- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.101
Hep ayda bir gidiyordum bir önceki randevum 3haftaydi yine 3hafta dedi .bana da geç geldi ama anlamadım.devlete gidiyordum aynı zamanda onu bıraktim canım ama ona da gideceğim şu kafa olayı için bakalım o doktor ne diyecek ona göre normal de diretmek için hem.Canım üç hafta geç değil mi ? Burda artık herkesin bi hafta on gün sonra oluyor kontrolleri siklasiyor yani.benim de yarın bakalım ne diyecek
Blackbluee1 @reyyan87 @kronik_unutkan ben hatimi veririm o zaman . Üç kez vermisligim var nasıl yapıldığını biliyorum da yine daha tecrübeli kişi yapsın demiştim . Aslında herkesin nickini okumak istiyordum ama silindi ilk sayfadan oyuzden sadece cüz okuyan ve birkaç doğum yapanın adı var ilk sayfada.hatimi onay veriyorsanız bu gece bagislayayim .perşembe gecesi ne de olsa :) diğer kızlar için de haziran anneleri de diyeceğim ama isteyen bu yorumun altına yazsın nick olarak da okuyayım isimleri ni
Canim ben sordum tarih olarak ne zaman olur diye. 30 mayis dedi kendisi. Biz de eşimle dedik ki 1 haziran olsa olur mu eşimin dogum günü o gün de. O da olur dedi. Tabi herhangi bir durum olmazsa ya da oncesinden acil almamiz gerekmezse dedi. Benim de ilk gebeligim o yuzden bilemiyorum hicCanım sezaryen tarihi 1 haziran normal tarih 6 haziran demişsin genelde doktorlar 10/15 gün öncesini veriyor sezaryen tarihi olarak acaba böyle bekletmek daha mi iyi ?
Banada aynilarını soyledi doktor gecen seferde bakalım bu gidişte ne diyecek bende normal olsun istiyorum çünküHep ayda bir gidiyordum bir önceki randevum 3haftaydi yine 3hafta dedi .bana da geç geldi ama anlamadım.devlete gidiyordum aynı zamanda onu bıraktim canım ama ona da gideceğim şu kafa olayı için bakalım o doktor ne diyecek ona göre normal de diretmek için hem.
Evet iki sefer öldü kafası böyle önde giderse zor olur diyor normal istiyorsun ama seni zorlar dedi bakalım.ama başka doktora de gidicem.Banada aynilarını soyledi doktor gecen seferde bakalım bu gidişte ne diyecek bende normal olsun istiyorum çünkü
Gecmis olsun canım dikkat etmek lazim. Ebe de bana dinleneceksin oyle misafir gelecek , doğum temizligiymis yapmak yok dedi . Ama benden başka yapacak kimse yok yanimda .Annecigim olsa yakinda yapardi da oda uzak ve çalıştığı icin doğuma yakin gelecek . Ondan eşimde hic güzel temizlik yapmaz koltuklari silerken başında bekledim orayi silmedin , burasi kaldi niye gücünü vermiyon diyeValla dikkat et cnm gecem hafta bende yaptım hastanelik oldum şimdide yatmam gerekiyor hiç birşey yapamiyorum
anladım canım inşallahta olmaz bu saatten sonra maşallah diyelim bebişimize ki annesini üzmemiş :)Hayır canım gitmedim yabebisin hareketleri iyi bi sıkıntı yok diye gitmedim
Ben de henüz tık yok
@xra221 Canım tecrubeliymissin zatendaha ne olsun bana göre uygun istediğin zaman yapabilirsin
Sagili gün cabuk geciyormuuuuheyecan,korku,biran önce kavusma istegi,mutluluk hepsi bir arada
Masallah canim erken mi olduu:)Öyle bir geçiyor kiii, biz 17 günlük olduk bile
Masallah canim erken mi olduu:)
YaaEvet canım erken geldi kızım
Yaakacinci haftada oldu normal mi nasil gecti
Gunlerimiz ayni ❤ ilk gebelik mi? Ben de cok heycanliyim kavusma heyecani mutlulugu arri korku butun duygular bir aradaaaSagili gün cabuk geciyormuuuuheyecan,korku,biran önce kavusma istegi,mutluluk hepsi bir arada
Cok gecmis olsun canim sag salim kavusmussun melegine❤kac kilo dogdu sanci derken dogum sancisi mii35. haftada doğdu canım çok sancılı bir hamilelik geçirdim son 1 ay oturarak uyumak zorunda kaldım sancım çoktu hiç ummadigim bir zamanda doğuma aldılar sezeryanla doğum yaptım.
Evet tatlimm ilk bebegim❤cook korkuyorum artik her gece ruyalarima giriyor ☹Gunlerimiz ayni ❤ ilk gebelik mi? Ben de cok heycanliyim kavusma heyecani mutlulugu arri korku butun duygular bir aradaaa
Cok gecmis olsun canim sag salim kavusmussun melegine❤kac kilo dogdu sanci derken dogum sancisi mii
Ne güzel olmuşlarr, nasıl yapması kolaymıydı. Ben de daha anahtarlık ve kese siparişi verip onları hazırlıcam ama ne zaman.. Hangi birini yapıcağını yetişeceğini şaşırıyor ya insan.
Anladim canim cok sukur saglikli bebegin insallah bahti guzel olsunn❤❤Çok sağol canım 2 buçuk kilo doğdu evet ben doğum sancısı sanmadim önce nst de doktor bunlar doğum sancısı dedi.
Anladim canim cok sukur saglikli bebegin insallah bahti guzel olsunn❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?