- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.201
İnşallah canım bakalım.valla doktorlara sezeryan çok rahat gekiyor tabi supriz yokBakayim ne diyecek cok merak ediyorum az kaldi inşallah hayirli haberler aliriz
İ
İnşallah canım bakalım.valla doktorlara sezeryan çok rahat gekiyor tabi supriz yok
Allah yardımcın olsun cnm bebisler aceleci cıktı elimiz yürekte bekliyoruz bende yarin kontrol gitcem dr alabiliriz dedi önümüzdeki hafta bakicak sonkez benimkide aceleciAllah yardımcınız olsun canım .Sağlıkla kucagına alırsın en kısa zamanda inşallah
Şeker yuklemesinde yüksek çıkınca mecbur diyet yapıyoruzBen şekeri falanı hiç umursamıyorum ya bu yeni modamı? Dietlet ölçmelereskiden yokduki böle şeyler, ben herşey yiyorum çikolata meyve o bu , aasıl derdim başkaydı konuyu karışdırdım. Kızlar ağzımı tutamıyorum dehşet çok yiyorum , napiym? Bütün hamilelik boyu 14 kilo almışım .son aylarda herşey istiyorum
Evet fakülte hastanesine gittim orda kim denk gelirse o ilgilebiyor ama öncelik normal deniyorlar olmazsa sezeryanDevlwtteki doktorun kafa önde olsa da normali deneyecek öyle mi dedi canim
Ayyy çok güzelmiş. Nerede yaptırdın canım?? Siparişten sonra ne kadar sürede geliyor???Bunlarda benim süsleme malzemelerim çikolata,şeker ve hediyeliklerim
Dualarımız seninle canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..Kizlarrrrr dualarinizi bekliyorum.oglusum aceleci cikti.dun gece 3te suyum aniden patladi.hastanedeyiz hala sanci bekliyoruz...
Amin canım.gerekiyor değil rahat geliyor yazmak istemiştim doktorlara rahat geliyor.gece gece yanlis yazmisimAllah kimseyi muhtac etmesin. Sezeryan bi dogum yontemi degil baya ameliyat. E bi tarafta sancisi geldi mi gelecek mi derdi bi tarafta saat 9 da kes cikar 10 da bi daha islerine geliyor. Rabbim cemi cümleye normal dogum nasip etsin
Ay sizler boyle bahsettikce ben cok korkuyorum.. ilk hamileligim ve doktor keisnlikle normal yapamazsin gibi bisey dedi. Çatım cok darmış ve kemik yapim cok egriymis. Sezeryan dedi. Benim doktoruma guvenmekten baska carem yok kiAllah kimseyi muhtac etmesin. Sezeryan bi dogum yontemi degil baya ameliyat. E bi tarafta sancisi geldi mi gelecek mi derdi bi tarafta saat 9 da kes cikar 10 da bi daha islerine geliyor. Rabbim cemi cümleye normal dogum nasip etsin
Mecbur guveniyoruz canım valla.ben devlete de gidip muayene olucam ama devlette normal yaparsın dese kafa sorun olmaz dese devlette doğum yapmaya da cesaretim yok çünkü hangi doktor denk gelir bilinmez.kendi doktoruma ancak normal diye diretebilirim bakalım.guveniyoriz mecburAy sizler boyle bahsettikce ben cok korkuyorum.. ilk hamileligim ve doktor keisnlikle normal yapamazsin gibi bisey dedi. Çatım cok darmış ve kemik yapim cok egriymis. Sezeryan dedi. Benim doktoruma guvenmekten baska carem yok kiama sizler de boyle bahsedince icim bi tuhaf oluyo. Zaten kesilecegimi bilmek beni ürkutüyordu simdi bilemiyorum
Hiç korkma öyle düşünmeAy sizler boyle bahsettikce ben cok korkuyorum.. ilk hamileligim ve doktor keisnlikle normal yapamazsin gibi bisey dedi. Çatım cok darmış ve kemik yapim cok egriymis. Sezeryan dedi. Benim doktoruma guvenmekten baska carem yok kiama sizler de boyle bahsedince icim bi tuhaf oluyo. Zaten kesilecegimi bilmek beni ürkutüyordu simdi bilemiyorum
Sağol canım. Süsleme ve çikolatalar instagram partibu.mumlar cicibici atölye. İkiside çok hızlı 2 güne kargoya verdiler...Ayyy çok güzelmiş. Nerede yaptırdın canım?? Siparişten sonra ne kadar sürede geliyor???
Kızlar hatimı okudum bağışladım Rabbim kabul etsin buradaki tüm arkadaşları hayırlı bi şekilde dogurmayi sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Benimde seninle aynı. Catim çok darmış. 1 hazirana gün verdi. Ama ben korkmuyorum. Daha öncede 2 kez başka sebeplerle ameliyat oldum. Daha büyük dikişlerim oldu. Iyi bir hastane Iyi bir doktorla her şey yolunda gider. Agri kesicilerde cok etkili. Kuzenim oldu hiç acı hissetmedim diyor. Icini ferah kötü seylere kulağını tıkaAy sizler boyle bahsettikce ben cok korkuyorum.. ilk hamileligim ve doktor keisnlikle normal yapamazsin gibi bisey dedi. Çatım cok darmış ve kemik yapim cok egriymis. Sezeryan dedi. Benim doktoruma guvenmekten baska carem yok kiama sizler de boyle bahsedince icim bi tuhaf oluyo. Zaten kesilecegimi bilmek beni ürkutüyordu simdi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?