2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Insallah dedigin gibidir canm Bnimde esim izinliydi asko kipirdamiyo bugun oglusumz diyodum Bn varimya yaramazlik yapmiyo diyodu bnde gercektn ole sandm ama bugunde az kipirdadi ama 10 dan fazla kipirdadi onun icin icim rahat.Sagol bilgin icin:)

Bizim bi tanidik abla tv izlerken suyu gelms koltuk fln islanmis.fark etmemis hatta kalkinca gordum diyordu.hastaneye gittiginde bes cm fln acilmasi varms hic hissetmemis
O kadar islakligi hissederiz herhalde ya musluk gibiyse aman hayırlısı bakalım herkes doğuruyor olağan bisiy bu anlayış beklicez

Sirttan igne denilen canim epidural oluyo
Tamam canim bir sorayim doktora ona gore net bir sekilde alayim yoksa aldigim gibi kalir kullanma derse

fnd_50 cnim epidural iste öyle bisey yok doktorlar buyuk oranla epidural yapyolar ki bebege narkoz gecmesin diye. Doktorunla guzelce konus soyle en kolayina giden onlar icin komple bayiltmak oluyo benim doktorum oyle soylemisti mesela. Dewlet hastanesi war burda hep genel anestezi cunku kum gibi sira war dogumlarda. Özel hastane benim hastanem ordada hep epidural normal dogum gibi yasamis olursun o ilk anlari hem.

Haftasida ileri gorunuyor canım ama baksana. Bakalım haftaya nekadar cikacak

merhabalar. dün kontrole gittim. bebeğim 2300grmış. bebeğin küçük, 2 hafta geriden geliyor ama çok sorun değil dedi doktor beyimiz ama çok üzgünüm ben. diyabetten dolayı hep bebeğimin iri olma ihtimalinden söz etti gittiğim doktorlar . bu nerden çıktı anlamadım. neye elimi atsam eşim annem vuruyor elime yeme şekerin çıkacak diye. acaba diyeti mi abarttım bu manyaklar yüzünden. herkese çok kızgınım.

Sirttan igne denilen canim epidural oluyo

Tamam canim bir sorayim doktora ona gore net bir sekilde alayim yoksa aldigim gibi kalir kullanma derse
Canım aslında 5 lira 10 lira arası bel korsesi diye geçiyor al evde bulunsun hatta a101 gelmiş ben gidemedim belki vardır daha 12 liraymis dikişler 10. Gün alınıyor ya takarsin sonra çıkartırsınız ben öyle yaptım sürekli takmadan ara ara vücudu dinlendirdim

Caanim benimki de özel hastane doktorum dedi ki hastanin durumuna gore belden ya da tamamen yapıyoruz dedi. Netten araştırdım karına bisey sürülüyormuş bebege narkoz gecmesin diye.ben gene de konuşurum doktorumla.ikisinden icin de tedieginliklerim var aslinda. Epiduralda da heyecanlanirim vs olur diye korkuyorum arrik hayirlisi olsun ya cani valla

Tabi canım ağrın oluyor ama öyle dayanilmicak gibi değil ilk bir kaç gün zorluyor ama gün geçtikçe daha iyi oluyorsun. Doktorum bunun çok normal olduğunu söyledi.
Anladim canim dogru söylüyorsun hepsinin illa zorlugu olacak RABBim kolaylikla atlatmayi nasip etsin insaALLAH❤ Cok teşekkür ederim canim tekrardan destegin icin

Aynen canim oyle yapayim en iyisi

Beni bir canli gorsen hiperaktif heycanli biriyim panik atagim yani korkagimdirda elim kesilse iki saat aglarim doktorlar ole bir ikna ediyor seni sende bebisin icin ole bir sakin sabirli oluyosun o zaman olsun konuscaz yine bak demisti diyceksin canim.
Ne türlü olursa olsun hangi sekilde dogum olcaksa olsun canim rabbim bebislerimiz we bizim icin en hayirlisini en sagliklisini en kolayini nasip etsin insallahhh

Canim gunlerimz ayni.bnde bu persembe gidicem kontrole.Bil bilgim yok bebisin kilosu hakkinda sana bilgi verirdm.Ama doktor bi sorun yok dediyse uzme kndini bi sıkıntı olmaz insallah.Normal dogum mu olucak canm belli olldu mu seninki

Oyy masallah lolita hepsi birbirinden guzel pasacigin esyalari:)Besigide ole Sag saglim kavusmayi nasip etsin Rabbim❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…