2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar 3 gündür dayanılmaz Boğaz ağrıları çekiyorum. Doktora gittim ilaç vermedi. Ihlamur da kaynattım ama ağrısı geçmedi bir türlü. Sizin tavsiye edebileceğiniz bir yöntem var mı ağrıyı geçirecek

O illetten kurtulmuşsun ne güzel canım ya darısı başıma bu lazer işini araştıracağım çevremde bu rahatsızlığı olup ısrarla normal doğum yapanlar çok sıkıntı çekti onları görüncede insan ister istemez etkileniyor birde hamilelik psikolojisi olunca tam oluyo malesef

Seni cok cok iyi anliyorum o illeti ceken bilir. ImsaALLAH gonlune gore olur canim .peki birsey soracagim sezeryani nasil olacaksim belli mi? Genel anestezi ile mi beldem mi

Aynen kuzum eger 1 hazirana beklerse tabi:) doktorum erken gelmeye de kalkabilir o zaman acil alirim seni sezeryana dedi. Hayirlisi bakalim:)
Bekler bekler :) benimde normal doğum olsaydı 1 haziran olcaktı ama sezeryan olacağı için 1 hafta önce olcak hayırlısıyla sağsaşim gelsin minnaklarımız :)

Seni cok cok iyi anliyorum o illeti ceken bilir. ImsaALLAH gonlune gore olur canim .peki birsey soracagim sezeryani nasil olacaksim belli mi? Genel anestezi ile mi beldem mi
Aynen canım çeken bilir onunla ilgili birşey söylemedi doktorum ama genel anestezi olur belden düşünmüyorum zaten eşim ona karşı küçük bi ihtimalde olsa felç riski olduğu için eşim izin vermiyor genel anestezi olurum

Bende oda konusunda senin gibi düşünüyorum :) internetten sunny baby beşiklerine baktım şimdi kullanışlı görünüyo canım öyle birşeyde alabiliriz haftaya doğum var bir an önce karar vermemiz lazım :)

4
Cnm senin insulin niye ise yaramıyor ben onu anlamıyorum

Selam kızlar biraz önce doktordan geldim bebişin herşeyi iymis şükür ama nst de sancim çıktı 39 haftada 18-23 haziran arasi alicakti bu sancıyla beklemez büyük ihtimal 38 de alırım 11 hazirandan sonra hazır ol artık kendini yormak yok dedi( tabi ben dün koltuklar sandalyeleri hali ve camlari sildim perdeleri yikadim soylesem cok kizardi eminim )tam bayram haftasi yani kidmetse

Canım çok yorma kendini, yavaş yavaş tarihler belli oluyor yaklaşıyor :) Sen de dinlen bundan sonra bekleyebildigi kadar beklesin minik
Oyyy maşallah minik prensese Haberler çok iyi ,çok sevindim. Ben de yarın gorecem ve artık yüzünü de göstersin yaaa çok merak ediyorum :)

Cnm riskli dönemi atlatym yapcm az kaldı kendme totem yaptım normal mi yapcksn sezaryan mı
Şu an için bebek başını kanala yerleştirdi. Normal görünüyor ama çatı muayenesi haftaya o zaman daha net belli olur. Bi sıkıntı görünmezse normal olacak inşallah

Ausencia aynı gidiyoruz zaten biliyosun. iyi gitmesine sevindim herşeyin bende bugün gittim bebek başını yerleştirmiş. Haftaya çatı muayenesi 3.280 gr olmuş bizimki de inşalalh sağlıkla kucağına alırsın bir an önce.

Kızlar 37 artı kaçta rapor alınıyor sonunda alsak daha mı avantajlı
Çalışabilir i hangi gün aldıysan üstüne 5hafta say ozaman gel dedi doktor.once ya da sonra olmuyormuş.ben çalışabiliri 30nisanda aldım.calisamazi da 4hazirnda alicam kısmetse.4haziranda ise gitmeme gerek yokmuş.once ya da sonra gelirsen işe yaramaz dediler sisteme SGK sistemine tahmini doğum tarihim 32de girildiği için.

Emirgan olabilir cnm bide geçen yıl yürüyüşe gitmiştik belgrata orada hamilelik çekimi yapıyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…