2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Anneler yardiminiz lazim 10 mayista beta 443.1 16 mayista ise 1000 vajinal ultrason kese gorundu ama deger dusuk gibi geldi bna
Doktorunun değerlere karşı yorumu ne oldu?
Şuan ne dense boş canım, biraz daha zaman geçmesi lazım.. 18-20 Mayıs gibi 2000 olup karından da görülmesi gerek.. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun ..

Öyle değildir canım yaa.. Bende takıyorum kafama.. İş yerindeki arkadaşlar iyisin, mükemmelsin deyip duruyorlar, sağolsunlar.. Bunlar ödem ve doğumdan sonra geçecek inşallah ..

Canım aklınızda bulunsun Allah vermesin ateşe ve yada asla su atma tav çok kötü patlar Allah korumuş sizi,ıslak battaniye yada iskak sofra bezi atarak oksijen alımını
Durdurabilirsiniz diner hem dumandan olmaz.
Canım bende çok şiştim ayaklarım davul gibi neyseli eslerimiz hoş insanlar en tatlı halin bu deyip moral veriyor doğumdan 1 hafta sonra inmeye başlar inşallah sıkma canını geçici bir durum. Kalp çarpıntısı olduğu için ve tansiyonum düştük olduğu için yuruyemiyorum artık

Bizde pazara gittigimizde seke seke geyik gibi gidip bukelemun gibi surunerek geliyorum esim de üzülüyor yoruluveriyorsun diye. Eskiden 3 km lik yerlere cok yakin diye sevinirdim . Hastane 3 km idi giderdim gelirdim birde avm gezerdim
oy bacim benim . dikkat et kendine ister istemez agri zorluk yorgunluk oluyo. bende kosu tempolu yuruyus cok sewer we yapardim simdi nefes nefese kalmadan sokagin basina cikarsam çöp atmaya iyi diyorum gecicek bunlar kosturmacalar bizi bekliyo

Bizde pazara gittigimizde seke seke geyik gibi gidip bukelemun gibi surunerek geliyorum esim de üzülüyor yoruluveriyorsun diye. Eskiden 3 km lik yerlere cok yakin diye sevinirdim . Hastane 3 km idi giderdim gelirdim birde avm gezerdim
oy bacim benim . dikkat et kendine ister istemez agri zorluk yorgunluk oluyo. bende kosu tempolu yuruyus cok sewer we yapardim simdi nefes nefese kalmadan sokagin basina cikarsam çöp atmaya iyi diyorum gecicek bunlar kosturmacalar bizi bekliyo

tatlim normal degilmi. bir bizim degil tum hamilelerin hali ayni tombisiz sisiyoruz vede guzeliz kimsede kusura bakmasin.... belki gobegimizden is yapamiyo totomuzdan kalkamiyo olsakta bu belli bir zaman araliginda ve son zamanlardayiz artik bunalim zamani geldi gelcek diye bekliyoruz. eniste sana bayilyo benceee ikinizin parcasini tasiyosun cunkun

Kızlar dün akşam 10 dan sonra 2
30 3 saat kadar kasılma yaşadım. Bi ara pembemsi bi sıvı geldi peçeteye ama devamı gelmedi. Nerden geldiğinide anlayamadım. Bende hemoroid problemide var ama bu ara bir sıkıntım yoktu. Şimdi isyerindeyim kızım arada hareket ediyor. Kasılma vs yok ama arkadaslarım ısrarla doktora git diyorlar. Sizce gitmelimiyim. Nişan gelmiş olabilir diyorlar ben nişanı daha farklı okudum ama. Hemde inci daha cok küçük 33+4 teyiz

Anneler yardiminiz lazim 10 mayista beta 443.1 16 mayista ise 1000 vajinal ultrason kese gorundu ama deger dusuk gibi geldi bna
Normalde 1700'lerde falan olmasi gerekirdi, ama soyle birsey var eger 2 gunde bir duzenli bir artis varsa normal. Yani iki gunde bir 2 kati kadar bir artis olmasi beklenir fakat bu deger en az %60 olarak katliyorsa duzenli sekilde o zaman bir problem olmaz. 2 gunde bir takip edilmeli canim. Bende de aynisi oldu cunku. Benim duznli olarak hep %60 katliyordu ki benim kesem gec gorununce dr. dış gebelik oldugu kanaatine varmisti hemen sagolsun... Biraz daha bekleyip baska bir dr.a muayene olunca herseyin normal oldugunu ogrenmistik.

Sen yine de doktoruna gorun canim. Nişan degilse de icin rahat eder en azindan. Ben oyle yapiyorum en ufak seyde hemen ya dr.umu ariyorum ya yanina gidiyorum. Cunku biliyorum oturdugum yerde icim icimi yiyecek.. Sen bi görün canim insallah onemsiz bir durumdur. Aynisi benim yakin bir arkadasima oldu pecetede kan gorunce gittik, muayenede birsey cikmadi ama onunda hemoroidi vardi o yuzden olmus olabilecegini soyledi dr.

Bi anda 20 yas yaslandik ama insallah bizi peşinde kosturacak mucizeler geliyor. Hayirla saglikla gelsinler

Cok mubareksiniz kısmı tum inandiriciligi bozmus. Esimde yok ya ne var yuzunde hicbirsey yok hem gecer zaten diyor. Hani yoktu

Rica edeeim canim❤ ALLAH hepimize hayirli doktorlarin elinde hayirli dogum sekli ile hayirli dogum yapabilmeyi nasip etsin

Benim de ilk gebeligim canim o yuzden inan neden oluyor agrilar pek anlamiyorum. Yasadikca teceube ediyorum. Dogrusun bebisin yaptigi baskidan olabilir. Doktorum da normal oldugunu soyelmisti gecen hafta. Ama bu hafta daha da siddetlendi. Benim de sezeryan olacak. Tarih 1 haziran olarka verdi. Bizim paşa erken gelmeye kalkmazsa tabi :) biraz rahat durmuyor :) normalde 6 hazirandi tarhim.

Kisiden kisiye degisiyor canm dogum.Kimisinkinki kolay oluyor kimisinnki zor oluyor.Bnim akrabarim orda dogum yapti oneriyolar.Yinede sn bilirsn bnimde ilk dogumum olucak

Kızlar pişik kremi önerisi olan var mı kızım pişik oldu, yoksa pudra mı alsam ???
Kesinlikle sudocrem tavsiye ederim. Doktorlar pudra tavsiye etmiyorlar. Bir de bebeğin poposunu sildikten sonra kurulamadan bezini bağlama o da pişiğe neden oluyormuş.. Bu arada hangi marka bez ve ıslak mendil kullanıyorsun??

daha sicakkanli insanlarsiniz cook tesekkur ederim bunun icin. En son tahmini dogum tarihimiz bayramin 5.gunu idi. Bakalim bu sefer ne olacak
Kız ne diyosun sen olurmu oyle sey çok erken değilmi ben bayramdan sonra dogurucak tim doktor sancindan dolayı bayrama çekti erken diyorum ki 38 + da alıcam dedi ona rağmen seninle aramızda bir ay var bebek bir ay mı önde gidiyor bi yanlışlık olmasin

Kızlar pişik kremi önerisi olan var mı kızım pişik oldu, yoksa pudra mı alsam ???
Canım kıyamam nasıl acır onun canı şimdi sudocrem iyi oluyor pudra nin faydasını ben ilk oglumda çok görmüştüm çok pişik olurdu sonra bazı yazılarda pudra kesinlikle kullanmayın yazıyordu niye olduğunda hiç bilmiyorum ama

Geldim doktoruma muayenede birşey görünmedi. Ama erken doğum riski olabilir nst görmem gerek dedi. Nst için sıra bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…