2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Lazerle yakmayi dogum ekibi yapar mi acaba? Yoksa ayri bir doktorla konusup mu yaptirmak gerekiyor canim?

Evet canım sanırım çatı genişliğinden dolayı benim muayene çok rahat geçti senin durumun daha farklı ayyyyy ne güzel üçünüzünde doğum tarihi aynı olacak :) kolay kolay herkese nasip olmaz

Maşallah size ne nazlı çıktılar valla :)

Idrar yolu enfeksiyonu başlangıcı varmış kızlar midem bulanıyordu demek ki ondanmış
Off benim de bulaniyor aklima enfeksiyondan olabilecegi hic gelmemisti.. kusma falan yok allahtan. Boyle gun icinde bulanip geciyor. Bir de sanki midemi bozmusum gibi karnim agriyor bazen, ama ishal falan degilim. Garip garip seyler oluyor anlam veremiyorum.

Onu bilmiyordum canım söylediğin çok iyi oldu teşekkür ederim bunu araştıracağım gerçekten ömür boyu çekilecek bir hastalık değil

Istanbulda bulunan arkadaslarimdan fotograf cekimi icin mekan onerileri bekliyorumm Benim aklimda hep kilyos yada riva taraflari vardi ama cok uzak kaliyor bize, uzun yolu gozum kesmiyor kizlar. Avrupa yakasinda oturuyorum, var mi mekan onerileriniz ?

e ben ünsilin kullanıyorum zaten

Kaç çıkıyor kan degerlerin senin canım yüksek derken ne kadar yani
açlık 80-110 arası ama genelde 100 dolaylarında . tokluk 120-180 arası ama genelde 150 dolaylarında. arada 200ü gördüğüm de oldu ama nadir. sabah 15 öğle 12 akşam 11 doz novarapid, akşam 24 doz levemir yapıyorum

Ben ağladım bunun yüzünden valla uzun zamandan beri oyle acı çekmedim belki ortaokulda falan dış ağrısı falan cekmisimdir ama hemorid çok betermis.o an doktor kesip alsa acimi dindirse kacpara dese verirdim.

Benim de oluyor ayni seyler normal diye düşünmüştüm ama doktor bu aylarda bulantı olmaz dedi. Enfeksiyon mu var acaba dedi ve gerçekten de cıktı..

ayy ben de yarın alacağım çalışamaz raporunu sevindim senin adına :)

Ay çok heyecanlı tam olarak kaç + kaçta alacak bebeği ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…