2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
evet ya ortası yok işte. benim arada kaçırma ihtimalim olmuyor olamıyor başımdaki eşim ve anamdan dolayı :)) dün misafir var diye kuru pasta alınmıştı. karşımda ballandıra ballandıra bi güzel yediler. gece sessizce gittim 1 tanecik yiyeyim diye. kurabiye kutusını açarken eşim sesinden anlamış. piskopat . tam ağzıma atıyordum ki yakaladı elimi. valla çok zor ya. diyabet hastası olmak illaki çok zordur ama gebeyken daha zor. bi de mükafatımı alaydım keşke. bebeğim de zayıf

Rabbim kolaylık versin. Ben senin yerinde olsam oturur aglardim sanırım. Benim de geçen yilim diyet yaparak geçti eşim elimden ekmek almistibir kez çok zoruma gitmişti. Şimdi de bebek hızlı kilo aldı diye tatlıyı yasakladı. Eminim bir lokma dahi yedirmez bizimki de . Tam olarak nasıl bir diyet uyguluyorsun

sabah yumurta peynir nol yeşillik ve domates salatalıklı ve 3 dilim kepek ekmekli kahvaltı, öğlen susuz sebze yemeği ve pilav akşam 4 köfte büyüklüğünde et balık tavuk ya da köftenin kendisi. ara öğün yapma dedi doktorum ki ben en büyük vicdan azabımı burda yaşıyorum. çocuğum bundan beslenemiyor bence . ara öğün olmayınca süt yok meyve yok. zaten pasta börek tatlı zırnık yok.

Ara öğün hamilelikte çok önemli aslında benim de gebelik şekerim var ama ona rağmen dolu dolu 3 ara 3 ana öğünüm var canım sana diyetisyen mı verdi bu diyeti

Amin canım . Allah her şeyin hayırlısını bize verecektir. Bazen geç oluyor ama çok güzel oluyor. Hayır görünende şer, şer görünende hayır vardır.
R rune eşin ve annen abartmış sanki. 1 tane kurabiyeyle bir şey olmaz merak etme. Ben yılların şeker hastasıyım. Ara öğün kan şekerinin düzenli gitmesi için gerekli bir şey . Dr neden önermedi ki?

Oyun parkı çok güzelmiş canım kıyafetlerde çok cici :) allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin bende böyle alacam

Ya okadar abartmasınlar bi tanecik bişey yapmazki nefsini de köreltmen lazım.. eşine bak yaa seni takiptee
Ben süt yumurta yogurt u hiç ihmal etmiyorum. Sebze ve eti de onedenle tombiş oldu sanırım, yada tamamen bünye meselesi, eminim sende cok dikkat ediyorsundur. Saglıklı oldunda zayıfta olsa illaki büyüyecek takılma çok

oyyyy masallah cokkk guzelll bunlarrr gule gule buyusun icinde annesi

doktoruna sorabilrisin, bana doktorum önermişti bi korse ama markasını hatırlamıyorum ve kullanamamıştım hem sıcaktan -çok terletiyor- hem de dikiş yerin çok acıyordu

ben geçen ay hiç almamıştım son 2 haftada 2 kilo birden almışım yani kendimi pek tanıyamıyorum son zamanlarda

şekerin çok yükseliyor gerek yok dedi doktorum. valla ben de bilmiyorum kimseye de birşey anlatamıyorum

Ara öğün hamilelikte çok önemli aslında benim de gebelik şekerim var ama ona rağmen dolu dolu 3 ara 3 ana öğünüm var canım sana diyetisyen mı verdi bu diyeti
diyetisyen ara öğünlerde bir bardak süt ve bir porsiyon meyve verdi ama endokrin uzmanı ara öğün yapma dedi.

ben geçen hafta gittiğimde 35+3 tüm kilosuna 2440 demişti boyuna da 47 cm demişti benimki uzun zamandır 5 gün geriden geliyor ve doktorum her seferinde endişelenecek bişi yok kafna takma diyor ama ben de tabi içten içe takıyorum... en önemlisi sağlıklı olsun yeter, et yiyebiliyorsan et ağırlıklı beslen ben eti de biraz ihmal ettim doğrusu yarın izne ayrılıyorum doğuma kadar protein ağırlıklı beslenip yatıcam valla :)

diyetisyen ara öğünlerde bir bardak süt ve bir porsiyon meyve verdi ama endokrin uzmanı ara öğün yapma dedi.
Bende de gebelik şekeri var canım, 3 ara ogunum var. Mutlaka da yapiyorum,diyete uyunca insülin direnci kırılıyor. Artık arada kaçamak da yapıyorum yukselmiyor seker. Özellikle dışarda yürüyerek gezeceğim bı durumdaysam yiyorum tatlımı yürüyorum,hiç yukselmiyor. Arada bı nefsini korelt bence.

Emzirme sutyeni mı emzirme atleti mi?

sıcak olacağı için evde atletle durabilirsin ben evde sütyen giymiyorum atletle takılırım. bir de çok ter dökmüştüm ben su gibi sırılsıklam oluyrodu sırtım bi kaç tane atlet almıştım.. dışarıda da emzirme sütyeni tabi, ikisinden al bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…