- 31 Temmuz 2011
- 842
- 1.431
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #32.921
Canım bende aynı şeyleri yaşadım pazartesi kontrolde. 3,5 yaşında oğlum dr odasında çıldırdı resmen. Normal de uslu bir çocuk ama dr da bişeyler oluyo çocuğa. Bırakacak yer de yok. Çok sağlıksız bir muayene oldu bizimde. Bende yanlış ölçtüğünü düşünüyorum...kizlar ben cok kotuyum ya
doktora gittim buqun hic bisey anlamadim ya nst ye baglandim agri cikmadi tamm iyi hos guzel. sonra doktora gectim doktor gecen hafta geldiqim kilonun aynini soyledi 2490 dedi ben cok kotu oldum hic bi gramda mi almaz cocuk kilo ya
bide yanimda oglum war onu kimseye birakamadim o nedenden dolayida cocuk beni mahfetti durmadi hic bole huysuzlanmazdi. nst de altina kacirdi beklerken. boyunu bile soramadim karman corman kafam agliyorum ya ben icim rhatlamiyo
Valla ALLAH razi olsun eşim kendi kalkip yapiyor sahurunu. Ayakta bile duramiyorum ben agrilardan
ben simdi hastanediyim bende 50 weryorum muayneye ole bi secenek sunmadi benim doktorum canim o yuzden nst den ciktim doktorun kapisindayim simdi doquma gitti onu bekliyoruz. bakalim ne diycek bize
Bende bel fıtığı var velim kitlenip bacağıma vuruyor kıvranıyorum bende belki sizde de fitil vardırYa birşeyi merak ediyorum benim gibi olan var mi aranizda? Ya ben inanilmaz tarifi mumkun olmayan sol kasiktan baslayip bacagima yayilan bi agri yasiyorum. Yuruyemiyorum ben. Inanilmaz aci cekiyorum. Annemsiz eşimsiz adım atamiyorum onlar olmayınca yerden surunerek kalkiyorum tutuna tutuna gitmeye calisiyorum. Hele su son zamanda kac defa bacagim kivrildi acidan yere yapisiyordum cok korktum ve korkuyorum düşüp bebegime bisey olacak diye.gunden gune bacagim daha kotu hale giriyo. Gecen hafta doktorum da gordu cati bacak kemik agrilari normal dedi. Ama ben bu gittigimde varsa bi cozumu isteyecegim artik
Canım hamile halinle nasıl tutacaksin zaten, bol suya ihtiyacımız var. Bebeğin besine ihtiyacı var. Vucudumuzun vitamine ihtiyacı var. Üstelik hamilelere farz değil oruç tutmak. Sonra kaza yapabilirsin.Kizlar oruc tutuyormusnz :/Bn dayanamicagimi bildigim icin tutamadm
yok canim benim ayirdigim butcem ona yetmez ben sezeryan olcam cunku cok saol yine bilgilendirdigin icinCanım şuan benim gittiğim doktor 90 tl muayenesi 10 gün içinde de kontrole çağırıyorlar yaptırdığın testleri fln götürebiliyorsun dışardan yaptırabiliyorsun 36. Haftadan sonra nst bağlıyolarmış onun fiyatı nedir bilmiyorum hiç normal Doğum 1800 sezeryan 2500 diye biliyorum
akrabam yok kimsem yok kucucuk cocuk pesimde. suyu bitmiyo cisi bitmiyo aciktimi bitmiyo hersey istiyor canim benim kafam allak bullak oluyo hastanede doktora sorcam diycem seyler olyo o hengamede unutuyorum. yalniz olmak cok zor aile destegi olmamasi cok zor. yediklerime ictiklerime iyce dikkat etcem we cogaltcam yemeyi biraz az yiyorum herkes oyle diyo zaten canim.Ultrason ölçümleri yanıltıcı olabiliyor canim onu takma kafana, kilosu iyi bebisinin. Küçük çocukla gidince öyle oluyor ya ben de 3 yaşında kızımla gidiyorum çenesinden anlayamıyorum bazen,soracaklarimi unutuyorum. Kafa gidiyor yani. Net iyi çıkmış bebiş de iyi, stres olma boşuna
allahim hepimize kolaylik wersin canim her anneye hele cocuklu annelere dahada sabir kolaylik wersin. kafam rahat bir sekilde ne soru ne cewap dinleyebiliyorum bi aceleyle girip cikiyorum verdigim paraya mi yanim cewap alamadigimami bisi anlamadigimami cocugun pesimde perisan olmasina mi cok yoruldum ben tek basima her isimi yapmaktan ondan boleyim galba kuzumCanım bende aynı şeyleri yaşadım pazartesi kontrolde. 3,5 yaşında oğlum dr odasında çıldırdı resmen. Normal de uslu bir çocuk ama dr da bişeyler oluyo çocuğa. Bırakacak yer de yok. Çok sağlıksız bir muayene oldu bizimde. Bende yanlış ölçtüğünü düşünüyorum...
Ahh su hamilelik hormonları nasıl da içli ve duygusal yapıyorlar bizi. Ağlama konusuna bişey diyemem canım, o ağlama bı geldi mi durduramiyorsun kendini. Ama şöyle dusun, bebeğin iyi ve haftasına göre bu kiloda bile olsa iyi. Doktor ya gecenkinde ya da bunda yanlış olctu. Sen beslenmeye dikkat et tabi yine de, ama kafaya çok takarsan stres olursan bu bebeğe daha zararli. Hatta yanındaki çocuğun da sen ağladıkça daha da huysuzlanir , üzülür. Bunları düşünüp rahatlamayı çalış. Tek olmak çok zor olmaz mi. Hele bu dönemde çok ihtiyacımız var desteğe. Ama bak 35. Haftaya gelmişsin bile, çoğu gitti azı kaldi. Bu günlerde geçecek, özlemle anacagiz. Hiç stres olma ,boşuna üzme kendini de bebisin de , minik abiyi de :)akrabam yok kimsem yok kucucuk cocuk pesimde. suyu bitmiyo cisi bitmiyo aciktimi bitmiyo hersey istiyor canim benim kafam allak bullak oluyo hastanede doktora sorcam diycem seyler olyo o hengamede unutuyorum. yalniz olmak cok zor aile destegi olmamasi cok zor. yediklerime ictiklerime iyce dikkat etcem we cogaltcam yemeyi biraz az yiyorum herkes oyle diyo zaten canim.kendime ne dersem diyim sakinlesemiyorum surekli gozumden yas geliyo aglama modundayim. ewe gectim bi dus aldim cinarida yikadim. kendimi toplayamadim bakamiyomus yetemiyomus gibi hissediyorum. sigara kullanyodum ben mesela gunde en az bi paket iciyodum. hamile olduqumu ogrendim kutuyu kaldirdim cope attim agzima almadim daha ewladim icin. boyle doktorda protein agirlikli beslen soyle bole diyincede ne bilim iste anlatamiyom icimi
Yok canim fitigim yok şükür hamilekigin bu son zamanlari oldu bu bacak agrimBende bel fıtığı var velim kitlenip bacağıma vuruyor kıvranıyorum bende belki sizde de fitil vardır
Oyy çok tatlı maaşallahBiz de geldik kontrolden kızlar , herşey çok iyi maşallah. 3080 Gr 49 cm olmuşuzveee bu sefer gul yüzünü gösterdi oğluşum :)
Eki Görüntüle 2146664
Haftaya bı daha var randevumuz
Gucum uzerimde olsun ben de fir dönerimBen bildigin fir fir döndüm. Tum mahalle senin gibi hareketli hamile gormedik deyip duruyor allah korusun bende nazara geleceğim yakinda. Sende magnezyum ic canim birde kemik suyu kelle paca bunlari bi yesene. Kirigi bile iyi ediyor
Ankara’da ben Gazi Üniversitesine gidiyorum canım memnun kaldım Doğum yapanlardanhep memnun ama bu saatten sonra orası kabul etmez sanırımDoğum konusu açılmış da. Ankara'da olup da dogum yapacak arkadaşlar nerde yapacak. Dogum ucretine ne dediler bilgi alabilir miyim? Artik son zamanlar hastane değişikliği zor olur. Ama daha iyisi varsa degistirmeyi de düşünürüm.
Yok canim zaten dinen de şuan bizim icin zorlama yok Allah izin verirse sonra kaza ederiz. Hem bebek icin tehlike hem kendimiz icin şahsım adıma diyeyim ysni son gunlerKizlar oruc tutuyormusnz :/Bn dayanamicagimi bildigim icin tutamadm
Ben ankarada olsaydim eger kesinlikle koru hastanesinde umit korucuoglu diye bi doktor var instagramda takip ediyorum ona giderdim kesinlikle.Doğum konusu açılmış da. Ankara'da olup da dogum yapacak arkadaşlar nerde yapacak. Dogum ucretine ne dediler bilgi alabilir miyim? Artik son zamanlar hastane değişikliği zor olur. Ama daha iyisi varsa degistirmeyi de düşünürüm.
Ay canım dehşetle okudum iyisin dimi şimdi çok çok geçmiş olsun çok üzüldümKızlar bugün berbat hir gün geçirdim.
Sabah uyandım her zamanki gibi baş dönmesi çatı ağrısıyla. Bi kahvaltı edeyim dedim. Hazırlamak için ocağa kızartma tenceresini koydum başım döndü içerde 5 dk oturdum. Düşerim falan diye korktum. 5 dk bile sürmedi..
O sırada aspiratör erimiş tencerenin içine damlamış. Ses geldi mutfağa koştum tencere yanıyor..
hemen balkonun kapısını açtım ama içleri giren oksijenle birlikte yangın 2 saniuenin icinde büyüdü yüzüme doğru sıcak hava öyle vuruyor ki kaslarım ütülenmiş. tavandaki alçılar yere düşmeye başladı ben köşede sıkıştım. Alçılar başıma düşecek diye başımı koruyorum ama alevlerde büyüyor mutfak dolabı tutuştu.
bağırdım nefes alamadım isten dumandan. Artık nefesim kesildi o derecedüşüp bayılırım diye de korktum sağımda solumda da yangını söndürecek birşey de yok yağa su atsam patlar biliyorum, ama başka çarem yoktu
su attım uzaktan..
Birden patladı halılar ocak perdeler tavan aspiratör herşey eridi yandı. Allahım bi an ordan çıkamıcam sandım. Ateş söner sönmez babamı arayıp yetişin dedim evin kapısını açtım gelirlerse baygın olursam direk girsinler diyeOğlum oğlum diye bağırdım ağladım çok kötüydü hala berbat bi haldeyim. Cehennem gibiydi resmen çok dalgınız kızlar lütfen dikkat edin hepiniz
bendeki kramplarda boyle oluyordu.bu sefer akillandim yediklerimin yaninda magnezyum takviyesi almayida ihmal etmedim.cok sukur daha rahatim.eskiden uykulu halimle gerinicem diye odum patliyor bacak kaslarima direk kramp giriyordu ki oda cok aci veriyor.Canim bol bol tuketiyorum sütü yogurdu bol bol maden suyu da iciyoeum magnezyum icin. Son haftalarda artti bu agri ya anlamadim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?