2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Masallah 1.5 yil cok kisa bir sure sagsalim kavusmussun yavruna

Canım bende aynı durumdayım çikolata ufak bi iki parça ile duruyorum ama havalar ısındı dondurmaya karşı duramıyorum birde mevsim meyvelerine muz bile yükseltiyormuş bilmiyordum bol bol yedim kaç ay
Aman ne pis seymis su şeker hamilelikte bile yediğimiz burnumuzdan geldi valla

Aynen canim ben de bukadar agriyi cekip sezeryan olacagim. Çünkü catım cok darmis kemik yapim cok egriymis bence de magnezyum vs ile alakali degil cunku cok cok farkli bi agri yasadigim, yasadigimiz.. hakkimizfa hayirlisi olsun artik ya
Canım neden bu kadar karamsarsın. Sancıların dayanılmazlığı açılmayla alakalı. Açılma arttıkça sancılar dayanılmaz hale geliyo. Açılmada kimisi lolita gibi 24 saat bekliyo açılma olmuyo dolayısıyla da dayanılmaz sancılar olmuyo. Kimi de 2-3 saat içinde açılması gerçekleşip doğum yapıyo. Ben 10,5 ta hastaneye gittim. 1,5 da oğlum doğdu. Hızla açılmam olmuştu. Diğer sancı odalarında bekleyenlerin çoğu sabahtan akşama bekleyenlerdi ve sesleri çıkmıyodu. Bense bağarıp çağarıyodum. Yani normal doğum yapacağın varsa yapıyosun açılma olmazsada mecbur sezaryen. Şimdiden bunu düşünme

Amin. Allah razı olsun canım. Meleklerimize hayır olarak döner inşallah.
Çatı darlığıyla ilgisi olup olmadığını bilmiyorum ama benim çatım dar olmasına rağmen kızımda da oğlumda da yaşadığına benzer ağrı yaşamadım. Sabretmekten başka çaremiz maaalesef yok. Son ay zor geçiyor.
lolita555 çok şaşırdım. Şu an nasılsın? Drum geçen hafta bebeğin doğsa bile kuvözde 3 bilemedin 7 gün kalır, sonra herkes gibi sağlıklı bir şekilde hayatına devam eder demişti. Hayırlısı olsun.

Kizlarrrrr dualarinizi bekliyorum.oglusum aceleci cikti.dun gece 3te suyum aniden patladi.hastanedeyiz hala sanci bekliyoruz...
Ah ne diyosun bu haziran grubunun bebisleri ne acelecı çıktı yahu ...
Rabbim bir avazda kurtarsın canım sağ salim kucağına alırsın insallah sende

Amin insallah Allah kabul etsin seninde okuyan herkesinde ağzına sağlık emeğinizi helal edin kizlar

Aynen canim ben de bukadar agriyi cekip sezeryan olacagim. Çünkü catım cok darmis kemik yapim cok egriymis bence de magnezyum vs ile alakali degil cunku cok cok farkli bi agri yasadigim, yasadigimiz.. hakkimizfa hayirlisi olsun artik ya

Evet canm oturup kalkarken yasli teyzeler gibiyim.is yerinde iki saatte anca kalkiyorum sandalyeden belim bacaklarm alciliymis gibi yavas yavas açılıyor.igneler batiyor her yerinden fena aciyor.bazen diyorum bi gitsem acilma fazla olmus olsa da normal dogursam o kadar aciya hazirliga degmis olur ama sezaryen olcam iste...her gun kasilma var zaten nefesim duzensizlesiyor ve alerjik astimim da nuksetmeye basladi.Allah kurtarsin hepimizi kolayca

İşe gittiğim için yorgun oluyoruz valla 2 hafta daha dayanmaya calışacam bugün evdeydim dinlendim ama yeri daralmış büyük ihtimalle yerinde itip duruyor

Aynen artık çok sinir olmaya başladım.. ramazan pidesi bi lokma yedim dün( anında fırladı..
Hamileliğin tadını çıkaramaz olduk
Sen yine yemişsin bir lokma onu bile yapamıyorum gerçekten zor ama olsun az kilo aldım en azından şekerin bir faydası diyorum bunlara şükür canlar

Kizlarrrrr dualarinizi bekliyorum.oglusum aceleci cikti.dun gece 3te suyum aniden patladi.hastanedeyiz hala sanci bekliyoruz...
Allah bir avazda kurtarsın canım benim çok şaşırdım senin erken doğum riskin yoktu diye biliyorum oğluşunu hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inşallah dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…