2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canim kasilman mi var acaba. Dikkat ettin mi o agri oldugunda karninda toplanma oluyor mu biryerde? Istersen bi doktoruna danis canim aklinda kalmasin ya.

Amaaniiin haftayami bise yokyaaa cok gec kalmissin sen.jet hiziyla alman lazim herseyini..hevesiniz varsa ondan alin cnm icinizde kalmasinnn
Birşey kalmadı canım valla sorma :) normal doğum olsaydı 1 haziranda olacaktı ama sezeryan olunca 1 hafta önce oluyor günümüz belli olunca heyecan yaptık bugün :) beşik için karar verip bugün sipariş verecez.

Canim seni okudukca şok oluyorum
bi gunde mi yaptin bunlari yazik canina.hem bebisin de ne kadar dursa iyidir yorma kendini artk lutfen gozumde bile canlandiramiyorum koca karnimizla o kadar isi yaptigimizi ben mi cok tembelim acaba
Yok cnm ben opsesif temizlik hastasıyım malesef huyumu hiç sevmiyorum ama ....eşim yardım edicek ti sözde ramazan girmeden yapalım birlikte diye pazar yapalım dedim oda tamam dedi tabi söylendi durdu bende bırak git beni iyice strese sokuyorsun dedim bana kaldı herşey....ama en son camlari ağlayarak siliyodum agridan...

Aynen canim ben d ebiraz paniğim biraz da heycanli kendime aslinda guvenemiyorum ama genel olunca da uyaninca siddetli agrilarin oluyomus galiba oyle duydum. Artik doktoruma birakacagim ya hayirlisi olsun hakkımızda
Ağrı durumu kişiye göre değişiyor bence canım kimisi hafif ağrım oldu diyor kimisi çok şiddetli ağrım oldu zor dayandım diyor ağrı eşiğine göre değişiyor sanırım bizde yaşayıp göreceğiz artık :) kuzucukları görünce bütün ağrı sızıyı unuturuz bence

Bence de canim dogru soyluyorsun. Bakalim artik nasil olacak:) cok heycanliyim sayili gunler kaldi insaALLAH hayirlisi ile kavsuuruz minnaklarimiza ❤

kendinize dikkat edin ishal belirtisi ve doğuma yakın ishal gibi karın ağrısı belirtisi bunlar

Seni çok iyi anlıyorum bnd başkasına yaptırmıştır kendim elimd n geldikçe yaptım çok yoruluyorum ama ne yapayım
Yarın camları silmeye ablam ve annem gelecek son kalan temizliği halledecegiZ
Ben mutfağı temizledim pırıl pırıl oldu
Bebeğin dolabı beşiği silindi taşınacak bizim odaya bizi m dolabı sildim yerleştirdim oda tamam
Çarşamba bebeğin kıyafetlerini yıkayacağım utuleyip temiz dolaba yerleştirileceğininevresim takımında dün sipariş verdim cuma gelecek dikilecek bizd durumlar böyle ve seninle günümüz ayni

Bugünde mutfak masası sildim balkonları yikadim.yarin annem ve ablam kalanı yapacak sağolsun
Annem yiyecek hazırlamış onları getirecek
Allah'a şükür herşey yavaş yavaş yerine oturuyor sona geldik arkadaşlar
Bebeklerimiz geliyor artık az kaldı
Güzel yavrular dogsunda bakalım sevelim opelim.inanin bebek bakmak daha kolay ben karnındayken daha stresli ve meraklı oluyorum gözümün önünde daha iyi benim için

Merhaba haziran anneleri anneler gümümüz kutlu olsun bir gün gecikmeyle dün hamile çekimi yaptık çok yoruldum bugün yatıyorum, varis sorunu yaşayan var mı Benim bacaklarım çok kötü oldu görüntüsünü geçtim nette çok fena şeyler yazıyor pıhtı atması falan dr u ma ulaşamadım bilgisi olan var mı

Oh mis eline sağlık cnm ...işler bittikçe insanda rahat hissediyor valla

Canım varis çorabı fln veriyorlar. Doktoruna görün iyice dinlen

Kasılma da oluyor mu ağrı sırasında,sanki doğum sancilarini da böyle tarif ediyorlar. Sen bı kontrol et kendini,artarsa doktora görün

Kızlar bizim aldığımız beşik bu ben çok memnun kaldım almayan varsa baksın bebekonfordan aldık 1 günde Kargo elimize ulaştı kapıda ödemeyle aldık 350 tl yarım saatte eşim kurdu sallanabiliyor Rabbim içinde inşlah oğlumu uyurken görmeyi nasip etsin çok heyecanlıyım ya biran önce gelse de öpsem doya doya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…