- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.061
Kesinlikle sudocrem tavsiye ederim. Doktorlar pudra tavsiye etmiyorlar. Bir de bebeğin poposunu sildikten sonra kurulamadan bezini bağlama o da pişiğe neden oluyormuş.. Bu arada hangi marka bez ve ıslak mendil kullanıyorsun??
Yapmasına yaparım da bana kalırsa doğumların yarısı gerçekleşmiş olurinanılmaz bir rehavet yorgunluk var üzerimde, işyeri yoğun cok yoruluyorum. Ramazan bana fazla geldi isten gel yemeğe gir çok yemek yedi diye eşimi öldüresim geldi bugün yarına biraz kalsaydı diyorum halbuki adam oruçlu acıkmış ne yapsın aksamdan bu yana kasılmalar yaşıyorum gözüm korktu. Haftasonu bebeğin eşyalarını yıkayıp ütülemem gerek çanta işine bakmam lazım. Ev zaten ev olmaktan çıktı. İzne ayrılmama kadar beklerseniz kabulümdür yoksa başka arkadaşa devredeyim zira ben bende değilim bu ara
Ben de çok çirkin hissediyorum. Kaç gecedir biri esin seni aldatıyor diyor rüyamda iyice saçmaladım eşim bilinç altı bunlar hamlesini diye kalkıp nasıl yapayım bunu diyor adam da evden ise isten eve gelip giden biri telinide hep kurcaliyorum yok Bisey kafayı yiyecem bu gidişleKendimi çok çirkin ve aciz hissediyorum. Ayaklarımdan sonra yüzüm de şişmeye başladı. Yürüyüş zaten çok kısıtlı . Kocaman bir karın ve popo. İlk hamileliğimde son güne kadar saatlerce gezerdim. Şimdi popomu zor kaldırıyorum ve bu beni deli ediyor. 10 dk ayakta kalsam ayaklar davul oluyor ve nefes nefeseyim. Yemek zor yapıyorum. Eşim hamileyken daha bir güzelsin, çok kutsalsın gözümde, bir can taşıyorsunuz çok mübareksiniz diye moral veriyor ama
Gebelikte tüy dökücü krem yasak canım bidaha kullanma sakınBildigin teneke kutu canim. Bende sasirdim. Gorenler bu boyle kalir dedi hep. Annem yengem. Bende buna basladim kremim bitince bi baktim ki beyazliyo cizgiler. Ya buyumesi durdu ya iyi geldi ama dene ne kaybedersin. Ama karnimda allaha sükur 0 catlak ona da tuy dokucu kremle tuyleri aliyorum. 2 kez aldim simdiye kadar. Tuylerin kremin emilimini azalttigini okumustum o yuzden yapıyordum. O mu iyi geldi nedir anlamadim
Canım hiç olur mu nasıl bir anneyim diye,sanki biz mükemmel miyiz. Tatlı yedikten sonra yürürsen düşer şekerin,hem ye hem yürü 10 dk :) ben de yiyorum tatlı zaten, ama çok yiyemiyorum :) benim derdim çok yemekAyyy demeyin öyle benimde gebelik sekerim var ben tatlı cok yiyorum ya hiç kendime hakim olamıyorum sonrada kendime çok kızıyorum amailk oglumda çok dikkat etmiştim lokmayı bile sayardım bunda hiç dikkat etmedim nasil bir anneyim ben böyle yaa
Bol bol yat dinlen cnm yorma o zaman kendini şükür biseyde çıkmamışGötürsün valla boşver, salak gibi dün isten geldim 3 çeşit yemek yaptım. Ev gözüme battı diye süpürge açtım. Sofra kurdum şimdi halime bak. Sabah ise gittiğim halde su an evde 2.80 yatıyorum.
Canım kıyamam nasıl acır onun canı şimdi sudocrem iyi oluyor pudra nin faydasını ben ilk oglumda çok görmüştüm çok pişik olurdu sonra bazı yazılarda pudra kesinlikle kullanmayın yazıyordu niye olduğunda hiç bilmiyorum ama
Sudokrem çok duydum ben de faydalı diye. Pudrayi önermiyorlar ama ben kızimda pudra kullanmistim onun faydasını görmüştüm
İnşallah nst de iyi çıkar canım, beklesin biraz daha minigin
Hangi çatlak hamilelik çatlakları mi yoksa pisikten mi söz ediyorsunKendime ve bilgi arayanlara not: hipp in kremi ve yağı hic bi ise yaramadi ama niveanin mavi kutulu kremi 1 haftada kipkirmizi catlak cizgilerini beyaza çevirdi. Bir daha nasip olursa sadece nivea surecegim. Yaga bilmem neye verdigimiz para cöp
Canım yurumuyorumda evde de hiç oturduğum yok masallah ev işi hiç bitmeyince ama çok üzüldüm sizler böyle diyince ben sadece tatlıya yaşayabilirim gebelikten öncede böyleydi şimdide böyle bende çok yemek yiyemiyorum tatlı as erip duruyorum yasak yaCanım hiç olur mu nasıl bir anneyim diye,sanki biz mükemmel miyiz. Tatlı yedikten sonra yürürsen düşer şekerin,hem ye hem yürü 10 dk :) ben de yiyorum tatlı zaten, ama çok yiyemiyorum :) benim derdim çok yemek
Canım saf zeytin yagi sür kremi sonra düşün masajla yedir poposuna düzelir ben hiç pişik kremi kullanmadım inan bununla düzeldi geçmiş olsun
Ah kuzum mm iyi gelir annesi insallah sen hiç merak etmeAynen canım ya içim gidiyor kızımı öyle görünce. Burdaki yorumları okuyunca hemen sudocrem aldım sürdum inşallah fayda eder.
Benim epeydir başladı bile ama başlamasa daha iydi malum sezeryan yolcusuyuz normal bekleyenler için sancı güzel bir haberde bizim için kabusHaziran anneleri doğuma az haftalar kaldı. NST' de sancılar ne zaman görülmeye başlayacak acaba çok heycanlı:))))
canim benim ilk oglum bir pisik olmustu bildigin göz göz yara gibi sasirmistim napcami ezanede cesit kalmamisti her pisik kremini kullanmistim nafileeeesonra o 1 2 liraya satilan arkonun tüp seklinde satilan kremi warya yesil renk kutusu ondan aldim koyu kiwamliydi oglumu banyo ettirdim ilk once sonra kremi yogum bi sekilde surdu iki gune yok oldu bildigin komsum onermisti bende ucuz bisi ezaneden aldiklarim yaramazsa bu yarar mi demistim ama sasirtti beni bi dene derim cok yogun formulu yagli bide.
Hangi çatlak hamilelik çatlakları mi yoksa pisikten mi söz ediyorsun
Gebelikte tüy dökücü krem yasak canım bidaha kullanma sakın
Ben normal doğum bekliyorum sancılar 36-37. haftada başlasın istiyorum.İlk doğum uzun sürermiş.Benim epeydir başladı bile ama başlamasa daha iydi malum sezeryan yolcusuyuz normal bekleyenler için sancı güzel bir haberde bizim için kabus
Sudo krem eczanede var cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?