2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Kuzum soyle anlatayim su an tam 30 haftalik mesela ama AC degeri 3 hafta digerleri 2 ve 1 hafta ilerde cikiyor. AC degerine yani kafa capina bakarsak o tarihte 38 hafta oluyor. Doktor da bi ihtimal var demisti. Ama iste her alet farkli diger doktorumda sadece 2 hafta 3 gun filan onde. Sat 17 ekim

Kendime ve bilgi arayanlara not: hipp in kremi ve yağı hic bi ise yaramadi ama niveanin mavi kutulu kremi 1 haftada kipkirmizi catlak cizgilerini beyaza çevirdi. Bir daha nasip olursa sadece nivea surecegim. Yaga bilmem neye verdigimiz para cöp

Uyudugun içindir canim takma kafana :) benim de uyuyunca öyle çıkıyor, valla söyle doya doya tatlı yemeyi ben de özledim neyse sonuna geldik sayılır

Aa bu bilgi çok iyi oldu , benim de çatlaklara hiçbir şey fayda etmedi
kizlar ben neden foto paylasamiyorum burda bir beceremedim yaaaa telefondan giriyorum ondan mi ki
Telefondan paylasabilirsin canım , ekran resmini alıp yüklersen boyutu yüksek demiyor , dosya yükle kısmı varya ordan yukleyebilirsin

Benimde oldu kahve rengi leke dr nisan dedi ama kasılma yoktu dinlen dedi iki hafta

Aa bu bilgi çok iyi oldu , benim de çatlaklara hiçbir şey fayda etmedi

Telefondan paylasabilirsin canım , ekran resmini alıp yüklersen boyutu yüksek demiyor , dosya yükle kısmı varya ordan yukleyebilirsin

Kesinlikle nivea sürün. Olan catlga bile iyi geldi. Keske taa basindan surdugumuz halde catlak oldugunu gorunce biraksaydim

Bildigimiz klasik kutusundaki nivea mi lacivert teneke kutuda olan.ben masaallah surdugum kremden memnunum ama duzenli surmedigim yerlerim catladi cok fena.catladiktan sonra iyi gelen bisi duymamistim denenebilir

Bildigimiz klasik kutusundaki nivea mi lacivert teneke kutuda olan.ben masaallah surdugum kremden memnunum ama duzenli surmedigim yerlerim catladi cok fena.catladiktan sonra iyi gelen bisi duymamistim denenebilir

Bildigin teneke kutu canim. Bende sasirdim. Gorenler bu boyle kalir dedi hep. Annem yengem. Bende buna basladim kremim bitince bi baktim ki beyazliyo cizgiler. Ya buyumesi durdu ya iyi geldi ama dene ne kaybedersin. Ama karnimda allaha sükur 0 catlak ona da tuy dokucu kremle tuyleri aliyorum. 2 kez aldim simdiye kadar. Tuylerin kremin emilimini azalttigini okumustum o yuzden yapıyordum. O mu iyi geldi nedir anlamadim

Nst'de problem çıkmadı kızlar, ama dinlenmen gerek dedi. 2 gün rapor verdi. Şimdi nasıl olcak asistana sordum çalışabilir raporundayım pazartesi ise gittiğimde raporum yine devam etcek o 2 gün içinden düşer dimi diye yok bu normal rapor dedi. Anlamadım kadın doğum olduğu için içerisinden düşer tamamda rapor devam eder dimi

Dün bende çöpleri indirdim eşim iftardan sonra uyuya kaldı diye kendimi tebrik ettim valla evi .. götürüyor o ayrı
Götürsün valla boşver, salak gibi dün isten geldim 3 çeşit yemek yaptım. Ev gözüme battı diye süpürge açtım. Sofra kurdum şimdi halime bak. Sabah ise gittiğim halde su an evde 2.80 yatıyorum.

Dinlen canım yorma kendini, bişey çıkmamış Allah'tan . Rapor işini de hiç bilmiyorum, iyice bı araştırmak lazim, iki gün içinden düşse de sorun değil bence sonuçta riskli bı durumdasın

Iyi bari canim sanci falan cikmamis. Peki neden olmus bi yorum yapti mi doktorun? Verdikleri 2 gunluk rapor normal dr.raporu oldugu icin iznini uzatmayacak, izninin icinden dusecek.

Benim de karnimda yok ama sadece gobek deliginin orda bikac mor cizgi var.kalcamda ve gogsumde var deneyelim bakalm alıp.canim tuy dokucu krem tavsiye etmiyorum hele de gobege.kimyasallar var icinde zarar vermesin smdi bebise fln sen bilirsn ama kullanma bence

Iyi bari canim sanci falan cikmamis. Peki neden olmus bi yorum yapti mi doktorun? Verdikleri 2 gunluk rapor normal dr.raporu oldugu icin iznini uzatmayacak, izninin icinden dusecek.
Düşsün ya napalım yapıcak birsey yok, kendini yorduğun için olabilir ultrasonda ya da nst de görünen bir sıkıntı yok dedi. Gülüyordu muzur kızım :) 2400 gr olmuş kontrol haftada 1 e düştü. Perşembeye kontrolümüz var

canım kadın dogumdan aldıgın raporlar aktardıgın günlerden düsüyor

Himm vardır o zaman cnm doktorun bi bildiği benimde 17 eylül

Uyudugun içindir canim takma kafana :) benim de uyuyunca öyle çıkıyor, valla söyle doya doya tatlı yemeyi ben de özledim neyse sonuna geldik sayılır
Ayyy demeyin öyle benimde gebelik sekerim var ben tatlı cok yiyorum ya hiç kendime hakim olamıyorum sonrada kendime çok kızıyorum ama ilk oglumda çok dikkat etmiştim lokmayı bile sayardım bunda hiç dikkat etmedim nasil bir anneyim ben böyle yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…