2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
tahmini bi kilo yani milim oynayinca yanlis olyo demi canim. icim rahatladi hepinizin cewaplarindan walla allahim hepinizden razi olsun aglaya aglaya ciktim hastaneden ewe kadar minibustede agladim yururkende hic kimseyi gormedi gozum ki aglayan kolay kolay kimsenin yaninda modumu dusuren biri degilimdir. ama elimde olmadan isin sonu ewlat olun
ayni iste bende baska doktora gitmeyi dusundum canim. hala toparlayamadim kafami cok moralim bozuk uzgunum modum dustu daha zor toplanirim zaten benim gittigim doktorunda kapi tiklim tiklim oluyo cok geleni gideni war acele ediyo galba bide bendede cocuk olunca hic bisey anlamadan yollamis oluyo. ölçümde hata war bencede o zaman

allah razi olsun canim cok iyi geldi sizle konusmak yazmak icimi dokmek allah yardimcimiz olsun hepimizin kendimi daha motiwe etcem surekli kuruyemis meywe yogurt aralarda yiycem yemek harici

Canim iste arada giren bi kramp degil benimkisi. Benimki surekli olan bi agri surekli olan

Ben özel Akropol hastanesine gidiyorum Özge hanima gayet memnunum hiçbir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar, doğum 3000 tl mis

Peki suan nasilsin cnm?ameliyat yerin gectimi?ödemin warmiydi indilermi?
pazar gecesi doğum yaptım zaten 3 4 saatte anestezinin etkisi geçti hemen yoğun bakıma indim hep yürüdüm 2 3 tane Nescafe içtim basagrisi olmadi hic 5 lt suyu bitirdim o gece. ertesi gün 12 de hastaneden çıkış yaptık bebeğimi küvözde bırakıp. günde 2 kere gittik geldik sut goturdum ödemim yoktu ama aglamaktan suratım çok şişmişti.spinal anestezi oldum.aslında ama çok ağladığım için sakinleştirici yapmışlar yarı uykuluydum ameliyatı hayak meyal hatırlıyorum.

Magnezyum kesin iste. Tadi da mis gibi

Yarin gidersin baska hastaneye rahatlar gelirsin

Ben bildigin fir fir döndüm. Tum mahalle senin gibi hareketli hamile gormedik deyip duruyor allah korusun bende nazara geleceğim yakinda. Sende magnezyum ic canim birde kemik suyu kelle paca bunlari bi yesene. Kirigi bile iyi ediyor
maşallah sende benim gibisin, ben de aynı fır fır hep bi hızla hareket ediyorum Sanki hamile değilmiş gibi, gücümün olduğuna da değil yani felaket ayak ağrısı çekiyorum , ayaklar vücudumu kaldırmıyor ama gene de hep işim gereği hem de günlük kosusturmacadan oturamıyorum maalesef.

Kiloyu bulma yontemi tam olarak nedir bilmiyorum ama tek bildigim kafa capi karin capi ve boyun birbirine oraniyla ortaya çıkıyor. Doktorun eli birazcik kaysa 300 400 gram bile fark ediyor icin rahat olsun :)

Masallah size. Ben normalde de kosuvereyim edivereyim diyen biriydim simdi de ayaklarin sistigini terlige sigmayinca anlıyorum. Gece yatinca belimin kemigi uzadi galiba batiyor diyorum esime . Sabah kalkiyorum gene ayni. Ama ev isi cok nankor. Ne yaptığın belli ne ettigin

insallah canim pazartesi gitcem baska doktora esime de soyledim biraz yemene icmene iyce dikkat et sonra da pazartesi git baska doktora bakalim dedi.

Hah bak orada da bi iri bebek annesi olarak tavsiyem kaşar peyniri. Bebek iriyse bu daha 2 aylikken belli oluyor bunu ogrendik ama kaşar peyniri de bebegin kilosuna cok destek oluyor. Ben sabahtan kalanı ne yemek yaparsam yapayim icine ativeririm. Doktor neler yersiniz deyince fark ettim hakikaten cok yemisim. Esimle baktik yabanci forumlarda da hep peynir tavsiye edilmis

O ev işinden illallah dedim zaten hafta içi mümkün değil işten, yaparım da kendimi o kadar da yormayayim diyorum hafta içi, Zaten ne kadar yaparsam yapayım hep aynı. Ben eve gelene kadar eşim ve oğlum batirmis oluyor ortalığı İki haftadır elimi sürmüyorum haftaya salı izne ayrılacağım artık o zaman ya Allah deyip hep evi hem de bebek hazırlıklarını elden geçirmem lazım. Sonra da dinlenirim Allah'ın izniyle

tamam canim deniycem bunu kasar peyniri hic yemedim inan bak salatalik domates bitti kahwaltim oyle yiyemiyorum ama artik zorluycam yemeye

Kizlar karin agrim ara ara mide bulantim vardi, bu sabah ishal oldum malesef doktorum ishal olursa haber ver demisti aradim soyledim. Reflor adinda kapsul ilac adi verdi cumaya kadar kullan gecmezse haber ver dedi yine haslanmis patates, muz, yogurt, leblebi agirlikli beslen dedi ama aksam normal sulu yemek yesem ne olurki acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…