- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.301
- 128
- 30
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.021
aynen oyle canom walla saglikla gelsinlerde herseye hazirizBi anda 20 yas yaslandikama insallah bizi peşinde kosturacak mucizeler geliyor. Hayirla saglikla gelsinler
Sudokrem çok duydum ben de faydalı diye. Pudrayi önermiyorlar ama ben kızimda pudra kullanmistim onun faydasını görmüştümKızlar pişik kremi önerisi olan var mı kızım pişik oldu, yoksa pudra mı alsam ???
İnşallah nst de iyi çıkar canım, beklesin biraz daha miniginGeldim doktoruma muayenede birşey görünmedi. Ama erken doğum riski olabilir nst görmem gerek dedi. Nst için sıra bekliyorum
bizim asistan pek rahat davranıyor bilemedim..Öylemi bilmiyordum onu. Beni de pazartesi sırf rapor için çağırdı gel raporunu vereyim diye. İşyerimde dün rapor kağıdını istedi benden mail attım. Sisteme düşmemiş dediler. Aksi bir durum olmasında.
Canım saf zeytin yagi sür kremi sonra düşün masajla yedir poposuna düzelir ben hiç pişik kremi kullanmadım inan bununla düzeldi geçmiş olsunKızlar pişik kremi önerisi olan var mı kızım pişik oldu, yoksa pudra mı alsam ???
canim benim ilk oglum bir pisik olmustu bildigin göz göz yara gibi sasirmistim napcami ezanede cesit kalmamisti her pisik kremini kullanmistim nafileeeeKızlar pişik kremi önerisi olan var mı kızım pişik oldu, yoksa pudra mı alsam ???
Herkesin ayni yerden memnun olmasi cok zor. O yüzden kararsiz kaldim zaten canim. Artik hayirlisi olsun. Hepimize az kaldi çünkü :)Kisiden kisiye degisiyor canm dogum.Kimisinkinki kolay oluyor kimisinnki zor oluyor.Bnim akrabarim orda dogum yapti oneriyolar.Yinede sn bilirsn bnimde ilk dogumum olucak
Ben de çatı ağrısı çok çektim canım ortopediye de gittim doğum bitene kadar müdahale etmiyorlar osteocare kalsiyum magnezyum tablet var ondan 2 tane içiyorum azaltıyor agrilarimiYa birşeyi merak ediyorum benim gibi olan var mi aranizda? Ya ben inanilmaz tarifi mumkun olmayan sol kasiktan baslayip bacagima yayilan bi agri yasiyorum. Yuruyemiyorum ben. Inanilmaz aci cekiyorum. Annemsiz eşimsiz adım atamiyorum onlar olmayınca yerden surunerek kalkiyorum tutuna tutuna gitmeye calisiyorum. Hele su son zamanda kac defa bacagim kivrildi acidan yere yapisiyordum cok korktum ve korkuyorum düşüp bebegime bisey olacak diye.gunden gune bacagim daha kotu hale giriyo. Gecen hafta doktorum da gordu cati bacak kemik agrilari normal dedi. Ama ben bu gittigimde varsa bi cozumu isteyecegim artik
Canım reflor hemen keser geçen sene geçmeyen ishal vardı kesti hemen sabah bende ishal olmuşum tekrarlarsa bende dr danışıp onu alıcamKizlar karin agrim ara ara mide bulantim vardi, bu sabah ishal oldum malesefdoktorum ishal olursa haber ver demisti aradim soyledim. Reflor adinda kapsul ilac adi verdi cumaya kadar kullan gecmezse haber ver dedi yine haslanmis patates, muz, yogurt, leblebi agirlikli beslen dedi ama aksam normal sulu yemek yesem ne olurki acaba ya
Kızlar bugün berbat hir gün geçirdim.
Sabah uyandım her zamanki gibi baş dönmesi çatı ağrısıyla. Bi kahvaltı edeyim dedim. Hazırlamak için ocağa kızartma tenceresini koydum başım döndü içerde 5 dk oturdum. Düşerim falan diye korktum. 5 dk bile sürmedi..
O sırada aspiratör erimiş tencerenin içine damlamış. Ses geldi mutfağa koştum tencere yanıyor..
hemen balkonun kapısını açtım ama içleri giren oksijenle birlikte yangın 2 saniuenin icinde büyüdü yüzüme doğru sıcak hava öyle vuruyor ki kaslarım ütülenmiş. tavandaki alçılar yere düşmeye başladı ben köşede sıkıştım. Alçılar başıma düşecek diye başımı koruyorum ama alevlerde büyüyor mutfak dolabı tutuştu.
bağırdım nefes alamadım isten dumandan. Artık nefesim kesildi o derecedüşüp bayılırım diye de korktum sağımda solumda da yangını söndürecek birşey de yok yağa su atsam patlar biliyorum, ama başka çarem yoktu
su attım uzaktan..
Birden patladı halılar ocak perdeler tavan aspiratör herşey eridi yandı. Allahım bi an ordan çıkamıcam sandım. Ateş söner sönmez babamı arayıp yetişin dedim evin kapısını açtım gelirlerse baygın olursam direk girsinler diyeOğlum oğlum diye bağırdım ağladım çok kötüydü hala berbat bi haldeyim. Cehennem gibiydi resmen çok dalgınız kızlar lütfen dikkat edin hepiniz
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın hastaneye falan gittin miKızlar bugün berbat hir gün geçirdim.
Sabah uyandım her zamanki gibi baş dönmesi çatı ağrısıyla. Bi kahvaltı edeyim dedim. Hazırlamak için ocağa kızartma tenceresini koydum başım döndü içerde 5 dk oturdum. Düşerim falan diye korktum. 5 dk bile sürmedi..
O sırada aspiratör erimiş tencerenin içine damlamış. Ses geldi mutfağa koştum tencere yanıyor..
hemen balkonun kapısını açtım ama içleri giren oksijenle birlikte yangın 2 saniuenin icinde büyüdü yüzüme doğru sıcak hava öyle vuruyor ki kaslarım ütülenmiş. tavandaki alçılar yere düşmeye başladı ben köşede sıkıştım. Alçılar başıma düşecek diye başımı koruyorum ama alevlerde büyüyor mutfak dolabı tutuştu.
bağırdım nefes alamadım isten dumandan. Artık nefesim kesildi o derecedüşüp bayılırım diye de korktum sağımda solumda da yangını söndürecek birşey de yok yağa su atsam patlar biliyorum, ama başka çarem yoktu
su attım uzaktan..
Birden patladı halılar ocak perdeler tavan aspiratör herşey eridi yandı. Allahım bi an ordan çıkamıcam sandım. Ateş söner sönmez babamı arayıp yetişin dedim evin kapısını açtım gelirlerse baygın olursam direk girsinler diyeOğlum oğlum diye bağırdım ağladım çok kötüydü hala berbat bi haldeyim. Cehennem gibiydi resmen çok dalgınız kızlar lütfen dikkat edin hepiniz
Canım yiyormusun tahin pekmez ben şekerden korkuyorum geçen gün ilk defa 144 çıktı çok üzüldüm bi gün öncesi dondurma yemiştim ve sabahı meyve yemiştim onlar mı etkiledi çünkü ölçtürmeden 2 saat öncesi öyle çok şeker çıkartacak birşeyler yememiştimVe Tahin pekmez diyorum ben de
Canım sabahları iki üç küçük parçaya sürüp yiyorum, insülin direncim kırıldı gibi benim artık en ufak şeyler yukseltmiyor. Sabah yediğin meyveden olabilir belki canım ya da yedikten sonra çok hareketsiz kaliyorsan, uyuyorsan da yüksek çıkıyor. Ama arada bir öyle çıkınca üzülme bence sürekli olmadıktan sonra sıkıntı olmaz. Benimde arada yüksek çıktığı oluyor. Zaten az kaldı 2 hafta daha sabretmem lazım :)Canım yiyormusun tahin pekmez ben şekerden korkuyorum geçen gün ilk defa 144 çıktı çok üzüldüm bi gün öncesi dondurma yemiştim ve sabahı meyve yemiştim onlar mı etkiledi çünkü ölçtürmeden 2 saat öncesi öyle çok şeker çıkartacak birşeyler yememiştim
Dün bende çöpleri indirdim eşim iftardan sonra uyuya kaldı diye kendimi tebrik ettim valla evi .. götürüyor o ayrıoy bacim benim . dikkat et kendine ister istemez agri zorluk yorgunluk oluyo. bende kosu tempolu yuruyus cok sewer we yapardimsimdi nefes nefese kalmadan sokagin basina cikarsam çöp atmaya iyi diyorum gecicek bunlar kosturmacalar bizi bekliyo
O gün yemekten sonra uyumuştum sonra kalkıp uykulu bi halde sağlık ocağına gidip ölçtürmüştüm ondan mı acaba normalde 130 u pek aşmazdı benim 1 ay var bakalım artık dayanmak çok zor tatlı olarak yediğim dondurma ve meyve o meyveleri koca kış bekledimCanım sabahları iki üç küçük parçaya sürüp yiyorum, insülin direncim kırıldı gibi benim artık en ufak şeyler yukseltmiyor. Sabah yediğin meyveden olabilir belki canım ya da yedikten sonra çok hareketsiz kaliyorsan, uyuyorsan da yüksek çıkıyor. Ama arada bir öyle çıkınca üzülme bence sürekli olmadıktan sonra sıkıntı olmaz. Benimde arada yüksek çıktığı oluyor. Zaten az kaldı 2 hafta daha sabretmem lazım :)
SudocremKızlar pişik kremi önerisi olan var mı kızım pişik oldu, yoksa pudra mı alsam ???
Dün bende çöpleri indirdim eşim iftardan sonra uyuya kaldı diye kendimi tebrik ettim valla evi .. götürüyor o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?