2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gerçekten izne ayrılmak gibisi yok, ohh rahatladın sen de :) Hadi bakalım hayırlısı ile gelsin minikler, zaten Mayıs anneleri bitti sayılır,sıra bize geldi :)

Catı muayenesini atlatan arkadaslar olmus ne guzel darisi basimiza :) ben de tirsmiyorum desem yalan olur.. doktorum cati muayenesine gerek yok falan diyor ama ben bu muayeneyi olmadan normal doguma girmeyi dusunmuyorum. Hastanede ebeye falan soyleyecegim olmazsa bir rica edip yaptircam doktorum yapmazea :) birde boy konusunda beni tereddutte birakti doktorum. 155ten kisa degilsen normal dogum yaparsin dedi, ben 156 cm.im... ayakkabisiz tekrar bakariz dedi doktorum tereddutte birakti beni.

Internette arastirirsan hemoroid normal doğuma engel değil demisler. Hatta bu hastalığı olup da 4 kilo çocuk doguranlar bile olmus. Ne güzel çatın genismis. Hiçbir engel yokken neden sezeryana yonlendin ki canim? Tabi sizin bileceginiz bir is. Ama herkes normal olsun diye bu kadar ugrasiyorken bence senin de normal yapman mümkün olurdu. Hem hemoroid ilerlerse her şekilde ilerliyor. Yani sırf bunun için sezeryan olayım deyip de olduktan sonra ilerleme ihtimali de var. Yine siz bilirsiniz fakat hemoroid bir engel değilmiş

kuzum hastanede misin sen haberini bekliyorum

fnd_50
Kızlar çatı muayenesi yapmadı haftaya dedi off...
Bu arada bebek başını kanala yerleştirmiş. Bol yürürüş yap dedi açılma olması için.. haftaya kadar çatlarım artık

Hemorid herkeste farklı seyreder canım kimisinde derin çatlak şeklindedir kimisinde et parçaları kopup gelmeye başlar herkes kendi çektiğini bilir normal doğuma engel bir durum değil evet ama doğum esnasındaki ıkınma onu dahada tetikliyor doğumdan sonra hem onun acısı hemde dikiş acısı bi yere gelince oturamıyorsun bunların hepsini düşündüğüm için sezeryan istedim

Ben de merak ettiğimden arastirdim. Böyle diyordu o yüzden soyleyeyim dedim. Tabi her hemoroid farkli. Evreleri de var. Fakat tehlike yaratmayacak boyuttaysa normal doğum olurdu.

Ben de merak ettiğimden arastirdim. Böyle diyordu o yüzden soyleyeyim dedim. Tabi her hemoroid farkli. Evreleri de var. Fakat tehlike yaratmayacak boyuttaysa normal doğum olurdu.
İşte ben o tehlike sınırındayım o yüzden sezeryan istedim doktoruma en başta hemoroid olduğunu söylememiştim durumu bugün anlattıktan sonra boyutunu öğrenince oda sezeryan daha iyi olurdu demekki nasip böyleymiş canım sağlıkla gelsinlerde önemli olan o

fnd_50
Bu arada bebek başını kanala yerleştirmiş. Bol yürürüş yap dedi açılma olması için.. haftaya kadar çatlarım artık
Anladim canim niye yapmadi acaba benimki mi cok erken uapti ya:) 36+3 te yapti benimkini.son zamanlar gercekten gecmiyor :) ayyyy cok heycanli❤

fnd_50
Ayyy o beklemekte insanı geriyor canım bir an önce olsun bitsin istiyor insan haftaya pazartesimi gideceksin tekrar

benim de muayne carsamba canim bebek hareketleri nasil sende benim bebis cok hantal yawas kipir kipir degil icim rahat degil bu yuzden arada balik gibi kayiyo
Canim cok normal son zamanalr kilosu artip boyu da uzadigindan alani daraliyo hareketleri kisitlaniyor. Tamamen hareket etmezse sıkıntı oyuzdne canini sikma kontrollerde de iyiyse bebis

Kızlar merhabalar...

bebişleriniz kaçıncı haftada başgeliş oldu acaba... 29. haftada gittiğimde başgelişti bugün gittim 32+2 yim makat geliş olmuş yine dönmüş kuzu... 2 hafta sonra yine gel dönmezse sezeryan konuşuruz dedi... meraklardayım

Evet hayırlısı o zaman. Cati genişliğin çok büyük avantajmis da soylemeden edemedim hayirla gelsinler :)

Çatın uygun oldugu icin birsey anlamamis olabilirsin belki canim. Cunku bende az bisey parmak girdirmesine ragmen resmen parmaklarini kemikte hissettim hafif de olsa aci duydum doktor dedi kemigin okadar egri okadsr dar ki dedi daha tam muayane bile etmedim dedi duyuyosun dimi kemigi dedi. Imkansiza yakin dediydi bana da normal iicn. Hayirlisi bakalim artik. Bize de 30 mayis demisti sezeryan icin ama biz 1 haziran istedik. Cunku esimin dogum gunu 1 haziran:) benim de kimlikte 1 hazirna yaziyo:)

Canim hemeroidi ben de cok yasamistim omurdne omur aliyor insnain kalbi resmen orda atiyor biliyorum cok zor dogumda da tetikelr haklisin ama sonrasinda lazerle yakmalarini isteyebilirsin lazerle ameliyat yani. O da cok kolay oluyo 1 haftada toparliyosun gerci doktoruna da bagli. Ben hamile kalmadan once lazerle hemeoridden ameliyat olmustum Allah o doktorumdan razi olsun suana kadsr tekrar sikayet duymadim. Istersen arastirabilirisn. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun❤

fnd_50

Gorebildin mı yüzünü bebeğinin, kaç kilo olmuş kuzucuk :) Benim de yarin kontrol , bakalım ne durumdayız
3280 canım 10 günde çıkıyor yine. Yüzünü göstermedi tabi her zaman ki gibi

Anladim canim niye yapmadi acaba benimki mi cok erken uapti ya:) 36+3 te yapti benimkini.son zamanlar gercekten gecmiyor :) ayyyy cok heycanli❤

38. Hafta dolunca yapıyormuş valla 1 hafta geçmez artık başını da yerleştirmiş üstelik..
Ayyy o beklemekte insanı geriyor canım bir an önce olsun bitsin istiyor insan haftaya pazartesimi gideceksin tekrar
Aynen canim pazartesi tekrar gidecem bakalım ne olacak pazartesine kadar

Netten baktim da 34 ile 38. Hafta aralari yapilir diyo çatı muayanesi icin. Normal ozaman benimki 37 nin icindeyken yapildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…