2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben birkere doktorda olcturmistim kandan açlık tokluk .açlık 88 tokluk 122mi ne çıkmıştı tam hatırlamıyorum.kahvalti etmiştim o tokluk değerim.dkktor diyete dikkat et dedi sadece diyete dikkat ediyorum hiç baktirmadim.ama son haftalarda kaçamak yaptım.geecekten yanımda yerken insanlar canım çekiyor ve artık dayanamıyorum.sonra da vicdan azabı cekiyorum.hici yine dayanıyorum ama haftasonu zor

İnsulin kullandığım halde mı yükseliyor canım, dozu mı yetersiz acaba. Bı de stres de çok yukseltiyormus

Arada vajinama sızı giriyor karnım yamuk yumuk oluyor perşembe doktora sorucam.bir de bebek büyüdü herhalde.gece mesela soluma yatarım hep hamile yastığı ile yoksa donuyorum.ama tutuluyor ve ağrıyor sol tarafım sonra dönüyorum sağa . tuvalet desen 2-3kere çıkıyorum.artik şikayetler çoğaldı

diyetisyen ara öğünlerde bir bardak süt ve bir porsiyon meyve verdi ama endokrin uzmanı ara öğün yapma dedi.
Himm neden öyle dedi ki doymazsin ki sadece 3 öğünle kan şekeri düşüyor zaten yemekten 2-2.5saat sonra ara öğünü vücut kendisi istiyor zaten aç kalıyorsun çok uzun süre

Açlık 80-90 arası tokluk 120-130 arası çıkıyor 1. Saat ama bende sık sık olcturmuyorum artık hatta bazen 3-4 günde bir bile olcturdugum oluyor basit şeyler benim de şekerini arttırmiyor bı dondurma bi parca çikolata 130 asmiyor şekerim ama pirinç pilavı ve beyaz ekmek zorunda kaldığım zaman 150-160 arası oluyor o kadar. Bu arada bende sadece diyetle kontrol altındayim canım, insülin kullanmıyorum

K Kubra3037 Canım bende zaten çatı muayenesinden dolayı tedirginim

Sen de çıkınca yaz canım bende muayene ederse yazarım. Nst gircem birazdan
Çatı muayenesi oldum ve hiçbirşey anlamadım 10 saniyelik bir işlem kendimi hiç kasmadım o yüzden ağrı yada acı hissetmedim hatta doktor şaşırdı bu kadar rahat catı muayenesi yaptığım nadirdir dedi :) normal doğuma uygun olduğumu söyledi ama biz eşimle sezeryan istediğimizi söyledik çünkü bende hemoroid var normal doğumdan sonra hem dikiş hem hemoroid acısı çekmeyi istemiyorum o yüzden sezeryana karar verdik veeeeeee gün aldık :) 23 mayıs haftaya çarşamba doğum olcak inşallah senin muayene nasıl geçti canım

Daha önce yaşayan arkadaşlar bizi aydınlatsın :)
Cuma sabahı çikolata renginde sümüksü bi akıntıyla uyandım birazda sefaf su az ama korktum dr koştuk gttik nisan gelmiş dedi suda sızıntı var abtibiyotik kullanıyorum fitil ile bakalim agrım yok sukur 36 haftamdayım küçük dedi dr iki haftayı yatarak geçir dddi ihmal etmeyin sakin

aynen benimde ole en iysi takmamak millet doktor kesilmis sanki ben kiz dedikce bizim bi komsuyada dogana kadar kiz dediler dogdu erkek diyolar. son zamanlarda kafa karistirmaya gerek yok butun hazirliklarini yapmisiz zaten bide insanin icine kurt dusuruyolar en iysi kulaklarmizi tikamak duymamak

Canım ne kadar abartmissiniz siz bu gebelik şekerini tamam zor ama bana doktorum sütlü muhallebi felan yiyebilirsin diyorki ben şekerli şeylerde yiyorum arada çok abartmamak kaydıyla yiyebilirsin kan şekerin 140 gecmiycek benim arada onu bile geçitigi oluyor söylüyorum da doktora arada kaçırıyorum diye sürekli yüksek seyreden gebelik şekeri tehlikeli ondada insulin başlıyorlar zaten

Ayy 1 hafta mı kaldı çok heyecanlı

Hayırlı olsun canım.hemoroid önceden de var mıydı
Yoksa gebelikte mi çıktı ben de yoktu gebelikte çıktı ama acisi geçti kendisi duruyor

Hayırlı olsun canım.hemoroid önceden de var mıydı
Yoksa gebelikte mi çıktı ben de yoktu gebelikte çıktı ama acisi geçti kendisi duruyor
Teşekkür ederim canım önceden vardı malesef kaç senedir çekiyorum acısını normal doğum olunca ıkınmak yüzünden dahada ilerleyecek o yüzden normal doğum istemedik

Teşekkür ederim canım önceden vardı malesef kaç senedir çekiyorum acısını normal doğum olunca ıkınmak yüzünden dahada ilerleyecek o yüzden normal doğum istemedik
Anladım.canim geçmiş olsun.zaten hemen çıkıveriyor dışarı ikininca ne olcak halim acaba doktora ben de söyleyecegim zaten ilk çıktığında tam anlamamıştım.vajinama yakındı o yüzden muayene etmişti.
Hakkımızda hayırlısı

Teşekkür ederim canım sanada çok geçmiş olsun çok illet bi hastalık allah kimseye vermesin Doktorunla mutlaka konuş bugün ben rahatsızlığım olduğunu söylemeseydim beni normal doğuma yönlendiriyordu

Selam kızlar bende bugün dr.a gittim ve çalışamaz raporumu aldım artık izne ayrıldım yani Gerçekten ağırlaştım artık tam zamanında ayrıldım resmen. Bugün bende çatı muayenesi oldum, korkarak gitmemiştim sadece ilk defa olacağı için çekinerek gittim. :) Gerçekten korkulacak birşey yok jelle yapılıyor kayıyor zaten, korkan arkadaşlar var ise kendilerini rahat bırakırlarsa korkulacak hiçbirşey yok gerçekten. Normal doğum için uygun olduğunu söyledi dr.um ve bebek 40.haftasını beklemeden gelecek bence dedi :) Hazırlıklı olun önümüzde ki haftadan itibaren dedi. Bakalım ne zaman nasıl olacak.
Bende hazırlıkları hep bu zamana bırakmıştım şimdi yavaş yavaş yıkama,ütüleme,yerleştirme işlerine başlıcam..

Ben de muayene ettiğinde hatırlatirim doktoruma en azından bilgisi olsun tekrardan.cok teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…