- 10 Kasım 2017
- 266
- 815
- 18
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #32.981
Ve ceviz diyorum bide benKasar peynirin yani sira muz da cok etkili gercekten. Muz ve bolca süt
hemde asiri kolaymis tek cocukla hersey yapilirken iki cocukla napcan bilmiyorum insallah allahim kolayliqini werir canim cok zorluycaklar buyuyene kadarCanım gerçekten Allah kolaylık versin. 2yasinda oğlum var ve bugün dışarda aglicaktim artık oturdu yere kalkmaz. Tam 2yas sendromu bu zamanima denk geldi. İnşallah doğumdan sonra daha kolay olur diye dua ediyorum ama bazen de korkuyorum. İlk hamilelik tek bebek ne kolaymis meğer :)
Ve Tahin pekmez diyorum ben deVe ceviz diyorum bide ben
Ne demek canım senin burda ne işin var demek , hoşgeldin . Iyi ki bir anne daha aramıza katıldı, Hem bebislerin gerçekten ne zaman dogacagi hiç belli olmuyor. Tabi ki hayırla sağlıkla zamanında gelsinler ama sorulara cevap bulunan gruplar her zaman daha iyi oluyor hem ileri ki haftalara dair bilgi almış oluyorsun
Doğum konusu açılmış da. Ankara'da olup da dogum yapacak arkadaşlar nerde yapacak. Dogum ucretine ne dediler bilgi alabilir miyim? Artik son zamanlar hastane değişikliği zor olur. Ama daha iyisi varsa degistirmeyi de düşünürüm.
Cevizi hamile olduğum günden beri günde 5 6 tane kesinlikle yedim birde ilk 5 ay balık aserdim resmen haftada 3 kez yedim günlük meyve kesin yiyorum ne varsa ikitane yumurta her sabah haşlama :)Ve ceviz diyorum bide ben
Valla dikkat et cnm gecem hafta bende yaptım hastanelik oldum şimdide yatmam gerekiyor hiç birşey yapamiyorumHayırlı ramazanlar kızlar
Dün evin camları sildim perdeleri yıkayıp astik . Halilari yıkamaya verdik eşim de evi ssüpürdu sildi . Koltuklari sildirdim . Ramazan öncesi yaptirdim. Geriye benim yapacağım işler kaldı kapilar , dolaplar , banyo onlarida yavas yavas yaoarim . Allahim güç kuvvet versin
Yapmasına yaparım da bana kalırsa doğumların yarısı gerçekleşmiş olurCANIM hatim duası kurani kerimlerin arkasında oluyorkronik_unutkan hatim duası yapmak isterse o yapsın daha tecrübeli gibi o :) ama yapamam derse ben yaparım ilk sayfadaki nickleri okurum çünkü gerçek isimleri bilmiyorum
Zekai tahir Burak'i Internette onermiyorlardi. Kotu yorumlar okudum. Bilmiyorum dogru mu degil mi... Etlik zübeydeye gitmiştim oraya da kötü yorumlar yazmislar da ondan dolayi guvenedim canim. Simdi nasil bir ortam diye. Insallah Ilk kez olacağı icin gözüm korktu açıkçasıCanim bn devlette dogum yapmayi dusunuyorm Zekai Tahir Burak ta
Bu arada kimse sormamis senin burda ne isin var diye. Ben soyleyeyim bebek biraz onde gittigi icin haziranda dogma ihtimali var. Birde temmuz annelerinde kimse yazdıklarıma cevap vermediği icin burdayım
Blackbluee1 çok büyük geçmiş olsun Allahım korumuş resmen sona yaklaştık artık dikkat et.
xra221 canım biz okumadik ama hatim duasında bizim adimizi da an lütfen yada tüm haziran anneleri de
Canım bende tahmin ettim onun için sormadım ayrıca dogumun temmuz bile olsa burayı daha sıcak hissetmen yeterli bi sebep bence
Anneler yardiminiz lazim 10 mayista beta 443.1 16 mayista ise 1000 vajinal ultrason kese gorundu ama deger dusuk gibi geldi bna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?