- 11 Eylül 2017
- 1.882
- 2.534
- 133
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.081
Benim de karnimda yok ama sadece gobek deliginin orda bikac mor cizgi var.kalcamda ve gogsumde var deneyelim bakalm alıp.canim tuy dokucu krem tavsiye etmiyorum hele de gobege.kimyasallar var icinde zarar vermesin smdi bebise fln sen bilirsn ama kullanma bence
Ah kuzum mm iyi gelir annesi insallah sen hiç merak etme
Benim de karnım da varGoguste olusan hamilelik catlaklari daha dogrusu kanalizasyon hatti kadar olan derin catlaklar
Canim bacak agrisi kasık agrisi bunlar dogum belirtisi mi acabafnd_50 canm bunlar hep artk gelecek olan minnoş doğum sancıları artk yawas yawas sonlara geldik o yüzden ağrın geçmez artarsa doğum belirtisi olabilir nisan felan geldi mı senden?
Himm vardır o zaman cnm doktorun bi bildiği benimde 17 eylül
Galiba doguma kadar ben de çekeceğim canim. Neyse az kaldi insaALLAHBen de çatı ağrısı çok çektim canım ortopediye de gittim doğum bitene kadar müdahale etmiyorlar osteocare kalsiyum magnezyum tablet var ondan 2 tane içiyorum azaltıyor agrilarimi
Canım sezaryen tarihi 1 haziran normal tarih 6 haziran demişsin genelde doktorlar 10/15 gün öncesini veriyor sezaryen tarihi olarak acaba böyle bekletmek daha mi iyi ?Canim bacak agrisi kasık agrisi bunlar dogum belirtisi mi acabanişan gelmedi henuz. Yarin da kontrolumuz var heycanliyim
Benim de karnım da varçok kötü gözüküyor etki eder mi acaba. Ama bencede tüy dökücü kullanma o kimyasal içerikli .hem bence o beyazlamış beyazlamış olabilir çünkü ben önceden kullanıyordum biraz derinin rengini acıyor gibiydi geçici süreliğine yapıyordu gerçi.
Bi de onu deneyeyim o zaman. Hiç Bisey iyi gelmedi ya :/Kremi bi 3 aylikken birde 6 aylikken yani gecen ay kullandim. Ama benim catlaklar krem kullanmadigim yerde yani goguslerin ortaya bakan taraflarinda. Gobegimde hic yok. Alt tarafa aynayla baktim orada da yok. Doktor da sordu kreme erken basladin galiba hic yok catlak dedi. Ama iste gogusler cooook kotuydu. Sanki derimi asilarak acmisim gibi. Iskembe gibiydi. Ama nivea kullanali tum cizgiler beyaz. Hatta bazen hic gozukmuyor gibi. Bana onun faydasi oldu bence. O teneke kutu asiri yağlı
Bi de onu deneyeyim o zaman. Hiç Bisey iyi gelmedi ya :/
Canım bende aynı durumdayım çikolata ufak bi iki parça ile duruyorum ama havalar ısındı dondurmaya karşı duramıyorum birde mevsim meyvelerine muz bile yükseltiyormuş bilmiyordum bol bol yedim kaç ayCanım yurumuyorumda evde de hiç oturduğum yok masallah ev işi hiç bitmeyince ama çok üzüldüm sizler böyle diyince ben sadece tatlıya yaşayabilirim gebelikten öncede böyleydi şimdide böyle bende çok yemek yiyemiyorum tatlı as erip duruyorum yasak ya
Z Zeneze diyeyim o zaman canimBlackbluee1 @reyyan87 @kronik_unutkan ben hatimi veririm o zaman . Üç kez vermisligim var nasıl yapıldığını biliyorum da yine daha tecrübeli kişi yapsın demiştim . Aslında herkesin nickini okumak istiyordum ama silindi ilk sayfadan oyuzden sadece cüz okuyan ve birkaç doğum yapanın adı var ilk sayfada.hatimi onay veriyorsanız bu gece bagislayayim .perşembe gecesi ne de olsa :) diğer kızlar için de haziran anneleri de diyeceğim ama isteyen bu yorumun altına yazsın nick olarak da okuyayım isimleri ni
Ayağımın altına alçak tabure koyup da yaptım. Birazını da eşim yaptı. Uzun süre yapınca zorluyor. Yoksa çok zevkli iş.Gunaydin canim.bi ödemli annede burda:)
Hemde inmiyor artik dedigin gibi azicik ayakta kalmam topuklarimi mafediyor basamiyorum uzerine.Bir ramazana daha kavusturdu Rabbim cok sukur ki.ama oruc tutamicam uzuluyorumbende daha eveligun yikadim pasamin kiyafetlerini bi kismini hevesle utuledim oturarak diger kisminida dun annem utuledi saolsun.sanada kolay gelsin cnm.ama zor degil minjcikler ya zaten :)
Doğum sonrası iner el, yüz, ayak ama şu anÖyle değildir canım yaa.. Bende takıyorum kafama.. İş yerindeki arkadaşlar iyisin, mükemmelsin deyip duruyorlar, sağolsunlar.. Bunlar ödem ve doğumdan sonra geçecek inşallah ..
Sağ olasın canım. Geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun.Canım aklınızda bulunsun Allah vermesin ateşe ve yada asla su atma tav çok kötü patlar Allah korumuş sizi,ıslak battaniye yada iskak sofra bezi atarak oksijen alımını
Durdurabilirsiniz diner hem dumandan olmaz.
Canım bende çok şiştim ayaklarım davul gibi neyseli eslerimiz hoş insanlar en tatlı halin bu deyip moral veriyor doğumdan 1 hafta sonra inmeye başlar inşallah sıkma canını geçici bir durum. Kalp çarpıntısı olduğu için ve tansiyonum düştük olduğu için yuruyemiyorum artık
Normal canım hem de çok normal. Moral verdiğin için sağ ol.tatlim normal degilmi. bir bizim degil tum hamilelerin hali aynitombisiz sisiyoruz vede guzeliz kimsede kusura bakmasin.... belki gobegimizden is yapamiyo totomuzdan kalkamiyo olsakta bu belli bir zaman araliginda ve son zamanlardayiz artik bunalim zamani geldi gelcek diye bekliyoruz. eniste sana bayilyo benceee ikinizin parcasini tasiyosun cunkun
Bana da her şey ayan beyan ortadayken ne varmış denmesi inandırıcı gelmiyor. Eşimi tanıdığım için söylediği şeyler gerçek hisleri. Ben bir şey demesem bile gelip karnıma dokunur, iltifat eder ve bir can dünyaya getirmeniz ne mübarek ne kutsal bir şey der.Cok mubareksiniz kısmı tum inandiriciligi bozmus. Esimde yok ya ne var yuzunde hicbirsey yok hem gecer zaten diyor. Hani yoktu
Yok canım. Aklına sakın öyle şeyler getirme . Eşinin de dediği gibi bilinç altının oyunu.Ben de çok çirkin hissediyorum. Kaç gecedir biri esin seni aldatıyor diyor rüyamda iyice saçmaladım eşim bilinç altı bunlar hamlesini diye kalkıp nasıl yapayım bunu diyor adam da evden ise isten eve gelip giden biri telinide hep kurcaliyorum yok Bisey kafayı yiyecem bu gidişle
Hayır canım gitmedim yaÇok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın hastaneye falan gittin mi
Ben de henüz tık yokHaziran anneleri doğuma az haftalar kaldı. NST' de sancılar ne zaman görülmeye başlayacak acaba çok heycanlı:))))
Benim de kafa hep 2hafta önde doktor normal doğum zor olur diyorBaktim kağıda cok cikan bpd imis. Kafa mi kaldi mubarek orucu millet tutuyor safligi bana kaldi. 1 mayista Bpd ye gore 31 hafta çıkmış. Rabbim hayirlisini nasip etsin hepimize
Canim sezeryandan sonrami normal dogum oldu 1.5 yil araylami cok yakin olmuş benimde ilki sez. Korkuom bende dogum baslarsa Allah korusun birdenbire mi başladı doğum sezeryan a almaya gec mi kalindi cok sordum ama kafama cok takılıyor bu günlerdeOlabilir canım bakalım artık hayırlısı ya
Canım üç hafta geç değil mi ? Burda artık herkesin bi hafta on gün sonra oluyor kontrolleri siklasiyor yani.benim de yarın bakalım ne diyecekMerhaba kızlar doktordan geldik 2550gr 47,cm
Hetsry yolunda dedi doktor 3hafta sonra gidecegim tekrar.kafa geçen sefer öndeydi yine önde.dogum sekli konuştuk mu dedi yok dedim.kafa önde o yüzden normal için kesin diyemem bir sınır varmis onu geçerse zor olur doğumun ama takipteyiz muayenenin yapıp öyle konuşuruz dedi.hayirlisi.vajina ağrım ve gece ellerimdeki uyuşmalar normal dedi.
Eki Görüntüle 2147404 doğumda vereceğim hediyelik kokulu mumlarımız tamam, tahminimden daha zor ve uğraştırıcı oldu ilk defa yaptığım için 1 kg jel mumdan 43 adet çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?