- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #32.581
Haziran minnakları aceleci çıktı canım ya :) öyle bir risk varsa her an hersey olabilir tabiBenim de normal dogum olsaydi 6 hazirandi:) ama biraz erken dogum riskimiz de vardi bizim ondan beklemezse diye dedim:)
Canim kasilman mi var acaba. Dikkat ettin mi o agri oldugunda karninda toplanma oluyor mu biryerde? Istersen bi doktoruna danis canim aklinda kalmasin ya.Kizlar ya karnim agriyor neden olabilir? Hani mideniz bozulunca tuvalet ihtiyaciniz gelir ve karin agrisi olur ya o sekilde karnimin genelinde bi agri. Ama ishal degilim, kabiz da degilim. Tuvalet ihtiyacim gelir gibi oluyor tuvalete gidiyorum ama birsey yok.. agri gecince kalkiyorum bi sure sonra yine agriyor.
Aynen valla haziran bebisleri aceleci çıktı:)Haziran minnakları aceleci çıktı canım ya :) öyle bir risk varsa her an hersey olabilir tabi
Birşey kalmadı canım valla sorma :) normal doğum olsaydı 1 haziranda olacaktı ama sezeryan olunca 1 hafta önce oluyor günümüz belli olunca heyecan yaptık bugün :) beşik için karar verip bugün sipariş verecez.Amaaniiin haftayami bise yokyaaa cok gec kalmissin sen.jet hiziyla alman lazim herseyini..hevesiniz varsa ondan alin cnm icinizde kalmasinnn
Yok cnm ben opsesif temizlik hastasıyım malesef huyumu hiç sevmiyorum ama ....Canim seni okudukca şok oluyorum
bi gunde mi yaptin bunlari yazik canina.hem bebisin de ne kadar dursa iyidir yorma kendini artk lutfen gozumde bile canlandiramiyorum koca karnimizla o kadar isi yaptigimiziben mi cok tembelim acaba
Ağrı durumu kişiye göre değişiyor bence canım kimisi hafif ağrım oldu diyor kimisi çok şiddetli ağrım oldu zor dayandım diyor ağrı eşiğine göre değişiyor sanırım bizde yaşayıp göreceğiz artık :) kuzucukları görünce bütün ağrı sızıyı unuturuz benceAynen canim ben d ebiraz paniğim biraz da heycanli kendime aslinda guvenemiyorum ama genel olunca da uyaninca siddetli agrilarin oluyomus galiba oyle duydum. Artik doktoruma birakacagim ya hayirlisi olsun hakkımızda
Birşey kalmadı canım valla sorma :) normal doğum olsaydı 1 haziranda olacaktı ama sezeryan olunca 1 hafta önce oluyor günümüz belli olunca heyecan yaptık bugün :) beşik için karar verip bugün sipariş verecez.
Bence de canim dogru soyluyorsun. Bakalim artik nasil olacak:) cok heycanliyim sayili gunler kaldi insaALLAH hayirlisi ile kavsuuruz minnaklarimiza ❤Ağrı durumu kişiye göre değişiyor bence canım kimisi hafif ağrım oldu diyor kimisi çok şiddetli ağrım oldu zor dayandım diyor ağrı eşiğine göre değişiyor sanırım bizde yaşayıp göreceğiz artık :) kuzucukları görünce bütün ağrı sızıyı unuturuz bence
Çok güzelmiş gercekten güle güle kullansın bebişin canım
Bende öyleyim heyecan panik hepsini bir anda yaşıyorum amin canım hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallahBence de canim dogru soyluyorsun. Bakalim artik nasil olacak:) cok heycanliyim sayili gunler kaldi insaALLAH hayirlisi ile kavsuuruz minnaklarimiza ❤
kendinize dikkat edin ishal belirtisi ve doğuma yakın ishal gibi karın ağrısı belirtisi bunlarKizlar ya karnim agriyor neden olabilir? Hani mideniz bozulunca tuvalet ihtiyaciniz gelir ve karin agrisi olur ya o sekilde karnimin genelinde bi agri. Ama ishal degilim, kabiz da degilim. Tuvalet ihtiyacim gelir gibi oluyor tuvalete gidiyorum ama birsey yok.. agri gecince kalkiyorum bi sure sonra yine agriyor.
Seni çok iyi anlıyorum bnd başkasına yaptırmıştır kendim elimd n geldikçe yaptım çok yoruluyorum ama ne yapayımCanım mecbur ben yapıyorum yapicak kimse olmayınca aslında dinlenmem lazım haksızlık ediyorum bebise ama gelde anlat bunu bana...hayırlı sonuçlar alirsin sende insallah cnm ...bende daha hiç göremedim bebişin yüzünü banada supriz olucak kismetse
Bugün halletmemiz lazım bu işi :) allahtan boya temizlik işleri bitti yoksa halim haraptıAcele edin bence siz :)
Oh mis eline sağlık cnm ...işler bittikçe insanda rahat hissediyor vallakendinize dikkat edin ishal belirtisi ve doğuma yakın ishal gibi karın ağrısı belirtisi bunlar
Seni çok iyi anlıyorum bnd başkasına yaptırmıştır kendim elimd n geldikçe yaptım çok yoruluyorum ama ne yapayım
Yarın camları silmeye ablam ve annem gelecek son kalan temizliği halledecegiZ
Ben mutfağı temizledim pırıl pırıl oldu
Bebeğin dolabı beşiği silindi taşınacak bizim odaya bizi m dolabı sildim yerleştirdim oda tamam
Çarşamba bebeğin kıyafetlerini yıkayacağım utuleyip temiz dolaba yerleştirileceğininevresim takımında dün sipariş verdim cuma gelecek dikilecek bizd durumlar böyle ve seninle günümüz ayni
Canım varis çorabı fln veriyorlar. Doktoruna görün iyice dinlenMerhaba haziran anneleri anneler gümümüz kutlu olsun bir gün gecikmeyle dün hamile çekimi yaptık çok yoruldum bugün yatıyorum, varis sorunu yaşayan var mı Benim bacaklarım çok kötü oldugörüntüsünü geçtim nette çok fena şeyler yazıyor pıhtı atması falan dr u ma ulaşamadım bilgisi olan var mı
Kasılma da oluyor mu ağrı sırasında,sanki doğum sancilarini da böyle tarif ediyorlar. Sen bı kontrol et kendini,artarsa doktora görünKizlar ya karnim agriyor neden olabilir? Hani mideniz bozulunca tuvalet ihtiyaciniz gelir ve karin agrisi olur ya o sekilde karnimin genelinde bi agri. Ama ishal degilim, kabiz da degilim. Tuvalet ihtiyacim gelir gibi oluyor tuvalete gidiyorum ama birsey yok.. agri gecince kalkiyorum bi sure sonra yine agriyor.
InsaALLAH canim benimBende öyleyim heyecan panik hepsini bir anda yaşıyorum amin canım hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah
Bugün halletmemiz lazım bu işi :) allahtan boya temizlik işleri bitti yoksa halim haraptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?