- 13 Temmuz 2012
- 1.430
- 1.715
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #32.661
kuzum sana birsey sorcam gunlerimiz ayni olduqu icin seninkinin hareketlilik durumu nasil benim pasa ole aman aman bir hareket etmiyor cok uzuluyorum ilk oglum cok hareketliydi karnimda firliycak gibiydi bu hicccc... bende yarin doktora gitcem uzuluyorum bole olunca herkes bu zamanlar bilincli hareket etmeli konusunca dinlenince diyoGünaydın. Dün eşimle mutfak dolabını temizledik. Ben alçak yerlerini sildim, o diğer yerleri. Çoğunu o yaptı ama bana yaptığım kadarı yetti. Artık 10 dkda ayaklarım şişiyor ve yoruluyorum. Zavallı eşim günde 3-4 kere masaj yapıyor. Koltuk, halı yıkatma, ev temizletme, kendi kıyafetlerimi yıkayıp ütüleme, şeker sepeti süsleme işleri kaldı geriye. Ha bir de pofuduğun yatağını kuracağız. Heyecan dorukta. Off zaman daralıyor.
Bugün pofuduğu görmeye gideceğiz. Bakalım ne yapıyor minnoş?
Normal oluyor cnm oyle ilerleyen haftalarda da oluyorKızlar 33+3 haftalığım bebeğim sanki bazen toplanıyor bi yerde karnım havaya kalkıyor resmen elime geliyor artık poposu mu ne anlamadım özellikle oturur pozisyondayken yapıyor normal mi acaba
Çikolata ye cnm ilerki haftalarda azalır zaten sen yinede kontrol et ama üzülme ediyorsa sorun yok çok fazla hareket etmesi strese girmesi bebeğin oda ıyi degil doktor söyledi nst kalp atışı 180 cıktı benim oda sıkıntıda bebek dedi cuma tekrar gidicem bu haftalarda bol bol dinlenin dedi doktor iş yürümek bile yasak suan evden çıkmıyorum hareketlerini kontrol et dedikuzum sana birsey sorcam gunlerimiz ayni olduqu icin seninkinin hareketlilik durumu nasil benim pasa ole aman aman bir hareket etmiyor cok uzuluyorum ilk oglum cok hareketliydi karnimda firliycak gibiydi bu hicccc... bende yarin doktora gitcem uzuluyorum bole olunca herkes bu zamanlar bilincli hareket etmeli konusunca dinlenince diyo
Sağol canım hadi hayırlısı inşÇalışabilir i hangi gün aldıysan üstüne 5hafta say ozaman gel dedi doktor.once ya da sonra olmuyormuş.ben çalışabiliri 30nisanda aldım.calisamazi da 4hazirnda alicam kısmetse.4haziranda ise gitmeme gerek yokmuş.once ya da sonra gelirsen işe yaramaz dediler sisteme SGK sistemine tahmini doğum tarihim 32de girildiği için.
Aynı şey bende de başladı canım az kabızlık var ben de neden olabilir kiKizlar ya karnim agriyor neden olabilir? Hani mideniz bozulunca tuvalet ihtiyaciniz gelir ve karin agrisi olur ya o sekilde karnimin genelinde bi agri. Ama ishal degilim, kabiz da degilim. Tuvalet ihtiyacim gelir gibi oluyor tuvalete gidiyorum ama birsey yok.. agri gecince kalkiyorum bi sure sonra yine agriyor.
ediyo canim ama kipir kipir deniyoya ole bir bebek degil biseyimi war neden boyle diye kafama takiyorum hamilelikten beynim aklim karisti iycene. cok pipirikli vede cok takintili oldum galiba. hareket ediyo ama sakin we yawas çözemedim kilolu biriyim ilk oglumdan karnimda catlaklarim war acaba bundanda az hissediyo olabilir miyim diyorumÇikolata ye cnm ilerki haftalarda azalır zaten sen yinede kontrol et ama üzülme ediyorsa sorun yok çok fazla hareket etmesi strese girmesi bebeğin oda ıyi degil doktor söyledi nst kalp atışı 180 cıktı benim oda sıkıntıda bebek dedi cuma tekrar gidicem bu haftalarda bol bol dinlenin dedi doktor iş yürümek bile yasak suan evden çıkmıyorum hareketlerini kontrol et dedi
Benim karnım 3 gün önce biraz aşağı indi. O günden beri benimki de daha yavaş hareket ediyor. Eskiden kaburgalarımda ve midemde hissederdim. Belki senin karnın da az da olsa inmiştir. Her bebek farklı oluyor. Kızım daha hareketliydi ama canımı pek yakmazdı. Bugün dra sorayım ben de. Cevaplarsa tabii.kuzum sana birsey sorcam gunlerimiz ayni olduqu icin seninkinin hareketlilik durumu nasil benim pasa ole aman aman bir hareket etmiyor cok uzuluyorum ilk oglum cok hareketliydi karnimda firliycak gibiydi bu hicccc... bende yarin doktora gitcem uzuluyorum bole olunca herkes bu zamanlar bilincli hareket etmeli konusunca dinlenince diyo
Valla canim dun aksam gittim bu yuzden doktorumun yanina nst cekildi agri sanci cikmadi cok sukur. Ultrasoda da bir sıkıntı yoktu, yagli yeme dedi. Vitamin ve kan ilacima ara verdik cumaya kadar. Acaba diyorum salgin gibi birsey mi var. Nst.ye girdigimde hemsire de soyledi, bugun herkes nst'ye karin agrisi sikayetiyle geldi dedi. Gerci senin kabizmis, benim kabiz yada ishal degil ama yine de doktorum haslanmis patates, yogurt, muz falan ye yagli syler yeme dedi.Aynı şey bende de başladı canım az kabızlık var ben de neden olabilir ki
Canim sen kacinci haftandasin? Mide bulantisi 3 gundur var bende de. Ustune dun karin agrisi da eklendi. Ya salgin var ya da bu son aylarda olabiliyor? Ama normal olsa doktorum normal bu zamanlar derdi. Bakiyorum herkeste benzer sikayetler var.Günaydın kızlar, hiç iyi bir gece geçirmedim. Saçma sapan kabuslar gördüm. İnci diye bağırarak uyandım kaç kez, gece 3 gibi mide bulantısıyla uyandım. Böyle bir bulantı şekli yok ama resmen uykumda boğuluyordum. Eşime bağırdım su getirdi geçmeyince soda getirdi. 4 e kadar dolandım evin içinde bunca saçmalık yetmezmiş gibi sabahın 6 sında komşunun açtığı elektrik süpürgesiyle tekrar uyandım. Kavga etmek için inecektim eşim izin vermedi akşam is çıkışı panoya duyuru asacağım. Temizlik hastası manyak komşularımdan bezdim artık sabahın köründe neyin manyaklığı anlayamıyorum
Bende de ayni oluyor canim. Sonra hareketlenip yer degistiriyor.Kızlar 33+3 haftalığım bebeğim sanki bazen toplanıyor bi yerde karnım havaya kalkıyor resmen elime geliyor artık poposu mu ne anlamadım özellikle oturur pozisyondayken yapıyor normal mi acaba
Benim de midem hafif hafif bulanıyor.cok şükür ilk zamanlarda ki gibi değil ama bulaniyorCanim sen kacinci haftandasin? Mide bulantisi 3 gundur var bende de. Ustune dun karin agrisi da eklendi. Ya salgin var ya da bu son aylarda olabiliyor? Ama normal olsa doktorum normal bu zamanlar derdi. Bakiyorum herkeste benzer sikayetler var.
Ben çok kilo aldim 92 şuan 73 kaldım hamile 3 bebeğim herkesin aynı olmuyormuş sağlıklı olsunda dr sor gittiğinde çok hareket ettiğinde de bebek streste diyor doktor geçen sabah gttik toparlanma olmuştu gece sabaha kahve rengi sıvı geldi korktuk streste dedi eşimle tartışmıştım gece strese gelemiyorum artık eşlerde sağolsun anlayissiz suçlu sonrada biz oluyoruz oyle stresli gebelik geçirimli anlatsam şaşırdınız psikolojim kalmadi maddi manevi ailesi hepsi karışık kimseye uymuyorum yoksa erken doğum yapicam iki haftayı geçirmem şart sende rahat ol cnm allah hepimize kolaylık versinediyo canim ama kipir kipir deniyoya ole bir bebek degil biseyimi war neden boyle diye kafama takiyorum hamilelikten beynim aklim karisti iycene. cok pipirikli vede cok takintili oldum galiba. hareket ediyo ama sakin we yawas çözemedim kilolu biriyim ilk oglumdan karnimda catlaklarim war acaba bundanda az hissediyo olabilir miyim diyorum83 kilom
33+2 yiz canım. Benim genel olarak bulantılarım azalmadı bu zamana kadar. Bu ara reflü sikayetim arttı. Doktora sorduğumda normal demişti.Canim sen kacinci haftandasin? Mide bulantisi 3 gundur var bende de. Ustune dun karin agrisi da eklendi. Ya salgin var ya da bu son aylarda olabiliyor? Ama normal olsa doktorum normal bu zamanlar derdi. Bakiyorum herkeste benzer sikayetler var.
O zaman ben biraz daha arttırayım üniteyi 6 vuruluyordum baktım yetmiyor 8 yaptım oda olmadı 10 çıkardım geçen ay Dr gittiğim de ortalamama baktı iyi dedi ama sabah sabah ölçtüm 170 çıktı@rune geçmiş olsun. Hastanede biraz daha dengeli gider şekerin. Bir bakıma orada olman iyi yani. Drun bahsettiği saçmalıpa sakın takılma. Yok zeka geriliği yok bilmem ne! Hemen kitabî cümlelerle ezbere konuşuyorlar.
Mydestinyy insülin ihtiyacı son aylarda artıyor biliyorsun. O yüzden doz yetersiz gelebilir. Ben eskiden 1 dilim ekmeğe 1.5 ünite insülin yollarken son aylarda 2.5-3 yolluyorum. Eğer dışarıda veya yağlı bir şey yediysem 1. saatte de şekerime bakıyorum. Sucuk, poğaça, simit, dışarıda yenilen et yemeklerinin çoğunda yağ var biliyorsun. O yüzden ben bunları yiyince 3 -4 ünite fazla insülin yolluyorum. Günde 8-10 kere şekerimi ölçüyorum. Yüksekse hemen ek insülinle şekerimi normale döndürüyorum. Hemen müdahale edince Allah'ın izniyle bebeğe bir şey olmaz. Stres için bir şey diyemeyeceğim. Kelin ilacı olsa başına sürer :))))
Vallahi bende bilmiyorum artık sadece korkuyorum bebeğime birşey olucak diye4
Cnm senin insulin niye ise yaramıyor ben onu anlamıyorum
Evet canım aynıymış bu hafta randevuya gidicem bakalım iyidir inşlah ilk olunca insan tecrübesiz oluyor normal mi değilmi anlayamıyorum sürekli uyku halim var kaç haftadır biyere çıkasım Yok vallaDimplesbaby günümüz aynı sayılır. Benim bebeğimin hareketleri de toplanma seklinde oluyor çoğu zaman. Dalgalanma gibi hareketini dıştan görebiliyorum. Eskisi kadar çok hareket etmiyor ama hareket edince ben buradayım diyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?