- 31 Ekim 2017
- 199
- 292
- 53
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #32.741
Sağol canım 32hafta da aldığımız güne doğru hesaplanıyor o zamanBen 37+0 da aldım. bugün almak gerekiyor öncesi sonrası olmamalı.
haziranin son haftasi bence canimKızlar ayın11 hastaneye gittim iki hafta sonra gel sezaryen günü verecegiz dediler yani ayın 25 randevu günü aldım acaba ne kadar sonrasına verirler sezaryen için tahminen gün alan arkadaşlar bilir benim birde iki gün önceden yatışımı yapacaklar
Bayramdan sonra olur ozaman ama riskli olmazmı korkuyorum ya normal dogum başlar diye diger kızımda oldu yine olursa diye ben haziranın ilk haftasımı verir die düşündümhaziranin son haftasi bence canim
bi dakka canim simdi ben ilk gebeligin mi onu bir sorayim ilk degilse ilk dogumun sezeryanmi normal miBayramdan sonra olur ozaman ama riskli olmazmı korkuyorum ya normal dogum başlar diye diger kızımda oldu yine olursa diye ben haziranın ilk haftasımı verir die düşündüm
aaaaaaaa demeeeee suan elimde yaKızlar annem hastanede bebeklere odyo çekiyor 1 aydır gelen bebeklerin cildinde hep kırmızı kırmızı lekeler vardı bende merak etmiştim diyor meğersem çilekten olmuş hep doktor öyle demiş çilek alerjik olduğundan anne karnında bebekte alerjik doğuyormuş bende çok yedim ama bu saatten sonra yemem sizin de haberiniz olsun
Haziranin son gunlerine denk gelir bence canimKızlar ayın11 hastaneye gittim iki hafta sonra gel sezaryen günü verecegiz dediler yani ayın 25 randevu günü aldım acaba ne kadar sonrasına verirler sezaryen için tahminen gün alan arkadaşlar bilir benim birde iki gün önceden yatışımı yapacaklar
İlk dogumum sezaryen oldu cnm ikinci dogumum normal oldun 1.5yıl arayla işte ondan korkuyorum 3üncü dogumumda sezaryen oldu normal olmasını hiçbir hastane kabul etmedi bu 4üncü allahın izniyle korkuyorum stres oldum normal başlar diyebi dakka canim simdi ben ilk gebeligin mi onu bir sorayim ilk degilse ilk dogumun sezeryanmi normal mi
Saol canım ya bende bayramdan sonra risk olur diye önce alırlar dedim bayram tatili falan var çok ters denk geldiHaziranin son gunlerine denk gelir bence canim
Canım alerjik ya ondan yoksa çok faydalı bi meyve karpuz falan ye kiraz flnaaaaaaaa demeeeee suan elimde ya
nasil attim anlatamam. ama tek meywe olarak cilek ile yenidunya iyi gelyo mideme insallah kuzuma bisi olmaz kimsenin olmasin bebisine bisi
O hiç belli olmaz.bizimki kız ve maşallah ilk hissettiğim andan beri kıpır kıpır.doktor haraketli bebek olması iyi dedi bizim icin ama sen düşün senin canını çok yakacak bu dedi ki öyle de oldu haraketleri bazen sert oluyor buyudukce
Vursuuunn babayaaa:)))Bnimki dun agzinin ortasina bi tekme attiesim karnimi opuyoduu Oglusumdaa kocaman bi tekme atti agzini ortasina
Eee zamanın gelmiş niye ayrılmıyorsunzaman geçmiyor ya 37 hafta olsun izne ayrılayım istiyorum. Daha 33+2 peh
Canm bayram haziranin ortasi gibi degil mi. Bayramdan sonraya denk gelir bence senin dogumun.Saol canım ya bende bayramdan sonra risk olur diye önce alırlar dedim bayram tatili falan var çok ters denk geldi
Maşallah pek tatlı annesiBiz de geldik kontrolden kızlar , herşey çok iyi maşallah. 3080 Gr 49 cm olmuşuzveee bu sefer gul yüzünü gösterdi oğluşum :)
Eki Görüntüle 2146664
Haftaya bı daha var randevumuz
Di mi yaa, cikariverip yiyesim varMaşallah pek tatlı annesi
Maşallah bebiş :)Biz de geldik kontrolden kızlar , herşey çok iyi maşallah. 3080 Gr 49 cm olmuşuzveee bu sefer gul yüzünü gösterdi oğluşum :)
Eki Görüntüle 2146664
Haftaya bı daha var randevumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?