- 29 Ocak 2017
- 1.316
- 2.051
- 83
- 36
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #32.601
paylasirim canim tabikiBizimlede paylaş çekilince ama
Eki Görüntüle 2146419 Kızlar bizim aldığımız beşik bu ben çok memnun kaldım almayan varsa baksın bebekonfordan aldık 1 günde Kargo elimize ulaştı kapıda ödemeyle aldık 350 tl yarım saatte eşim kurdu sallanabiliyor Rabbim içinde inşlah oğlumu uyurken görmeyi nasip etsin çok heyecanlıyım ya biran önce gelse de öpsem doya doya
Yok canim karnimda bir fark olmuyor toplanma yada sertlesme yok. Sadece tuvalet ihtiyaci gibi oluyor oyle bir karin agrisi. Acaba midemi mi usuttum?Canim kasilman mi var acaba. Dikkat ettin mi o agri oldugunda karninda toplanma oluyor mu biryerde? Istersen bi doktoruna danis canim aklinda kalmasin ya.
Var varis çorabım ama sıcakta çok kullanamıyorumCanım varis çorabı fln veriyorlar. Doktoruna görün iyice dinlen
Merhaba haziran anneleri anneler gümümüz kutlu olsun bir gün gecikmeyle dün hamile çekimi yaptık çok yoruldum bugün yatıyorum, varis sorunu yaşayan var mı Benim bacaklarım çok kötü oldugörüntüsünü geçtim nette çok fena şeyler yazıyor pıhtı atması falan dr u ma ulaşamadım bilgisi olan var mı
Doktoruma bir sorsam mi acaba ya tedirgin oldum. 2 3 gundur oluyor boyle.kendinize dikkat edin ishal belirtisi ve doğuma yakın ishal gibi karın ağrısı belirtisi bunlar
Seni çok iyi anlıyorum bnd başkasına yaptırmıştır kendim elimd n geldikçe yaptım çok yoruluyorum ama ne yapayım
Yarın camları silmeye ablam ve annem gelecek son kalan temizliği halledecegiZ
Ben mutfağı temizledim pırıl pırıl oldu
Bebeğin dolabı beşiği silindi taşınacak bizim odaya bizi m dolabı sildim yerleştirdim oda tamam
Çarşamba bebeğin kıyafetlerini yıkayacağım utuleyip temiz dolaba yerleştirileceğininevresim takımında dün sipariş verdim cuma gelecek dikilecek bizd durumlar böyle ve seninle günümüz ayni
Normal yap sezaryandan daha iyi normal hayrlısı olsn cnm inş rahat doğumn olur:)
Kardeşim çekti canım telefonumda yok kardeşim foto makinesinde bilgisayar a atınca atarımSeninde anneler gunun kutlu olsun cnm.kendinizmi cektiniz fotocumu?atsana burayada bakalim fotolara.bizde bu hafta ici cekilelim dioruz ama
ucurtma_avcisi canım bu kadar tesadüf mü olur dicen ama aynı durum bende de vardı tuvaletim geldi sanıyorum gidiyorum bekliyorum yokmuş. Bir de değişik bir ağrısı vardı onun..
ama ben bugün hafif ishal oldum. Hamilelik sürecimde ilk defa hem de...
Ama doğum yaklaşınca böyle oluyor diye okumuştum diğer topiklerde. Doğrudur belki de..
Olabilir canim üşütmüş de olabilirsin icinde suphe kalmasin diyorsan bi acile git istersenYok canim karnimda bir fark olmuyor toplanma yada sertlesme yok. Sadece tuvalet ihtiyaci gibi oluyor oyle bir karin agrisi. Acaba midemi mi usuttum?
Kasilma hissetmiyorum canim. Karnimda sertlesme yok, kasik agrilarimda yok sadece karin agrisi tuvalet ihtiyaci gibi.Kasılma da oluyor mu ağrı sırasında,sanki doğum sancilarini da böyle tarif ediyorlar. Sen bı kontrol et kendini,artarsa doktora görün
O zaman gaz sancısı da olabilir, ishal de olacak olabilirsin. Genelde kasilmayla beraber oluyormuş o ağrılarKasilma hissetmiyorum canim. Karnimda sertlesme yok, kasik agrilarimda yok sadece karin agrisi tuvalet ihtiyaci gibi.
Kullan canım senin sağlığın için önemliVar varis çorabım ama sıcakta çok kullanamıyorum
Evet takı yastığı canım bol takıları olur inşlahCok guzelmis cnm gule gule yatsin kuzun icinde..uygunmusta fiyati baya.besigin icindeki taki yastigimi?
Peki kasilma dedigimiz sey toplanma mi sadece? Onu da bebek hareketlerinden ayirt etmek cok zor ya.. cunku bebekte ayagini falan dayayip itiyor bazenO zaman gaz sancısı da olabilir, ishal de olacak olabilirsin. Genelde kasilmayla beraber oluyormuş o ağrılar
Evet takı yastığı canım bol takıları olur inşlah
Ankara’da suluhan var ordan aldım canımIns cnim:)nerden aldin yastigi
Ankara’da suluhan var ordan aldım canım
Canim kasilma cok farkli oluyo onu muhakkak hissederisn. Resmen bebek biyerde butunuyle toplaniyo gibi oluyo karninin orasi yamuluyor ve semsert oluyo o arada degsiik bi icten gerilme agri sanci gibi bisey hissedyosun. Hatta bazen nefes alip vermene bile yansiyorPeki kasilma dedigimiz sey toplanma mi sadece? Onu da bebek hareketlerinden ayirt etmek cok zor ya.. cunku bebekte ayagini falan dayayip itiyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?