2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Cok guzelmis cnm gule gule yatsin kuzun icinde..uygunmusta fiyati baya.besigin icindeki taki yastigimi?

Canim kasilman mi var acaba. Dikkat ettin mi o agri oldugunda karninda toplanma oluyor mu biryerde? Istersen bi doktoruna danis canim aklinda kalmasin ya.
Yok canim karnimda bir fark olmuyor toplanma yada sertlesme yok. Sadece tuvalet ihtiyaci gibi oluyor oyle bir karin agrisi. Acaba midemi mi usuttum?

Seninde anneler gunun kutlu olsun cnm.kendinizmi cektiniz fotocumu?atsana burayada bakalim fotolara.bizde bu hafta ici cekilelim dioruz ama

ucurtma_avcisi canım bu kadar tesadüf mü olur dicen ama aynı durum bende de vardı tuvaletim geldi sanıyorum gidiyorum bekliyorum yokmuş. Bir de değişik bir ağrısı vardı onun..
ama ben bugün hafif ishal oldum. Hamilelik sürecimde ilk defa hem de...
Ama doğum yaklaşınca böyle oluyor diye okumuştum diğer topiklerde. Doğrudur belki de..

Doktoruma bir sorsam mi acaba ya tedirgin oldum. 2 3 gundur oluyor boyle.

Evet cnm bende de war o wcye gdiyorum 2 damla geliyor.tam kalkiyorum hadi bidaaa.haydaaaa:) asiri baski war asagida

Peki kasilma dedigimiz sey toplanma mi sadece? Onu da bebek hareketlerinden ayirt etmek cok zor ya.. cunku bebekte ayagini falan dayayip itiyor bazen
Canim kasilma cok farkli oluyo onu muhakkak hissederisn. Resmen bebek biyerde butunuyle toplaniyo gibi oluyo karninin orasi yamuluyor ve semsert oluyo o arada degsiik bi icten gerilme agri sanci gibi bisey hissedyosun. Hatta bazen nefes alip vermene bile yansiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…