2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
oy masallahhhh kuzuyaa annesi tontis tontis olsun bogum bogum olsun kollari bacaklari insallah yarin benimki ne kadar kilo almis bende merak ettim simdi istahsizimmmmm sadece su icip sisiriyorum karnimi

sağol canım benimki uzun zamandır biraz gerideydi birden atak yaptı benim iştah deli gibi 2 saate acıkıyorum

Öyle yapmaya çalışıyorum ama sanki üzerin e geliniyor eşimin ailesi demiyor i tek başına oğlum uğraşıyor yardımcı olalım doğumları var demiyor birde para istiyor ve eşimde bulup buluşturup gönderiyor benim doğum param hazır değil daha bugün yarin dogumum bu kafayla ben doğum yapicam herşeyin ucu bize dokunuyor nasil böyle yapabiliyorlar aklım almıyor

Ayak parmaklarini mi saydin :Q masallah

Bir iri yuvarlak azicik onunde 5 tane de minnak yuvarlak. Benden hic kacirmaz bana sevdirir babasi hayretle aa diye geldi mi ne ayak kalir ne el kaçar . Sanirim ben tum nazi ceken kisi olacagim. Masallah tebarekallah ne diyelim :) doktora cok sert hareketleri diyoruz çünkü erkek bebek diyor. Kiz bebeğe gore hareketi daha sert ve hissedilir olurmus. Cumartesi gelse bi an evvel

ya doktorun hakikaten sezeryanla kafayı bozmuş benim ilk oğlum 3725 doğmuştu ki normal doğumu bekliyordum gelmediği için sezeryana alınmıştım... bence 3300 gayet ideal bir kilo

Aynen oyle, boyla ne alakasi olabilir? Benim halam 150'den de kisa, ama normal dogumla 3 cocuk dogurmus. Ama 165 cm boyunda arkadasim catisi dar oldugu soylendigi icin sezeryan oldu.. Yani muayene olmadan karar vermek istemiyorum acikcasi.

Allah korusun öyle düşünme cnm ya bişey olmaz insallah

Ben de merak ediyorum bunu. Ne kadar dogru bilmiyorum ama eklenmiyor diye biliyorum :/ yanlis biliyorumdur umarim.

Eklenir canım, benim ilk dogumda 19 Mayıs'ta doluyordu haftanın, 12 Mayıs'ta doğum yaptim. 8 hafta + 7 gün erken doğumdan dolayı eklendi. Yanmaz yani.

Yanmiyor ben 39.haftada dogum yapicam ama diyelimki 37 dolunca yaptim direkt 8hafta aktariliyor.cuma izne ayriliyorum calismicakmisim o gun.persembeden persembeye dogum iznimi baslaticaklarmis sekiz hafta olarak.38+3te dogum yapicagim icin bi on bir gun kadar kaybim olcak sekiz haftadan

Yani 38+3 ten 40+0 a kadar olan 11 gün, 8 haftalık analık iznine eklenecek ve 8 hafta+11 gün olacak di mi?

Eklenir canım, benim ilk dogumda 19 Mayıs'ta doluyordu haftanın, 12 Mayıs'ta doğum yaptim. 8 hafta + 7 gün erken doğumdan dolayı eklendi. Yanmaz yani.
Teşekkür ederim. Ücretli izin bitince çalışcam sanırım o yüzden bır kaç günüm bile yansın istemiyorum. Hakkımızi bilmek lazım...

Ben 37+0 da aldım. bugün almak gerekiyor öncesi sonrası olmamalı.

Bana doktorun asistanı 37. hafta dolunca sistem otomatik olarak raporlu gösteriyormuş dolayısı ile gidip rapor almaya gerek yokmuş, ben de bugün alayım dedim ama şimdi size rapor verirsem 36. hafta olarak rapor verilecek 3 gün için 1 haftanız yanmasın dedi ben de raporu almadım ctsi günü 37 doluyor 3 gün de evden çalışıcam

Evet geç gidersen boşuna çalışmış olursun dedi bana da hastanede rapor veren bölüm.sisteme otomatik girildiği için çalıştığın boşa oluyormuş.ama gidip bir kağıt almanız lazım hatta bir onceki kağıttan birtane de elime verdi bununla gelin dedi.ama sonra gelmeniz farketmez zaten o günden itibaren raporlusunuz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…