2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Amin canım Herşeyin hayırlısı iyi günlerde kullanın ikinizde

Nst ağrı veren bir sey degil demi kizlar? Sadece makineye mi bağlıyorlar? 32.haftaya yeni girdim hiç nstye girmedim. Normal mi?

Nst ağrı veren bir sey degil demi kizlar? Sadece makineye mi bağlıyorlar? 32.haftaya yeni girdim hiç nstye girmedim. Normal mi?

Agri vermiyor aksine kasilmayi olcuyor.diger bagladiklari sey de bebegin kalp atimini olcuyor.bana da hic baglanmadi yani bi kez acile agriyla gittigimde baglandi normalin disinda olarak.ama rutin muayenelermde baglanmadi 34-35.haftalarda baslicaz nstye dedi

İyi olmanıza cok sevındım daım olsun kuzum bir şey sormak istiyorum benim minik 28 haftanın içindeyken 1300 kg du normal mi

İyi olmanıza cok sevındım daım olsun kuzum bir şey sormak istiyorum benim minik 28 haftanın içindeyken 1300 kg du normal mi
normal bence canım zaten ultrason kesin bir bilgi vermiyor sadece tahmini olarak söylüyor. Doktor zaten anormal bişey gördüğünde ya da ileri geri gittiğimde söylüyor. Ama bence güzel canım daha çok var büyüyecekler inşallah

Herkese iyi Pazarlar kızlar, erken doğum riski olan arkadaşlarım geçmiş olsun ,İnşallah hayırla sağlıkla ve zamanında kucağımıza alırız bebeklerimizi. Vakit dinlenme vakti artık :) bnim de sağ kalçam ve bacağım felaket durumda belden itibaren feci bir ağrı vuruyor . Herhalde artık aynı tempoda çalışmayacağım, Yarın rapor için doktorla karşılaşıp artık yarı çalışırım herhalde bakalım ne olacak .

Herkese gunaydin mutlu pazarlar kizlar
Yavrularimiz vaktinde gelirler ins.erken dogum riski olan arkadaslarimiza duaciyim.sabah 8 itibariyle evimde boya badana basladi.ben ise annemdeyim dün burda kaldim.boya kokusu kac gune gider yaaa???zaten uyuyamiyodum kendi yatagimda burada hic uyuyamadim.bide yadirgarim yerimi :/

Kız bebek bekleyen anneler park yataklar fazlamı erkek rengindeler banamı öyle geliyor:) kraft garden yada calipsolar bana erkeksi geldi. Cibinlikli bi tane var markayı hatırlayamadım dün gördüm e bebekte insanın başına dikilip ütüleyesi geliyo onuda kararsız kaldım

Kizlar ben geri başa dönüyorum gsliba o inanilmaz bas ağrılarım gene basladi. Bas agrisindan önce gozlerim resmen kör oluyor hic birseyi net gormuyorum. Gozlerimin önünde yildizlar uçuşuyor. Sonra inanilmaz bas agrisi saplaniyor. Neden tekrar basladi acaba. 12. Hafta baslayip 20.haftaya kadar kafami duvarlara vuracak bas ağrılarım olmustu. Simdi tekrar basladi. erken doğum riskim de var..sagsalim vakitli kavussaydik yavrularimiza

Geçmiş olsun canım, tansiyonunu olctun mu sanki yükselmiş gibi geldi bana, bı kontrol ettir istersen.

Aman canin banada tansiyon gibi geldi hemen ölçül . Benimde bulanik gormem vardi numaram degisti heralde dedim , baş agrim var diye gecistiriyordum tansiyonum yukselmis megersem . Tansiyon önemli takip edin kizlar

Aman canin banada tansiyon gibi geldi hemen ölçül . Benimde bulanik gormem vardi numaram degisti heralde dedim , baş agrim var diye gecistiriyordum tansiyonum yukselmis megersem . Tansiyon önemli takip edin kizlar
Canim 12. Hafta baslayip 20 ye kadar devam eden basagrilarinda hep gozlerim bulanik goruyordu ama tansiyon normal cikiyodu daha persembe tansiyonum ölcülmüştü doktora gittigimde yine normaldi. Bende migren bas gosterdi hamilelikte ondan ama niye tekrar nüksetti

Geçmiş olsun canım, tansiyonunu olctun mu sanki yükselmiş gibi geldi bana, bı kontrol ettir istersen.
En son carsamba hatta persembe günü ölçüldü canim normal cikmisti ben bu bas agrisini aylarca çektim hamileligimde tansiyonla ilgiki sikinti degildi sukur. Migren bas gosterdi hamileligimde ondan kaynakli galiba..

En son carsamba hatta persembe günü ölçüldü canim normal cikmisti ben bu bas agrisini aylarca çektim hamileligimde tansiyonla ilgiki sikinti degildi sukur. Migren bas gosterdi hamileligimde ondan kaynakli galiba..
Aman tansiyon olmasın da, migren de kötü ya, Allah yardımcın olsun. Geçmiş olsun tekrar

Evet biraz erkeksi gibiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…