2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım üç hafta geç değil mi ? Burda artık herkesin bi hafta on gün sonra oluyor kontrolleri siklasiyor yani.benim de yarın bakalım ne diyecek
Hep ayda bir gidiyordum bir önceki randevum 3haftaydi yine 3hafta dedi .bana da geç geldi ama anlamadım.devlete gidiyordum aynı zamanda onu bıraktim canım ama ona da gideceğim şu kafa olayı için bakalım o doktor ne diyecek ona göre normal de diretmek için hem.

Sağol canım Allah kabul etsin niyet önemli zaten tek tek isim saymasan da Allah kabul eder Ramazan ayına denk geldi hatim duamız çok güzel

Canım sezaryen tarihi 1 haziran normal tarih 6 haziran demişsin genelde doktorlar 10/15 gün öncesini veriyor sezaryen tarihi olarak acaba böyle bekletmek daha mi iyi ?
Canim ben sordum tarih olarak ne zaman olur diye. 30 mayis dedi kendisi. Biz de eşimle dedik ki 1 haziran olsa olur mu eşimin dogum günü o gün de. O da olur dedi. Tabi herhangi bir durum olmazsa ya da oncesinden acil almamiz gerekmezse dedi. Benim de ilk gebeligim o yuzden bilemiyorum hic

Banada aynilarını soyledi doktor gecen seferde bakalım bu gidişte ne diyecek bende normal olsun istiyorum çünkü

Valla dikkat et cnm gecem hafta bende yaptım hastanelik oldum şimdide yatmam gerekiyor hiç birşey yapamiyorum
Gecmis olsun canım dikkat etmek lazim. Ebe de bana dinleneceksin oyle misafir gelecek , doğum temizligiymis yapmak yok dedi . Ama benden başka yapacak kimse yok yanimda .Annecigim olsa yakinda yapardi da oda uzak ve çalıştığı icin doğuma yakin gelecek . Ondan eşimde hic güzel temizlik yapmaz koltuklari silerken başında bekledim orayi silmedin , burasi kaldi niye gücünü vermiyon diye öyle bile üstün koru sildi. Sali günün acisini carsamba günü bütün gün yatıp dinlenerek gecirdim. bugün tek yastik kılıfları ni ,yeni aldığım hali örtüsüyle koltuk ortunelerini yıkayıp astim. Halılarım daha gelmedi daha ondan yavasdim

Hayır canım gitmedim ya bebisin hareketleri iyi bi sıkıntı yok diye gitmedim

Ben de henüz tık yok
@xra221 Canım tecrubeliymissin zaten daha ne olsun bana göre uygun istediğin zaman yapabilirsin
anladım canım inşallahta olmaz bu saatten sonra maşallah diyelim bebişimize ki annesini üzmemiş :)

35. haftada doğdu canım çok sancılı bir hamilelik geçirdim son 1 ay oturarak uyumak zorunda kaldım sancım çoktu hiç ummadigim bir zamanda doğuma aldılar sezeryanla doğum yaptım.
Cok gecmis olsun canim sag salim kavusmussun melegine❤kac kilo dogdu sanci derken dogum sancisi mii

Ne güzel olmuşlarr, nasıl yapması kolaymıydı. Ben de daha anahtarlık ve kese siparişi verip onları hazırlıcam ama ne zaman.. Hangi birini yapıcağını yetişeceğini şaşırıyor ya insan.

biraz zahmetli ama bilmediğimden kaynaklı oldu jel mumu benmari usulü eritmek gerekiyor sonra onu kavanozlara hızlıca koymak lazım hemen donuyor çünkü azar azar yapmak lazım çok mum eritmek zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…