- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.001
Doktorunun değerlere karşı yorumu ne oldu?Anneler yardiminiz lazim 10 mayista beta 443.1 16 mayista ise 1000 vajinal ultrason kese gorundu ama deger dusuk gibi geldi bna
Öyle değildir canım yaa.. Bende takıyorum kafama.. İş yerindeki arkadaşlar iyisin, mükemmelsin deyip duruyorlar, sağolsunlar.. Bunlar ödem ve doğumdan sonra geçecek inşallah ..Kendimi çok çirkin ve aciz hissediyorum. Ayaklarımdan sonra yüzüm de şişmeye başladı. Yürüyüş zaten çok kısıtlı . Kocaman bir karın ve popo. İlk hamileliğimde son güne kadar saatlerce gezerdim. Şimdi popomu zor kaldırıyorum ve bu beni deli ediyor. 10 dk ayakta kalsam ayaklar davul oluyor ve nefes nefeseyim. Yemek zor yapıyorum. Eşim hamileyken daha bir güzelsin, çok kutsalsın gözümde, bir can taşıyorsunuz çok mübareksiniz diye moral veriyor ama
Canım bende çok şiştim ayaklarım davul gibi neyseli eslerimiz hoş insanlar en tatlı halin bu deyip moral veriyor doğumdan 1 hafta sonra inmeye başlar inşallah sıkma canını geçici bir durum. Kalp çarpıntısı olduğu için ve tansiyonum düştük olduğu için yuruyemiyorum artık@zeytin0919 Kızlar iyiyim çok şükür bebekte iyi..
allahım o an yardım etti ben buna inanıyorum yoksa kocaman ateş elime geçen 3-5 bardak suyla sönmezdi. O an söndürmem saniyeler içinde oldu hatırlamıyorum zaten. Ama ucuz atlattımm rabbim korudu oğlumu, beni.. Sagolun hepiniz
Kendimi çok çirkin ve aciz hissediyorum. Ayaklarımdan sonra yüzüm de şişmeye başladı. Yürüyüş zaten çok kısıtlı . Kocaman bir karın ve popo. İlk hamileliğimde son güne kadar saatlerce gezerdim. Şimdi popomu zor kaldırıyorum ve bu beni deli ediyor. 10 dk ayakta kalsam ayaklar davul oluyor ve nefes nefeseyim. Yemek zor yapıyorum. Eşim hamileyken daha bir güzelsin, çok kutsalsın gözümde, bir can taşıyorsunuz çok mübareksiniz diye moral veriyor ama
oy bacim benim . dikkat et kendine ister istemez agri zorluk yorgunluk oluyo. bende kosu tempolu yuruyus cok sewer we yapardimBizde pazara gittigimizde seke seke geyik gibi gidip bukelemun gibi surunerek geliyorumesim de üzülüyor yoruluveriyorsun diye. Eskiden 3 km lik yerlere cok yakin diye sevinirdim . Hastane 3 km idi giderdim gelirdim birde avm gezerdim
oy bacim benim . dikkat et kendine ister istemez agri zorluk yorgunluk oluyo. bende kosu tempolu yuruyus cok sewer we yapardimBizde pazara gittigimizde seke seke geyik gibi gidip bukelemun gibi surunerek geliyorumesim de üzülüyor yoruluveriyorsun diye. Eskiden 3 km lik yerlere cok yakin diye sevinirdim . Hastane 3 km idi giderdim gelirdim birde avm gezerdim
tatlim normal degilmi. bir bizim degil tum hamilelerin hali ayniKendimi çok çirkin ve aciz hissediyorum. Ayaklarımdan sonra yüzüm de şişmeye başladı. Yürüyüş zaten çok kısıtlı . Kocaman bir karın ve popo. İlk hamileliğimde son güne kadar saatlerce gezerdim. Şimdi popomu zor kaldırıyorum ve bu beni deli ediyor. 10 dk ayakta kalsam ayaklar davul oluyor ve nefes nefeseyim. Yemek zor yapıyorum. Eşim hamileyken daha bir güzelsin, çok kutsalsın gözümde, bir can taşıyorsunuz çok mübareksiniz diye moral veriyor ama
Normalde 1700'lerde falan olmasi gerekirdi, ama soyle birsey var eger 2 gunde bir duzenli bir artis varsa normal. Yani iki gunde bir 2 kati kadar bir artis olmasi beklenir fakat bu deger en az %60 olarak katliyorsa duzenli sekilde o zaman bir problem olmaz. 2 gunde bir takip edilmeli canim. Bende de aynisi oldu cunku. Benim duznli olarak hep %60 katliyordu ki benim kesem gec gorununce dr. dış gebelik oldugu kanaatine varmisti hemen sagolsun... Biraz daha bekleyip baska bir dr.a muayene olunca herseyin normal oldugunu ogrenmistik.Anneler yardiminiz lazim 10 mayista beta 443.1 16 mayista ise 1000 vajinal ultrason kese gorundu ama deger dusuk gibi geldi bna
Sen yine de doktoruna gorun canim. Nişan degilse de icin rahat eder en azindan. Ben oyle yapiyorum en ufak seyde hemen ya dr.umu ariyorum ya yanina gidiyorum. Cunku biliyorum oturdugum yerde icim icimi yiyecek.. Sen bi görün canim insallah onemsiz bir durumdur. Aynisi benim yakin bir arkadasima oldu pecetede kan gorunce gittik, muayenede birsey cikmadi ama onunda hemoroidi vardi o yuzden olmus olabilecegini soyledi dr.Kızlar dün akşam 10 dan sonra 2
30 3 saat kadar kasılma yaşadım. Bi ara pembemsi bi sıvı geldi peçeteye ama devamı gelmedi. Nerden geldiğinide anlayamadım. Bende hemoroid problemide var ama bu ara bir sıkıntım yoktu. Şimdi isyerindeyim kızım arada hareket ediyor. Kasılma vs yok ama arkadaslarım ısrarla doktora git diyorlar. Sizce gitmelimiyim. Nişan gelmiş olabilir diyorlar ben nişanı daha farklı okudum ama. Hemde inci daha cok küçük 33+4 teyiz
oy bacim benim . dikkat et kendine ister istemez agri zorluk yorgunluk oluyo. bende kosu tempolu yuruyus cok sewer we yapardimsimdi nefes nefese kalmadan sokagin basina cikarsam çöp atmaya iyi diyorum gecicek bunlar kosturmacalar bizi bekliyo
Kendimi çok çirkin ve aciz hissediyorum. Ayaklarımdan sonra yüzüm de şişmeye başladı. Yürüyüş zaten çok kısıtlı . Kocaman bir karın ve popo. İlk hamileliğimde son güne kadar saatlerce gezerdim. Şimdi popomu zor kaldırıyorum ve bu beni deli ediyor. 10 dk ayakta kalsam ayaklar davul oluyor ve nefes nefeseyim. Yemek zor yapıyorum. Eşim hamileyken daha bir güzelsin, çok kutsalsın gözümde, bir can taşıyorsunuz çok mübareksiniz diye moral veriyor ama
Aynen onu eklemeyi unutmusumVe ceviz diyorum bide ben
Rica edeeim canim❤ ALLAH hepimize hayirli doktorlarin elinde hayirli dogum sekli ile hayirli dogum yapabilmeyi nasip etsinTamam bakayim teşekkür ederimben de devlete gidiyordum da. Yeni 19 Mayıs Çankaya Ortadoğu hastanesine gitmeye basladim. Naciye Sandıkci diye doktora. Dogumu orda mi yapsam diye. Baska yerler de olabilir açısından oneri almak istedim.
Benim de ilk gebeligim canim o yuzden inan neden oluyor agrilar pek anlamiyorum. Yasadikca teceube ediyorum. Dogrusun bebisin yaptigi baskidan olabilir. Doktorum da normal oldugunu soyelmisti gecen hafta. Ama bu hafta daha da siddetlendi. Benim de sezeryan olacak. Tarih 1 haziran olarka verdi. Bizim paşa erken gelmeye kalkmazsa tabi :) biraz rahat durmuyor :) normalde 6 hazirandi tarhim.fnd_50 canım seni anlıyorum. Sol leğen kemiğinden bacağıma dizime hatta daha da aşağıya ağrı iniyor kasilma falan değil bu. Bebek baskı yapıyor. İlk hamileligim de hiç olmadı sanırım bunun pozisyonuyla alakalı. Öyle olunca karnımın o kısmına biraz masaj yapıyorum pozisyonunu değiştirsin diye ve uzanıyorum ağırlık ordan azalsin diye. Doktorum bunların normal olduğunu söyledi son zamanların dedi. Benimde tam 3haftam kaldı nasipse 8haziran doğum
Zekai tahir Burak'i Internette onermiyorlardi. Kotu yorumlar okudum. Bilmiyorum dogru mu degil mi... Etlik zübeydeye gitmiştim oraya da kötü yorumlar yazmislar da ondan dolayi guvenedim canim. Simdi nasil bir ortam diye. Insallah Ilk kez olacağı icin gözüm korktu açıkçası
Kesinlikle sudocrem tavsiye ederim. Doktorlar pudra tavsiye etmiyorlar. Bir de bebeğin poposunu sildikten sonra kurulamadan bezini bağlama o da pişiğe neden oluyormuş.. Bu arada hangi marka bez ve ıslak mendil kullanıyorsun??Kızlar pişik kremi önerisi olan var mı kızım pişik oldu, yoksa pudra mı alsam ???
Kız ne diyosun sen olurmu oyle sey çok erken değilmi ben bayramdan sonra dogurucak tim doktor sancindan dolayı bayrama çekti erken diyorum ki 38 + da alıcam dedi ona rağmen seninle aramızda bir ay var bebek bir ay mı önde gidiyor bi yanlışlık olmasindaha sicakkanli insanlarsiniz cook tesekkur ederim bunun icin. En son tahmini dogum tarihimiz bayramin 5.gunu idi. Bakalim bu sefer ne olacak
Canım kıyamam nasıl acır onun canı şimdi sudocrem iyi oluyor pudra nin faydasını ben ilk oglumda çok görmüştüm çok pişik olurdu sonra bazı yazılarda pudra kesinlikle kullanmayın yazıyordu niye olduğunda hiç bilmiyorum amaKızlar pişik kremi önerisi olan var mı kızım pişik oldu, yoksa pudra mı alsam ???
Geldim doktoruma muayenede birşey görünmedi. Ama erken doğum riski olabilir nst görmem gerek dedi. Nst için sıra bekliyorumSen yine de doktoruna gorun canim. Nişan degilse de icin rahat eder en azindan. Ben oyle yapiyorum en ufak seyde hemen ya dr.umu ariyorum ya yanina gidiyorum. Cunku biliyorum oturdugum yerde icim icimi yiyecek.. Sen bi görün canim insallah onemsiz bir durumdur. Aynisi benim yakin bir arkadasima oldu pecetede kan gorunce gittik, muayenede birsey cikmadi ama onunda hemoroidi vardi o yuzden olmus olabilecegini soyledi dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?