- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #32.721
Ben başladım aklıma geldikçe günde 2,3 tane yemeye çalışıyorum.
Bir iri yuvarlak azicik onunde 5 tane de minnak yuvarlak. Benden hic kacirmaz bana sevdirir babasi hayretle aa diye geldi mi ne ayak kalir ne el kaçar . Sanirim ben tum nazi ceken kisi olacagim. Masallah tebarekallah ne diyelim :) doktora cok sert hareketleri diyoruz çünkü erkek bebek diyor. Kiz bebeğe gore hareketi daha sert ve hissedilir olurmus. Cumartesi gelse bi an evvel
Derler miÖyle yapmaya çalışıyorum ama sanki üzerin e geliniyor eşimin ailesi demiyor i tek başına oğlum uğraşıyor yardımcı olalım doğumları var demiyor birde para istiyor ve eşimde bulup buluşturup gönderiyor benim doğum param hazır değil daha bugün yarin dogumum bu kafayla ben doğum yapicam herşeyin ucu bize dokunuyor nasil böyle yapabiliyorlar aklım almıyor
Bende de var ilaaç fitil yazdıIdrar yolu enfeksiyonu başlangıcı varmış kızlar midem bulanıyordu demek ki ondanmış
saglikli sihatli olsun rabbim ewlatlarimizi korusun onlarla sınamasin bizi canimsağol canım benimki uzun zamandır biraz gerideydi birden atak yaptı benim iştah deli gibi 2 saate acıkıyorum
Bnimkide erkek hareketleri sert ama parmaklarini saymadimbizimkide baba dokununca cekiniyo atmiyo tekme Askm yine bebege ne soyledn atmiyo bana tekme diye
Aynen öyle herseyini ben aldim isten çıkmadan durumlarida iyi ama maalesefki gözleri bizde benim eşimde suç nereye kadar vercek bakalim çocuk olunca cik yıprandık kavga gürültü bu işin sonu neolur bilmem son 3 ayimi zehir ettiler allaha havale ettimDerler midemiyolar demezler islerine gelmiyor. benim abim biz sıkısmayalim die cocuk odasini aldi. 3 bin werdi herseyiyle. eşimin ailesi aksine soran eden yok sukur ben dogum parami kenara koydurmustum. esimin ailesi ne gerek war dewlette yapsin demeye yeltenmislerdi. ben emek edip biriktirirken parayi bir milyon koydunuz mu dedim. ses seda kesilmisti. tabiii arkamdan konusmuslardir. ama adi aile dusunyolar guya destek yok yolmaya calismak cokkkk
Merhaba canlar bugun nasilsiniz? Ben topallamaya devam. Hatta dün bacagimin agrisindan bacagim kasiktan bi döndü yere yapışıyordum bagirdim acidan.yurumek eziyet.. ama az kaldi sona yaklasiyoruz :) zaman aslinda hizli ilerliyor gibi. Calisma iznine ayrilali tam 5 hafta olmus saka gibi.Zaman geciyor ama nasil geciyor bir de bize sormak lazim dimi
vur babaya deyince kiziyor. Simdiden su ogrettigine bak diye. Oda inadina oyke deyince vuruyor :)))) kizim olursa hareketi az diye doktor doktor gezecegim gibi gorunuyor. Simdi buna alisiyoruz böyle. Bizim ayagimiz meşhur. Bazen ayagi mi yoksa elini yumruk yapiyor da o mu bilemiyorum
Eşine bunu sen dediginde sen suclu oluyosun hep oyle goryo erkekler cunku canim. bebegin war strese sokma kendini buyuk biriyle yada dinliyce biriyle konustur dertlesir gibi sizde ailesiniz. bebeginiz geliyor. ihtiyaclariniz sorumluluklariniz herseyiniz articak. Ailen annen baban kardesinde olsa ilk ewini dusunmen lazim yuwanin sagligi duzeni icin dense . benim esim cocuk yokken oyleydi. simdi masraflar arttikca farkina wardi yas gectikcede olgunlasti ben konusmadim abimi konusturdum. duzelme oldu allah icin. abim sagolsun herseyime kosar maddi olarakta manevi olarakta. insallah sizde duzelirsiniz benim esim sadexe ailesine uzuluyormus. normal zamanda elimiz sıkısik deilken uzul diyorum bende suan benim ihtiyaclarim war diyorum susuyoAynen öyle herseyini ben aldim isten çıkmadan durumlarida iyi ama maalesefki gözleri bizde benim eşimde suç nereye kadar vercek bakalim çocuk olunca cik yıprandık kavga gürültü bu işin sonu neolur bilmem son 3 ayimi zehir ettiler allaha havale ettim
fnd_50 canim esime kalsaaa aaa su gibi gecmis zaman oyle diyo agrilari zorluklari ceken uykusuz gece yatakta donmek bile eziyet olan dakka basi kostugum tuwalet nobetlerim bunub ustune bi cocuk ew temizligi yemek hersey ne cabuk gecmis
ben ona dogsun bebisim gostercem uykusuz geceleri
walla kuzum ya.goster gosterrr canimmm hakkindirr
O hiç belli olmaz.bizimki kız ve maşallah ilk hissettiğim andan beri kıpır kıpır.doktor haraketli bebek olması iyi dedi bizim icin ama sen düşün senin canını çok yakacak bu dedi ki öyle de oldu haraketleri bazen sert oluyor buyudukcevur babaya deyince kiziyor. Simdiden su ogrettigine bak diye. Oda inadina oyke deyince vuruyor :)))) kizim olursa hareketi az diye doktor doktor gezecegim gibi gorunuyor. Simdi buna alisiyoruz böyle. Bizim ayagimiz meşhur. Bazen ayagi mi yoksa elini yumruk yapiyor da o mu bilemiyorum
Aynen aynen bacim vallahi ayni boyle. Uykusuz geceler, hele agrilar ah ah yasayan bilir. Şu baacak kasık agrilarimi tarif edemiyorum bile yok boyle bi agri. Bazen diyo ki babalik cok zor diyo bi sohbet ortamindafnd_50 canim esime kalsaaa aaa su gibi gecmis zaman oyle diyo agrilari zorluklari ceken uykusuz gece yatakta donmek bile eziyet olan dakka basi kostugum tuwalet nobetlerim bunub ustune bi cocuk ew temizligi yemek hersey ne cabuk gecmis
ben ona dogsun bebisim gostercem uykusuz geceleri
Inşallah düzelir cnmEşine bunu sen dediginde sen suclu oluyosun hep oyle goryo erkekler cunku canim. bebegin war strese sokma kendini buyuk biriyle yada dinliyce biriyle konustur dertlesir gibi sizde ailesiniz. bebeginiz geliyor. ihtiyaclariniz sorumluluklariniz herseyiniz articak. Ailen annen baban kardesinde olsa ilk ewini dusunmen lazim yuwanin sagligi duzeni icin dense . benim esim cocuk yokken oyleydi. simdi masraflar arttikca farkina wardi yas gectikcede olgunlasti ben konusmadim abimi konusturdum. duzelme oldu allah icin. abim sagolsun herseyime kosar maddi olarakta manevi olarakta. insallah sizde duzelirsiniz benim esim sadexe ailesine uzuluyormus. normal zamanda elimiz sıkısik deilken uzul diyorum bende suan benim ihtiyaclarim war diyorum susuyo
Aynen aynen bacim vallahi ayni boyle. Uykusuz geceler, hele agrilar ah ah yasayan bilir. Şu baacak kasık agrilarimi tarif edemiyorum bile yok boyle bi agri. Bazen diyo ki babalik cok zor diyo bi sohbet ortamindayahu diyorum babalik mi zor. Haberin oluyo mu aceba anası ne cekiyo ben diyo sen oyle olunca 9 doguruyom tamam dedim canim hadi oyle olsun
Canim inan kramp bi an girip ciksa raziyimkramp girdi gecen gece bacagima uykudan nasil sicradim. esimde benle korktu. agrin geldi dogum geldi sandim dedi. ahhh o kramplar mahfetti balim benide. gecen bende sezeryan gunu yaklasyo korkuyom ister istemez derken sen o sedyeye yatyon goturyolar ben mahfoluyorum disarda dedi. ilk dogumda . ben girdim sezeryana kapidayim korkma sen tammi dedi saat gecmemis ona cocugu bile alamamis kucagina beni sormus nie o gelmedi gec kaldi diye . birde uzuluyom simdi duygularim corba oldu
Allahim biz ve bizim gibi olup agri ceken zorluk cekenlerin yaninda olsun canim. üzme sende kendini cok az kaldi insallah bebeislerimiz kucaklarimiza gelince herseyi unutcaz insallahCanim inan kramp bi an girip ciksa raziyimama benim surekli olan bi agrim var yurumeyi unuttum. Desteksiz asla yuruyemiyorum. ya eşimle ya annemle yuruyorum Ya da duvarlara biseylere tutunarak hele en son kalktigimda kasığımdaki agri yuzunden bacagim resmen ters döndü yere yapisiyordum hayirlisi ile atlatiriz insaALLAH aynen eşim de diyor ben kapida nasil bekleyecem siizi diyor kiyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?