- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #32.961
Evet aynen 19.haftadan sonra kabul etmiyorlarmis maalesef. Telefonda sormustum da. Kabul etmemeleri sacma gelmisti. Ama yapacak bir şey yok. Başta bilsem giderdim inanAnkara’da ben Gazi Üniversitesine gidiyorum canım memnun kaldım Doğum yapanlardanhep memnun ama bu saatten sonra orası kabul etmez sanırım
Onu da hiç sorup arastirmamistim canim. Ama önceliğim kadın doktordu. Daha rahat olmak acisindan hep böyle dusundum. Onerin icin teşekkürler :)))Ben ankarada olsaydim eger kesinlikle koru hastanesinde umit korucuoglu diye bi doktor var instagramda takip ediyorum ona giderdim kesinlikle.
Evet canım bende onun içinCANIM hatim duası kurani kerimlerin arkasında oluyorkronik_unutkan hatim duası yapmak isterse o yapsın daha tecrübeli gibi o :) ama yapamam derse ben yaparım ilk sayfadaki nickleri okurum çünkü gerçek isimleri bilmiyorum
Internetten bakayim canim teşekkür ederimBen özel Akropol hastanesine gidiyorum Özge hanima gayet memnunum hiçbir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar, doğum 3000 tl mis
O ev işinden illallah dedim zatenhafta içi mümkün değil işten, yaparım da kendimi o kadar da yormayayim diyorum hafta içi, Zaten ne kadar yaparsam yapayım hep aynı. Ben eve gelene kadar eşim ve oğlum batirmis oluyor ortalığı İki haftadır elimi sürmüyorum haftaya salı izne ayrılacağım artık o zaman ya Allah deyip hep evi hem de bebek hazırlıklarını elden geçirmem lazım. Sonra da dinlenirim Allah'ın izniyle
Rica ederim canim istersen bi sayfasina bak. Eminim rahat olabilecegin bir doktor.Onu da hiç sorup arastirmamistim canim. Ama önceliğim kadın doktordu. Daha rahat olmak acisindan hep böyle dusundum. Onerin icin teşekkürler :)))
Tahmin etmistim ben canim erken dogum olacak galiba diyeBu arada kimse sormamis senin burda ne isin var diye. Ben soyleyeyim bebek biraz onde gittigi icin haziranda dogma ihtimali var. Birde temmuz annelerinde kimse yazdıklarıma cevap vermediği icin burdayım
Kasar peynirin yani sira muz da cok etkili gercekten. Muz ve bolca sütHah bak orada da bi iri bebek annesi olarak tavsiyem kaşar peyniri. Bebek iriyse bu daha 2 aylikken belli oluyor bunu ogrendik ama kaşar peyniri de bebegin kilosuna cok destek oluyor. Ben sabahtan kalanı ne yemek yaparsam yapayim icine ativeririm. Doktor neler yersiniz deyince fark ettim hakikaten cok yemisim. Esimle baktik yabanci forumlarda da hep peynir tavsiye edilmis
Bende medilef beylikduzuCanım bende annemlerin yanındayım esenyurttaki reyap a gidiyorum oradaki doktorlar iyi bence birde oraya git
Medilef ta 1750 sezeryanesenyurtta oturyorum canim aynn muayne ve dogum ucreti hakkinda bilgin warmi peki ona gore esime diyim belki oraya giderim
Canım gerçekten Allah kolaylık versin. 2yasinda oğlum var ve bugün dışarda aglicaktim artık oturdu yere kalkmaz. Tam 2yas sendromu bu zamanima denk geldi. İnşallah doğumdan sonra daha kolay olur diye dua ediyorum ama bazen de korkuyorum. İlk hamilelik tek bebek ne kolaymis meğer :)allahim hepimize kolaylik wersin canim her anneye hele cocuklu annelere dahada sabir kolaylik wersin. kafam rahat bir sekilde ne soru ne cewap dinleyebiliyorum bi aceleyle girip cikiyorum verdigim paraya mi yanim cewap alamadigimami bisi anlamadigimami cocugun pesimde perisan olmasina mi cok yoruldum ben tek basima her isimi yapmaktan ondan boleyim galba kuzum
Tamam bakayim teşekkür ederimRica ederim canim istersen bi sayfasina bak. Eminim rahat olabilecegin bir doktor.
Maşallah canım ama bende geçen haftaya kadar çok iyiydim kendime sasardim ama şuanda artık tamamen agirlastim zorlaştı herşey. Son ay zor oluyor genelde. İnşallah senin böyle devam eder kimisi doğuma kadar çok iyi oluyor. Sen yinede enerjinin şimdiden çok harcama :)Ben bildigin fir fir döndüm. Tum mahalle senin gibi hareketli hamile gormedik deyip duruyor allah korusun bende nazara geleceğim yakinda. Sende magnezyum ic canim birde kemik suyu kelle paca bunlari bi yesene. Kirigi bile iyi ediyor
Tahmin etmistim ben canim erken dogum olacak galiba diyegrubumuzdaki arkadaslarimiz gercekten sagolsunlar kimse kimseyi cevapsiz birakmiyor
Ne demek canım senin burda ne işin var demek , hoşgeldin . Iyi ki bir anne daha aramıza katıldı, Hem bebislerin gerçekten ne zaman dogacagi hiç belli olmuyor. Tabi ki hayırla sağlıkla zamanında gelsinler ama sorulara cevap bulunan gruplar her zaman daha iyi oluyor hem ileri ki haftalara dair bilgi almış oluyorsunBu arada kimse sormamis senin burda ne isin var diye. Ben soyleyeyim bebek biraz onde gittigi icin haziranda dogma ihtimali var. Birde temmuz annelerinde kimse yazdıklarıma cevap vermediği icin burdayım
Canim cok büyük geçmiş olsun cook üzüldüm. Allahım korumuş sizi . Keske bir hastaneye gitseydin nefes alamamışsin zehirlenme falan önlem icin oksijen verirlerdi . Ne bileyim kontrol ederlerdi .Kızlar bugün berbat hir gün geçirdim.
Sabah uyandım her zamanki gibi baş dönmesi çatı ağrısıyla. Bi kahvaltı edeyim dedim. Hazırlamak için ocağa kızartma tenceresini koydum başım döndü içerde 5 dk oturdum. Düşerim falan diye korktum. 5 dk bile sürmedi..
O sırada aspiratör erimiş tencerenin içine damlamış. Ses geldi mutfağa koştum tencere yanıyor..
hemen balkonun kapısını açtım ama içleri giren oksijenle birlikte yangın 2 saniuenin icinde büyüdü yüzüme doğru sıcak hava öyle vuruyor ki kaslarım ütülenmiş. tavandaki alçılar yere düşmeye başladı ben köşede sıkıştım. Alçılar başıma düşecek diye başımı koruyorum ama alevlerde büyüyor mutfak dolabı tutuştu.
bağırdım nefes alamadım isten dumandan. Artık nefesim kesildi o derecedüşüp bayılırım diye de korktum sağımda solumda da yangını söndürecek birşey de yok yağa su atsam patlar biliyorum, ama başka çarem yoktu
su attım uzaktan..
Birden patladı halılar ocak perdeler tavan aspiratör herşey eridi yandı. Allahım bi an ordan çıkamıcam sandım. Ateş söner sönmez babamı arayıp yetişin dedim evin kapısını açtım gelirlerse baygın olursam direk girsinler diyeOğlum oğlum diye bağırdım ağladım çok kötüydü hala berbat bi haldeyim. Cehennem gibiydi resmen çok dalgınız kızlar lütfen dikkat edin hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?