2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
cokkkk dikkatli ol canim cokkk hemdeee senin isin baya karisik.normal dogum tarihin temmuz 6 gozukuyor 10 15 gun oncesine herhanqi bir sorun olmazsa doktorun bebisini sezeryanla alir bence

Evet canım ya aynen öyle elimden geldigince dikkat etmeye çalışıyorum büyük bi ihtimal zaten 20 haziran sonrası gibi görünüyo bu ayın 25 randevu aldım belli olacak sezaryen günü hayırlısıyla bebişim dursunda benlik bi sıkıntı yok

Rabbim akil fikir wersin milleti ovcene kendine baksa keske teyze sonra sevgi saygi niye kalmiyo. kendini bilse uzmez seni bole. üzülme canım ayni seyleri yasiyoruz hemen hemen benim allahtan abimin durumu iyi sukur. kaynanam benim cok iyidir ama maddi acidan kocasindan hic destek gormez kendi yaginda kavrulur ama esimin kardesleri calismaz gelirler cekerler de cekerler. amannnn ne desek dert olyo bize canim uzmeyelim artik kendimizi bebislerimizi. yakin olsaydik keske. komsu falan destek olurduk birbirimize dertlesirdik

İnsallah durur kuzucukkk acele etmez

ne duydum nede basima geldi kuzum. sorsaydin keske neyin nesi bu neden dolayi bu serum deseydin canim bende yarin gitcem doktora kotu birsey yok demi iyisiniz bebisle

Ankaradayim. Devlete ben de gittim. Hatta muayenelerimi hep orda oldum. O yüzden şehir farklılığı olsa bile nasıl bir ortam az çok biliyorum. Bir sürü sıra oluyor. Iceriye en az 3,4 kişi giriyor. Birbirinin muayenesini izleyebiliyorsun. Bir kişinin dediğini diğeri duyuyor. Doktorun ağzından cimbizla laf aliyorsun. Ancak sen soracaksin da o diyecek. Ama yine de bir şekilde gidiliyor. Dogum seklini öğrenmek icin bir alternatif olabilirdi. Onun dışında da doktora mecbur güvenmek lazim. El mecbur diyorsun bir noktada

Kızlar bugün berbat hir gün geçirdim.
Sabah uyandım her zamanki gibi baş dönmesi çatı ağrısıyla. Bi kahvaltı edeyim dedim. Hazırlamak için ocağa kızartma tenceresini koydum başım döndü içerde 5 dk oturdum. Düşerim falan diye korktum. 5 dk bile sürmedi..
O sırada aspiratör erimiş tencerenin içine damlamış. Ses geldi mutfağa koştum tencere yanıyor..
hemen balkonun kapısını açtım ama içleri giren oksijenle birlikte yangın 2 saniuenin icinde büyüdü yüzüme doğru sıcak hava öyle vuruyor ki kaslarım ütülenmiş. tavandaki alçılar yere düşmeye başladı ben köşede sıkıştım. Alçılar başıma düşecek diye başımı koruyorum ama alevlerde büyüyor mutfak dolabı tutuştu.
bağırdım nefes alamadım isten dumandan. Artık nefesim kesildi o derece düşüp bayılırım diye de korktum sağımda solumda da yangını söndürecek birşey de yok yağa su atsam patlar biliyorum, ama başka çarem yoktu
su attım uzaktan..
Birden patladı halılar ocak perdeler tavan aspiratör herşey eridi yandı. Allahım bi an ordan çıkamıcam sandım. Ateş söner sönmez babamı arayıp yetişin dedim evin kapısını açtım gelirlerse baygın olursam direk girsinler diye Oğlum oğlum diye bağırdım ağladım çok kötüydü hala berbat bi haldeyim. Cehennem gibiydi resmen çok dalgınız kızlar lütfen dikkat edin hepiniz

Ay canım şok oldum okuyunca Rabbim seni korumuş çok geçmiş olsun ya öyle bir durumda kalmak çok kötü bi kere de benim fırına koyduğum kağıt yanmıştı bizim evde de yangın alarmı var ötmeye başladı ben nasıl korkmuştum seni çok iyi anlıyorum Allahtan sana bişey olmamış

Evet allahtan bayılmadım. Yoksa kalırdım icerde evle birlikte ben de yanardım.
Yanmasa bile duman dan mahvolurdum buna şükür çıkabildim ordan

Kıyamam sana canım benim çok geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış Allah beterinden korusun. Yorgunluk dalgınlık sonlara geldik dikkat etmemiz gerek ama oluyor terslikler. Bende dün isten gelince yemek koydum ocağa koltuğa uzanayım dedim uyumuşum. Yanık kokusuna uyandım geride yemek falan kalmamıştı. Rabbim daha kötülerinden korusun inşallah

Aynen canım çok şükür atlattım. Yangında balkondan atlayan insanlara hak verdim yani.. dikkat edin kızlar ocağa fırına kettle ütü hepsi tehlikeli ve yangın da çok zormuş allahım kimseye yaşatmasın o korkuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…