2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Kuzum asagida agda yapamadım derim parcalanir gibi oldu doktor hassas oldugu icin olmus bi daha asla agda yapma dedi. Mecbur jilete döndüm ama şimdi yapamayınca krem mecburi oldu. Icindeki sülfür ve bi kac maddeden şüpheli genelde kullanma diyenler. Haklılar da ama hadi gobegi almayayim asagisi icin kreme mecburum

Goguste olusan hamilelik catlaklari daha dogrusu kanalizasyon hatti kadar olan derin catlaklar
Benim de karnım da var çok kötü gözüküyor etki eder mi acaba. Ama bencede tüy dökücü kullanma o kimyasal içerikli .hem bence o beyazlamış beyazlamış olabilir çünkü ben önceden kullanıyordum biraz derinin rengini acıyor gibiydi geçici süreliğine yapıyordu gerçi.

fnd_50 canm bunlar hep artk gelecek olan minnoş doğum sancıları artk yawas yawas sonlara geldik o yüzden ağrın geçmez artarsa doğum belirtisi olabilir nisan felan geldi mı senden?
Canim bacak agrisi kasık agrisi bunlar dogum belirtisi mi acaba nişan gelmedi henuz. Yarin da kontrolumuz var heycanliyim

Ben de çatı ağrısı çok çektim canım ortopediye de gittim doğum bitene kadar müdahale etmiyorlar osteocare kalsiyum magnezyum tablet var ondan 2 tane içiyorum azaltıyor agrilarimi
Galiba doguma kadar ben de çekeceğim canim. Neyse az kaldi insaALLAH sagslaim kavusalim

Canim bacak agrisi kasık agrisi bunlar dogum belirtisi mi acaba nişan gelmedi henuz. Yarin da kontrolumuz var heycanliyim
Canım sezaryen tarihi 1 haziran normal tarih 6 haziran demişsin genelde doktorlar 10/15 gün öncesini veriyor sezaryen tarihi olarak acaba böyle bekletmek daha mi iyi ?

Kremi bi 3 aylikken birde 6 aylikken yani gecen ay kullandim. Ama benim catlaklar krem kullanmadigim yerde yani goguslerin ortaya bakan taraflarinda. Gobegimde hic yok. Alt tarafa aynayla baktim orada da yok. Doktor da sordu kreme erken basladin galiba hic yok catlak dedi. Ama iste gogusler cooook kotuydu. Sanki derimi asilarak acmisim gibi. Iskembe gibiydi. Ama nivea kullanali tum cizgiler beyaz. Hatta bazen hic gozukmuyor gibi. Bana onun faydasi oldu bence. O teneke kutu asiri yağlı

Bi de onu deneyeyim o zaman. Hiç Bisey iyi gelmedi ya :/

Canım bende aynı durumdayım çikolata ufak bi iki parça ile duruyorum ama havalar ısındı dondurmaya karşı duramıyorum birde mevsim meyvelerine muz bile yükseltiyormuş bilmiyordum bol bol yedim kaç ay

Z Zeneze diyeyim o zaman canimismim de Zeynep. Okuyanlarin agzina sağlık. Ilk basta ben de almaya cok niyetlendim de yavaş okuyorum diye almamistim. Allah kabul etsin. Hepimizi hayirla kurtarsin, saglikli olsunlar inşallah

Ayağımın altına alçak tabure koyup da yaptım. Birazını da eşim yaptı. Uzun süre yapınca zorluyor. Yoksa çok zevkli iş.
Öyle değildir canım yaa.. Bende takıyorum kafama.. İş yerindeki arkadaşlar iyisin, mükemmelsin deyip duruyorlar, sağolsunlar.. Bunlar ödem ve doğumdan sonra geçecek inşallah ..
Doğum sonrası iner el, yüz, ayak ama şu an
için can sıkıyor .Aslında çok takmamak lazım.
Sağ olasın canım. Geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun.
Normal canım hem de çok normal. Moral verdiğin için sağ ol.
Cok mubareksiniz kısmı tum inandiriciligi bozmus. Esimde yok ya ne var yuzunde hicbirsey yok hem gecer zaten diyor. Hani yoktu
Bana da her şey ayan beyan ortadayken ne varmış denmesi inandırıcı gelmiyor. Eşimi tanıdığım için söylediği şeyler gerçek hisleri. Ben bir şey demesem bile gelip karnıma dokunur, iltifat eder ve bir can dünyaya getirmeniz ne mübarek ne kutsal bir şey der.
Yok canım. Aklına sakın öyle şeyler getirme . Eşinin de dediği gibi bilinç altının oyunu.

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın hastaneye falan gittin mi
Hayır canım gitmedim ya bebisin hareketleri iyi bi sıkıntı yok diye gitmedim
Haziran anneleri doğuma az haftalar kaldı. NST' de sancılar ne zaman görülmeye başlayacak acaba çok heycanlı:))))
Ben de henüz tık yok
xra221 Canım tecrubeliymissin zaten daha ne olsun bana göre uygun istediğin zaman yapabilirsin

Merhaba kızlar doktordan geldik 2550gr 47,cm
Hetsry yolunda dedi doktor 3hafta sonra gidecegim tekrar.kafa geçen sefer öndeydi yine önde.dogum sekli konuştuk mu dedi yok dedim.kafa önde o yüzden normal için kesin diyemem bir sınır varmis onu geçerse zor olur doğumun ama takipteyiz muayenenin yapıp öyle konuşuruz dedi.hayirlisi.vajina ağrım ve gece ellerimdeki uyuşmalar normal dedi.

Olabilir canım bakalım artık hayırlısı ya
Canim sezeryandan sonrami normal dogum oldu 1.5 yil araylami cok yakin olmuş benimde ilki sez. Korkuom bende dogum baslarsa Allah korusun birdenbire mi başladı doğum sezeryan a almaya gec mi kalindi cok sordum ama kafama cok takılıyor bu günlerde

Canım üç hafta geç değil mi ? Burda artık herkesin bi hafta on gün sonra oluyor kontrolleri siklasiyor yani.benim de yarın bakalım ne diyecek

Eki Görüntüle 2147404 doğumda vereceğim hediyelik kokulu mumlarımız tamam, tahminimden daha zor ve uğraştırıcı oldu ilk defa yaptığım için 1 kg jel mumdan 43 adet çıktı

Ne güzel olmuşlarr, nasıl yapması kolaymıydı. Ben de daha anahtarlık ve kese siparişi verip onları hazırlıcam ama ne zaman.. Hangi birini yapıcağını yetişeceğini şaşırıyor ya insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…