2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ankara’da ben Gazi Üniversitesine gidiyorum canım memnun kaldım Doğum yapanlardanhep memnun ama bu saatten sonra orası kabul etmez sanırım
Evet aynen 19.haftadan sonra kabul etmiyorlarmis maalesef. Telefonda sormustum da. Kabul etmemeleri sacma gelmisti. Ama yapacak bir şey yok. Başta bilsem giderdim inan

Ben ankarada olsaydim eger kesinlikle koru hastanesinde umit korucuoglu diye bi doktor var instagramda takip ediyorum ona giderdim kesinlikle.
Onu da hiç sorup arastirmamistim canim. Ama önceliğim kadın doktordu. Daha rahat olmak acisindan hep böyle dusundum. Onerin icin teşekkürler :)))

Evet canım bende onun için kronik_unutkan etiketledim. Haber bekliyoruz senden

Ben calismiyorum evdeyim salonum yoktu eski evimde yeni salon takimi aldik perdesini sec halisini bul derken zaten orayi adam akilli duzeltemiyorum. Ben yapıyorum ev dağılıyor sanki. 2 günde bir her yerin tozunu almazsam ev magaraya dönüşüyor. Peteklerin ici pis oldugu icinmis galiba. Boyle bi tozlanma hizi olamaz. Bebege de babynest diktim. Bir yastik birde yorgan diktim. Kapi süsünu yaptim. Kiyafetlerini yikadim oda takimi hala gelmedigi icin koltugun üstünde üstü ortulu bekliyor. Hep bi yarim. 11 haziranda esimin ailesi geliyor onlara is kalsin istemiyorum. Hatimim bile 4.cuzde kaldi. Hep yarim islerim sinir oluyorum

Bu arada kimse sormamis senin burda ne isin var diye. Ben soyleyeyim bebek biraz onde gittigi icin haziranda dogma ihtimali var. Birde temmuz annelerinde kimse yazdıklarıma cevap vermediği icin burdayım
Tahmin etmistim ben canim erken dogum olacak galiba diye grubumuzdaki arkadaslarimiz gercekten sagolsunlar kimse kimseyi cevapsiz birakmiyor

Kasar peynirin yani sira muz da cok etkili gercekten. Muz ve bolca süt

fnd_50 canım seni anlıyorum. Sol leğen kemiğinden bacağıma dizime hatta daha da aşağıya ağrı iniyor kasilma falan değil bu. Bebek baskı yapıyor. İlk hamileligim de hiç olmadı sanırım bunun pozisyonuyla alakalı. Öyle olunca karnımın o kısmına biraz masaj yapıyorum pozisyonunu değiştirsin diye ve uzanıyorum ağırlık ordan azalsin diye. Doktorum bunların normal olduğunu söyledi son zamanların dedi. Benimde tam 3haftam kaldı nasipse 8haziran doğum

Canım gerçekten Allah kolaylık versin. 2yasinda oğlum var ve bugün dışarda aglicaktim artık oturdu yere kalkmaz. Tam 2yas sendromu bu zamanima denk geldi. İnşallah doğumdan sonra daha kolay olur diye dua ediyorum ama bazen de korkuyorum. İlk hamilelik tek bebek ne kolaymis meğer :)

Rica ederim canim istersen bi sayfasina bak. Eminim rahat olabilecegin bir doktor.
Tamam bakayim teşekkür ederim ben de devlete gidiyordum da. Yeni 19 Mayıs Çankaya Ortadoğu hastanesine gitmeye basladim. Naciye Sandıkci diye doktora. Dogumu orda mi yapsam diye. Baska yerler de olabilir açısından oneri almak istedim.

Ben bildigin fir fir döndüm. Tum mahalle senin gibi hareketli hamile gormedik deyip duruyor allah korusun bende nazara geleceğim yakinda. Sende magnezyum ic canim birde kemik suyu kelle paca bunlari bi yesene. Kirigi bile iyi ediyor
Maşallah canım ama bende geçen haftaya kadar çok iyiydim kendime sasardim ama şuanda artık tamamen agirlastim zorlaştı herşey. Son ay zor oluyor genelde. İnşallah senin böyle devam eder kimisi doğuma kadar çok iyi oluyor. Sen yinede enerjinin şimdiden çok harcama :)

4 cocuk istiyordum bu yazilanlar sonrasi allah bu ninja kaplumbagaya omur versin demeye basladim kizlar. Allah sabir versin zor demek ki. Simdi evde engel yok amgarya yok biz rahatiz. 2. 3. Cocuklara hamile olanlar eminim ki isiniz zordur allah yardimciniz olsun

Bu arada kimse sormamis senin burda ne isin var diye. Ben soyleyeyim bebek biraz onde gittigi icin haziranda dogma ihtimali var. Birde temmuz annelerinde kimse yazdıklarıma cevap vermediği icin burdayım
Ne demek canım senin burda ne işin var demek , hoşgeldin . Iyi ki bir anne daha aramıza katıldı, Hem bebislerin gerçekten ne zaman dogacagi hiç belli olmuyor. Tabi ki hayırla sağlıkla zamanında gelsinler ama sorulara cevap bulunan gruplar her zaman daha iyi oluyor hem ileri ki haftalara dair bilgi almış oluyorsun

Canim cok büyük geçmiş olsun cook üzüldüm. Allahım korumuş sizi . Keske bir hastaneye gitseydin nefes alamamışsin zehirlenme falan önlem icin oksijen verirlerdi . Ne bileyim kontrol ederlerdi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…