- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #32.421
evet ya ortası yok işte. benim arada kaçırma ihtimalim olmuyor olamıyor başımdaki eşim ve anamdan dolayı :)) dün misafir var diye kuru pasta alınmıştı. karşımda ballandıra ballandıra bi güzel yediler. gece sessizce gittim 1 tanecik yiyeyim diye. kurabiye kutusını açarken eşim sesinden anlamış. piskopat . tam ağzıma atıyordum ki yakaladı elimi. valla çok zor ya. diyabet hastası olmak illaki çok zordur ama gebeyken daha zor. bi de mükafatımı alaydım keşke. bebeğim de zayıfSelamlar, bende de şeker sorunu var. Dün benim kızım da 2940 çıktı 1 hafta ileride.. bende çok kilo aldı diye üzülüyorumdiyete dikkat etsemde arada kaçıyor.. ne zor şeymiş gebelik şekeri... ortasını bulmak zor galiba..
Rabbim kolaylık versin. Ben senin yerinde olsam oturur aglardim sanırım. Benim de geçen yilim diyet yaparak geçti eşim elimden ekmek almistibir kez çok zoruma gitmişti. Şimdi de bebek hızlı kilo aldı diye tatlıyı yasakladı. Eminim bir lokma dahi yedirmez bizimki de . Tam olarak nasıl bir diyet uyguluyorsunevet ya ortası yok işte. benim arada kaçırma ihtimalim olmuyor olamıyor başımdaki eşim ve anamdan dolayı :)) dün misafir var diye kuru pasta alınmıştı. karşımda ballandıra ballandıra bi güzel yediler. gece sessizce gittim 1 tanecik yiyeyim diye. kurabiye kutusını açarken eşim sesinden anlamış. piskopat . tam ağzıma atıyordum ki yakaladı elimi. valla çok zor ya. diyabet hastası olmak illaki çok zordur ama gebeyken daha zor. bi de mükafatımı alaydım keşke. bebeğim de zayıf
sabah yumurta peynir nol yeşillik ve domates salatalıklı ve 3 dilim kepek ekmekli kahvaltı, öğlen susuz sebze yemeği ve pilav akşam 4 köfte büyüklüğünde et balık tavuk ya da köftenin kendisi. ara öğün yapma dedi doktorum ki ben en büyük vicdan azabımı burda yaşıyorum. çocuğum bundan beslenemiyor bence . ara öğün olmayınca süt yok meyve yok. zaten pasta börek tatlı zırnık yok.Rabbim kolaylık versin. Ben senin yerinde olsam oturur aglardim sanırım. Benim de geçen yilim diyet yaparak geçti eşim elimden ekmek almistibir kez çok zoruma gitmişti. Şimdi de bebek hızlı kilo aldı diye tatlıyı yasakladı. Eminim bir lokma dahi yedirmez bizimki de . Tam olarak nasıl bir diyet uyguluyorsun
Ara öğün hamilelikte çok önemli aslında benim de gebelik şekerim var ama ona rağmen dolu dolu 3 ara 3 ana öğünüm var canım sana diyetisyen mı verdi bu diyetisabah yumurta peynir nol yeşillik ve domates salatalıklı ve 3 dilim kepek ekmekli kahvaltı, öğlen susuz sebze yemeği ve pilav akşam 4 köfte büyüklüğünde et balık tavuk ya da köftenin kendisi. ara öğün yapma dedi doktorum ki ben en büyük vicdan azabımı burda yaşıyorum. çocuğum bundan beslenemiyor bence . ara öğün olmayınca süt yok meyve yok. zaten pasta börek tatlı zırnık yok.
lolita555 canim güle gule giysin bebis park yatagin rengi cok tatliymis gercekten
Amin canım . Allah her şeyin hayırlısını bize verecektir. Bazen geç oluyor ama çok güzel oluyor. Hayır görünende şer, şer görünende hayır vardır.Canim benim ya.. oyle guzel aciklayip ifade etmissin ki inan yuregime dokundun.. cok haklisin. Rabbim herseyin en iyisini bilen. Ve Ona teslim olarak hayirla duayla bekleyecegim ben de yavrumu. Cok tesekkur ederim gercekten. Rabbim senin de herseyi gönlüne göre versin
Oyun parkı çok güzelmiş canım kıyafetlerde çok cici :) allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin bende böyle alacamEki Görüntüle 2146029 kizlar herkese iyi geceler iyi haftasonlari.cok sukur oglusumun oyun parki geldi bugun❤bi dolabimiz kaldi.oda gelse bian once artik.camasirlarinida yikadik sira utulemede ve canta hazirlamadaRabbim giydirmeyi nasib etsin ins...
Ya okadar abartmasınlar bi tanecik bişey yapmazki nefsini de köreltmen lazım.. eşine bak yaa seni takipteeevet ya ortası yok işte. benim arada kaçırma ihtimalim olmuyor olamıyor başımdaki eşim ve anamdan dolayı :)) dün misafir var diye kuru pasta alınmıştı. karşımda ballandıra ballandıra bi güzel yediler. gece sessizce gittim 1 tanecik yiyeyim diye. kurabiye kutusını açarken eşim sesinden anlamış. piskopat . tam ağzıma atıyordum ki yakaladı elimi. valla çok zor ya. diyabet hastası olmak illaki çok zordur ama gebeyken daha zor. bi de mükafatımı alaydım keşke. bebeğim de zayıf
oyyyy masallah cokkk guzelll bunlarrr gule gule buyusun icinde annesiEki Görüntüle 2146029 kizlar herkese iyi geceler iyi haftasonlari.cok sukur oglusumun oyun parki geldi bugun❤bi dolabimiz kaldi.oda gelse bian once artik.camasirlarinida yikadik sira utulemede ve canta hazirlamadaRabbim giydirmeyi nasib etsin ins...
Kızlar telden giriyom uygulama bazen sasiriyor. Mesajlari dogru duzgun takip edemiyorum. Size birsey sorcam kafama cok takilan bir turlu sorma firsatim olmadi. Sezeryan sonrasi korse kullanmak istiyorim hem destek olur karnimi tutar diye dusunuyorum. Kullanan memnun kalan veya korse sekli oneren warmi lutfen beni bilgilendirin ilk dogumumda akil edemedim kimsede bisey dememisti
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım hiç tedirgin olma hersey yolundadır inşallah benimde kontrolüm var bugün birazdan doktorun yanına girecem çatı muayenesi yapacakKızlar bugün kontrolüm var hem heycanlı hem tedirginim bakalım ne diycek doktor..
Selam kızlar nasılsınız, ben geçen aya göre ilk defa sadece yarım kilo almışım, üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim. Bazı aylar kilo almayan varmı aranızda ? Merak ettim her ay 3 er 5 er kilo aldığım için garipsedim bu ay kendimi
Haberlerini bekliyoruz kuzum❤❤Kızlar bugün kontrolüm var hem heycanlı hem tedirginim bakalım ne diycek doktor..
şekerin çok yükseliyor gerek yok dedi doktorum. valla ben de bilmiyorum kimseye de birşey anlatamıyorumAmin canım . Allah her şeyin hayırlısını bize verecektir. Bazen geç oluyor ama çok güzel oluyor. Hayır görünende şer, şer görünende hayır vardır.
R rune eşin ve annen abartmış sanki. 1 tane kurabiyeyle bir şey olmaz merak etme. Ben yılların şeker hastasıyım. Ara öğün kan şekerinin düzenli gitmesi için gerekli bir şey . Dr neden önermedi ki?
diyetisyen ara öğünlerde bir bardak süt ve bir porsiyon meyve verdi ama endokrin uzmanı ara öğün yapma dedi.Ara öğün hamilelikte çok önemli aslında benim de gebelik şekerim var ama ona rağmen dolu dolu 3 ara 3 ana öğünüm var canım sana diyetisyen mı verdi bu diyeti
merhabalar. dün kontrole gittim. bebeğim 2300grmış. bebeğin küçük, 2 hafta geriden geliyor ama çok sorun değil dedi doktor beyimiz ama çok üzgünüm ben. diyabetten dolayı hep bebeğimin iri olma ihtimalinden söz etti gittiğim doktorlar . bu nerden çıktı anlamadım. neye elimi atsam eşim annem vuruyor elime yeme şekerin çıkacak diye. acaba diyeti mi abarttım bu manyaklar yüzünden. herkese çok kızgınım.
Bende de gebelik şekeri var canım, 3 ara ogunum var. Mutlaka da yapiyorum,diyete uyunca insülin direnci kırılıyor. Artık arada kaçamak da yapıyorum yukselmiyor seker. Özellikle dışarda yürüyerek gezeceğim bı durumdaysam yiyorum tatlımı yürüyorum,hiç yukselmiyor. Arada bı nefsini korelt bence.diyetisyen ara öğünlerde bir bardak süt ve bir porsiyon meyve verdi ama endokrin uzmanı ara öğün yapma dedi.
Emzirme sutyeni mı emzirme atleti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?