- 14 Ekim 2017
- 374
- 722
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.161
Masallah 1.5 yil cok kisa bir sure sagsalim kavusmussun yavrunaEvet cnm sancıım vardıı suyum geldi sezaryena hazırlık yapılıyorken bebek geldi bi gece soguk odada durdurdular beni 28aralıkta olmuştu dogumum ama hiçbir sıkıntı yaşamadım allahın izniyle ondan sonraki oglumuda normal istedim ama hiçbşr hastane kabul etmedi sezaryen yapmak zorunda kaldım yine ama bugünde bunu normalmi sezaryenmı diye sorsalar normal derdim böyle işte
Aman ne pis seymis su şeker hamilelikte bile yediğimiz burnumuzdan geldi vallaCanım bende aynı durumdayım çikolata ufak bi iki parça ile duruyorum ama havalar ısındı dondurmaya karşı duramıyorum birde mevsim meyvelerine muz bile yükseltiyormuş bilmiyordum bol bol yedim kaç ay
Aaa hadi ya, ben telefondan giriyorum ve yukleyebildim
Oy masallah size alıştınız mi birbirinize peki cnmÖyle bir geçiyor kiii, biz 17 günlük olduk bile
Canım neden bu kadar karamsarsın. Sancıların dayanılmazlığı açılmayla alakalı. Açılma arttıkça sancılar dayanılmaz hale geliyo. Açılmada kimisi lolita gibi 24 saat bekliyo açılma olmuyo dolayısıyla da dayanılmaz sancılar olmuyo. Kimi de 2-3 saat içinde açılması gerçekleşip doğum yapıyo. Ben 10,5 ta hastaneye gittim. 1,5 da oğlum doğdu. Hızla açılmam olmuştu. Diğer sancı odalarında bekleyenlerin çoğu sabahtan akşama bekleyenlerdi ve sesleri çıkmıyodu. Bense bağarıp çağarıyodum. Yani normal doğum yapacağın varsa yapıyosun açılma olmazsada mecbur sezaryen. Şimdiden bunu düşünmeAynen canim ben de bukadar agriyi cekip sezeryan olacagim.Çünkü catım cok darmis kemik yapim cok egriymis bence de magnezyum vs ile alakali degil cunku cok cok farkli bi agri yasadigim, yasadigimiz.. hakkimizfa hayirlisi olsun artik ya
Çok güzel olmuş cnm kendini mi yaptın siparişi mi verdin mumları nerden kaç liraya aldınBunlarda benim süsleme malzemelerim çikolata,şeker ve hediyeliklerim
Canim bacak agrisi kasık agrisi bunlar dogum belirtisi mi acabanişan gelmedi henuz. Yarin da kontrolumuz var heycanliyim
Amin. Allah razı olsun canım. Meleklerimize hayır olarak döner inşallah.Kızlar hatimı okudum bağışladım Rabbim kabul etsin buradaki tüm arkadaşları hayırlı bi şekilde dogurmayi sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Çatı darlığıyla ilgisi olup olmadığını bilmiyorum ama benim çatım dar olmasına rağmen kızımda da oğlumda da yaşadığına benzer ağrı yaşamadım. Sabretmekten başka çaremiz maaalesef yok. Son ay zor geçiyor.Valla benim de aklima senin dediklerin geldi ama kim demisti tam hatirlayamamistim.canim bunun magnezyumla alakasi olamaz bi anda bastirdi ve bacagima vs kramp fln girmiyordu artik hic.cati agrisi diyorlar.bu kadar agrilari sanci ve kasilmalari cekip sezaryen olmak
Acaba cati dar olunca daha mi cok agri olur bilen var mi
Ah ne diyosun bu haziran grubunun bebisleri ne acelecı çıktı yahu ...Kizlarrrrr dualarinizi bekliyorum.oglusum aceleci cikti.dun gece 3te suyum aniden patladi.hastanedeyiz hala sanci bekliyoruz...
Amin insallah Allah kabul etsin seninde okuyan herkesinde ağzına sağlık emeğinizi helal edin kizlarKızlar hatimı okudum bağışladım Rabbim kabul etsin buradaki tüm arkadaşları hayırlı bi şekilde dogurmayi sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Aynen canim ben de bukadar agriyi cekip sezeryan olacagim.Çünkü catım cok darmis kemik yapim cok egriymis bence de magnezyum vs ile alakali degil cunku cok cok farkli bi agri yasadigim, yasadigimiz.. hakkimizfa hayirlisi olsun artik ya
Aynen artık çok sinir olmaya başladım.. ramazan pidesi bi lokma yedim dünAman ne pis seymis su şeker hamilelikte bile yediğimiz burnumuzdan geldi valla
İşe gittiğim için yorgun oluyoruz valla 2 hafta daha dayanmaya calışacam bugün evdeydim dinlendim ama yeri daralmış büyük ihtimalle yerinde itip duruyorBugünlerde yoruldun mu? Hafta sonu benim de öyleydi. Ben ayakta kalmıştım. Dr hareketler yeri daraldığından azalır ama yine de takip et demişti. İki gündür bende toplanma var. Dinlenince normale dönüyor. Sen de mümkünse dinlen canım.
Sen yine yemişsin bir lokma onu bile yapamıyorum gerçekten zor ama olsun az kilo aldım en azından şekerin bir faydası diyorum bunlara şükür canlarAynen artık çok sinir olmaya başladım.. ramazan pidesi bi lokma yedim dün( anında fırladı..
Hamileliğin tadını çıkaramaz olduk
Allah bir avazda kurtarsın canım benim çok şaşırdım senin erken doğum riskin yoktu diye biliyorum oğluşunu hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inşallah dualarımız seninleKizlarrrrr dualarinizi bekliyorum.oglusum aceleci cikti.dun gece 3te suyum aniden patladi.hastanedeyiz hala sanci bekliyoruz...
Oy masallah size alıştınız mi birbirinize peki cnm
Sağol canım.Mumlar instagramdan cicibici atölye. 5liraÇok güzel olmuş cnm kendini mi yaptın siparişi mi verdin mumları nerden kaç liraya aldın
Kizlarrrrr dualarinizi bekliyorum.oglusum aceleci cikti.dun gece 3te suyum aniden patladi.hastanedeyiz hala sanci bekliyoruz...
Allah yardımcınız olsun canım .Sağlıkla kucagına alırsın en kısa zamanda inşallahKizlarrrrr dualarinizi bekliyorum.oglusum aceleci cikti.dun gece 3te suyum aniden patladi.hastanedeyiz hala sanci bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?