2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İnsüline rağmen niye dusmuyor ki aceba doktor insulin le düzene koyuyoruz diyodu bana

Kizlar ya karnim agriyor neden olabilir? Hani mideniz bozulunca tuvalet ihtiyaciniz gelir ve karin agrisi olur ya o sekilde karnimin genelinde bi agri. Ama ishal degilim, kabiz da degilim. Tuvalet ihtiyacim gelir gibi oluyor tuvalete gidiyorum ama birsey yok.. agri gecince kalkiyorum bi sure sonra yine agriyor.

bak bunu aldik cnm biz.normalde bende ana kucagi alicaktim ama bu daha konforlu gercekten.boyle bisey alabilirsin sepet besik yerine.sepet besik daha kisa kullaniliyor bunda gene 1 yasina kadar yatar.senin gunun belli oldumu cnm???

Canim seni okudukca şok oluyorum
bi gunde mi yaptin bunlari yazik canina.hem bebisin de ne kadar dursa iyidir yorma kendini artk lutfen gozumde bile canlandiramiyorum koca karnimizla o kadar isi yaptigimizi ben mi cok tembelim acaba

Canım mecbur ben yapıyorum yapicak kimse olmayınca aslında dinlenmem lazım haksızlık ediyorum bebise ama gelde anlat bunu bana...hayırlı sonuçlar alirsin sende insallah cnm ...bende daha hiç göremedim bebişin yüzünü banada supriz olucak kismetse

Hamileliğimi ilk öğrendiğimizden beri eşimle gözümüz sepet beşiklerde kaldı :)
Çok hevesimiz var ama buda gerçekten güzel çok kullanışlı rahat görünüyor kararsız kaldım şimdi evet canım bugün doktor sezeryan için gün verdi 23 mayısta haftaya çarşamba doğum olcak inşallah :)

Amaaniiin haftayami bise yokyaaa cok gec kalmissin sen.jet hiziyla alman lazim herseyini..hevesiniz varsa ondan alin cnm icinizde kalmasinnn

Dogru haklisin canim oyle bi riski varmış. Bizim hastanr genelde genel.anestezi yapiyormus doktorum oyle soyledi. Hastanin durumuna gore karar veriliyor ama genelde genel anestezi ile yapiyoruz demisti. Ben de bilemedim ya.

Bekler bekler :) benimde normal doğum olsaydı 1 haziran olcaktı ama sezeryan olacağı için 1 hafta önce olcak hayırlısıyla sağsaşim gelsin minnaklarımız :)
Benim de normal dogum olsaydi 6 hazirandi:) ama biraz erken dogum riskimiz de vardi bizim ondan beklemezse diye dedim:)

Dogru haklisin canim oyle bi riski varmış. Bizim hastanr genelde genel.anestezi yapiyormus doktorum oyle soyledi. Hastanin durumuna gore karar veriliyor ama genelde genel anestezi ile yapiyoruz demisti. Ben de bilemedim ya.
Beni zaten kan tutar o yüzden orda uyanık olunca sakin kalamayabilirim genel anestezi isteyecem canım

Şu an için bebek başını kanala yerleştirdi. Normal görünüyor ama çatı muayenesi haftaya o zaman daha net belli olur. Bi sıkıntı görünmezse normal olacak inşallah
Normal yap sezaryandan daha iyi normal hayrlısı olsn cnm inş rahat doğumn olur:)

Beni zaten kan tutar o yüzden orda uyanık olunca sakin kalamayabilirim genel anestezi isteyecem canım
Aynen canim ben d ebiraz paniğim biraz da heycanli kendime aslinda guvenemiyorum ama genel olunca da uyaninca siddetli agrilarin oluyomus galiba oyle duydum. Artik doktoruma birakacagim ya hayirlisi olsun hakkımızda

Çok güzelmiş gercekten güle güle kullansın bebişin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…