- 8 Kasım 2014
- 1.568
- 3.514
- 108
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #32.761
Evet evet biraz daha sabretDi mi yaa, cikariverip yiyesim varAma dursun tabi iki hafta daha
Ben detaylida görmüştüm yavrumu renkli rutin gittiğim siyah beyaz hiç birşey giremiyorum tam supriz 4 ay önce gordum renlklide doğumda tanisicaz bizim ultrasonlar nuhnevi den kalma hiç birşey anlamıyorumEvet evet biraz daha sabretdudaklar falan tam köfte, benimkide yanak ve dudaktan ibaret
Allahim allahim nasil guzel bir bebekBiz de geldik kontrolden kızlar , herşey çok iyi maşallah. 3080 Gr 49 cm olmuşuzveee bu sefer gul yüzünü gösterdi oğluşum :)
Eki Görüntüle 2146664
Haftaya bı daha var randevumuz
Para yokEee zamanın gelmiş niye ayrılmıyorsun
Maşallah minnosaBiz de geldik kontrolden kızlar , herşey çok iyi maşallah. 3080 Gr 49 cm olmuşuzveee bu sefer gul yüzünü gösterdi oğluşum :)
Eki Görüntüle 2146664
Haftaya bı daha var randevumuz
cnm ayni sey bugun basima geldi. nstye baglandim sora doktora gosterdim dedi bebegin kalp atisi yavaslama olmus acil doguma in serumle birlikte bidaha nstye bagliyalim eger duzelirse iy eger duzelmese acil doguma alinabilirsin ben tabi nasi korktum anlatamam. cok sukur kalp atisi duzeldi serumdan sonra ciktim yarin bidaha cagirdi nstye bidaha bagliycak cook stresliyim ya ins bisey yoktur anlamadim niye bole olduSelam tatlis anneler❤bugun oglusumuzla bulusmaya gttik..bas asagida pozisyonu almis pasam goremedik hic.kilo almis boyu uzamis cok sevindik:) nstye girdim sabah baya hareketliydi doktorum bidaha istedi nedense ogleden sora girdim bukez pek hareket etmedi.aksam yemekten sonra gel nstye dedi boyle 2.deki gibi olursa serum baglariz dedi.basina gelen warmi boyle serum yiyen??
walla kuzum ya.
dedim icerde beni tuketiyo dogsun gece nasil gecyo diyorum. yok ben almiyim diyo bide . sen bana kiyamazsin annesi diyo . kiyacam walla
:) birde annem cok komik. Her hareketini yorumluyor. Boyle donerken babaanneme bak elini koysana ne guzel dönüyor dedim. Oda elini koydu bi vurdu ki cok sert sekilde. Annem de "aha gordün mu ebeleri sevmeyecek " dedi :))))
Yok derlermi hiç bende tüm maddi desteği ailemden görüyorum oda durumları cok yok ona rağmen destek olmaya çalışıyorlar eşimin tarafininda durumu iyi ama 5 kuruş koklatmazlar benim görümcelerin ikiside çok zenginler biz kirada oturuyoruz kayinvalide gelmiş bana kızının bebeğinin ne kadar altını olmuş onu anlatıyor yok kaynanası 10 tane altin taktı yok kayinbabasi bunu taktı ya diycem siz ne yaptınız sizinde iki torununuz var gelmiş bana bunları anlatıp sinirlendiriyosun diye tam ağzıma geliyor susuyorum insan olan utanır yapmadığı gibi anlatmaz bariDerler midemiyolar demezler islerine gelmiyor. benim abim biz sıkısmayalim die cocuk odasini aldi. 3 bin werdi herseyiyle. eşimin ailesi aksine soran eden yok sukur ben dogum parami kenara koydurmustum. esimin ailesi ne gerek war dewlette yapsin demeye yeltenmislerdi. ben emek edip biriktirirken parayi bir milyon koydunuz mu dedim. ses seda kesilmisti. tabiii arkamdan konusmuslardir. ama adi aile dusunyolar guya destek yok yolmaya calismak cokkkk
Valla canım normal diye tutturmayacağım çünkü zorla normal doğum yaptırırsa bana hiçde iyi bir doğum olacağını sanmıyorum. Adam hiçbir şekilde normale yanaşmıyo. Pazartesi kontrol var anestezi uzmanıyla görüşücez. Eğer ilk oğlumdaki gibi ikincide dr un söylediği kilodan fazla çıkarsa ozaman teselli bulurum işte. Bebek iriymiş iyikide normal olmamışım derim. Ama sezaryenden sonra ilk saatlerde ağrıdan dolayı dr a baya saydırırımHadi hayirlisi canim. Doktor sorumlulugu sana birakinca elin kolun baglaniyor iste :/ göze almak istemiyo insan. Ne yapmayi dusunuyorsun peki? Bu bulanti ve karin agrisinin sebebi nedir acaba.. Ben bu aksam doktoruma soyledim gel hemen dedi, sancidan suphelendi muhtemelen. Nst bakildi cok sukur agri sanci falan cikmadi. Ultrasonla bakti bebiste de hersey yolunda masallah. Eliyle yuzunu kapatmisti:) 2500 gr olmus47 cm. Bizimki icin de tahmini 3300-3500 gr dogacagini soyluyor dr.um. karin agrim ve mide bulantim icin de yedigim birseyin dokunmus olabilecegini soyledi. Patates haslama, muz, yogurt, pirinc lapasi fln ye dedi. Cumaya kadar da vitamin ve kan ilacina ara ver dedi. Ishal olursan haber ver yine dedi. 10 gun sonra tekrar kontrole cagirdi. Gidince bende dogum sekliyle alakali konusacagim bakalim.
Sorma canım bazı dr lar böyle. Baya araştırıp gittim aslında. Hakkındada bişey duymadım. Nasip kısmet daha 2 hafta var gün doğmadan neler doğar. Hayırlısı neyse o olsun hepimiz için. Bizim için nasıl hayırlısıyla o şekilde doğum yapalım inşallah...ya doktorun hakikaten sezeryanla kafayı bozmuş benim ilk oğlum 3725 doğmuştu ki normal doğumu bekliyordum gelmediği için sezeryana alınmıştım... bence 3300 gayet ideal bir kilo
Sizde İstanbulda mı oturuyosunuz bilmiyorum ama burda devlet hastaneleri cok kötü. Dr lar 3 er 5 er içeri alıp noldu niye geldiniz diye soruyolar açıkça. Derdimi anlatsam dinleyen dr bulabilirmiyim bilmiyorum.uzman dr ların bile asst. Dr u var onlar oluyor odada randevu aldığınız dr yok. Allah devlet hastanesine mecbur etmesin ben başka birşey istemiyorumDevlete gidebilirsin canim. İçinin rahatlamasi açısından onlar ne diyecek bakalim. Normal ya da sezeryan nasıl olur dersin. Orda da sezeryan derlerse en azından kendi doktorum doğru diyormus dersin
Ayy valla meraktan catlamistim ben,halbuki 2 hafta sonra kucağımda olacak Allah izin verirse :) Teşekkür ederim canım benimAllahim allahim nasil guzel bir bebekMasallah subhanallah annesi. Bnim dr.un ultasonu 3 boyutlu degil siyah beyaz oldugu icin yuzunu gosterse bile net secilmiyor. Sirf bu yuzden detayli ultrasonumuzu ceken dr.a gitmeyi dusunuyorum :)
Teşekkürler canimMaşallah minnosa
cnm ayni sey bugun basima geldi. nstye baglandim sora doktora gosterdim dedi bebegin kalp atisi yavaslama olmus acil doguma in serumle birlikte bidaha nstye bagliyalim eger duzelirse iy eger duzelmese acil doguma alinabilirsin ben tabi nasi korktum anlatamam. cok sukur kalp atisi duzeldi serumdan sonra ciktim yarin bidaha cagirdi nstye bidaha bagliycak cook stresliyim ya ins bisey yoktur anlamadim niye bole oldu
Benimki de genelde eliyle ayagıya yüzünü kapatıyor her zaman bizde göremedikBen detaylida görmüştüm yavrumu renkli rutin gittiğim siyah beyaz hiç birşey giremiyorum tam supriz 4 ay önce gordum renlklide doğumda tanisicaz bizim ultrasonlar nuhnevi den kalma hiç birşey anlamıyorum
yok korkma cnm ins hicbisey cikmiycak. 35 haftaligim diyorum acaba makinemi yanlis olcdu ilkinde bilemedim. yrina kaldi hersey.Ayy ne diosun cnm ya bende korktum smdi bak sen boyle deyince.smdi gidicem bende nstye giricem.kac haftaliksin sen?
cokkkk dikkatli ol canim cokkk hemdeee senin isin baya karisik.normal dogum tarihin temmuz 6 gozukuyor 10 15 gun oncesine herhanqi bir sorun olmazsa doktorun bebisini sezeryanla alir benceİlk dogumum sezaryen oldu cnm ikinci dogumum normal oldun 1.5yıl arayla işte ondan korkuyorum 3üncü dogumumda sezaryen oldu normal olmasını hiçbir hastane kabul etmedi bu 4üncü allahın izniyle korkuyorum stres oldum normal başlar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?