2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Geçmiş olsun canım.. ağrıların nasıl ? Benimde kasılmalarım çok sık.. devamlı pozisyon değiştiriyorum bu yüzden

Teşekkür ederim canım bazen aşağıdan sancı giriyor bağırıyorum resmen bazen de karnımda hem kasılma hemde ağrı oluyor özellikle sol tarafıma çok sık ağrı giriyor bebeğin hareketleri de canımı acıtıyor böyle giderse bu ağrı sızı ya dayanamam daha dün gittim doktora

Kizlar bende de oluyor sanirim bu yasadigim kasilma benim.dunden beri yasiuorum bende.sertlesme ve kasilma ama agrim yok.dun biraz ayakta dolandim temizlige basladik annemler yapiyo.hele dun daha cok kasildi sertlesti.bugun sabah gene daha yorulmadan baslayinca hemen doktorumu aradim hemen gel bi bakalim dedi.ilk defa nstye girdim bu arada.bizim oglan kasilip dururken sedyeye yatinca bi guzel durdu.sora hemsire cikolata meyve suyu ic gel.karnini doyur dedi.toktum oysa.gttik yedik geldik.gene ayni.sora hafif yan donunce hele sukur basladi kipirdsnmaya.sora doktora gisterdim sorun yok dedi.muayene etti birde.oysaki haftayaydi randevum.gene gidicem ama kan tahlili olucak.bas asagi donmus kuzum.dinlen ayakta kalma dedi.oglusum kilo almis cok mutlu oldum.9gunde önden gdiomusuz

Aynen öyle oluyor valla, nasıl bı özlem daha dogmadan,doğunca da kat kat artıyor ozlemeler :) güzel haberlerle gel inşallah,ben de salı günü gorecem çok merak ediyorum. Ne durumda nasıl diye
Ohh ne güzel haberlerle gelmişsin, hep böyle haberlerle son haftalarimiza kadar gidelim inşallah

Sağol canım ilaçları Içince biraz rahatlıyorum ilacın etkisi geçince yine başlıyor ağrılarım bu gidişle erken gelecek bebeğim galiba çünkü ağrılarım çok fazla ..
Nasil bi agri canim nerelerinde hissediyosun? Ya ben de cok korkuyorum insaALLAH biraz daha sabreder bebislerimiz

Ins canim benim ins hepimiz saglicakla kavusalim.

Sağol canım ilaçları Içince biraz rahatlıyorum ilacın etkisi geçince yine başlıyor ağrılarım bu gidişle erken gelecek bebeğim galiba çünkü ağrılarım çok fazla ..
Canm kilosu ne kadar . Canm Allah korusun doğsa bile yaşar Allahın izniyle kuvezde de çok kalmaz Rabbim yar ve yardımcın olsun insaAllah tabi temennimiz zamanında gelmesi ama tehlikeyi de atlattık bu haftalarda yaşayan çok bebek var

Benim bugün resmen vajinam ağrıyor bacalarımın iç kısmı kasiliyor vajinadaki bu batma nedir bilmiyorum. Dün gttim dr sorjn yok dedi bu sabah böyle ağrıyla uyandım yatiyorum
Geçmiş olsun cnm o ağrı bendede bir haftadır var artık zaman daralıyor diyo olduğunu düşünüyorum kötüye yormak istemiyorum artık hiçbirşeyi ya

eşlerin papucu simdiden dama atildi valla

Inslalah 2 hafta daha bekler canım. Gerçi 34 den sonra ciğerleri gelişmiş oluyor pek sorun olmaz ama yine de 36 biterse prematüre olarak sayılmaz.. ınslalah hayırlısı olur kendini yorma

Enfeksiyon cnm fitil verdi dr yurutmuyordu beni yatiyorum bitane fitil verdi
Mart nisan kötü geçti benim icin pisikolojik olarak eşimle ailesiyle uğraşmaktan yoruldum bebegimin sevincini yasatmadilar maalesef bebeğim bana güç veriyor ama oda Bend e çok yıprandık

Ayy canim yaRabbim yardimcin olsun.Elimizden basaka bir sey gelmiyor ki duamizdasin❤❤

Seninki de inşlah iyidir kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…