2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Vallahi anlattigin hersey bende de mevcut.tuvalete giderken kirk kere düşünüyorum simdi mi gitsem sonra mi cunku eziyet geliyo acidan ayakta zor duruyom capraz capraz basiyom duz basinca dusecek oluyom.. ALLAH yardimcimiz olsun ama az kaldi insaALLAH❤

Bana da aynı şeyleri soyledi hemen hemen kafa 3 hafta önden gidiyor bebek iri normal dogum zor olur dedi ben de devlete de gidiyorum

Canim ben karamsar değilim son dakikaya kadar ben normal yapacagima odakliydim doktor imkansiz dedi senin normal dogum yapman imkansiza yakin dedi. Kemik yapin cok elverissiz catin acayip dar dedi. Sezeryan dedi. Ilk gebeligim. Doktor ne derse ona guvenmek zorundayim bu yuzden de simdilik sezeryan tarihini bekliyorum

Bana da aynı şeyleri soyledi hemen hemen kafa 3 hafta önden gidiyor bebek iri normal dogum zor olur dedi ben de devlete de gidiyorum
Ozaman son haftaları bekleyip gorcez dedi.37de gidicem birdaha bakalım ozaman ne diyecek.
Senin doğum şekli netleşti mi canım bekliyor mu doktorun
Bizim kilo çok değil aslında 34+4 ye 2550 Gr 47-48cm

Hiç bir fikrim yok ben bu agrilari 3. Ayimdan beri çekiyorum ortopediye de gittim yataktan kalkamadiginda gel röntgen çekerim o zaman dedi röntgen riskli olduğu için kemigigorup müdahale edemiyorlar. Sabredeceksin diyorlar. Osteocare diye bir kalsiyum magnezyum hapivar o biraz rahatlatıyor ağriyi gunde2 tane aliyorum

Ozaman son haftaları bekleyip gorcez dedi.37de gidicem birdaha bakalım ozaman ne diyecek.
Senin doğum şekli netleşti mi canım bekliyor mu doktorun
Bizim kilo çok değil aslında 34+4 ye 2550 Gr 47-48cm
Bu cumartesi çatı muayenesi yapacak ona göre karar veririz dedi ama ben normal istiyorum devlete de gittim dun biz çatı muayenesi yapmıyoruz ama normal doğuma öncelik veriyoruz dediler cumartesi 3185 Gr çıktı kilosu bakalım bu cumartesi bir şeyler daha da netlesir

Devlwtteki doktorun kafa önde olsa da normali deneyecek öyle mi dedi canim

Cumartesi yine soracagim doktoruma yine normal derse alnindan opeyim bari. Bu neymis herkese sezeryan diyorlar. Tabi o en kolayi saati belli herseyi belli
Aynen canım yaa. Tek istediğim mantıklı bi açıklama. Ama o da yok. Kem küm yapıyo karşımda. Zaten tatmin edici bir konuşma yapsa ben kendim istiycem sezaryen. Benim seçtiğim dr lar bi acayip ben anlamadım. İlkine sezaryen yap diye yalvardım olmaz dedi normal olacak. İkinciye normal yapın diye yalvarıyorum hayır sezaryen olacak diyo. Çok aradım galiba

Valla gec olmadan kac ondan. Demek ki sezeryanda sinira gelmediler daha. Ekim sonrasi sezeryan hakları dolunca herkese normal yapmaya calisiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…