2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar ayın11 hastaneye gittim iki hafta sonra gel sezaryen günü verecegiz dediler yani ayın 25 randevu günü aldım acaba ne kadar sonrasına verirler sezaryen için tahminen gün alan arkadaşlar bilir benim birde iki gün önceden yatışımı yapacaklar

haziranin son haftasi bence canim

Kızlar annem hastanede bebeklere odyo çekiyor 1 aydır gelen bebeklerin cildinde hep kırmızı kırmızı lekeler vardı bende merak etmiştim diyor meğersem çilekten olmuş hep doktor öyle demiş çilek alerjik olduğundan anne karnında bebekte alerjik doğuyormuş bende çok yedim ama bu saatten sonra yemem sizin de haberiniz olsun

aaaaaaaa demeeeee suan elimde ya
nasil attim anlatamam. ama tek meywe olarak cilek ile yenidunya iyi gelyo mideme insallah kuzuma bisi olmaz kimsenin olmasin bebisine bisi

Haziranin son gunlerine denk gelir bence canim

bi dakka canim simdi ben ilk gebeligin mi onu bir sorayim ilk degilse ilk dogumun sezeryanmi normal mi
İlk dogumum sezaryen oldu cnm ikinci dogumum normal oldun 1.5yıl arayla işte ondan korkuyorum 3üncü dogumumda sezaryen oldu normal olmasını hiçbir hastane kabul etmedi bu 4üncü allahın izniyle korkuyorum stres oldum normal başlar diye

Selam tatlis anneler❤bugun oglusumuzla bulusmaya gttik..bas asagida pozisyonu almis pasam goremedik hic.kilo almis boyu uzamis cok sevindik:) nstye girdim sabah baya hareketliydi doktorum bidaha istedi nedense ogleden sora girdim bukez pek hareket etmedi.aksam yemekten sonra gel nstye dedi boyle 2.deki gibi olursa serum baglariz dedi.basina gelen warmi boyle serum yiyen??

Ben zqyif olmama bağlıyorum. Karnimda sifir yağdı cok zayiftim . Normalde bagirsak hareketimi de hissederdim simdi ondan kuvvetli bence.

Vursuuunn babayaaa:)))Bnimki dun agzinin ortasina bi tekme atti esim karnimi opuyoduu Oglusumdaa kocaman bi tekme atti agzini ortasina

:) birde annem cok komik. Her hareketini yorumluyor. Boyle donerken babaanneme bak elini koysana ne guzel dönüyor dedim. Oda elini koydu bi vurdu ki cok sert sekilde. Annem de "aha gordün mu ebeleri sevmeyecek " dedi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…