- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #32.501
Lazerle yakmayi dogum ekibi yapar mi acaba? Yoksa ayri bir doktorla konusup mu yaptirmak gerekiyor canim?Canim hemeroidi ben de cok yasamistim omurdne omur aliyor insnain kalbi resmen orda atiyor biliyorum cok zor dogumda da tetikelr haklisin ama sonrasinda lazerle yakmalarini isteyebilirsin lazerle ameliyat yani. O da cok kolay oluyo 1 haftada toparliyosun gerci doktoruna da bagli. Ben hamile kalmadan once lazerle hemeoridden ameliyat olmustum Allah o doktorumdan razi olsun suana kadsr tekrar sikayet duymadim. Istersen arastirabilirisn. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun❤
Evet canım sanırım çatı genişliğinden dolayı benim muayene çok rahat geçti senin durumun daha farklı ayyyyy ne güzel üçünüzünde doğum tarihi aynı olacak :) kolay kolay herkese nasip olmazÇatın uygun oldugu icin birsey anlamamis olabilirsin belki canim. Cunku bende az bisey parmak girdirmesine ragmen resmen parmaklarini kemikte hissettim hafif de olsa aci duydum doktor dedi kemigin okadar egri okadsr dar ki dedi daha tam muayane bile etmedim dedi duyuyosun dimi kemigi dedi. Imkansiza yakin dediydi bana da normal iicn. Hayirlisi bakalim artik. Bize de 30 mayis demisti sezeryan icin ama biz 1 haziran istedik. Cunku esimin dogum gunu 1 haziran:) benim de kimlikte 1 hazirna yaziyo:)
Maşallah size3280 canım 10 günde çıkıyor yine. Yüzünü göstermedi tabi her zaman ki gibi
38. Hafta dolunca yapıyormuş valla 1 hafta geçmez artık başını da yerleştirmiş üstelik..
Aynen canim pazartesi tekrar gidecem bakalım ne olacak pazartesine kadar
Off benim de bulaniyor aklima enfeksiyondan olabilecegi hic gelmemisti.. kusma falan yok allahtan. Boyle gun icinde bulanip geciyor. Bir de sanki midemi bozmusum gibi karnim agriyor bazen, ama ishal falan degilim. Garip garip seyler oluyor anlam veremiyorum.Idrar yolu enfeksiyonu başlangıcı varmış kızlar midem bulanıyordu demek ki ondanmış
Onu bilmiyordum canım söylediğin çok iyi oldu teşekkür ederim bunu araştıracağım gerçekten ömür boyu çekilecek bir hastalık değilCanim hemeroidi ben de cok yasamistim omurdne omur aliyor insnain kalbi resmen orda atiyor biliyorum cok zor dogumda da tetikelr haklisin ama sonrasinda lazerle yakmalarini isteyebilirsin lazerle ameliyat yani. O da cok kolay oluyo 1 haftada toparliyosun gerci doktoruna da bagli. Ben hamile kalmadan once lazerle hemeoridden ameliyat olmustum Allah o doktorumdan razi olsun suana kadsr tekrar sikayet duymadim. Istersen arastirabilirisn. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun❤
Kuzum mesajlarınızı okuyunca bende hyecanlandım sizlerle inş sağlıklı doğumlarınız olur darısı bana bende doğurmak istyrm sizin gibi biran önce zaman geçmiyor:)Idrar yolu enfeksiyonu başlangıcı varmış kızlar midem bulanıyordu demek ki ondanmış
oyyyy masallah cokkk guzelll bunlarrr gule gule buyusun icinde annesi
Oyun parkı çok güzelmiş canım kıyafetlerde çok cici :) allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin bende böyle alacam
e ben ünsilin kullanıyorum zatenCanım ne kadar abartmissiniz siz bu gebelik şekerini tamam zor ama bana doktorum sütlü muhallebi felan yiyebilirsin diyorki ben şekerli şeylerde yiyorum arada çok abartmamak kaydıyla yiyebilirsin kan şekerin 140 gecmiycek benim arada onu bile geçitigi oluyor söylüyorum da doktora arada kaçırıyorum diye sürekli yüksek seyreden gebelik şekeri tehlikeli ondada insulin başlıyorlar zaten
Evet canım bende oyun parkı alacam bizim odaya koymak içinde sepet beşik alacazCok mersi cnm benjm.oyun parkimi alicaksin sende?
açlık 80-110 arası ama genelde 100 dolaylarında . tokluk 120-180 arası ama genelde 150 dolaylarında. arada 200ü gördüğüm de oldu ama nadir. sabah 15 öğle 12 akşam 11 doz novarapid, akşam 24 doz levemir yapıyorumKaç çıkıyor kan degerlerin senin canım yüksek derken ne kadar yani
Ben ağladım bunun yüzünden valla uzun zamandan beri oyle acı çekmedim belki ortaokulda falan dış ağrısı falan cekmisimdir ama hemorid çok betermis.o an doktor kesip alsa acimi dindirse kacpara dese verirdim.İşte ben o tehlike sınırındayım o yüzden sezeryan istedim doktoruma en başta hemoroid olduğunu söylememiştim durumu bugün anlattıktan sonra boyutunu öğrenince oda sezeryan daha iyi olurdu demekki nasip böyleymiş canım sağlıkla gelsinlerde önemli olan o
Off benim de bulaniyor aklima enfeksiyondan olabilecegi hic gelmemisti.. kusma falan yok allahtan. Boyle gun icinde bulanip geciyor. Bir de sanki midemi bozmusum gibi karnim agriyor bazen, ama ishal falan degilim. Garip garip seyler oluyor anlam veremiyorum.
Kuzum mesajlarınızı okuyunca bende hyecanlandım sizlerle inş sağlıklı doğumlarınız olur darısı bana bende doğurmak istyrm sizin gibi biran önce zaman geçmiyor:)
Senn bittti benm daha 6,5 ay var cnm oo geçmez zaman:)Aynen ya bana da geçmiyor zaman.. keşke hemen diğer pazartesine atlasak..
Selam kızlar bende bugün dr.a gittim ve çalışamaz raporumu aldım artık izne ayrıldım yaniGerçekten ağırlaştım artık tam zamanında ayrıldım resmen. Bugün bende çatı muayenesi oldum, korkarak gitmemiştim sadece ilk defa olacağı için çekinerek gittim. :) Gerçekten korkulacak birşey yok jelle yapılıyor kayıyor zaten, korkan arkadaşlar var ise kendilerini rahat bırakırlarsa korkulacak hiçbirşey yok gerçekten. Normal doğum için uygun olduğunu söyledi dr.um ve bebek 40.haftasını beklemeden gelecek bence dedi :) Hazırlıklı olun önümüzde ki haftadan itibaren dedi. Bakalım ne zaman nasıl olacak.
Bende hazırlıkları hep bu zamana bırakmıştım şimdi yavaş yavaş yıkama,ütüleme,yerleştirme işlerine başlıcam..
Ay çok heyecanlı tam olarak kaç + kaçta alacak bebeği ?Çatı muayenesi oldum ve hiçbirşey anlamadım 10 saniyelik bir işlem kendimi hiç kasmadım o yüzden ağrı yada acı hissetmedim hatta doktor şaşırdı bu kadar rahat catı muayenesi yaptığım nadirdir dedi :) normal doğuma uygun olduğumu söyledi ama biz eşimle sezeryan istediğimizi söyledik çünkü bende hemoroid var normal doğumdan sonra hem dikiş hem hemoroid acısı çekmeyi istemiyorum o yüzden sezeryana karar verdik veeeeeee gün aldık :) 23 mayıs haftaya çarşamba doğum olcak inşallah senin muayene nasıl geçti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?