- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.141
Evet gecenlerde tam da bu agrimi anlatmistim hala ayniyim agridan yuruyemiyorum topalliyorum desteksiz kesinlikle yuruyemiyorum resmen sürünüyorumMilleeet ölüyorum agridan.cati agrisi imis annem oyle diyor ama dayanamiyrm yurumek eziyet yatarken saga sola dönmek eziyet acayip aci cekiyorum kemiklerim ayrilacak gibi.tum kalcama da vuruyor ic bacaklardan.bugun bi anda artti bu kadar degldm.is yerinde son gunumdu vedalastm milletle izne ayrildim coook sukur.yarinda muayene var bakalim bakalmis bizim akilli bidik
Ay bu işler ani oluyor sanki benden bi gün ilerdeydin takip ediyordum seni .Rabbim sağ salim kavuştursun inşallahKizlarrrrr dualarinizi bekliyorum.oglusum aceleci cikti.dun gece 3te suyum aniden patladi.hastanedeyiz hala sanci bekliyoruz...
ayy hadi hayirlisi olsun cnm korkma insallah sag salim atlatirsiniz bebeginle birlikteKizlarrrrr dualarinizi bekliyorum.oglusum aceleci cikti.dun gece 3te suyum aniden patladi.hastanedeyiz hala sanci bekliyoruz...
Kizlarrrrr dualarinizi bekliyorum.oglusum aceleci cikti.dun gece 3te suyum aniden patladi.hastanedeyiz hala sanci bekliyoruz...
Sağlıkla kavuşursun insallah melegine, hayırlı haberlerini bekliyoruzKizlarrrrr dualarinizi bekliyorum.oglusum aceleci cikti.dun gece 3te suyum aniden patladi.hastanedeyiz hala sanci bekliyoruz...
Evet gecenlerde tam da bu agrimi anlatmistim hala ayniyim agridan yuruyemiyorum topalliyorum desteksiz kesinlikle yuruyemiyorum resmen sürünüyorum
Ay bi aceleci bebis daha. Hayirlisi olsun canim, insallah saglikla gelir bebisin, saglikla cikarsiniz evinize.Kizlarrrrr dualarinizi bekliyorum.oglusum aceleci cikti.dun gece 3te suyum aniden patladi.hastanedeyiz hala sanci bekliyoruz...
Aynen canim ben de bukadar agriyi cekip sezeryan olacagim.Valla benim de aklima senin dediklerin geldi ama kim demisti tam hatirlayamamistim.canim bunun magnezyumla alakasi olamaz bi anda bastirdi ve bacagima vs kramp fln girmiyordu artik hic.cati agrisi diyorlar.bu kadar agrilari sanci ve kasilmalari cekip sezaryen olmak
Acaba cati dar olunca daha mi cok agri olur bilen var mi
Allah yavrucuguna kavuştursun canım sağ salim.Kizlarrrrr dualarinizi bekliyorum.oglusum aceleci cikti.dun gece 3te suyum aniden patladi.hastanedeyiz hala sanci bekliyoruz...
aynn canimmBende telefondan giriyorum bende bi türlü becerip paylaşmadım hep hata veriyor
O zaman bişey diyemiycem cnmKuzum doktora sordum 3 defaya kadar olur dedi. Benim simdi 2 oldu. Birincisi taa 3 4 aylikkendi
Benim de kafa hep 2hafta önde doktor normal doğum zor olur diyor
Hadi insallah benim 28 de başladı malesefBen normal doğum bekliyorum sancılar 36-37. haftada başlasın istiyorum.İlk doğum uzun sürermiş.
Amin insallh canım Allah kabul etsin insallah sağ salim hayırlısıyla alalım kucagimiza hepimizKızlar hatimı okudum bağışladım Rabbim kabul etsin buradaki tüm arkadaşları hayırlı bi şekilde dogurmayi sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?