- 29 Eylül 2015
- 5.225
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #32.521
Benimki renkli değildi . Diğer çocuklarında da böyle mi olmuştuCuma sabahı çikolata renginde sümüksü bi akıntıyla uyandım birazda sefaf su az ama korktum dr koştuk gttik nisan gelmiş dedi suda sızıntı var abtibiyotik kullanıyorum fitil ile bakalim agrım yok sukur 36 haftamdayım küçük dedi dr iki haftayı yatarak geçir dddi ihmal etmeyin sakin
Seni o kadar iyi anlıyorumki bu acının tarifi yok gerçekten çok zor allah kimseye vermesinBen ağladım bunun yüzünden valla uzun zamandan beri oyle acı çekmedim belki ortaokulda falan dış ağrısı falan cekmisimdir ama hemorid çok betermis.o an doktor kesip alsa acimi dindirse kacpara dese verirdim.
Bizde öyleyiz canım çok heyecanlıyız 38+5 te alacakAy çok heyecanlı tam olarak kaç + kaçta alacak bebeği ?
Geçiyor canım ya ne ara geçtiğini bile anlamıyorsun...Senn bittti benm daha 6,5 ay var cnm oo geçmez zaman:)
Rabbim kolay doğumlar nasip etsin canım.hamilelikten önce bazen benim de kanama olup acidan oturtmuyordu hemoroid bu değil mi . Hala kendisi duruyor ama çok şükür korktuğum olmadı hamilelikte hortlamadiBizde öyleyiz canım çok heyecanlıyız 38+5 te alacak
Rabbim kolay doğumlar nasip etsin canım.hamilelikten önce bazen benim de kanama olup acidan oturtmuyordu hemoroid bu değil mi . Hala kendisi duruyor ama çok şükür korktuğum olmadı hamilelikte hortlamadi
Valla stresten dolu ne var ki hayatım da zaten 6.aydan itibaren başladı düzensizlik bende ve bir türlü düzene girmiyorİnsulin kullandığım halde mı yükseliyor canım, dozu mı yetersiz acaba. Bı de stres de çok yukseltiyormus
ayni ayni tikiyo beni bole catliycak gibi oluyorumBenim de öyle çok hareketli değil fakat çok toplanıyor kasıyor kendisini tabi buda bana ağrı olarak geri geliyor
doktor hep iyi iyi diyor canim ileri diyor. Ben mi cok takinti yapyorum acabaCanim cok normal son zamanalr kilosu artip boyu da uzadigindan alani daraliyo hareketleri kisitlaniyor. Tamamen hareket etmezse sıkıntı oyuzdne canini sikma kontrollerde de iyiyse bebis
Amin canım inşallah evet senin yaşadığında malesef hemoroid allahtan hamileliğimde ilerlememiş inşallah doğumundada sıkıntı yaşamazsınRabbim kolay doğumlar nasip etsin canım.hamilelikten önce bazen benim de kanama olup acidan oturtmuyordu hemoroid bu değil mi . Hala kendisi duruyor ama çok şükür korktuğum olmadı hamilelikte hortlamadi
Hiç olmamıştı ilk kez olduBenimki renkli değildi . Diğer çocuklarında da böyle mi olmuştu
Evet canım bende oyun parkı alacam bizim odaya koymak içinde sepet beşik alacaz
Ozaman hic sikinti etme canim benim doktor iyi diyorsa. Gun ilerledikce hareketleri azaliyor benimki de oyle. Ediyor ama eskisi gibi degil oyuzden sikinti etme. Hic etmedigini farkedersen dogru doktora basvur kuzumdoktor hep iyi iyi diyor canim ileri diyor. Ben mi cok takinti yapyorum acaba
Birkaç ay içinde taşınacağımız için şu an oda hazırlamadık taşındıktan sonra odasına oyun parkı alacam bizim oda içinde sepeet beşik beğendik hem küçük birşey kullanışlı olur diye düşünüyorumBende oyun parkindan haric ufak besik aldim cnim tavsiye ederim sanada.cok konforlu
İyice araştırmak lazım canım gerçekten çok zor bi rahatsızlık ankarada bahsettiğin doktorun adını biliyor musunKızlar hemoroid şuan baya ciddi bir sorun benim arkadaşın abisi çok fenaydı Ankara’da birini bulmuşlar 2.500 tl vermiş düğümlenme yöntemi fln bişeyler yapıyormuş ameliyatsız kurtulmuş adamın heryerden gelen hastaları varmış tabi bu dediğim 3 yıl önceki fiyatı şimdi nedir hiç bilmiyorum bi araştırın isterseniz
Canim cok eziyet cekmistim ben de cok kanaması ayri kicinin ustune oturamamasi ayri hic bi ilac bitki vs fayda etmiyodu. En son dayanamadim ben lazerle oldum ameliyati. Bicakla olmadim sen de olma lazeri arastir. Lazerle yakiliyor. Eriyen dikis oluyo. O dikisim 1 hafta icinde kendi kendine eridi elhamdülillah 3. Yıla girdim en ufak bi sikayetim olmadi o doktoruma cok dua ediyorum cok Allah ellerine zeval vermesin. Bence normal yapabiliyorsan yap tatlim sonra iyilestikten sonra toparladiktan sonra da bu dedigim ameliyati arastirOnu bilmiyordum canım söylediğin çok iyi oldu teşekkür ederim bunu araştıracağım gerçekten ömür boyu çekilecek bir hastalık değil
Birkaç ay içinde taşınacağımız için şu an oda hazırlamadık taşındıktan sonra odasına oyun parkı alacam bizim oda içinde sepeet beşik beğendik hem küçük birşey kullanışlı olur diye düşünüyorum
Aynen kuzum eger 1 hazirana beklerse tabi:) doktorum erken gelmeye de kalkabilir o zaman acil alirim seni sezeryana dedi. Hayirlisi bakalim:)Evet canım sanırım çatı genişliğinden dolayı benim muayene çok rahat geçti senin durumun daha farklı ayyyyy ne güzel üçünüzünde doğum tarihi aynı olacak :) kolay kolay herkese nasip olmaz
Inan onu bilemiyorum doktora bi sormak lazim. Ben hamiellikten once oldum lazerle hemeroidden. Allaha sukur cok da memnunum. Dogum doktoruna sormak lazim canim sanirim bunuLazerle yakmayi dogum ekibi yapar mi acaba? Yoksa ayri bir doktorla konusup mu yaptirmak gerekiyor canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?