- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.721
Yaa şimdi hepimizin ağzını açtıracaklar.. 5kilo olmaz bir çocuk, olursa da pek sağlıklı olmaz.. Buna kafaları basmıyor mu? İlla bir kıyas, yorum yapılacak.. Size ne ya? Herkesin hamileliği kendine özel.. Bana da 'yok yok senin karnın çok aşağıda doğurursun bı hafta' dediler.. O sıra ne yaşasam, aha geliyor dedim.. 4. Aydan itibaren kasıldığım için iyice korktum.. Bir rahat bırakın; hamileyi, lohusayı.. Bunlara cevap vermek lazım canım, dinledikçe daha da sinir edecek cümleler buluyorlar ..Gene misafir geldi bugun de. Az 10 15 dakika oluyo gideli. Yani dogurdum doguracam insanlar dusuncesizlikte son nokta. Anam dogum olmadsn yoruldu mahvoldu kadin. Gelmeyen kalmadi. Bir de geldiler daha oturmadan, "ayyy bu karına doguracagin cocuk 5 kilo olmali, bu karından 2 3 kilo cocuk cikarsa bir de" neymis karnim cokkkk buyukmus bu ebata bu şeye doguracagim cocuk en az 5 kilo olmaliymis. Yüzün cok sismis bilmem neren cok sismis. Ya dogurdum doguracam gunlerim sayili, bu tarz muhabbetleri duymaktan sıkıldım artik.
Haziran anneleriyiz ya, hep haziranda doğumlar olur, sende ilk sırada olursun, ilk senden haber alırız diye düşünüyordum.. Ama mayısta başladı bizimkiler.. Böyle olunca hepimiz, doğurduk doğuracağız diyoruz.. Doğurmayınca nerede kaldılar diyoruz .. Allahım sağlıkla, bir avazda kavuşalım inşallah .. Benimde bugün çatı muayenem var, bakalım ne diyecek doktorlar? Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım..Kızlar bugün 38 de bitti artık 39 a girdim hala tık yok bizimki bekletecek buna emin oldum artık..
Yarın kontrol var doğum rutiniymiş kan falan vericem.. neyse bunlar bişey değil de yarın çatı muayenem var uyuyamıyorum tedirginim.. Hiç istemiyorum ya
Millet aramaya mesaj atmaya başladı şimdiden doğurdun mu, ne zaman doğurcan ayy ben nerden biliyim
Bende hep yalnızdım, her işimi tek yaptım .. Ama 1 Mayıs haftası tamamladım artık.. Hoş kv ler geldiler, ortalık çöp oldu resmen.. Evi gördükçe stres oluyorum.. Güya yardıma geldiler.. Neyse.. :) seninde son zamanların ya yanına birileri gelse canım.. Doğumları okuyunca az kaldı, sıra her an bizde diyoruz malum.. Temiz odan var ise bebeğin kıyafetlerini yıkayıp, kurutabilirsin.. Çantaya yerleştirme işlemi uzun sürmüyor, kafanda belirleyince. .Kızlar masallah haziran bebisleri erken çıkmış doğuran doğurana:) Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepinize kıslar darısı bizlere olsun insallah kolaycacik doğumlar diliyorum hepimize bu mübarek ramazan günü.. Bende öyle telasliyim kı ev taşıdım kimsemiz yok ah uzakligin gözü kör olsun eşimle yerlesmeye çalışıyoruz oda ise gittiği için bende bişey yapamıyorum öylece yavaş yavaş yapıyoz ama oda bitti bende.. sandalye tepelerindeydim bugün. Diyorum oglusum daha dogmadiysan bundan sonrası Allah kerim:))) bazen çok ayakta kalınca alta baskı oluyo karnım kasiliyor kizlar dinleniyorum hemen ama insan tedirgin oluyo daha çantamız falan hiçbişey hazır değil.. kafayı yicem bitmiyo bu islerr
Yaa şimdi hepimizin ağzını açtıracaklar.. 5kilo olmaz bir çocuk, olursa da pek sağlıklı olmaz.. Buna kafaları basmıyor mu? İlla bir kıyas, yorum yapılacak.. Size ne ya? Herkesin hamileliği kendine özel.. Bana da 'yok yok senin karnın çok aşağıda doğurursun bı hafta' dediler.. O sıra ne yaşasam, aha geliyor dedim.. 4. Aydan itibaren kasıldığım için iyice korktum.. Bir rahat bırakın; hamileyi, lohusayı.. Bunlara cevap vermek lazım canım, dinledikçe daha da sinir edecek cümleler buluyorlar ..
Haziran anneleriyiz ya, hep haziranda doğumlar olur, sende ilk sırada olursun, ilk senden haber alırız diye düşünüyordum.. Ama mayısta başladı bizimkiler.. Böyle olunca hepimiz, doğurduk doğuracağız diyoruz.. Doğurmayınca nerede kaldılar diyoruz .. Allahım sağlıkla, bir avazda kavuşalım inşallah .. Benimde bugün çatı muayenem var, bakalım ne diyecek doktorlar? Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım..
Insanları tatmin etmenin bir yolu yok en iyisi takılmamak, insan birşey demeyince de iyice kuruluyor o yüzden ben cevap veriyorum sonradan kendimi yerim yapmazsam. Bana bir akraba bozuntusu daha geçen hafta kiloda almamışsın karnın bile yok bu nasıl hamilelik senden ne doğacakta yaşayacak dedi. Bu beyinsizlikle sen yaşadıysan oda yaşar merak etme dedim milletin içinde 5 dk sonra kalktı gitti. Annem ayıp ettin diyo az bile yaptım haddini bilsin ben o çocuk yüzünden neler çekiyorum onu gömerim toprağa yaşar mı yaşamaz mı ordan yorum yapar dedim. Hiç gelemiyorum boş konuşmalaraGene misafir geldi bugun de. Az 10 15 dakika oluyo gideli. Yani dogurdum doguracam insanlar dusuncesizlikte son nokta. Anam dogum olmadsn yoruldu mahvoldu kadin. Gelmeyen kalmadi. Bir de geldiler daha oturmadan, "ayyy bu karına doguracagin cocuk 5 kilo olmali, bu karından 2 3 kilo cocuk cikarsa bir de" neymis karnim cokkkk buyukmus bu ebata bu şeye doguracagim cocuk en az 5 kilo olmaliymis. Yüzün cok sismis bilmem neren cok sismis. Ya dogurdum doguracam gunlerim sayili, bu tarz muhabbetleri duymaktan sıkıldım artik.
Aynen canım, benimde 2 de muayenem var.. Kasılmalarım da fazla, seninki vaktini beklemez diyordu doktor, bakalım ne diyecek bugün? Yine çatı muayenesi nasıl geçecek, ne yorum yapacak, oğlum büyüdü mü, heyecanlıyım baya..Senin de mi muayenen var.. herşeyden çok meraklıyım da...
bişey çıkar da sezaryen der mi acaba diye herşeyi düşünüyorum kafayı yiycem zaten her şey olacağına varır bu kadar kafa patlatmaya gerek yok ama iştee..
şu günü bir atlatsaydım.. :)
Yukardaki komşunun oğlu da kedi gibi ağlıyor. Sesi öyle yavrumun bağıramıyor bile 40 ı çıkmak üzeredir onun da daha gidemedim bile ev işlerinden bugünü de atlattık mı bitiyor evimin işi de benim işim de artık bekleriz ki bebiş gelsin..
Canım sen nasıl sabırlısın ya okurken deli oldum valla bana öyle bişey deseler kavga çıkartırımGene misafir geldi bugun de. Az 10 15 dakika oluyo gideli. Yani dogurdum doguracam insanlar dusuncesizlikte son nokta. Anam dogum olmadsn yoruldu mahvoldu kadin. Gelmeyen kalmadi. Bir de geldiler daha oturmadan, "ayyy bu karına doguracagin cocuk 5 kilo olmali, bu karından 2 3 kilo cocuk cikarsa bir de" neymis karnim cokkkk buyukmus bu ebata bu şeye doguracagim cocuk en az 5 kilo olmaliymis. Yüzün cok sismis bilmem neren cok sismis. Ya dogurdum doguracam gunlerim sayili, bu tarz muhabbetleri duymaktan sıkıldım artik.
Canım iyiki ağzının payını vermişsin kadına bak deli oldum orda olsam boğzına yapışırdım herhalde hamile bir insana böyle bişey nasıl söyler biz 9 ay ne çekiyoruz ya kıpırdamasa evhamlanıyoruz valla deli oluyorum böyle şeyleri duydukçaInsanları tatmin etmenin bir yolu yok en iyisi takılmamak, insan birşey demeyince de iyice kuruluyor o yüzden ben cevap veriyorum sonradan kendimi yerim yapmazsam. Bana bir akraba bozuntusu daha geçen hafta kiloda almamışsın karnın bile yok bu nasıl hamilelik senden ne doğacakta yaşayacak dedi. Bu beyinsizlikle sen yaşadıysan oda yaşar merak etme dedim milletin içinde 5 dk sonra kalktı gitti. Annem ayıp ettin diyo az bile yaptım haddini bilsin ben o çocuk yüzünden neler çekiyorum onu gömerim toprağa yaşar mı yaşamaz mı ordan yorum yapar dedim. Hiç gelemiyorum boş konuşmalara
Aynen canım, benimde 2 de muayenem var.. Kasılmalarım da fazla, seninki vaktini beklemez diyordu doktor, bakalım ne diyecek bugün? Yine çatı muayenesi nasıl geçecek, ne yorum yapacak, oğlum büyüdü mü, heyecanlıyım baya..
Çok şükür yine evin bitmesini bekledi senin paşa.. Hayırlı vakitte gelselerdi ve hayırlıca atlatsaydık bi
Valla miSize bir şey diyeyimmi ilk doğumda doğum yapacağım gece 6cm den 10 cm açılmaya kadar nst ye bağlıydım. Sancıdan saçımı başımı yoluyodum. Hemşireler gelip bakıyodu. Büyük bir sancın gözükmüyo diyolardı. Daha da deliriyodum. Tamam tamam biz sana inanıyoruz diyolardı numaradankısacası nst ye cok da güvenmemek lazım. Kendi hislerimiz, hissettiklerimiz daha doğru cıkıyo
Tekrar oldu mu canımKizlar belime küt küt inen bir agri mi diyim sanci mi diyim bir seyle uyandim cok fenayim 5 dakika boyunca kivrandim simdi durdu bu sanci mi acaba tekrar girecek mi diye bekliyorum
Canim eger tekrararsa doktoruna haber ver bence.Kizlar belime küt küt inen bir agri mi diyim sanci mi diyim bir seyle uyandim cok fenayim 5 dakika boyunca kivrandim simdi durdu bu sanci mi acaba tekrar girecek mi diye bekliyorum
Kizlar belime küt küt inen bir agri mi diyim sanci mi diyim bir seyle uyandim cok fenayim 5 dakika boyunca kivrandim simdi durdu bu sanci mi acaba tekrar girecek mi diye bekliyorum
Bilmiyorum cnm valla benimde oluyoduda dün baya coktu korkuttu beni bugün 2 de gidicem bakalım ne diycek ler .....senınde baya cokmus o zaman bi hayırlısıyla dogursaydikBenim de gunde 20 den fazla oluyor canim hatta gece bile cok oluyo bilmiyom sayısını. Ama her hafta kontrole gittigimde nst de kucuk sancilar cikiyor. Simdilik bi gelisme yok ama
Allah razı olsun ondan canim.Aynen kuzum yardim edenn yok dusunrn yok anca bos bos laf ediyorlarayagimi uzattim birsey yapmadim istesem de yapamiyorum agrilardan. Ama anneminki de can kiyamiyorum uzuluyorum. Kactir misafir agirliyor dogum olmadan yoruldu kadin
Canım gerçekten şu halde çok zorlandım yoksa taşınmaya alistm 4. Evim:) cuma günü kayinvalidem gelecek ama o zamana çok iş birakmicam gibi. Bi görsen ev çamaşır diyarı gibi hiç bitmiyo şu da yıkansın bu da yıkansın daha halıları da sermedim boş odam var temiz ama bugün süpür sil halıyı sercem oglusumun esyalariyla ilgilenicem artık burayı okuyunca bi telaş kapliyo beni erken gelirse diye :) Valla Allah hepimizin yardımcısı olsun dedim ki izne ayrılayim bacaklarımi uzatıp keyfime bakicam nerdeeeeee cok istemişim demkkı olmadı.. sağlıkla gelsin de minisler her sey olur giderBende hep yalnızdım, her işimi tek yaptım .. Ama 1 Mayıs haftası tamamladım artık.. Hoş kv ler geldiler, ortalık çöp oldu resmen.. Evi gördükçe stres oluyorum.. Güya yardıma geldiler.. Neyse.. :) seninde son zamanların ya yanına birileri gelse canım.. Doğumları okuyunca az kaldı, sıra her an bizde diyoruz malum.. Temiz odan var ise bebeğin kıyafetlerini yıkayıp, kurutabilirsin.. Çantaya yerleştirme işlemi uzun sürmüyor, kafanda belirleyince. .
ilk hamilelik bekletir canimKızlar bugün 38 de bitti artık 39 a girdim hala tık yok bizimki bekletecek buna emin oldum artık..
Yarın kontrol var doğum rutiniymiş kan falan vericem.. neyse bunlar bişey değil de yarın çatı muayenem var uyuyamıyorum tedirginim.. Hiç istemiyorum ya
Millet aramaya mesaj atmaya başladı şimdiden doğurdun mu, ne zaman doğurcan ayy ben nerden biliyim
Valla keyfi yerinde de biraz tombik..ilk hamilelik bekletir canim
beklemesi de en iyisi dert edilecek bisi degik keyfi yerindeyse gunune kadar beklesin minnos
Amin canim benim amin insaALLAHAllah razı olsun ondan canim.
senin yapmana kiyamaz napsin. cok sevindim bak annenin yaninda olmasina allah onu ve tüm onun gibi düsünceli anneleri baslarinizdan eksik etmesin kuzum
Ay ben yakinda doguracagim galiba. Sabah inanilmaz belime küt küt vuran sanci ile uyandim tam 5 dakika kivrandim eger bu sancinin 10da 1iyse ya da yalanci sanciysa gercegini tahmin bile edemiyorum. Suan tetikteyim bidaha olacak mi diyeBilmiyorum cnm valla benimde oluyoduda dün baya coktu korkuttu beni bugün 2 de gidicem bakalım ne diycek ler .....senınde baya cokmus o zaman bi hayırlısıyla dogursaydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?