- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #29.361
Nasil bi agri canim nerelerinde hissediyosun? Ya ben de cok korkuyorum insaALLAH biraz daha sabreder bebislerimiz
Anladim canim insaALLAH zamaninda gelirler aynen daha cok cok erken :/Belli bir yerde değil canım sol tarafımda genel bir ağrı oluyor sancı hariç bebek en başından beri sol tarafımdaydi yine aynı yerde karın ağrısı gibi ama gelip geçiyor sürekli.. Inşallah zamanında gelir bebislerimiz daha erken çünkü.
Canm kilosu ne kadar . Canm Allah korusun doğsa bile yaşar Allahın izniyle kuvezde de çok kalmaz Rabbim yar ve yardımcın olsun insaAllah tabi temennimiz zamanında gelmesi ama tehlikeyi de atlattık bu haftalarda yaşayan çok bebek var
Anladim canim insaALLAH zamaninda gelirler aynen daha cok cok erken :/
Inslalah 2 hafta daha bekler canım. Gerçi 34 den sonra ciğerleri gelişmiş oluyor pek sorun olmaz ama yine de 36 biterse prematüre olarak sayılmaz.. ınslalah hayırlısı olur kendini yorma
karar değiştirmezsem eğer açacaklı magnetler çıkmış onlardan düşünüyorum .esans dedim sonra vazgeçtim çoğu hediyelikler artık baydı .Kızlar hediyelik ne dagiticaksiniz bi diyin hele ben bi türlü karar veremedim yahu ...
Hoş daha adını bile bulamadım etikete ne yazdiricaksam artik
Ayy canim yaRabbim yardimcin olsun.Elimizden basaka bir sey gelmiyor ki duamizdasin❤❤
Geçmiş olsun canim Dikkat et sende biz hemen hemen aynıyız senle... adı üstünde gelinim ben kızı değilim ki yardım etsin gorumcem hamileydi kadın 36 haftadan gitti kızına yerleşti herseyinı yaptı bebegin kiyafetlerini yikadi utuledi temizlik pogca börek attı dolabına kirkini çıkaricak dahada gelmeye niyeti yok bebeğe kendi bakicakmis kayinpederde bana kaldı tabi...gorumcem iki aylık hamileydi aman kızım sen hamilesin diye elini hicbirseye vurdurmadi pazar gorumceme gittik kv gelmiş bana kayinbaban meyve istiyor bi tabak hazirlada ver diyor gorumcemde bile yemek bulasik ben uğraştım milletin hizmetine ben döndüm bu halimle anlıcagın sözde misafir gitmiştik ...Allahta biliyo ya kimseden bisey istemiyorum yapar kirk yilda basima kakarlar kendi isimi kendim yaparim rabbim saglik versin yeterki.... ay çenem düştü ne dolmuşum ben beee
Arada sırada kullanıyorum bazen sabahları kolonya da sürüyorum.Kızlar merhaba.gogus ucu kremi kullanmaya başlayan var mi
Daha döner canım vakti var, dönmezse de sağlık olsun. Sağlıkla gelsin bebislerimiz
canim benim bebegimde suan makat gelisli dönmez dedi artik benm doktorum usg de bpd si nasil senin bebegin haftasiyla uyumlumu ben suan tam 33 haftaligim ve 2 hafta gerilik var bas cevresinde bi hastaliktan bahsetti doktorum korkuyorm Rabbim korktugumuza ugratmasin. bazen basi yukarda olan bebeklerdede böyle cikabiliyomus o yuzden sordum sanada insallah sıkıntı olmaz.
Kizlar sanirim biz isiim
Doner canim daha 40 kadar :)Ismide pek guzel adiyla buyusun guzelimm❤❤❤
Lanomest CanımHangi markayı yazdı cnm sana doktorun
Zaman su gibi aktı canım son ay da geçmiyor diyolar ben 36 dan sonra hemen doğsun istiyorum
Kizlar ben aslinda agustos annesiyim ama bizim taraftakuler uyumus :) 3 bucuk gibi karin agrisiyla uyandim 3 defa buyuk tuvalete ciktim.ishal olmusum megaform diye magnezyum aliyorum dun 13 gibi 2. Defa aldim ondanmi oldu sizce sabah dr a gidicem ama uykum kacti kotu bisimi var diye hala ara ara karin agrim var
Bilmiyorum ya cok tedirgin oldum simdi bile karnim.agriyorBence ilaçtan olmuştur canım zaten magnezyum ishal yapıyor.. karnında büyük ihtimalle ishal sebebiyle agrıyordur canim telas yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?