- 4 Kasım 2017
- 811
- 1.184
- 28
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #29.461
Amin canım Herşeyin hayırlısı iyi günlerde kullanın ikinizdeSelam kizlar erken dogum riski olan arkadaslara Rabbim sifa versin zamaninda gelsin bebisler.ben bundan snra ne zaman gelirse gelsin yeterki saglikli olsun modundayim bu aylari gormem bile mucize cok cok sukur.artk cok daraliyorum.hastane cantamizi hazirladim bugun kizima ayri bana ayri.hayirlisi olsun hepimiz icin
Ağrı veren bir şey değil canım karnına bir şey takıyorlar bebeğin kalp atışı takip içinNst ağrı veren bir sey degil demi kizlar? Sadece makineye mi bağlıyorlar? 32.haftaya yeni girdim hiç nstye girmedim. Normal mi?
Nst ağrı veren bir sey degil demi kizlar? Sadece makineye mi bağlıyorlar? 32.haftaya yeni girdim hiç nstye girmedim. Normal mi?
İyi olmanıza cok sevındım daım olsun kuzum bir şey sormak istiyorum benim minik 28 haftanın içindeyken 1300 kg du normal mi
normal bence canım zaten ultrason kesin bir bilgi vermiyor sadece tahmini olarak söylüyor. Doktor zaten anormal bişey gördüğünde ya da ileri geri gittiğimde söylüyor. Ama bence güzel canım daha çok var büyüyecekler inşallahİyi olmanıza cok sevındım daım olsun kuzum bir şey sormak istiyorum benim minik 28 haftanın içindeyken 1300 kg du normal mi
Benim de çok ufaldi acisi da yok.tabi aci falan yemiyorum ve düzenli tuvalete çıkmaya çalışıyorum yoksa yine hortlayacak gibiYok kuzum şeker çok şükür bu arada hemoroid ne durumda sende bende çok şükür geçti şişlik
Bizi Doğuma kadar idare eder inşlahBenim de çok ufaldi acisi da yok.tabi aci falan yemiyorum ve düzenli tuvalete çıkmaya çalışıyorum yoksa yine hortlayacak gibi
Korkma canim karnina bi alet bagliyorlar o ölçüm yapiyor agri veren birsey degil.Nst ağrı veren bir sey degil demi kizlar? Sadece makineye mi bağlıyorlar? 32.haftaya yeni girdim hiç nstye girmedim. Normal mi?
Ay inşallah canım o acıyı bir daha cekmeyizBizi Doğuma kadar idare eder inşlah
Geçmiş olsun canım, tansiyonunu olctun mu sanki yükselmiş gibi geldi bana, bı kontrol ettir istersen.Kizlar ben geri başa dönüyorum gsliba o inanilmaz bas ağrılarım gene basladi. Bas agrisindan önce gozlerim resmen kör oluyor hic birseyi net gormuyorum. Gozlerimin önünde yildizlar uçuşuyor. Sonra inanilmaz bas agrisi saplaniyor. Neden tekrar basladi acaba. 12. Hafta baslayip 20.haftaya kadar kafami duvarlara vuracak bas ağrılarım olmustu. Simdi tekrar basladi.erken doğum riskim de var..sagsalim vakitli kavussaydik yavrularimiza
Aman canin banada tansiyon gibi geldi hemen ölçül . Benimde bulanik gormem vardi numaram degisti heralde dedim , baş agrim var diye gecistiriyordum tansiyonum yukselmis megersem . Tansiyon önemli takip edin kizlarKizlar ben geri başa dönüyorum gsliba o inanilmaz bas ağrılarım gene basladi. Bas agrisindan önce gozlerim resmen kör oluyor hic birseyi net gormuyorum. Gozlerimin önünde yildizlar uçuşuyor. Sonra inanilmaz bas agrisi saplaniyor. Neden tekrar basladi acaba. 12. Hafta baslayip 20.haftaya kadar kafami duvarlara vuracak bas ağrılarım olmustu. Simdi tekrar basladi.erken doğum riskim de var..sagsalim vakitli kavussaydik yavrularimiza
Canim 12. Hafta baslayip 20 ye kadar devam eden basagrilarinda hep gozlerim bulanik goruyordu ama tansiyon normal cikiyodu daha persembe tansiyonum ölcülmüştü doktora gittigimde yine normaldi. Bende migren bas gosterdi hamilelikte ondan ama niye tekrar nüksettiAman canin banada tansiyon gibi geldi hemen ölçül . Benimde bulanik gormem vardi numaram degisti heralde dedim , baş agrim var diye gecistiriyordum tansiyonum yukselmis megersem . Tansiyon önemli takip edin kizlar
En son carsamba hatta persembe günü ölçüldü canim normal cikmisti ben bu bas agrisini aylarca çektim hamileligimde tansiyonla ilgiki sikinti degildi sukur. Migren bas gosterdi hamileligimde ondan kaynakli galiba..Geçmiş olsun canım, tansiyonunu olctun mu sanki yükselmiş gibi geldi bana, bı kontrol ettir istersen.
Aman tansiyon olmasın da, migren de kötü ya, Allah yardımcın olsun. Geçmiş olsun tekrarEn son carsamba hatta persembe günü ölçüldü canim normal cikmisti ben bu bas agrisini aylarca çektim hamileligimde tansiyonla ilgiki sikinti degildi sukur. Migren bas gosterdi hamileligimde ondan kaynakli galiba..
Evet biraz erkeksi gibilerKız bebek bekleyen anneler park yataklar fazlamı erkek rengindeler banamı öyle geliyor:) kraft garden yada calipsolar bana erkeksi geldi. Cibinlikli bi tane var markayı hatırlayamadım dün gördüm e bebekte insanın başına dikilip ütüleyesi geliyo onuda kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?