- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #32.681
Uyku hali benimde aynı, sabah yataktan kendimi kazıyorum resmen. Mesai bitsede eve gitsem uyuyacağım diyorum eve gidiyorum yemek yok sar başa. Normal zaman olsa bir şekilde idare ediliyorda ramazanda eşime yazık olacak muhtemelen ne yedigi umrumda bile olmayacakEvet canım aynıymış bu hafta randevuya gidicem bakalım iyidir inşlah ilk olunca insan tecrübesiz oluyor normal mi değilmi anlayamıyorum sürekli uyku halim var kaç haftadır biyere çıkasım Yok valla
Valla çalışan insanlara helal olsun diyorum ben herhalde çalışamazmışım canım Senin benden daha zorUyku hali benimde aynı, sabah yataktan kendimi kazıyorum resmen. Mesai bitsede eve gitsem uyuyacağım diyorum eve gidiyorum yemek yok sar başa. Normal zaman olsa bir şekilde idare ediliyorda ramazanda eşime yazık olacak muhtemelen ne yedigi umrumda bile olmayacak
tamam canim benim herhalde buyudukleri icin boylelerBenim karnım 3 gün önce biraz aşağı indi. O günden beri benimki de daha yavaş hareket ediyor. Eskiden kaburgalarımda ve midemde hissederdim. Belki senin karnın da az da olsa inmiştir. Her bebek farklı oluyor. Kızım daha hareketliydi ama canımı pek yakmazdı. Bugün dra sorayım ben de. Cevaplarsa tabii.
yasanilanlar sorma zaten hic hersey bizi etkiliyo ama bizimkiler hic ben cekmiyorum gibiler. Dedigin gibi maddi manevi bocaliyoruz bizde almamiz gerekenler odenmesi gerekenler war. Aileler baştan beri sadece sözle mudahaleci. sen kendini uzme canim bu gunler ole bir gecicekki ben sabir diyorum sende de uzme kavgaya da uzuntuyede girme uzaklas o ortamdanBen çok kilo aldim 92 şuan 73 kaldım hamile 3 bebeğim herkesin aynı olmuyormuş sağlıklı olsunda dr sor gittiğinde çok hareket ettiğinde de bebek streste diyor doktor geçen sabah gttik toparlanma olmuştu gece sabaha kahve rengi sıvı geldi korktuk streste dedi eşimle tartışmıştım gece strese gelemiyorum artık eşlerde sağolsun anlayissiz suçlu sonrada biz oluyoruz oyle stresli gebelik geçirimli anlatsam şaşırdınız psikolojim kalmadi maddi manevi ailesi hepsi karışık kimseye uymuyorum yoksa erken doğum yapicam iki haftayı geçirmem şart sende rahat ol cnm allah hepimize kolaylık versin
Çamaşırım ıslanmıştı ama takip ediyorum yarın kontrole gidince sorucam. Evet su çok önemli yoksa kuzum susuz kalır Allah korusunİyi akşamlar canım, islaklik nasıldı,akıntı gibi mi daha mı fazla. Dikkat et suyu olmasın bebeğin. Allah korusun, ben geçen idrardan sonra islatmistim öyle yine de doktora gittim,kontrol ettirmistim. Su önemli
benimde ütün kontrolüm var inşallah güzel haberlerle gelirizBugün işyerim de son günüm kızlar yarında Dr randevusu var heyecanla yarını bekliyorum gün vericek kesin iki hafta sonrasına verir diye düşünüyorum
Bebegi tepinen var mi? Bi haftadir bir vurdugu yere 4 kez 5 kez vuruyor . Ayaklarinin ikisiyle birden çırpınıyor. Cumartesi kontrol soracagim ama kaburgam kirilacak zannediyorum. Bildigin çırpınıyor. Esim cok sicrar uykusunda acaba o da mi sicriyor diyeceğim ama zaten hareket ederken yapıyor. Bi tekme atiyor mesela elimi karnima koymazsam çırpınıyor. Gecen gun ayak parmaklarini sayabildim oyle bi dayadi ki
Evet büyüdüğü için çok baskı hissediyorum herhalde sagol canmEvet canım doktor söyledi tabi ki..
başını iyice indirmiş kanala yerleştirmiş artık bol yürüyüş yap ki açılman olacak dedi..
Aramızda 1 ay var hemen hemen senin ki kanal için erken bence
zaman geçmiyor ya 37 hafta olsun izne ayrılayım istiyorum. Daha 33+2 pehMerhaba canlar bugun nasilsiniz? Ben topallamaya devam. Hatta dün bacagimin agrisindan bacagim kasiktan bi döndü yere yapışıyordum bagirdim acidan.yurumek eziyet.. ama az kaldi sona yaklasiyoruz :) zaman aslinda hizli ilerliyor gibi. Calisma iznine ayrilali tam 5 hafta olmus saka gibi.Zaman geciyor ama nasil geciyor bir de bize sormak lazim dimi
Sağol canımm :) valla sende al kurtul artık gerçekten evde olmak gibisi yokmuş: yıllardır böyle evde kalmamıştım :dayy ben de yarın alacağım çalışamaz raporunu sevindim senin adına :)
Gerçekten izne ayrılmak gibisi yok, ohh rahatladın sen de :) Hadi bakalım hayırlısı ile gelsin minikler, zaten Mayıs anneleri bitti sayılır,sıra bize geldi :)
Izne ayrildiktan sonra zaman gecti brnim icin biraz. Onu kastettim:) izne ayrilmadan once ben de dakikalari sayiyordum 32. Haftayi zor etmistim hemen de ayrildim izne valla canimzaman geçmiyor ya 37 hafta olsun izne ayrılayım istiyorum. Daha 33+2 peh
Geçmiş olsun canım bulantımda var üşüttüm mü bilmiyorum dün sağ tarafımda sancı vardı gaz gibi dinleValla canim dun aksam gittim bu yuzden doktorumun yanina nst cekildi agri sanci cikmadi cok sukur. Ultrasoda da bir sıkıntı yoktu, yagli yeme dedi. Vitamin ve kan ilacima ara verdik cumaya kadar. Acaba diyorum salgin gibi birsey mi var. Nst.ye girdigimde hemsire de soyledi, bugun herkes nst'ye karin agrisi sikayetiyle geldi dedi. Gerci senin kabizmis, benim kabiz yada ishal degil ama yine de doktorum haslanmis patates, yogurt, muz falan ye yagli syler yeme dedi.
Valla canim dun aksam gittim bu yuzden doktorumun yanina nst cekildi agri sanci cikmadi cok sukur. Ultrasoda da bir sıkıntı yoktu, yagli yeme dedi. Vitamin ve kan ilacima ara verdik cumaya kadar. Acaba diyorum salgin gibi birsey mi var. Nst.ye girdigimde hemsire de soyledi, bugun herkes nst'ye karin agrisi sikayetiyle geldi dedi. Gerci senin kabizmis, benim kabiz yada ishal degil ama yine de doktorum haslanmis patates, yogurt, muz falan ye yagli syler yeme dedi.
Catı muayenesini atlatan arkadaslar olmus ne guzel darisi basimiza :) ben de tirsmiyorum desem yalan olur.. doktorum cati muayenesine gerek yok falan diyor ama ben bu muayeneyi olmadan normal doguma girmeyi dusunmuyorum. Hastanede ebeye falan soyleyecegim olmazsa bir rica edip yaptircam doktorum yapmazea :) birde boy konusunda beni tereddutte birakti doktorum. 155ten kisa degilsen normal dogum yaparsin dedi, ben 156 cm.im... ayakkabisiz tekrar bakariz dedi doktorum tereddutte birakti beni.
Kizlar hurma yemeye basladnz mi? Dogumu kolaylastiriyormus.
oy masallahhhh kuzuyaa annesi tontis tontis olsun bogum bogum olsun kollari bacaklari insallahkızlar doktordan geldik, çok şükür 1 haftada 500 gr almış ben şoktayım :) doğum 1 haziranda olacak 2 hafta daha bol yemek bol yatış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?