2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım bende aynı şeyleri yaşadım pazartesi kontrolde. 3,5 yaşında oğlum dr odasında çıldırdı resmen. Normal de uslu bir çocuk ama dr da bişeyler oluyo çocuğa. Bırakacak yer de yok. Çok sağlıksız bir muayene oldu bizimde. Bende yanlış ölçtüğünü düşünüyorum...

Valla ALLAH razi olsun eşim kendi kalkip yapiyor sahurunu. Ayakta bile duramiyorum ben agrilardan

Ben bildigin fir fir döndüm. Tum mahalle senin gibi hareketli hamile gormedik deyip duruyor allah korusun bende nazara geleceğim yakinda. Sende magnezyum ic canim birde kemik suyu kelle paca bunlari bi yesene. Kirigi bile iyi ediyor

ben simdi hastanediyim bende 50 weryorum muayneye ole bi secenek sunmadi benim doktorum canim o yuzden nst den ciktim doktorun kapisindayim simdi doquma gitti onu bekliyoruz. bakalim ne diycek bize

Eger cocuk doktorun yaninda miz mizlandiysa doktora aceleden 1 mm yanlis isaretlemisse kilo da etkilenir. Kilo boy kafa capi ve karin bolgesinin ortak hesabiyla tahmini olark ölçülüyor. Aynisi benimde basima geldi. Hemde geri dedi doktor. Kostum gittim baska hastaneye. Sakin sakin ölçüldü meğer 300 gram eksik çıkarmış adam

Bende bel fıtığı var velim kitlenip bacağıma vuruyor kıvranıyorum bende belki sizde de fitil vardır

Kizlar oruc tutuyormusnz :/Bn dayanamicagimi bildigim icin tutamadm
Canım hamile halinle nasıl tutacaksin zaten, bol suya ihtiyacımız var. Bebeğin besine ihtiyacı var. Vucudumuzun vitamine ihtiyacı var. Üstelik hamilelere farz değil oruç tutmak. Sonra kaza yapabilirsin.

Doğum konusu açılmış da. Ankara'da olup da dogum yapacak arkadaşlar nerde yapacak. Dogum ucretine ne dediler bilgi alabilir miyim? Artik son zamanlar hastane değişikliği zor olur. Ama daha iyisi varsa degistirmeyi de düşünürüm.

yok canim benim ayirdigim butcem ona yetmez ben sezeryan olcam cunku cok saol yine bilgilendirdigin icin

akrabam yok kimsem yok kucucuk cocuk pesimde. suyu bitmiyo cisi bitmiyo aciktimi bitmiyo hersey istiyor canim benim kafam allak bullak oluyo hastanede doktora sorcam diycem seyler olyo o hengamede unutuyorum. yalniz olmak cok zor aile destegi olmamasi cok zor. yediklerime ictiklerime iyce dikkat etcem we cogaltcam yemeyi biraz az yiyorum herkes oyle diyo zaten canim. kendime ne dersem diyim sakinlesemiyorum surekli gozumden yas geliyo aglama modundayim. ewe gectim bi dus aldim cinarida yikadim. kendimi toplayamadim bakamiyomus yetemiyomus gibi hissediyorum. sigara kullanyodum ben mesela gunde en az bi paket iciyodum. hamile olduqumu ogrendim kutuyu kaldirdim cope attim agzima almadim daha ewladim icin. boyle doktorda protein agirlikli beslen soyle bole diyincede ne bilim iste anlatamiyom icimi

allahim hepimize kolaylik wersin canim her anneye hele cocuklu annelere dahada sabir kolaylik wersin. kafam rahat bir sekilde ne soru ne cewap dinleyebiliyorum bi aceleyle girip cikiyorum verdigim paraya mi yanim cewap alamadigimami bisi anlamadigimami cocugun pesimde perisan olmasina mi cok yoruldum ben tek basima her isimi yapmaktan ondan boleyim galba kuzum

Ahh su hamilelik hormonları nasıl da içli ve duygusal yapıyorlar bizi. Ağlama konusuna bişey diyemem canım, o ağlama bı geldi mi durduramiyorsun kendini. Ama şöyle dusun, bebeğin iyi ve haftasına göre bu kiloda bile olsa iyi. Doktor ya gecenkinde ya da bunda yanlış olctu. Sen beslenmeye dikkat et tabi yine de, ama kafaya çok takarsan stres olursan bu bebeğe daha zararli. Hatta yanındaki çocuğun da sen ağladıkça daha da huysuzlanir , üzülür. Bunları düşünüp rahatlamayı çalış. Tek olmak çok zor olmaz mi. Hele bu dönemde çok ihtiyacımız var desteğe. Ama bak 35. Haftaya gelmişsin bile, çoğu gitti azı kaldi. Bu günlerde geçecek, özlemle anacagiz. Hiç stres olma ,boşuna üzme kendini de bebisin de , minik abiyi de :)

Ben bildigin fir fir döndüm. Tum mahalle senin gibi hareketli hamile gormedik deyip duruyor allah korusun bende nazara geleceğim yakinda. Sende magnezyum ic canim birde kemik suyu kelle paca bunlari bi yesene. Kirigi bile iyi ediyor
Gucum uzerimde olsun ben de fir dönerim ama yuruyemiyorum bile vallahi acinacak haldeyim. Sol bacak benim degil agrinin tarifi yok.kac kere dusme tehlikesi geçirdim, sürünüyorum desem yeridir bu gittigimde doktora danisacagim vitamin magnezyum valla

Ankara’da ben Gazi Üniversitesine gidiyorum canım memnun kaldım Doğum yapanlardanhep memnun ama bu saatten sonra orası kabul etmez sanırım

Ben ankarada olsaydim eger kesinlikle koru hastanesinde umit korucuoglu diye bi doktor var instagramda takip ediyorum ona giderdim kesinlikle.

Ay canım dehşetle okudum iyisin dimi şimdi çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm

Canim bol bol tuketiyorum sütü yogurdu bol bol maden suyu da iciyoeum magnezyum icin. Son haftalarda artti bu agri ya anlamadim ben de
bendeki kramplarda boyle oluyordu.bu sefer akillandim yediklerimin yaninda magnezyum takviyesi almayida ihmal etmedim.cok sukur daha rahatim.eskiden uykulu halimle gerinicem diye odum patliyor bacak kaslarima direk kramp giriyordu ki oda cok aci veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…