- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #32.561
Himmm o zaman bişey diyemiyceme ben ünsilin kullanıyorum zaten
Belgrad var benim de simdilik aklimda canim. Emirgan biraz daha uzak kaliyor. Sanirim belgrad olacak.Emirgan olabilir cnm bide geçen yıl yürüyüşe gitmiştik belgrata orada hamilelik çekimi yapıyorlardı
İnsüline rağmen niye dusmuyor ki aceba doktor insulin le düzene koyuyoruz diyodu banaaçlık 80-110 arası ama genelde 100 dolaylarında . tokluk 120-180 arası ama genelde 150 dolaylarında. arada 200ü gördüğüm de oldu ama nadir. sabah 15 öğle 12 akşam 11 doz novarapid, akşam 24 doz levemir yapıyorum
Doktor da tavsiye etti. Hızlı bir şekilde etki ediyor mu peki
Bende oda konusunda senin gibi düşünüyorum :) internetten sunny baby beşiklerine baktım şimdi kullanışlı görünüyo canım öyle birşeyde alabiliriz haftaya doğum var bir an önce karar vermemiz lazım :)
Selam kızlar biraz önce doktordan geldim bebişin herşeyi iymis şükür ama nst de sancim çıktı 39 haftada 18-23 haziran arasi alicakti bu sancıyla beklemez büyük ihtimal 38 de alırım 11 hazirandan sonra hazır ol artık kendini yormak yok dedi( tabi ben dün koltuklar sandalyeleri hali ve camlari sildim perdeleri yikadim soylesem cok kizardi eminim )tam bayram haftasi yani kidmetse
Canım mecbur ben yapıyorum yapicak kimse olmayınca aslında dinlenmem lazım haksızlık ediyorum bebise ama gelde anlat bunu bana...hayırlı sonuçlar alirsin sende insallah cnm ...bende daha hiç göremedim bebişin yüzünü banada supriz olucak kismetseCanım çok yorma kendini, yavaş yavaş tarihler belli oluyor yaklaşıyor :) Sen de dinlen bundan sonra bekleyebildigi kadar beklesin minik
Oyyy maşallah minik prenseseHaberler çok iyi ,çok sevindim. Ben de yarın gorecem ve artık yüzünü de göstersin yaaa çok merak ediyorum :)
Canim osmaniye de ibni sina hastanesinde genel cerrah uzmani muhammet akan dı doktorum ona olmustim. Valla ALLAH razi olsunDoktorun kimdi ve nerede canım belki ilerde kötü olursam gidebilirim
Hamileliğimi ilk öğrendiğimizden beri eşimle gözümüz sepet beşiklerde kaldı :)Eki Görüntüle 2146414 bak bunu aldik cnm biz.normalde bende ana kucagi alicaktim ama bu daha konforlu gercekten.boyle bisey alabilirsin sepet besik yerine.sepet besik daha kisa kullaniliyor bunda gene 1 yasina kadar yatar.senin gunun belli oldumu cnm???
Rica ederim cnsim ne demek bunu yaşayana bilir ALLAH dusmanima bile vermesinTamam sorayim bi teşekkürler canim. Demek ki bu dertten cok şikayetçi varmis
Hamileliğimi ilk öğrendiğimizden beri eşimle gözümüz sepet beşiklerde kaldı :)
Çok hevesimiz var ama buda gerçekten güzel çok kullanışlı rahat görünüyor kararsız kaldım şimdi evet canım bugün doktor sezeryan için gün verdi 23 mayısta haftaya çarşamba doğum olcak inşallah :)
Dogru haklisin canim oyle bi riski varmış. Bizim hastanr genelde genel.anestezi yapiyormus doktorum oyle soyledi. Hastanin durumuna gore karar veriliyor ama genelde genel anestezi ile yapiyoruz demisti. Ben de bilemedim ya.Aynen canım çeken bilir onunla ilgili birşey söylemedi doktorum ama genel anestezi olur belden düşünmüyorum zaten eşim ona karşı küçük bi ihtimalde olsa felç riski olduğu için eşim izin vermiyor genel anestezi olurum
Bizimlede paylaş çekilince amaBelgrad var benim de simdilik aklimda canim. Emirgan biraz daha uzak kaliyor. Sanirim belgrad olacak.
Benim de normal dogum olsaydi 6 hazirandi:) ama biraz erken dogum riskimiz de vardi bizim ondan beklemezse diye dedim:)Bekler bekler :) benimde normal doğum olsaydı 1 haziran olcaktı ama sezeryan olacağı için 1 hafta önce olcak hayırlısıyla sağsaşim gelsin minnaklarımız :)
Beni zaten kan tutar o yüzden orda uyanık olunca sakin kalamayabilirim genel anestezi isteyecem canımDogru haklisin canim oyle bi riski varmış. Bizim hastanr genelde genel.anestezi yapiyormus doktorum oyle soyledi. Hastanin durumuna gore karar veriliyor ama genelde genel anestezi ile yapiyoruz demisti. Ben de bilemedim ya.
Normal yap sezaryandan daha iyi normal hayrlısı olsn cnm inş rahat doğumn olur:)Şu an için bebek başını kanala yerleştirdi. Normal görünüyor ama çatı muayenesi haftaya o zaman daha net belli olur. Bi sıkıntı görünmezse normal olacak inşallah
Aynen canim ben d ebiraz paniğim biraz da heycanli kendime aslinda guvenemiyorum ama genel olunca da uyaninca siddetli agrilarin oluyomus galiba oyle duydum. Artik doktoruma birakacagim ya hayirlisi olsun hakkımızdaBeni zaten kan tutar o yüzden orda uyanık olunca sakin kalamayabilirim genel anestezi isteyecem canım
Çok güzelmiş gercekten güle güle kullansın bebişin canımEki Görüntüle 2146414 bak bunu aldik cnm biz.normalde bende ana kucagi alicaktim ama bu daha konforlu gercekten.boyle bisey alabilirsin sepet besik yerine.sepet besik daha kisa kullaniliyor bunda gene 1 yasina kadar yatar.senin gunun belli oldumu cnm???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?