2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet canım aynıymış bu hafta randevuya gidicem bakalım iyidir inşlah ilk olunca insan tecrübesiz oluyor normal mi değilmi anlayamıyorum sürekli uyku halim var kaç haftadır biyere çıkasım Yok valla
Uyku hali benimde aynı, sabah yataktan kendimi kazıyorum resmen. Mesai bitsede eve gitsem uyuyacağım diyorum eve gidiyorum yemek yok sar başa. Normal zaman olsa bir şekilde idare ediliyorda ramazanda eşime yazık olacak muhtemelen ne yedigi umrumda bile olmayacak

Bebegi tepinen var mi? Bi haftadir bir vurdugu yere 4 kez 5 kez vuruyor . Ayaklarinin ikisiyle birden çırpınıyor. Cumartesi kontrol soracagim ama kaburgam kirilacak zannediyorum. Bildigin çırpınıyor. Esim cok sicrar uykusunda acaba o da mi sicriyor diyeceğim ama zaten hareket ederken yapıyor. Bi tekme atiyor mesela elimi karnima koymazsam çırpınıyor. Gecen gun ayak parmaklarini sayabildim oyle bi dayadi ki

Valla çalışan insanlara helal olsun diyorum ben herhalde çalışamazmışım canım Senin benden daha zor

tamam canim benim herhalde buyudukleri icin boyleler insallah saglikli sihatlidir

yasanilanlar sorma zaten hic hersey bizi etkiliyo ama bizimkiler hic ben cekmiyorum gibiler. Dedigin gibi maddi manevi bocaliyoruz bizde almamiz gerekenler odenmesi gerekenler war. Aileler baştan beri sadece sözle mudahaleci. sen kendini uzme canim bu gunler ole bir gecicekki ben sabir diyorum sende de uzme kavgaya da uzuntuyede girme uzaklas o ortamdan

Merhaba canlar bugun nasilsiniz? Ben topallamaya devam. Hatta dün bacagimin agrisindan bacagim kasiktan bi döndü yere yapışıyordum bagirdim acidan.yurumek eziyet.. ama az kaldi sona yaklasiyoruz :) zaman aslinda hizli ilerliyor gibi. Calisma iznine ayrilali tam 5 hafta olmus saka gibi. Zaman geciyor ama nasil geciyor bir de bize sormak lazim dimi

İyi akşamlar canım, islaklik nasıldı,akıntı gibi mi daha mı fazla. Dikkat et suyu olmasın bebeğin. Allah korusun, ben geçen idrardan sonra islatmistim öyle yine de doktora gittim,kontrol ettirmistim. Su önemli
Çamaşırım ıslanmıştı ama takip ediyorum yarın kontrole gidince sorucam. Evet su çok önemli yoksa kuzum susuz kalır Allah korusun
Bugün işyerim de son günüm kızlar yarında Dr randevusu var heyecanla yarını bekliyorum gün vericek kesin iki hafta sonrasına verir diye düşünüyorum
benimde ütün kontrolüm var inşallah güzel haberlerle geliriz

Ayak parmaklarini mi saydin :Q masallah

zaman geçmiyor ya 37 hafta olsun izne ayrılayım istiyorum. Daha 33+2 peh

Geçmiş olsun canım bulantımda var üşüttüm mü bilmiyorum dün sağ tarafımda sancı vardı gaz gibi dinle

Boy ile ne alakası varmış ki bence yaptırın çatı muayenesi ona göre karar verin. 1,50 boyunda olup normal doğum yapanlar var yani. Kalça kemiği, içeride ki derinin yumuşaklığı felan bunlara bakıyorlar çatı muayenesinde bunlar önemli normal doğum için.

kızlar doktordan geldik, çok şükür 1 haftada 500 gr almış ben şoktayım :) doğum 1 haziranda olacak 2 hafta daha bol yemek bol yatış :)
oy masallahhhh kuzuyaa annesi tontis tontis olsun bogum bogum olsun kollari bacaklari insallah yarin benimki ne kadar kilo almis bende merak ettim simdi istahsizimmmmm sadece su icip sisiriyorum karnimi

Arkadaşlar ücretli izin konusunu sorucam ben de. Şimdi 40 hafta dolmadan doğum yapicak bir çoğumuz. Mesela benim 4 temmuz sistemde 40. Haftam. İki hafta önce doğurursam sezaryen falan olursa 4 temmuza kadar kalan gunlerim yanacak mi yoksa doğum sonrası 8 hafta olan iznime eklenecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…