2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Nasil bi agri canim nerelerinde hissediyosun? Ya ben de cok korkuyorum insaALLAH biraz daha sabreder bebislerimiz

Belli bir yerde değil canım sol tarafımda genel bir ağrı oluyor sancı hariç bebek en başından beri sol tarafımdaydi yine aynı yerde karın ağrısı gibi ama gelip geçiyor sürekli.. Inşallah zamanında gelir bebislerimiz daha erken çünkü.

Anladim canim insaALLAH zamaninda gelirler aynen daha cok cok erken :/

Amin canım kilosu 2 kilo 250 gram civarı en azından 1-2 hafta daha durmasını istiyorum kendine gelsin diye 36 falan olsaydık iyiydi bilmiyorum bu kadar ağrı normal mi bazen çok zorluyor bazen 2-3 saat ağrı olmuyor rahatlıyorum..

Inslalah 2 hafta daha bekler canım. Gerçi 34 den sonra ciğerleri gelişmiş oluyor pek sorun olmaz ama yine de 36 biterse prematüre olarak sayılmaz.. ınslalah hayırlısı olur kendini yorma

Inşallah canım bende öyle diyorum en azından 10-15 gün daha durabilsek. Hiç bir iş yapamıyorum sürekli dinleniyorum inşallah biraz daha bekleyebiliriz.

Kızlar hediyelik ne dagiticaksiniz bi diyin hele ben bi türlü karar veremedim yahu ...
Hoş daha adını bile bulamadım etikete ne yazdiricaksam artik
karar değiştirmezsem eğer açacaklı magnetler çıkmış onlardan düşünüyorum .esans dedim sonra vazgeçtim çoğu hediyelikler artık baydı .

Kyamam sana ya diyecek bisey bulamadim kaynanana suan cok kizdim yani... :/esin birsey demiyomu annesine peki yaaa

Kızlar hamilelik fotoğraf çekimi yaptınız mı ya da düşüyor musunuz? Doğum için de bir kaç kişiyle konuştuk da çok abartı rakamlar verdiler . Bende bir arkadaşı sokacam nasıl çekerse artık olduğu kadar.hamilelik çekimi için de bir elbise sipariş verdim ,kızım a da ayni renk elbise inşallah açık alanda kendimiz çekeceğiz

Haftasıyla uyumlu canım doktor olumlu konustu hamd olsun ama gene de takmamak lazım fazla ölçümleri çünkü oynama olabiliyor canım Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

Kizlar ben aslinda agustos annesiyim ama bizim taraftakuler uyumus :) 3 bucuk gibi karin agrisiyla uyandim 3 defa buyuk tuvalete ciktim.ishal olmusum megaform diye magnezyum aliyorum dun 13 gibi 2. Defa aldim ondanmi oldu sizce sabah dr a gidicem ama uykum kacti kotu bisimi var diye hala ara ara karin agrim var

Bence ilaçtan olmuştur zaten magnezyum ishal yapıyor.. karnında büyük ihtimalle ishal sebebiyle agrıyordur canim telas yapma

Kızlar midemde ateş topu var sanki saat 3te midemin yanmasına uyandım. Çok uykum var ama uyuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…