2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım benim de diyabetim yok hamilelik şekerim de çıkmadı ama bebeğim çok kilo almış 3185 Gr 34+6 öne gecmis böyle buyurse normal doguramazsin dedi doktor ben de ona üzülüyorum. Bence doktorun sorun yok dediyse üzülme

Annem hic aslı yok diyor bana hamileyken ona da hep erkek diyorlarmis ben olmuşum ki o zaman ultrason felan yok

Merhaba kızlar öncelikle anneler gününüz kutlu olsun ,benim dört saattir saatte bir kasılma ile birlikte bir kaç dakikalık agrilarim var adet sancısı gibi bel ve kasiklarimda sizce acile gitsem mi sezeryan olacağım için çok sancı çekmek istemiyorum diğer taraftan da bebeğim biraz daha kalsın diye gidemiyorum gitsem alırlar mı doğuma sizce ne yapmaliyim düzenli her saatte var agri

Canim riske atma bi git belki dogumun vs başlamıştır bazilarinin acilmasi oluyo bilemiyorlar bile. Bence bi acile.git

Seninde anneler günün kutlu olsun canım.. Gidceekmişsin, bencede git.. Bebeğim kalsın diye gitmek istemiyorum diyorsun ama doğumda başladı ise yapacak birşeyin yok.. Hadi bakalım hayırlısı

Saatte bir mi kasilma oluyor yani karinda sertlesme dimi yanlis anlamadim.bana cok aralikli geldi bu sure.benm bazen on dkda bire dusuyor sonra tekrar uzuyor sure.adet sancilari oluyor zaten ara ara.yalanci sancilar yani doguma hazirliyor vucudu diye onemsemiyorum pek bi aydan uzun suredir var cunku.duzenli sekilde geliyorsa tabiki bel kasik agrisi varsa siz daha iyi bilirsnz sıkligini fln iciniz rahat etsin hem riskli bi durum olursa erken mudahale olur gidin bence de

Amin canım hele senin iki tane daha da zor ben susayim. Rabbim bağışlasin hepsini

Merhaba sizlere birşey sormak istiyorum. Kızım.olacak nasipse
Manevi hocam gülemre koy dedi. Gul peygamber efendimizi temsil ediyormuş emre de aşık tutkun gülemre de habibe tutkun peygambere aşık anlamına geliyormuş sizce nasıl ileride çocuk sorun yaşar mi

Allah razı olsun canım rabbim dağına göre kar veriyor

Amin canım hele senin iki tane daha da zor ben susayim. Rabbim bağışlasin hepsini
Ben olsam koymam bu ismi çocuklar birbiri ile alay ediyor ilerde sıkıntı çıkabilir erkek ismine benziyor, peygamberimiz in eşlerinin isimleri var sahabe hanımlar var hem kendin istediğin için isim koy bence şeyhin istediği için değil Allah sağlık versin bebegine

Emre daha çok erkek ismi olduğu için başında gül olsa bile sıkıntı yaşar gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…