- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #32.441
teşekkür ederim canım. ben de isyanlardayom bir kaç gündür. artık isyan bayrağını tam kaldırayım o zaman :)Bende de gebelik şekeri var canım, 3 ara ogunum var. Mutlaka da yapiyorum,diyete uyunca insülin direnci kırılıyor. Artık arada kaçamak da yapıyorum yukselmiyor seker. Özellikle dışarda yürüyerek gezeceğim bı durumdaysam yiyorum tatlımı yürüyorum,hiç yukselmiyor. Arada bı nefsini korelt bence.
Benim açlık 80-100 arası çıkıyor ,tokluk da 120 altı çıkıyor 2 saat sonrası. Bir saat sonrası da 140 altı cikiyor. Dediğim gibi 3 ana 3 ara ogunu aksatmamaya çalışıyorum. Artık sürekli de olcmuyorum, sabah açlık olcuyorum, sonra ya öğlen ya akşam tokluk olcuyorum. Benim insülin yok sadece diyetle dengeledim, çok yükselirse yürüyorum 15 dk çok güzel düşürüyor yürümek :)teşekkür ederim canım. ben de isyanlardayom bir kaç gündür. artık isyan bayrağını tam kaldırayım o zaman :)
bu arada diyabeti olan arkadaşlarım hepinize birden sormuş olayım; açlık ve tokluk şekeriniz kaç çıkıyor? benim açlık 80-110 arası tokluk 120-180 arası çıkıyor. 180 max. genelde 140 dolaylarında oluyor. dozlarım da sabah 15 öğle 12 akşam 11 şeklinde. 24 saat salınımlı olan da 24 doz
sizlerinki nasıl???
Ayyy bana fenalik getirdiler bu karin sekline gore cinsiyet tahmininden. Bende surekli ayni seyleri duyuyorum cevremden. Bence erkek bak gorursun diyenler, kız olduguna eminsin dimi diyenler.. insaninda yok yere kafasini karistiriyolar. Erkek yada kiz takintim asla olmadi ama son haftalara gelmisiz ve butun hazirliklari tamam. Sac bantlari, elbisesi, kiyafet renkleri, odasinin rengi vs.. ne gerek var kafa karistirmaya? Herkes bilim insani olmus mubarek, her goren karnin sivri bu kesin erkek diyor.. birde kiz bebekte anne sivilcelenirmis, burnu sisermis cirkinlesirmis.. bunlar da olmadi bende yuzum hamilelikten oncesi gibi, onu bile ornek veriyolar.. artik kulaklarimi tikadim hee he deyip geciyorum.kizlar bebisim kiz ama goren herkez karnin erkek gibi diyo onde ve top gibi.. doktor ilk erkek dedi sonra kiz ayriyeten 2 doktor daha kiz dedi bizde herseyini kiz aldik etek elbise falan simdi herkez ole diyince aklim karisdi bi suprizle karsilasmam umarimsimdi bu kiz erkek olayinin karinla bi alakasi varmidirkii ..
Canım hiç hamile diyetine benzemiyor bu ya kıyamam sanasabah yumurta peynir nol yeşillik ve domates salatalıklı ve 3 dilim kepek ekmekli kahvaltı, öğlen susuz sebze yemeği ve pilav akşam 4 köfte büyüklüğünde et balık tavuk ya da köftenin kendisi. ara öğün yapma dedi doktorum ki ben en büyük vicdan azabımı burda yaşıyorum. çocuğum bundan beslenemiyor bence . ara öğün olmayınca süt yok meyve yok. zaten pasta börek tatlı zırnık yok.
Ayyy bana fenalik getirdiler bu karin sekline gore cinsiyet tahmininden. Bende surekli ayni seyleri duyuyorum cevremden. Bence erkek bak gorursun diyenler, kız olduguna eminsin dimi diyenler.. insaninda yok yere kafasini karistiriyolar. Erkek yada kiz takintim asla olmadi ama son haftalara gelmisiz ve butun hazirliklari tamam. Sac bantlari, elbisesi, kiyafet renkleri, odasinin rengi vs.. ne gerek var kafa karistirmaya? Herkes bilim insani olmus mubarek, her goren karnin sivri bu kesin erkek diyor.. birde kiz bebekte anne sivilcelenirmis, burnu sisermis cirkinlesirmis.. bunlar da olmadi bende yuzum hamilelikten oncesi gibi, onu bile ornek veriyolar.. artik kulaklarimi tikadim hee he deyip geciyorum.
benim de muayne carsamba canim bebek hareketleri nasil sende benim bebis cok hantal yawas kipir kipir degilGünaydın kızlar nasılsınız iyice zamanımız azaldı çarşambayı dört gözle bekliyorum
Benim karnım yayvan kızmı diyorlar 3 gebeligim olduğu için karin kaslarım gevşediği için yayvan erkek bebeğim ama karin kaslarımdan dolayı kiz gibi diyorlar herkes her şeyi çok biliyor zaten buarada yatmaktan çok sıkıldım iki hafta gecsede bebeğime kavuşsam akintim çok yoğun antibiyitik ağızdan alıyorum fitilin etkusindenmi bilmiyorum akinti var çok sık wc gidiyorum açıkçası korkuyorum heran doğum olabilirHerkes ne kadar biliyor değil mi, ilk hamileligimde o insanlar yüzünden doktorumu delirtmistim :) herkes erkek diyor kız olduğuna emin misin diyordum her gittigimde. Ona da fenalık gelmisti,doğunca da kız mı gerçekten demiştim Halbuki hiç alakası yok ,bunda da karnım aynı şekilde erkek olacak. Hiç takılma yani milletin dedigine. Daha bu ne ki. Doğduktan sonra öyle yap şöyle yap, böyle emzir. Sütün yetmiyor mama ver. Bilge dolu olacak etrafımızda, tamam deyip geçmek ve bebeğe göre davranmak en iyisi
Benim de öyle çok hareketli değil fakat çok toplanıyor kasıyor kendisini tabi buda bana ağrı olarak geri geliyorbenim de muayne carsamba canim bebek hareketleri nasil sende benim bebis cok hantal yawas kipir kipir degilicim rahat degil bu yuzden arada balik gibi kayiyo
Son hftalar geçmek bilmiyor gercekten,şaka maka 37. Haftaya başladım ben de ,çok heyecanlıyım. Allah'ım sağlıkla aldığımız günleri de konuşmayı nasip etsinBenim karnım yayvan kızmı diyorlar 3 gebeligim olduğu için karin kaslarım gevşediği için yayvan erkek bebeğim ama karin kaslarımdan dolayı kiz gibi diyorlar herkes her şeyi çok biliyor zaten buarada yatmaktan çok sıkıldım iki hafta gecsede bebeğime kavuşsam akintim çok yoğun antibiyitik ağızdan alıyorum fitilin etkusindenmi bilmiyorum akinti var çok sık wc gidiyorum açıkçası korkuyorum heran doğum olabilir
O kadar dikkat etmeme rağmen hiç düzenli olmadı şekerim mesela sabah aç karnına ölçtüm 172 çıktı düşün yani normal de 6*3 ünite gece de 21 ünite vurulurdum şimdi yüksek çıkıyor diye 10 üniteye çıkardım gündüzleri geceleri de 30 ünite yaptığım halde yüksek sinirlerim bozuluyor o yüzden de ölçmemek için elimden geleni yapıyorum artık yürüyemiyorum yürüsem çok faydalı olucak ama olmuyor şimdi ölçsem Allah muhafaza diyorumteşekkür ederim canım. ben de isyanlardayom bir kaç gündür. artık isyan bayrağını tam kaldırayım o zaman :)
bu arada diyabeti olan arkadaşlarım hepinize birden sormuş olayım; açlık ve tokluk şekeriniz kaç çıkıyor? benim açlık 80-110 arası tokluk 120-180 arası çıkıyor. 180 max. genelde 140 dolaylarında oluyor. dozlarım da sabah 15 öğle 12 akşam 11 şeklinde. 24 saat salınımlı olan da 24 doz
sizlerinki nasıl???
Benden nişan gelmedi ama ,az kanlı oluyormuş heralde. Rahim sızısı bende de oluyor ,belimde ağrıyor ama kasılma yok. Önceden hamilelik belirtileri beklerdik şimdi doğum belirtisi bekler olduk :) çok şükürKızlar iki gündür rahmimde sızlama hissi var .siz de de var mi ? Bi de bi kaç gün önce jöle gibi saydam kıvamlı bi akıntı oldu bende bi sayfada bunun nişan olduğu yazmış böyle mi nişan?
Valla su nasıldır nişan nasıldır bende merak ediyorumKızlar iki gündür rahmimde sızlama hissi var .siz de de var mi ? Bi de bi kaç gün önce jöle gibi saydam kıvamlı bi akıntı oldu bende bi sayfada bunun nişan olduğu yazmış böyle mi nişan?
Herkeste olmuyor nisan demek ki.bi akraba rüyasında beni görmüş erken doğum yapıyormuşum bi de arayıp üstüne bence sen erken doğum yapacaksın deyip korkuttu beni ya o jöle kıvamlı akıntılı da hatırlayınca acaba mi dedim sağol canım çok şükür bu günlerimize Rabbim hasretini çekenlere de nasip etsinBenden nişan gelmedi ama ,az kanlı oluyormuş heralde. Rahim sızısı bende de oluyor ,belimde ağrıyor ama kasılma yok. Önceden hamilelik belirtileri beklerdik şimdi doğum belirtisi bekler olduk :) çok şükür
Daha önce yaşayan arkadaşlar bizi aydınlatsın :)Valla su nasıldır nişan nasıldır bende merak ediyorum
Bence de :)Daha önce yaşayan arkadaşlar bizi aydınlatsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?