- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #32.341
Peki ameliyat sonrasi cok agrin oldu mu canim buyuk ihtimal benim de genel anestezi olacak galiba
Suzulme seklinde mi.benmki dun en fazla suzulur gbi hafif kipirti halindeydi bugun iyi dune gore masaallah.esim diyor kipirdasa canm aciyor diyorsun birak da dinlensin uyusun biraz yavrucagizyerleri daraliyor canm ve kanala da girmeye basliyorlar yavastan.artk eskisi gbi olmalarini beklememeliyiz aslinda ama anneler olarak pimpirikleniyoruz tabi.icimizi ferah tutalim ama takipte olalim belli standarti var ondan az olursa hastaneye gideriz
Bugunki gebelik programinda gercek dogum sancisina ishal de eslik edebilir diyor kizlar bu bilgi de kenarda dursun:)
En azından biraz faydası olur ne biliyim hayırlısı artikRica ederim canım da pedinde pek yeterli geleceğini sanmıyorum bayağı birden boşalıyo
O kadar islakligi hissederiz herhalde ya musluk gibiyse aman hayırlısı bakalım herkes doğuruyor olağan bisiy bu anlayış beklicezBizim bi tanidik abla tv izlerken suyu gelms koltuk fln islanmis.fark etmemis hatta kalkinca gordum diyordu.hastaneye gittiginde bes cm fln acilmasi varms hic hissetmemis
O kadar islakligi hissederiz herhalde ya musluk gibiyse aman hayırlısı bakalım herkes doğuruyor olağan bisiy bu anlayış beklicez
Sirttan igne denilen canim epidural oluyoInsaALLAH camim benim ya hayirli daglikli sekikde atlatiriz insaALLAH. epidural nasil oluyo. Ilk gebelik oluca hic bisey hakkinda bilgim yokbizim hastanede genel anestezi ya da belden uysuturarak yapiyolarmis. Doktoruma sordum genellikle tamamen uyutuyoz dedi ona anestezist karar veriyo dedi. Hangisi iyi olur bilmiyom ki
Tamam canim bir sorayim doktora ona gore net bir sekilde alayim yoksa aldigim gibi kalir kullanma derseCanım ben sadece belini saran korse aldım onuda 1 hafta sonra taktım tam hatırlamıyorum ama öyleydi sanırım daha dikisim alınmamıştı doktor bazı durumlarda izin vermiyor doğum sonrası dikişi kontrol Edip ona göre karar veriyor ben her iki doğumda kullandım bir sıkıntı yaşamadım komşum korse yerine eski bir çarşafı kesip beline dolamis annesi yapmış eskiler böyle yapardı dedi onunda sıkıntısı olmadı şükür darısı bizlere
Haftasida ileri gorunuyor canım ama baksana. Bakalım haftaya nekadar cikacakHaftaya çağırdı bı de nst cikmadi 2 kez doppler baktılar serum bagladilar doppler de de kilo ayni cikti bende senin gibi suphelenmistim doppler çeken adam bebeğin 38 haftalık gorunuyor dedi aslında 34+6 bir de 32 muayenesinde 1800 Gr 31 cm idi nasıl böyle büyüdü anlamadım
Canım aslında 5 lira 10 lira arası bel korsesi diye geçiyor al evde bulunsun hatta a101 gelmiş ben gidemedim belki vardır daha 12 liraymis dikişler 10. Gün alınıyor ya takarsin sonra çıkartırsınız ben öyle yaptım sürekli takmadan ara ara vücudu dinlendirdimSirttan igne denilen canim epidural oluyo
Tamam canim bir sorayim doktora ona gore net bir sekilde alayim yoksa aldigim gibi kalir kullanma derse
Caanim benimki de özel hastane doktorum dedi ki hastanin durumuna gore belden ya da tamamen yapıyoruz dedi. Netten araştırdım karına bisey sürülüyormuş bebege narkoz gecmesin diye.ben gene de konuşurum doktorumla.ikisinden icin de tedieginliklerim var aslinda. Epiduralda da heyecanlanirim vs olur diye korkuyorum arrik hayirlisi olsun ya cani vallafnd_50 cnim epidural iste öyle bisey yok doktorlar buyuk oranla epidural yapyolar ki bebege narkoz gecmesin diye. Doktorunla guzelce konus soyle en kolayina giden onlar icin komple bayiltmak oluyo benim doktorum oyle soylemisti mesela. Dewlet hastanesi war burda hep genel anestezi cunku kum gibi sira war dogumlarda. Özel hastane benim hastanem ordada hep epidural normal dogum gibi yasamis olursun o ilk anlari hem.
Anladim canim dogru söylüyorsun hepsinin illa zorlugu olacak RABBim kolaylikla atlatmayi nasip etsin insaALLAH❤ Cok teşekkür ederim canim tekrardan destegin icinTabi canım ağrın oluyor ama öyle dayanilmicak gibi değil ilk bir kaç gün zorluyor ama gün geçtikçe daha iyi oluyorsun. Doktorum bunun çok normal olduğunu söyledi.
Aynen canim oyle yapayim en iyisiCanım aslında 5 lira 10 lira arası bel korsesi diye geçiyor al evde bulunsun hatta a101 gelmiş ben gidemedim belki vardır daha 12 liraymis dikişler 10. Gün alınıyor ya takarsin sonra çıkartırsınız ben öyle yaptım sürekli takmadan ara ara vücudu dinlendirdim
Beni bir canli gorsen hiperaktif heycanli biriyim panik atagim yaniCaanim benimki de özel hastane doktorum dedi ki hastanin durumuna gore belden ya da tamamen yapıyoruz dedi. Netten araştırdım karına bisey sürülüyormuş bebege narkoz gecmesin diye.ben gene de konuşurum doktorumla.ikisinden icin de tedieginliklerim var aslinda. Epiduralda da heyecanlanirim vs olur diye korkuyorum arrik hayirlisi olsun ya cani valla
merhabalar. dün kontrole gittim. bebeğim 2300grmış. bebeğin küçük, 2 hafta geriden geliyor ama çok sorun değil dedi doktor beyimiz ama çok üzgünüm ben. diyabetten dolayı hep bebeğimin iri olma ihtimalinden söz etti gittiğim doktorlar . bu nerden çıktı anlamadım. neye elimi atsam eşim annem vuruyor elime yeme şekerin çıkacak diye. acaba diyeti mi abarttım bu manyaklar yüzünden. herkese çok kızgınım.
Eki Görüntüle 2146029 kizlar herkese iyi geceler iyi haftasonlari.cok sukur oglusumun oyun parki geldi bugun❤bi dolabimiz kaldi.oda gelse bian once artik.camasirlarinida yikadik sira utulemede ve canta hazirlamadaRabbim giydirmeyi nasib etsin ins...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?