2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yani 3 hafta sonra 38 haftalık olacaksın bana geç geldi başka doktora da gözük bence de kafası için ne diyecek bakalım

Evet cnm sancıım vardıı suyum geldi sezaryena hazırlık yapılıyorken bebek geldi bi gece soguk odada durdurdular beni 28aralıkta olmuştu dogumum ama hiçbir sıkıntı yaşamadım allahın izniyle ondan sonraki oglumuda normal istedim ama hiçbşr hastane kabul etmedi sezaryen yapmak zorunda kaldım yine ama bugünde bunu normalmi sezaryenmı diye sorsalar normal derdim böyle işte

Kızlar oğlum iki gün horon tepiyordu. 3 gündür ise hareketleri daha yavaş oynuyor ama kibar kibar sizinkilere nasıl biranda böyle değişince korktum.

Milleeet ölüyorum agridan.cati agrisi imis annem oyle diyor ama dayanamiyrm yurumek eziyet yatarken saga sola dönmek eziyet acayip aci cekiyorum kemiklerim ayrilacak gibi.tum kalcama da vuruyor ic bacaklardan.bugun bi anda artti bu kadar degldm.is yerinde son gunumdu vedalastm milletle izne ayrildim coook sukur.yarinda muayene var bakalim bakalmis bizim akilli bidik

Ya işte bu ağrılar bende de var ve akıntı da arttı mı ?

Kızlar oğlum iki gün horon tepiyordu. 3 gündür ise hareketleri daha yavaş oynuyor ama kibar kibar sizinkilere nasıl biranda böyle değişince korktum.
Bugünlerde yoruldun mu? Hafta sonu benim de öyleydi. Ben ayakta kalmıştım. Dr hareketler yeri daraldığından azalır ama yine de takip et demişti. İki gündür bende toplanma var. Dinlenince normale dönüyor. Sen de mümkünse dinlen canım.

Kizlarrrrr dualarinizi bekliyorum.oglusum aceleci cikti.dun gece 3te suyum aniden patladi.hastanedeyiz hala sanci bekliyoruz...

Aa çok şaşırdım ya hiç erken doğum riskin falan yokken birden bire.
Canım benim korkma inşalalh sağlıkla alırsın kucağına. Büyüdü artık bebekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…