- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #32.541
O illetten kurtulmuşsun ne güzel canım ya darısı başıma bu lazer işini araştıracağım çevremde bu rahatsızlığı olup ısrarla normal doğum yapanlar çok sıkıntı çekti onları görüncede insan ister istemez etkileniyor birde hamilelik psikolojisi olunca tam oluyo malesefCanim cok eziyet cekmistim ben de cok kanaması ayri kicinin ustune oturamamasi ayri hic bi ilac bitki vs fayda etmiyodu. En son dayanamadim ben lazerle oldum ameliyati. Bicakla olmadim sen de olma lazeri arastir. Lazerle yakiliyor. Eriyen dikis oluyo. O dikisim 1 hafta icinde kendi kendine erisi elhamdülillah 3. Yıla girdim en ufak bi sikayetim olmadi o doktoruma cok dua ediyorum cok Allah ellerine zeval vermesin. Bence normal yapabiliyorsan yap tatlim sonra iyilestikten sonra toparladiktan sonra da bu dedigim ameliyati arastir
Seni cok cok iyi anliyorum o illeti ceken bilir. ImsaALLAH gonlune gore olur canim .peki birsey soracagim sezeryani nasil olacaksim belli mi? Genel anestezi ile mi beldem miO illetten kurtulmuşsun ne güzel canım ya darısı başıma bu lazer işini araştıracağım çevremde bu rahatsızlığı olup ısrarla normal doğum yapanlar çok sıkıntı çekti onları görüncede insan ister istemez etkileniyor birde hamilelik psikolojisi olunca tam oluyo malesef
Bekler bekler :) benimde normal doğum olsaydı 1 haziran olcaktı ama sezeryan olacağı için 1 hafta önce olcak hayırlısıyla sağsaşim gelsin minnaklarımız :)Aynen kuzum eger 1 hazirana beklerse tabi:) doktorum erken gelmeye de kalkabilir o zaman acil alirim seni sezeryana dedi. Hayirlisi bakalim:)
Kızlar 3 gündür dayanılmaz Boğaz ağrıları çekiyorum. Doktora gittim ilaç vermedi. Ihlamur da kaynattım ama ağrısı geçmedi bir türlü. Sizin tavsiye edebileceğiniz bir yöntem var mı ağrıyı geçirecek
Aynen canım çeken bilir onunla ilgili birşey söylemedi doktorum ama genel anestezi olur belden düşünmüyorum zaten eşim ona karşı küçük bi ihtimalde olsa felç riski olduğu için eşim izin vermiyor genel anestezi olurumSeni cok cok iyi anliyorum o illeti ceken bilir. ImsaALLAH gonlune gore olur canim .peki birsey soracagim sezeryani nasil olacaksim belli mi? Genel anestezi ile mi beldem mi
Tamam sorayim bi teşekkürler canim. Demek ki bu dertten cok şikayetçi varmisInan onu bilemiyorum doktora bi sormak lazim. Ben hamiellikten once oldum lazerle hemeroidden. Allaha sukur cok da memnunum. Dogum doktoruna sormak lazim canim sanirim bunu
Bende oda konusunda senin gibi düşünüyorum :) internetten sunny baby beşiklerine baktım şimdi kullanışlı görünüyo canım öyle birşeyde alabiliriz haftaya doğum var bir an önce karar vermemiz lazım :)Bende basta oda yapmak istiyordum ama sonradan vazgectik cnm.ama oyun parki gene odasinda duracak.ufak besigi tasicam saga sola.sunny babynin cok guzel.heryere tasi gotur disari bile.odadan neden vazgectim herkes yapma oda dedi ilerde genc odasi alirsin diyen cok kisi oldu benimde aklima yatti.zaten gene olmus olcak odasi yatagi orda duracak dolabi filan:)
Doktor da tavsiye etti. Hızlı bir şekilde etki ediyor mu pekiTuzlu suyla gargara yap cnm ilik suyla
Cnm riskli dönemi atlatym yapcm az kaldı kendme totem yaptımGeçiyor canım ya ne ara geçtiğini bile anlamıyorsun...
Bu arada neden takvim yapmadın?
Doktorun kimdi ve nerede canım belki ilerde kötü olursam gidebilirimInan onu bilemiyorum doktora bi sormak lazim. Ben hamiellikten once oldum lazerle hemeroidden. Allaha sukur cok da memnunum. Dogum doktoruna sormak lazim canim sanirim bunu
Cnm senin insulin niye ise yaramıyor ben onu anlamıyorumVeee şeker ölçümü yapıldı 244 çıktı yediğim de avuç içi kadar ekmek biraz peynir yanında da muzlu süt içtim normalde içmem meyveli süt iş yerinde vardı içtim ölürmüsün öldürürmüsün anlıyorum zaten yükseldiğini başıma vuruyor direk ve hep uyku hali bir esneme
Canım çok yorma kendini, yavaş yavaş tarihler belli oluyor yaklaşıyor :) Sen de dinlen bundan sonra bekleyebildigi kadar beklesin minikSelam kızlar biraz önce doktordan geldim bebişin herşeyi iymis şükür ama nst de sancim çıktı 39 haftada 18-23 haziran arasi alicakti bu sancıyla beklemez büyük ihtimal 38 de alırım 11 hazirandan sonra hazır ol artık kendini yormak yok dedi( tabi ben dün koltuklar sandalyeleri hali ve camlari sildim perdeleri yikadim soylesem cok kizardi eminim )tam bayram haftasi yani kidmetse
Oyyy maşallah minik prenseseAusencia bunlarda ausun bilgileri kizlar bugün kontrolüm vardı
37 hafta doldu tam
3 kg olmuş 49 cm civarı
suyum iyi , rahim kapalı , nst iyi sancı yok şükür
haftalık kontrole düştü artık . haber vereyim dedim
Şu an için bebek başını kanala yerleştirdi. Normal görünüyor ama çatı muayenesi haftaya o zaman daha net belli olur. Bi sıkıntı görünmezse normal olacak inşallahCnm riskli dönemi atlatym yapcm az kaldı kendme totem yaptımnormal mi yapcksn sezaryan mı
Ausencia bunlarda ausun bilgileri kizlar bugün kontrolüm vardı
37 hafta doldu tam
3 kg olmuş 49 cm civarı
suyum iyi , rahim kapalı , nst iyi sancı yok şükür
haftalık kontrole düştü artık . haber vereyim dedim
Çalışabilir i hangi gün aldıysan üstüne 5hafta say ozaman gel dedi doktor.once ya da sonra olmuyormuş.ben çalışabiliri 30nisanda aldım.calisamazi da 4hazirnda alicam kısmetse.4haziranda ise gitmeme gerek yokmuş.once ya da sonra gelirsen işe yaramaz dediler sisteme SGK sistemine tahmini doğum tarihim 32de girildiği için.Kızlar 37 artı kaçta rapor alınıyor sonunda alsak daha mı avantajlı
Emirgan olabilir cnm bide geçen yıl yürüyüşe gitmiştik belgrata orada hamilelik çekimi yapıyorlardıIstanbulda bulunan arkadaslarimdan fotograf cekimi icin mekan onerileri bekliyorummBenim aklimda hep kilyos yada riva taraflari vardi ama cok uzak kaliyor bize, uzun yolu gozum kesmiyor kizlar. Avrupa yakasinda oturuyorum, var mi mekan onerileriniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?