler ,şimdiden ağırlaşırsan ne yapacan ,şimdiden bebeğin kıyafetleri yıkanırmı ,şu alınır mı ,daha erken 31 oluyorum ve herşey erken diye diye milletle uğraşıyorum .en iyisi kimseyi dinlememek ,kafamıza göre kıyafetleri alıp ,canımız isteyince yıkayıp ütülemek . Doğuma giderken mi yapacaz canım. Bir de gün günü aratıyor daha çabuk yorulmaya başladım .eğilmesi bir zulüm . Araya sürekli gündelik işler karışıyor .kızımın okulu var . Düşündükçe ne ne zaman yetişecek endişeleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…