- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.181
Allah yardımcın olsun ayy heyecanlandım. Sağlıkla sıhhatle kucağına al oğlunu.Kizlarrrrr dualarinizi bekliyorum.oglusum aceleci cikti.dun gece 3te suyum aniden patladi.hastanedeyiz hala sanci bekliyoruz...
Vallahi anlattigin hersey bende de mevcut.tuvalete giderken kirk kere düşünüyorum simdi mi gitsem sonra mi cunku eziyet geliyo acidan ayakta zor duruyom capraz capraz basiyom duz basinca dusecek oluyom.. ALLAH yardimcimiz olsun ama az kaldi insaALLAH❤Evet canm oturup kalkarken yasli teyzeler gibiyim.is yerinde iki saatte anca kalkiyorum sandalyeden belim bacaklarm alciliymis gibi yavas yavas açılıyor.igneler batiyor her yerinden fena aciyor.bazen diyorum bi gitsem acilma fazla olmus olsa da normal dogursam o kadar aciya hazirliga degmis olurama sezaryen olcam iste...her gun kasilma var zaten nefesim duzensizlesiyor ve alerjik astimim da nuksetmeye basladi.Allah kurtarsin hepimizi kolayca
Bana da aynı şeyleri soyledi hemen hemen kafa 3 hafta önden gidiyor bebek iri normal dogum zor olur dedi ben de devlete de gidiyorumHep ayda bir gidiyordum bir önceki randevum 3haftaydi yine 3hafta dedi .bana da geç geldi ama anlamadım.devlete gidiyordum aynı zamanda onu bıraktim canım ama ona da gideceğim şu kafa olayı için bakalım o doktor ne diyecek ona göre normal de diretmek için hem.
Canim ben karamsar değilim son dakikaya kadar ben normal yapacagima odakliydim doktor imkansiz dedi senin normal dogum yapman imkansiza yakin dedi. Kemik yapin cok elverissiz catin acayip dar dedi. Sezeryan dedi. Ilk gebeligim. Doktor ne derse ona guvenmek zorundayim bu yuzden de simdilik sezeryan tarihini bekliyorumCanım neden bu kadar karamsarsın. Sancıların dayanılmazlığı açılmayla alakalı. Açılma arttıkça sancılar dayanılmaz hale geliyo. Açılmada kimisi lolita gibi 24 saat bekliyo açılma olmuyo dolayısıyla da dayanılmaz sancılar olmuyo. Kimi de 2-3 saat içinde açılması gerçekleşip doğum yapıyo. Ben 10,5 ta hastaneye gittim. 1,5 da oğlum doğdu. Hızla açılmam olmuştu. Diğer sancı odalarında bekleyenlerin çoğu sabahtan akşama bekleyenlerdi ve sesleri çıkmıyodu. Bense bağarıp çağarıyodum. Yani normal doğum yapacağın varsa yapıyosun açılma olmazsada mecbur sezaryen. Şimdiden bunu düşünme
Ozaman son haftaları bekleyip gorcez dedi.37de gidicem birdaha bakalım ozaman ne diyecek.Bana da aynı şeyleri soyledi hemen hemen kafa 3 hafta önden gidiyor bebek iri normal dogum zor olur dedi ben de devlete de gidiyorum
Hiç bir fikrim yok ben bu agrilari 3. Ayimdan beri çekiyorum ortopediye de gittim yataktan kalkamadiginda gel röntgen çekerim o zaman dedi röntgen riskli olduğu için kemigigorup müdahale edemiyorlar. Sabredeceksin diyorlar. Osteocare diye bir kalsiyum magnezyum hapivar o biraz rahatlatıyor ağriyi gunde2 tane aliyorumValla benim de aklima senin dediklerin geldi ama kim demisti tam hatirlayamamistim.canim bunun magnezyumla alakasi olamaz bi anda bastirdi ve bacagima vs kramp fln girmiyordu artik hic.cati agrisi diyorlar.bu kadar agrilari sanci ve kasilmalari cekip sezaryen olmak
Acaba cati dar olunca daha mi cok agri olur bilen var mi
Aaa hadi ya, ben telefondan giriyorum ve yukleyebildim
Bana da aynı şeyleri soyledi hemen hemen kafa 3 hafta önden gidiyor bebek iri normal dogum zor olur dedi ben de devlete de gidiyorum
Bu cumartesi çatı muayenesi yapacak ona göre karar veririz dedi ama ben normal istiyorum devlete de gittim dun biz çatı muayenesi yapmıyoruz ama normal doğuma öncelik veriyoruz dediler cumartesi 3185 Gr çıktı kilosu bakalım bu cumartesi bir şeyler daha da netlesirOzaman son haftaları bekleyip gorcez dedi.37de gidicem birdaha bakalım ozaman ne diyecek.
Senin doğum şekli netleşti mi canım bekliyor mu doktorun
Bizim kilo çok değil aslında 34+4 ye 2550 Gr 47-48cm
olmadi canim demekki degisiyo telden tele
Normal yaptırmak doktorlara da zor geliyor anladigim kadariylaAaa bizimde kafa 3 onde. Suan 33 gibi yani. Yaaa bu ikinci normal zor diye duyusum
Kizlarrrrr dualarinizi bekliyorum.oglusum aceleci cikti.dun gece 3te suyum aniden patladi.hastanedeyiz hala sanci bekliyoruz...
Normal yaptırmak doktorlara da zor geliyor anladigim kadariyla
Devlwtteki doktorun kafa önde olsa da normali deneyecek öyle mi dedi canimBu cumartesi çatı muayenesi yapacak ona göre karar veririz dedi ama ben normal istiyorum devlete de gittim dun biz çatı muayenesi yapmıyoruz ama normal doğuma öncelik veriyoruz dediler cumartesi 3185 Gr çıktı kilosu bakalım bu cumartesi bir şeyler daha da netlesir
İnşallah sagsalim kavuşursun bebegine cnm dualarımız seninleKizlarrrrr dualarinizi bekliyorum.oglusum aceleci cikti.dun gece 3te suyum aniden patladi.hastanedeyiz hala sanci bekliyoruz...
Valla bence de doktorun normal derse süper Super canımCumartesi yine soracagim doktoruma yine normal derse alnindan opeyim bari. Bu neymis herkese sezeryan diyorlar. Tabi o en kolayi saati belli herseyi belli
Aynen canım yaa. Tek istediğim mantıklı bi açıklama. Ama o da yok. Kem küm yapıyo karşımda. Zaten tatmin edici bir konuşma yapsa ben kendim istiycem sezaryen. Benim seçtiğim dr lar bi acayip ben anlamadım. İlkine sezaryen yap diye yalvardım olmaz dedi normal olacak. İkinciye normal yapın diye yalvarıyorum hayır sezaryen olacak diyo. Çok aradım galibaCumartesi yine soracagim doktoruma yine normal derse alnindan opeyim bari. Bu neymis herkese sezeryan diyorlar. Tabi o en kolayi saati belli herseyi belli
Aynen canım yaa. Tek istediğim mantıklı bi açıklama. Ama o da yok. Kem küm yapıyo karşımda. Zaten tatmin edici bir konuşma yapsa ben kendim istiycem sezaryen. Benim seçtiğim dr lar bi acayip ben anlamadım. İlkine sezaryen yap diye yalvardım olmaz dedi normal olacak. İkinciye normal yapın diye yalvarıyorum hayır sezaryen olacak diyo. Çok aradım galiba
Valla bence de doktorun normal derse süper Super canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?