2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet gecenlerde tam da bu agrimi anlatmistim hala ayniyim agridan yuruyemiyorum topalliyorum desteksiz kesinlikle yuruyemiyorum resmen sürünüyorum

Evet gecenlerde tam da bu agrimi anlatmistim hala ayniyim agridan yuruyemiyorum topalliyorum desteksiz kesinlikle yuruyemiyorum resmen sürünüyorum

Valla benim de aklima senin dediklerin geldi ama kim demisti tam hatirlayamamistim.canim bunun magnezyumla alakasi olamaz bi anda bastirdi ve bacagima vs kramp fln girmiyordu artik hic.cati agrisi diyorlar.bu kadar agrilari sanci ve kasilmalari cekip sezaryen olmak
Acaba cati dar olunca daha mi cok agri olur bilen var mi

Aynen canim ben de bukadar agriyi cekip sezeryan olacagim. Çünkü catım cok darmis kemik yapim cok egriymis bence de magnezyum vs ile alakali degil cunku cok cok farkli bi agri yasadigim, yasadigimiz.. hakkimizfa hayirlisi olsun artik ya

Lolita gözün aydın insalh sağlıklı bir şekilde ikinizde tek avazla kurtulursunuz.
Aceleci bebek annesi sen kurtarsın bak ne güzel kendi kendine gelisti olaylar
Sakin ol sakın panik yapma
Kendini sıkma yıpratma
Bebeğin aglayinca sakin panik yapma
Sık sık emzir alışır bebeğin sana sakinleşir annesi sende rahatlarsın oda huzurlu olur

Benim doktorumu secme sebebim birincisi fiyat uygun ikincisi normal dogum taraftari olmasi ike taniniyor. Sezeryan hic cikmaz agzindan. Ki ben kan sulandırıcı kullandigim icin her goren doktor sezeryan diyordu. Isteyen olursa FSM KAVACIK NURDAN HANIM kiar. 55 lira 4boyutlu aletide var.

Kızlar nasılsınız benim kasıkta baskı arttı bayağı yürürken baskı çok oluyor
Ama her sabah kızımı okula ben götürüyorum ben alıyorum mecbur.
Yarında muayenem var ve nts ye baglanacagim.bakalm bizim fisirik poğaça:)) ne yapıyor nasıl.
Evde işler yoluna girdi çok şükür
Salı günü tüm temizlik bitti bir halıların kaldı onlarında diğer hafta halı yıkamaya vereceğim.sadece onlar var
Bebeğimin kıyafetlerini hafta başı yıkayacağım utuleyip yerleştirerek dolap temiz silindi
Sadece kıyafetler yıkanacak o kaldı
Sizler yün orgulerini yikadiniz mi kizlar bebeklerin.
Sadece penyelerimi yikadiniz
Nevresim takımımız yarın verilecek
Diktirmistim siparişle
Onuda alıp pazartesi salı halletmek lazım yerleştirmek lazım beşiği valla tirstim lolitadan sonrabebekler aceleci
Yarın muayeneden çıkınca eve gelir gelmez yikasammi lazım olanları ne yapsam

Amin insallh canım Allah kabul etsin insallah sağ salim hayırlısıyla alalım kucagimiza hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…