2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
InsaALLAH canim benim haftaya 23 mayista dimi senin sezryan? InsaALLAH sagsalim kavusur atlatirsin dogum hikayeni bize anlatirsin burda bize
Evet canım 23 mayıs sabah 08.30 da olcak ameliyathanenin açılışını ben yapacağım :) hayırlısıyla doğum olsun hikayemi ilk fırsatta anlatırım :)

İnsüline rağmen niye dusmuyor ki aceba doktor insulin le düzene koyuyoruz diyodu bana
evettt fakültede bir hocaya muayene olayım dedim bugün. o da allah allah neden böyle dedi. ve sonuç yatışım yapıldı
yediklerim çokmuş meğersem. akşam bi yemek getirdiler evlerden ırak. tat tuz et yok
ayrıca Allahım sen koru, şekere rağmen bebek gelişmediği için zeka geriliğinden bebek gelişmemiş olabilir dedi. Allahım

Evet canım 23 mayıs sabah 08.30 da olcak ameliyathanenin açılışını ben yapacağım :) hayırlısıyla doğum olsun hikayemi ilk fırsatta anlatırım :)
Ayyyy ALLAHim cok heyecanli ya❤ canim benim hayirli ve saglikli sekilde kavus minnağına duamiz senle olacak

Devlete gidebilirsin canim. İçinin rahatlamasi açısından onlar ne diyecek bakalim. Normal ya da sezeryan nasıl olur dersin. Orda da sezeryan derlerse en azından kendi doktorum doğru diyormus dersin

Bana doktor ara öğün yapma demedi meyveyi az ye tatlı hiç yeme dedi yoğurt yiyebiliyorsun değil mi bir de benim şekerim yok hatta bu forumda sizin paylasimlarinizi görünce acaba benim de mi çıktı dedim babamincihaziyla olctum tok karına 108 cikti normal sanirim yine de diyetimi harfiyen uygulayıp bu hafta denemek istiyorum cumartesi çatı muayenesi var bebek hızlı büyürse 37 de almak isteyebilir doktor. Kafam çok karisik. Bilgilendirme için teşekkür ederim canım

Geçmiş olsun canım, Allah korusun yoktur bence öyle bişey. Bazı bebekler daha zayıf olabiliyor zeka ile ne alakası varmış. Gereksiz korkutuyorlar bazen de. Hastanede misin hala

Hadi hayirlisi canim. Doktor sorumlulugu sana birakinca elin kolun baglaniyor iste :/ göze almak istemiyo insan. Ne yapmayi dusunuyorsun peki? Bu bulanti ve karin agrisinin sebebi nedir acaba.. Ben bu aksam doktoruma soyledim gel hemen dedi, sancidan suphelendi muhtemelen. Nst bakildi cok sukur agri sanci falan cikmadi. Ultrasonla bakti bebiste de hersey yolunda masallah. Eliyle yuzunu kapatmisti:) 2500 gr olmus 47 cm. Bizimki icin de tahmini 3300-3500 gr dogacagini soyluyor dr.um. karin agrim ve mide bulantim icin de yedigim birseyin dokunmus olabilecegini soyledi. Patates haslama, muz, yogurt, pirinc lapasi fln ye dedi. Cumaya kadar da vitamin ve kan ilacina ara ver dedi. Ishal olursan haber ver yine dedi. 10 gun sonra tekrar kontrole cagirdi. Gidince bende dogum sekliyle alakali konusacagim bakalim.

Doğmadan biraz buyumeden zeka geriliginden bahsetmelwri çok yanlış hamilelere neden bu kadar yukleniyorlar anlamıyorum ki. Ben özel eğitim ogretmeniyim yani biransim bu engelli çocuklarla calismak inanki bir cokzihinsel yetersizligi olan cocukokul çağında anlasiliyorda bu doktorlar muneccimya sanki bı test yapiyorlar ya da bebek biraz geriden takip ediyor engelli olabilir diyorlar. Benim kardesim 2100 gram dogdu hiç de bir zeka engeli yok gununde doğdu prematüre felan da değil evet şaşırtıcı ama bu kiloda doğdu ve ben 4500 Gr dogmusum ikimizde normal dogum ama şimdiki doktorlar olsa annem ikimizi de doguramazdi sanırım.

R rune geçmiş olsun. Hastanede biraz daha dengeli gider şekerin. Bir bakıma orada olman iyi yani. Drun bahsettiği saçmalıpa sakın takılma. Yok zeka geriliği yok bilmem ne! Hemen kitabî cümlelerle ezbere konuşuyorlar.
Mydestinyy insülin ihtiyacı son aylarda artıyor biliyorsun. O yüzden doz yetersiz gelebilir. Ben eskiden 1 dilim ekmeğe 1.5 ünite insülin yollarken son aylarda 2.5-3 yolluyorum. Eğer dışarıda veya yağlı bir şey yediysem 1. saatte de şekerime bakıyorum. Sucuk, poğaça, simit, dışarıda yenilen et yemeklerinin çoğunda yağ var biliyorsun. O yüzden ben bunları yiyince 3 -4 ünite fazla insülin yolluyorum. Günde 8-10 kere şekerimi ölçüyorum. Yüksekse hemen ek insülinle şekerimi normale döndürüyorum. Hemen müdahale edince Allah'ın izniyle bebeğe bir şey olmaz. Stres için bir şey diyemeyeceğim. Kelin ilacı olsa başına sürer :))))

Basını kanala yerleştirdiğini dr mi söyledi benim kontrolüm haftaya pazartesi çok baskı var gece surekli lavabodayim gündüzde yürüken zorlanıyorum daha erken mi benim acaba 34 haftanın içindeyim
Evet canım doktor söyledi tabi ki..
başını iyice indirmiş kanala yerleştirmiş artık bol yürüyüş yap ki açılman olacak dedi..
Aramızda 1 ay var hemen hemen senin ki kanal için erken bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…