- 15 Şubat 2018
- 312
- 2.929
- 63
- 30
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.121
Aminn insallah canim benim sende dualarini eksik etme lutfen♥♥❤Amin canım benim sizde sağlıcakla kucağıniza alırsınız bebişlerinizi inşallah♥
Aynen ben de korkuyorum biraz ama cok korkma rahat ol ALLAH kolaylik verir insaALLAH. Normal dogum mu olacak seninki sezeryan miEvet tatlimm ilk bebegim❤cook korkuyorum artik her gece ruyalarima giriyor ☹
Aminn insallah canim benim sende dualarini eksik etme lutfen♥♥❤
Allah razi olsun canim❤❤Tabi canım dualarim sizlerle
Yani 3 hafta sonra 38 haftalık olacaksın bana geç geldi başka doktora da gözük bence de kafası için ne diyecek bakalımHep ayda bir gidiyordum bir önceki randevum 3haftaydi yine 3hafta dedi .bana da geç geldi ama anlamadım.devlete gidiyordum aynı zamanda onu bıraktim canım ama ona da gideceğim şu kafa olayı için bakalım o doktor ne diyecek ona göre normal de diretmek için hem.
Evet cnm sancıım vardıı suyum geldi sezaryena hazırlık yapılıyorken bebek geldi bi gece soguk odada durdurdular beni 28aralıkta olmuştu dogumum ama hiçbir sıkıntı yaşamadım allahın izniyle ondan sonraki oglumuda normal istedim ama hiçbşr hastane kabul etmedi sezaryen yapmak zorunda kaldım yine ama bugünde bunu normalmi sezaryenmı diye sorsalar normal derdim böyle işteCanim sezeryandan sonrami normal dogum oldu 1.5 yil araylami cok yakin olmuş benimde ilki sez. Korkuom bende dogum baslarsa Allah korusun birdenbire mi başladı doğum sezeryan a almaya gec mi kalindi cok sordum ama kafama cok takılıyor bu günlerde
Telefondan bende paylaşamıyorum bilgisayardan oluyor.kizlar ben neden foto paylasamiyorum burdabir beceremedim yaaaa telefondan giriyorum ondan mi ki
Aynen canım.bu sürekli gittiğim doktor bir tane de devlette vardı ama özelde doğum yapmayı düşündüğüm için onu biraktim fakat gideceğim tekrar canimYani 3 hafta sonra 38 haftalık olacaksın bana geç geldi başka doktora da gözük bence de kafası için ne diyecek bakalım
Ya işte bu ağrılar bende de var ve akıntı da arttı mı ?Milleeet ölüyorum agridan.cati agrisi imis annem oyle diyor ama dayanamiyrm yurumek eziyet yatarken saga sola dönmek eziyet acayip aci cekiyorum kemiklerim ayrilacak gibi.tum kalcama da vuruyor ic bacaklardan.bugun bi anda artti bu kadar degldm.is yerinde son gunumdu vedalastm milletle izne ayrildim coook sukur.yarinda muayene var bakalim bakalmis bizim akilli bidik
Kızlar bende ağrım vardı devlete gittim acile baktılar ve iki hafta önde dedi doktor yani iki hafta erken doğacak anlamına mı geliyor ya kafam karıştı
Çikolataları aynı yere yaptırmisiz bende haftaya bekliyorumBunlarda benim süsleme malzemelerim çikolata,şeker ve hediyeliklerim
Ya işte bu ağrılar bende de var ve akıntı da arttı mı ?
Bugünlerde yoruldun mu? Hafta sonu benim de öyleydi. Ben ayakta kalmıştım. Dr hareketler yeri daraldığından azalır ama yine de takip et demişti. İki gündür bende toplanma var. Dinlenince normale dönüyor. Sen de mümkünse dinlen canım.Kızlar oğlum iki gün horon tepiyordu. 3 gündür ise hareketleri daha yavaş oynuyor ama kibar kibar sizinkilere nasıl biranda böyle değişince korktum.
Aaa çok şaşırdımKizlarrrrr dualarinizi bekliyorum.oglusum aceleci cikti.dun gece 3te suyum aniden patladi.hastanedeyiz hala sanci bekliyoruz...
Kizlarrrrr dualarinizi bekliyorum.oglusum aceleci cikti.dun gece 3te suyum aniden patladi.hastanedeyiz hala sanci bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?