2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar pişik kremi önerisi olan var mı kızım pişik oldu, yoksa pudra mı alsam ???
Sudokrem çok duydum ben de faydalı diye. Pudrayi önermiyorlar ama ben kızimda pudra kullanmistim onun faydasını görmüştüm
Geldim doktoruma muayenede birşey görünmedi. Ama erken doğum riski olabilir nst görmem gerek dedi. Nst için sıra bekliyorum
İnşallah nst de iyi çıkar canım, beklesin biraz daha minigin

Kızlar pişik kremi önerisi olan var mı kızım pişik oldu, yoksa pudra mı alsam ???
Canım saf zeytin yagi sür kremi sonra düşün masajla yedir poposuna düzelir ben hiç pişik kremi kullanmadım inan bununla düzeldi geçmiş olsun

canim benim ilk oglum bir pisik olmustu bildigin göz göz yara gibi sasirmistim napcami ezanede cesit kalmamisti her pisik kremini kullanmistim nafileeee sonra o 1 2 liraya satilan arkonun tüp seklinde satilan kremi warya yesil renk kutusu ondan aldim koyu kiwamliydi oglumu banyo ettirdim ilk once sonra kremi yogum bi sekilde surdu iki gune yok oldu bildigin komsum onermisti bende ucuz bisi ezaneden aldiklarim yaramazsa bu yarar mi demistim ama sasirtti beni bi dene derim cok yogun formulu yagli bide.

Kisiden kisiye degisiyor canm dogum.Kimisinkinki kolay oluyor kimisinnki zor oluyor.Bnim akrabarim orda dogum yapti oneriyolar.Yinede sn bilirsn bnimde ilk dogumum olucak
Herkesin ayni yerden memnun olmasi cok zor. O yüzden kararsiz kaldim zaten canim. Artik hayirlisi olsun. Hepimize az kaldi çünkü :)

Ben de çatı ağrısı çok çektim canım ortopediye de gittim doğum bitene kadar müdahale etmiyorlar osteocare kalsiyum magnezyum tablet var ondan 2 tane içiyorum azaltıyor agrilarimi

fnd_50 canm bunlar hep artk gelecek olan minnoş doğum sancıları artk yawas yawas sonlara geldik o yüzden ağrın geçmez artarsa doğum belirtisi olabilir nisan felan geldi mı senden?

Canım reflor hemen keser geçen sene geçmeyen ishal vardı kesti hemen sabah bende ishal olmuşum tekrarlarsa bende dr danışıp onu alıcam

Çok gecmis olsun canim. Allahım korumuş ikinizi de çok şükür.

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın hastaneye falan gittin mi

Ve Tahin pekmez diyorum ben de
Canım yiyormusun tahin pekmez ben şekerden korkuyorum geçen gün ilk defa 144 çıktı çok üzüldüm bi gün öncesi dondurma yemiştim ve sabahı meyve yemiştim onlar mı etkiledi çünkü ölçtürmeden 2 saat öncesi öyle çok şeker çıkartacak birşeyler yememiştim

Canım sabahları iki üç küçük parçaya sürüp yiyorum, insülin direncim kırıldı gibi benim artık en ufak şeyler yukseltmiyor. Sabah yediğin meyveden olabilir belki canım ya da yedikten sonra çok hareketsiz kaliyorsan, uyuyorsan da yüksek çıkıyor. Ama arada bir öyle çıkınca üzülme bence sürekli olmadıktan sonra sıkıntı olmaz. Benimde arada yüksek çıktığı oluyor. Zaten az kaldı 2 hafta daha sabretmem lazım :)

oy bacim benim . dikkat et kendine ister istemez agri zorluk yorgunluk oluyo. bende kosu tempolu yuruyus cok sewer we yapardim simdi nefes nefese kalmadan sokagin basina cikarsam çöp atmaya iyi diyorum gecicek bunlar kosturmacalar bizi bekliyo
Dün bende çöpleri indirdim eşim iftardan sonra uyuya kaldı diye kendimi tebrik ettim valla evi .. götürüyor o ayrı

O gün yemekten sonra uyumuştum sonra kalkıp uykulu bi halde sağlık ocağına gidip ölçtürmüştüm ondan mı acaba normalde 130 u pek aşmazdı benim 1 ay var bakalım artık dayanmak çok zor tatlı olarak yediğim dondurma ve meyve o meyveleri koca kış bekledim

Dün bende çöpleri indirdim eşim iftardan sonra uyuya kaldı diye kendimi tebrik ettim valla evi .. götürüyor o ayrı
ben dunden beri hic bir is yapmiyorum yapiyorum yapiyorum yine ayniydi aksam dagiliyo gunduz topla kendime uzuldum walla derdime nolmustu bilmiyorum ew isi nankor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…