2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hayırlı ramazanlar kızlar
Dün evin camları sildim perdeleri yıkayıp astik . Halilari yıkamaya verdik eşim de evi ssüpürdu sildi . Koltuklari sildirdim . Ramazan öncesi yaptirdim . Geriye benim yapacağım işler kaldı kapilar , dolaplar , banyo onlarida yavas yavas yaoarim . Allahim güç kuvvet versin

hemde asiri kolaymis tek cocukla hersey yapilirken iki cocukla napcan bilmiyorum insallah allahim kolayliqini werir canim cok zorluycaklar buyuyene kadar

Sagolun cok tesekkur ederim. Hos buldum iyi ki de buradayim. En son kontrolde ilerdeydi sonra ne olur bilmiyorum. En hayirli vakitte gelirler insallah. Cok fazla erken dogum haberi aldik hem temmuz da hem haziranda. Insallah hepimizinki hayirla sonuçlanir.

Canim bn devlette dogum yapmayi dusunuyorm Zekai Tahir Burak ta

Valla dikkat et cnm gecem hafta bende yaptım hastanelik oldum şimdide yatmam gerekiyor hiç birşey yapamiyorum

Yapmasına yaparım da bana kalırsa doğumların yarısı gerçekleşmiş olur inanılmaz bir rehavet yorgunluk var üzerimde, işyeri yoğun cok yoruluyorum. Ramazan bana fazla geldi isten gel yemeğe gir çok yemek yedi diye eşimi öldüresim geldi bugün yarına biraz kalsaydı diyorum halbuki adam oruçlu acıkmış ne yapsın aksamdan bu yana kasılmalar yaşıyorum gözüm korktu. Haftasonu bebeğin eşyalarını yıkayıp ütülemem gerek çanta işine bakmam lazım. Ev zaten ev olmaktan çıktı. İzne ayrılmama kadar beklerseniz kabulümdür yoksa başka arkadaşa devredeyim zira ben bende değilim bu ara

Canim bn devlette dogum yapmayi dusunuyorm Zekai Tahir Burak ta
Zekai tahir Burak'i Internette onermiyorlardi. Kotu yorumlar okudum. Bilmiyorum dogru mu degil mi... Etlik zübeydeye gitmiştim oraya da kötü yorumlar yazmislar da ondan dolayi guvenedim canim. Simdi nasil bir ortam diye. Insallah Ilk kez olacağı icin gözüm korktu açıkçası

kronik_unutkan Tamm canım o zaman,
Bende yapmadım bilmiyorum hiç...
Sen en azından bi anlatsan xra221 e belki kaçırdığımız bişey olabilir. Zaten çok uzun bişey değil sanırım internetten baktığım kadarıyla ama nasıl yapılır edilir onu bilmiyorum..
yapalım bebişlerimizin duasını da artık bekleyelim sağlıkla gelsinler

Bu arada kimse sormamis senin burda ne isin var diye. Ben soyleyeyim bebek biraz onde gittigi icin haziranda dogma ihtimali var. Birde temmuz annelerinde kimse yazdıklarıma cevap vermediği icin burdayım

Canım bende tahmin ettim onun için sormadım ayrıca dogumun temmuz bile olsa burayı daha sıcak hissetmen yeterli bi sebep bence

zeytin0919 Kızlar iyiyim çok şükür bebekte iyi..
allahım o an yardım etti ben buna inanıyorum yoksa kocaman ateş elime geçen 3-5 bardak suyla sönmezdi. O an söndürmem saniyeler içinde oldu hatırlamıyorum zaten. Ama ucuz atlattımm rabbim korudu oğlumu, beni.. Sagolun hepiniz

Kızlar takvim çıldırmış olmalı son 17 ne demek yaaa çok heycanlı.
Bugün eşimle yürüyüş yaptık akşam açılma olmaz doktor bol bol yürü dedi. Daha ben yorulmadan o yoruldu. Hadi eve gidelim diye. Yine halim iyi son 17 güne göre ..

Canım bende tahmin ettim onun için sormadım ayrıca dogumun temmuz bile olsa burayı daha sıcak hissetmen yeterli bi sebep bence

daha sicakkanli insanlarsiniz cook tesekkur ederim bunun icin. En son tahmini dogum tarihimiz bayramin 5.gunu idi. Bakalim bu sefer ne olacak

Anneler yardiminiz lazim 10 mayista beta 443.1 16 mayista ise 1000 vajinal ultrason kese gorundu ama deger dusuk gibi geldi bna

10 mayisa 400 diyelim duz
12 mayis 800
14 mayis 1600
16 mayis 3200 seklinde olmaliydi artis. Saglikli bir gebelikte 2 kati olmasa bile yuzde 70 oraninda artar diye biliyorum. Kontrol ne zaman

Kendimi çok çirkin ve aciz hissediyorum. Ayaklarımdan sonra yüzüm de şişmeye başladı. Yürüyüş zaten çok kısıtlı . Kocaman bir karın ve popo. İlk hamileliğimde son güne kadar saatlerce gezerdim. Şimdi popomu zor kaldırıyorum ve bu beni deli ediyor. 10 dk ayakta kalsam ayaklar davul oluyor ve nefes nefeseyim. Yemek zor yapıyorum. Eşim hamileyken daha bir güzelsin, çok kutsalsın gözümde, bir can taşıyorsunuz çok mübareksiniz diye moral veriyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…