2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kesinlikle sudocrem tavsiye ederim. Doktorlar pudra tavsiye etmiyorlar. Bir de bebeğin poposunu sildikten sonra kurulamadan bezini bağlama o da pişiğe neden oluyormuş.. Bu arada hangi marka bez ve ıslak mendil kullanıyorsun??

Molfix kullanıyordum pişik yapıyor diye primaya geçtim prima biraz daha iyi geldi ıslak mendil de Molfix in almıştım o bitti şimdi sleepy e başlıcam bakalım.

Ben de çok çirkin hissediyorum. Kaç gecedir biri esin seni aldatıyor diyor rüyamda iyice saçmaladım eşim bilinç altı bunlar hamlesini diye kalkıp nasıl yapayım bunu diyor adam da evden ise isten eve gelip giden biri telinide hep kurcaliyorum yok Bisey kafayı yiyecem bu gidişle

Gebelikte tüy dökücü krem yasak canım bidaha kullanma sakın

Canım hiç olur mu nasıl bir anneyim diye,sanki biz mükemmel miyiz. Tatlı yedikten sonra yürürsen düşer şekerin,hem ye hem yürü 10 dk :) ben de yiyorum tatlı zaten, ama çok yiyemiyorum :) benim derdim çok yemek

Götürsün valla boşver, salak gibi dün isten geldim 3 çeşit yemek yaptım. Ev gözüme battı diye süpürge açtım. Sofra kurdum şimdi halime bak. Sabah ise gittiğim halde su an evde 2.80 yatıyorum.
Bol bol yat dinlen cnm yorma o zaman kendini şükür biseyde çıkmamış

Aynen canım ya içim gidiyor kızımı öyle görünce. Burdaki yorumları okuyunca hemen sudocrem aldım sürdum inşallah fayda eder.

Hangi çatlak hamilelik çatlakları mi yoksa pisikten mi söz ediyorsun

Canım yurumuyorumda evde de hiç oturduğum yok masallah ev işi hiç bitmeyince ama çok üzüldüm sizler böyle diyince ben sadece tatlıya yaşayabilirim gebelikten öncede böyleydi şimdide böyle bende çok yemek yiyemiyorum tatlı as erip duruyorum yasak ya

Haziran anneleri doğuma az haftalar kaldı. NST' de sancılar ne zaman görülmeye başlayacak acaba çok heycanlı:))))
Benim epeydir başladı bile ama başlamasa daha iydi malum sezeryan yolcusuyuz normal bekleyenler için sancı güzel bir haberde bizim için kabus

O hiç aklıma gelmedi canım sudocrem aldım bakalım onu denicem.

Blackbluee1 yesiltepe87 kronik_unutkan ben hatimi veririm o zaman . Üç kez vermisligim var nasıl yapıldığını biliyorum da yine daha tecrübeli kişi yapsın demiştim . Aslında herkesin nickini okumak istiyordum ama silindi ilk sayfadan oyuzden sadece cüz okuyan ve birkaç doğum yapanın adı var ilk sayfada.hatimi onay veriyorsanız bu gece bagislayayim .perşembe gecesi ne de olsa :) diğer kızlar için de haziran anneleri de diyeceğim ama isteyen bu yorumun altına yazsın nick olarak da okuyayım isimleri ni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…