2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Acaba oluyor da ben mi anlamiyorum ki. Karnimin bi tarafi toparlandigi oluyor ama bebek hareket ediyor o tarafta sonra.

Himm nekadara aldin cnm
15 tl aldık canım böyle hastane odası süslemesi satan bir dükkan vardı sadece kapılara tül ve küvezlere tütü yastık fln yapıyordu ordan aldık dikti içine pamuk doldurdu üstündeki kurdele süslemesini ben kendim yaptım bitane de ayıcık taktım evde kalan pleksi isimleri vardı onları yapıştırdım ayıcık 7 tl di 22 tl mal oldu

Peki kasilma dedigimiz sey toplanma mi sadece? Onu da bebek hareketlerinden ayirt etmek cok zor ya.. cunku bebekte ayagini falan dayayip itiyor bazen
Canım karnın semsert oluyor ve geriliyor gitgide hissedersin mutlaka. Bebeğin şişirmesi farklı o zaman kısa oluyor. Geçen hafta nstde bebek poposuyla sisirdiginde sancı çıkmadı ama karnım gerilip sertlestiginde 90a kadar çıktı sancılar

Cok tesekurler kuzum.evet sona yaklastik cnim.Rabbim kavusmayi nasib etsin ins

Ayy neguzel ya elinden geliuo cnm.ben hic beceremem bole.sordum biraz once biyere 50 tl dedi biyerde 70 dedi yuh dedim

İyi akşamlar kızlar maşallah sayfalar artmışta artmış ama inşallah Çarşamba günü bende Doğum iznine ayrılıp daha sık aranızda olmaya çalışıcam da size bişey sormak istiyorum benim bugün felaket bi ağrım oldu ve her kalkışım da ıslaklık hissettim afedersiniz belki 10 defa çamaşır değiştirdim ki ilk sezeryandı 2. Nin böyle olması normal mi ilk çocuğum da hiç böyle bişey başıma gelmedi

Sezeryan mi canm? Acaba normal dogumuda boyle soyluyorlar mi hangi haftada gelir diye tahmin edebiliyolar mi

Şu an için bebek başını kanala yerleştirdi. Normal görünüyor ama çatı muayenesi haftaya o zaman daha net belli olur. Bi sıkıntı görünmezse normal olacak inşallah
Basını kanala yerleştirdiğini dr mi söyledi benim kontrolüm haftaya pazartesi çok baskı var gece surekli lavabodayim gündüzde yürüken zorlanıyorum daha erken mi benim acaba 34 haftanın içindeyim

İyi akşamlar canım, islaklik nasıldı,akıntı gibi mi daha mı fazla. Dikkat et suyu olmasın bebeğin. Allah korusun, ben geçen idrardan sonra islatmistim öyle yine de doktora gittim,kontrol ettirmistim. Su önemli

Slm kızlar. Benimde bugün kontrolüm vardı. Bebeğim 2.950 gr olmuş. Boyu 49 cm civarı. 2 hafta önde gidiyordu ve 4 kilodan aşağı doğmaz diyodu doktorumuz. Bende 2 hafta kaldı dedim tahmininiz nedir? Bu seferde 3300 en fazla dedi. Bebek kilolu olduğu için sezaryen olman gerekiyor diyordu iğne kullandığın için kanaman cok olur demişti. BEnde 3300 olacağına göre normal doğum yapabilirim ozaman dedim hayır yinede sezaryen olmalısın diyo. Normal olacaksan bugünden itibaren iğneyi kes dedi 2 hafta kala biraz tehdidkar geldi bana. Sorumluluk sana ait der gibi. Adam sezaryen diyo başka bişey demiyo.bir sonraki randevu 1 hafta sonraya. Doğum şeklini konuşmayı 1 hafta sonraya bıraktık şimdilik. Nst de de 107 sancım cıktı. Ama normal dedi. Bulantı bende de var kızlar arada ishal de oluyorum. Dr a söyledim ama bişey demedi...

Ah bu doktorlar öyle şeyler söylüyorlar ki ikilemde kalıyorsun. Doktorun genelde normal doğum yanlisiysa ve sana sezaryen diyorsa dinle derim. Ama bazı doktorlar daha çok sezaryen tercih ediyor ve en ufak şeyde sezaryene yönlendiriyor. Öyleyse başka doktora görün diyecem de sonlara da geldik. Valla iki arada bir derede durumu. Mesela benim doktorum normal doğum yanlısı,bir sürü normal doğum yaptırıyor ve çok seviniyor normal dogurtunca. Ama benim bebeğimin kalp atışları duzensizlesmisti,sezaryen dedi ilkinde ben de kabul ettim. Aklımda da soru işareti kalmadı hiç. Zor bir karar senin için

Bana sezaryen yanlısı gibi geliyo. İlki normaldi 3.900 kg doğdu ve o gün iğnemi olmuştum. Bahane olduğunu biliyorum ama yine de dr umu değiştirmiycem. Dediğin gibi sona geldik artık. Kaderde ne varsa o. Kadere bıraktım...

Bana da oyle geldi sonuçta ilk doğumunda da iğne kullanıyor ve normal olmuşsun hem 2. Dogum daha kolay olurmuş sandım gelesiye kadar bekle o zamn normal dogum için. Başka bi doktordan fikir almak için de gidebilirsin ben ilk dogumumda iki dr da göründüm normal olurmu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…