- 16 Kasım 2011
- 2.035
- 3.431
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #32.701
oy masallahhhh kuzuyaa annesi tontis tontis olsun bogum bogum olsun kollari bacaklari insallahyarin benimki ne kadar kilo almis bende merak ettim simdi istahsizimmmmm sadece su icip sisiriyorum karnimi
Canım bebeğin atağa geçmesine çok sevindim . Dinlenmek iyi gelmiş demek kisağol canım benimki uzun zamandır biraz gerideydi birden atak yaptı benim iştah deli gibi 2 saate acıkıyorum
Öyle yapmaya çalışıyorum ama sanki üzerin e geliniyor eşimin ailesi demiyor i tek başına oğlum uğraşıyor yardımcı olalım doğumları var demiyor birde para istiyor ve eşimde bulup buluşturup gönderiyor benim doğum param hazır değil daha bugün yarin dogumum bu kafayla ben doğum yapicam herşeyin ucu bize dokunuyor nasil böyle yapabiliyorlar aklım almıyoryasanilanlar sorma zaten hic hersey bizi etkiliyo ama bizimkiler hic ben cekmiyorum gibiler. Dedigin gibi maddi manevi bocaliyoruz bizde almamiz gerekenler odenmesi gerekenler war. Aileler baştan beri sadece sözle mudahaleci. sen kendini uzme canim bu gunler ole bir gecicekki ben sabir diyorum sende de uzme kavgaya da uzuntuyede girme uzaklas o ortamdan
evet canım, çok şükür sağolasınCanım bebeğin atağa geçmesine çok sevindim . Dinlenmek iyi gelmiş demek ki
Ayak parmaklarini mi saydin :Q masallah
Slm kızlar. Benimde bugün kontrolüm vardı. Bebeğim 2.950 gr olmuş. Boyu 49 cm civarı. 2 hafta önde gidiyordu ve 4 kilodan aşağı doğmaz diyodu doktorumuz. Bende 2 hafta kaldı dedim tahmininiz nedir? Bu seferde 3300 en fazla dedi. Bebek kilolu olduğu için sezaryen olman gerekiyor diyordu iğne kullandığın için kanaman cok olur demişti. BEnde 3300 olacağına göre normal doğum yapabilirim ozaman dedim hayır yinede sezaryen olmalısın diyo. Normal olacaksan bugünden itibaren iğneyi kes dedi 2 hafta kalabiraz tehdidkar geldi bana. Sorumluluk sana ait der gibi. Adam sezaryen diyo başka bişey demiyo.bir sonraki randevu 1 hafta sonraya. Doğum şeklini konuşmayı 1 hafta sonraya bıraktık şimdilik. Nst de de 107 sancım cıktı. Ama normal dedi. Bulantı bende de var kızlar arada ishal de oluyorum. Dr a söyledim ama bişey demedi...
Ben 37+0 da aldım. bugün almak gerekiyor öncesi sonrası olmamalı.Kızlar 37 artı kaçta rapor alınıyor sonunda alsak daha mı avantajlı
Aynen oyle, boyla ne alakasi olabilir? Benim halam 150'den de kisa, ama normal dogumla 3 cocuk dogurmus. Ama 165 cm boyunda arkadasim catisi dar oldugu soylendigi icin sezeryan oldu.. Yani muayene olmadan karar vermek istemiyorum acikcasi.Boy ile ne alakası varmış ki bence yaptırın çatı muayenesi ona göre karar verin. 1,50 boyunda olup normal doğum yapanlar var yani. Kalça kemiği, içeride ki derinin yumuşaklığı felan bunlara bakıyorlar çatı muayenesinde bunlar önemli normal doğum için.
Allah korusun öyle düşünme cnm ya bişey olmaz insallahevettt fakültede bir hocaya muayene olayım dedim bugün. o da allah allah neden böyle dedi. ve sonuç yatışım yapıldı
yediklerim çokmuş meğersem. akşam bi yemek getirdiler evlerden ırak. tat tuz et yok
ayrıca Allahım sen koru, şekere rağmen bebek gelişmediği için zeka geriliğinden bebek gelişmemiş olabilir dedi. Allahım
Ben de merak ediyorum bunu. Ne kadar dogru bilmiyorum ama eklenmiyor diye biliyorum :/ yanlis biliyorumdur umarim.Arkadaşlar ücretli izin konusunu sorucam ben de. Şimdi 40 hafta dolmadan doğum yapicak bir çoğumuz. Mesela benim 4 temmuz sistemde 40. Haftam. İki hafta önce doğurursam sezaryen falan olursa 4 temmuza kadar kalan gunlerim yanacak mi yoksa doğum sonrası 8 hafta olan iznime eklenecek mi
Eklenir canım, benim ilk dogumda 19 Mayıs'ta doluyordu haftanın, 12 Mayıs'ta doğum yaptim. 8 hafta + 7 gün erken doğumdan dolayı eklendi. Yanmaz yani.Arkadaşlar ücretli izin konusunu sorucam ben de. Şimdi 40 hafta dolmadan doğum yapicak bir çoğumuz. Mesela benim 4 temmuz sistemde 40. Haftam. İki hafta önce doğurursam sezaryen falan olursa 4 temmuza kadar kalan gunlerim yanacak mi yoksa doğum sonrası 8 hafta olan iznime eklenecek mi
Arkadaşlar ücretli izin konusunu sorucam ben de. Şimdi 40 hafta dolmadan doğum yapicak bir çoğumuz. Mesela benim 4 temmuz sistemde 40. Haftam. İki hafta önce doğurursam sezaryen falan olursa 4 temmuza kadar kalan gunlerim yanacak mi yoksa doğum sonrası 8 hafta olan iznime eklenecek mi
Yani 38+3 ten 40+0 a kadar olan 11 gün, 8 haftalık analık iznine eklenecek ve 8 hafta+11 gün olacak di mi?Yanmiyor ben 39.haftada dogum yapicam ama diyelimki 37 dolunca yaptim direkt 8hafta aktariliyor.cuma izne ayriliyorum calismicakmisim o gun.persembeden persembeye dogum iznimi baslaticaklarmis sekiz hafta olarak.38+3te dogum yapicagim icin bi on bir gun kadar kaybim olcak sekiz haftadan
Önceden yanıyormus ama artık ekleniyor diye duymuştumBen de merak ediyorum bunu. Ne kadar dogru bilmiyorum ama eklenmiyor diye biliyorum :/ yanlis biliyorumdur umarim.
Teşekkür ederim. Ücretli izin bitince çalışcam sanırım o yüzden bır kaç günüm bile yansın istemiyorum. Hakkımızi bilmek lazım...Eklenir canım, benim ilk dogumda 19 Mayıs'ta doluyordu haftanın, 12 Mayıs'ta doğum yaptim. 8 hafta + 7 gün erken doğumdan dolayı eklendi. Yanmaz yani.
Yani 38+3 ten 40+0 a kadar olan 11 gün, 8 haftalık analık iznine eklenecek ve 8 hafta+11 gün olacak di mi?
Aynen bir gün bile önemli bizim icinTeşekkür ederim. Ücretli izin bitince çalışcam sanırım o yüzden bır kaç günüm bile yansın istemiyorum. Hakkımızi bilmek lazım...
Ben 37+0 da aldım. bugün almak gerekiyor öncesi sonrası olmamalı.
Evet geç gidersen boşuna çalışmış olursun dedi bana da hastanede rapor veren bölüm.sisteme otomatik girildiği için çalıştığın boşa oluyormuş.ama gidip bir kağıt almanız lazım hatta bir onceki kağıttan birtane de elime verdi bununla gelin dedi.ama sonra gelmeniz farketmez zaten o günden itibaren raporlusunuz dediBana doktorun asistanı 37. hafta dolunca sistem otomatik olarak raporlu gösteriyormuş dolayısı ile gidip rapor almaya gerek yokmuş, ben de bugün alayım dedim ama şimdi size rapor verirsem 36. hafta olarak rapor verilecek 3 gün için 1 haftanız yanmasın dedi ben de raporu almadım ctsi günü 37 doluyor 3 gün de evden çalışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?