- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.761
Benim 28. Haftada 2 cm açılmam vardı 38. Haftada doğurdum:)) çünkü çok sıkıldı rahim ben biliyordum açılmayacaktır fildir fildir gezdimAnaaam 3 cm açılmış mı bile,ay ne güzel ya :) Ben de heyecanlandım burda. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına
Neden açılmadı ki garipmisBenim 28. Haftada 2 cm açılmam vardı 38. Haftada doğurdum:)) çünkü çok sıkıldı rahim ben biliyordum açılmayacaktır fildir fildir gezdim
Kızlarr ben dr dan geldim. Önce ultrason oldum. Daha sonra dr hemşireye dönüp hastayı hazırlayın muayene yapıcam demez mi şok oldum. Asıl şok muayenedeymiş ama meğer. Dr demezmi 3 cm açılma var. Seninkinin eli kulağında diyeDedim peki ne olacak şimdi? Siz sezaryen diyodunuz hep. Açılman başlamış çatında müsait. Normali bekleyelim dedi. Akşama sabaha da gelebilir, 1 hafta da sürebilir hiç belli olmaz dedi. Sancın gelince gel dedi. Nst ye yolladı. Nst de de sancılar çıktı fakat dr a gösteremedik doğuma girmiş. Arayıp açıklama yapacak. Şimdi evdeyiz ama ben cok heyecanlıyım elim ayağım tutmuyo resmen. Tecrübeli olduğum halde bilinmezlik, korku, heyecan birbirine karıştı
Benim rahim sikiydi canım esnek değildiNeden açılmadı ki garipmis
Senin de mi acilmis, acaba benim de açıldı mı merak etmeye başladım :) Gerçi sezaryen olacak benim ilki de sezaryen olduğu için ama sancim gelse,açılma olsa öyle sezaryen olsun isterim. Bakalım yarın benim kontrolHadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin inş bende az önce geldim doktordan çatı muayenesi yaptı rahim ağzın açılmış bugün yarın gelicek normal doğuma uygunsun dedi kaç cm olduğunu söylemedi. Ama hiç sancım çıkmadı sancı bekliycem bende bakalım
Anladim canim normal doguma dönmesi iyi olmus ama yani uygunsa sartlar neden olmasin dimi:) ya bu saydığın kasilma sancilar hepsi oldu oluyor hatta farklilasiyorBlackbluee1 , fnd_50 kıZlar kan sulandırıcı kullanıyorum diye normal olmaz diyodu. Çatı muayenesi yapınca çatım geniş olduğunu görünce ve açılma olduğunu görünce beklemeye karar verdi. İğneyi bırak dedi. Zaten dr umu bende çözemedim ki size anlatayım 3 cm açılmaya belirti olarak, sancım yok fakat kasılmalarım var. Durmadan taş gibi kasılıyorum adeta. Kasıldığımda da belime bıçak saplanıyo gibi oluyo...
Selam ben yazamıyorum ama sizleri genelde okuyorum.bende kan sulandırıcı kullanıyorum cnm hemde Doğuma kadar hiç kesmiyoruz .normal Doğum benimkilerde.dogumda kanamayı durdurmak için dil altı bi hap veriyor döküntü olmuyor.Allahın izniyle bişi olmaz.rabbim bir avazda hepinizi hayırlarla kurtarsınBlackbluee1 , fnd_50 kıZlar kan sulandırıcı kullanıyorum diye normal olmaz diyodu. Çatı muayenesi yapınca çatım geniş olduğunu görünce ve açılma olduğunu görünce beklemeye karar verdi. İğneyi bırak dedi. Zaten dr umu bende çözemedim ki size anlatayım 3 cm açılmaya belirti olarak, sancım yok fakat kasılmalarım var. Durmadan taş gibi kasılıyorum adeta. Kasıldığımda da belime bıçak saplanıyo gibi oluyo...
Açılman olsada sancı olup gittiğinde direk sezaryene alırlar zaten. Korkma canım açılmadan.8 cm açılmayla sezaryene girenler var bak lolitaya. Ozamana kadar hissetmemen imkansız zaten.Anladim canim normal doguma dönmesi iyi olmus ama yani uygunsa sartlar neden olmasin dimi:) ya bu saydığın kasilma sancilar hepsi oldu oluyor hatta farklilasiyorbende de açılma olabilir o zaman
Canım hiç uzulme, burda bı çok arkadaş senin haftalarında doğum yaptı saglikla, inşallah senin de sağlıkla gelir bebeğin. Biraz daha beklese daha iyi ama gelmek istediği zaman da gelsin kuzucugun sağlıkla inşallahSabah maalesef nişanım geldi. Nişan ceviz büyüklüğünde yoğun ve hafif kahverengi bir mukus arkadaşlar. Dru aradım ve gelmemi söyledi . Zaten yarın kontrol vardı. Gittik ve dr hemen alalım dedi . Ben beklemek istedim. NSTye girince sancım en fazla 30'a çıktı ama sancıların başlamış dedi dr. Bu bebek en fazla 1 hafta bekler dedi. Suyum fazla olduğundan rahimde artık hiç yer kalmamış . 35+2yim daha. Bir de bebeğin sağ böbreğinde genişleme olabilir ama zamanla kaybolur dedi. Çocuk drna mutlaka söylersiniz dedi. Dra kalsa hemen alacaktı ama ven beklemek istedim. Dr biraz baskı yaptı alalım diye. Neyse git, zaten gece 3'te sancıyla gelip beni arayacaksın dedi. Nişan gelmeseydi sıkıntı değildi de... Çok mutsuzum.
Amin inşallah. Benim de ikinci doğumum olacak kısmetse. İlkide normal oldu iğne kullanarak. Dil altı hapı almamıştım ilk kez duydum..Selam ben yazamıyorum ama sizleri genelde okuyorum.bende kan sulandırıcı kullanıyorum cnm hemde Doğuma kadar hiç kesmiyoruz .normal Doğum benimkilerde.dogumda kanamayı durdurmak için dil altı bi hap veriyor döküntü olmuyor.Allahın izniyle bişi olmaz.rabbim bir avazda hepinizi hayırlarla kurtarsın
Senin de mi acilmis, acaba benim de açıldı mı merak etmeye başladım :) Gerçi sezaryen olacak benim ilki de sezaryen olduğu için ama sancim gelse,açılma olsa öyle sezaryen olsun isterim. Bakalım yarın benim kontrol
Biz de de ben rahatsız oluyorum diye nadir oluyor ayda bir anca o da eşimin ısrarıyla hiç zevkli değil benim açımdan ve acılı oluyor. Eşim aşırı dar olduğunu söylüyor. Bu son ay yasakladım zaten . Herhalde benimde bundan dolayı daralmışBenim rahim sikiydi canım esnek değildi
Dahada açılmadı zaten
Biz ilişkiyi hamile kalınca yasakliyoruz
Rahimde kendini sıkılıyor
Doğumdan sonra söylemesi ayıp
Aynı kız gibiydim o kadar zor olduğu ilk ilişki çünkü aylar geçmişti:))
En son hamile kaldığında ilişki yaşadık bundada dusun.bu bizim tercihiniz biz rahatsız oluyoruz
Myhsa , O Oedoed , beniim , Bigaripyolcu çok teşekkürler kızlar. Çok heyecanlı gerçekten bi ağlıyasım geliyo bi gülesim karmaşık duygular içindeyim ama korktuğum bi kesin. Dr um dan söz aldım. Doğum esnasında çok fazla bağarıp çağarıp yaygara yaparsam bana kızmayacak istediğin kadar bağar dedi
Benim de hiç sancim yok canim ama kasılmalar çok sık olmaya başladı,ben de yarın haber veririm açılmış mıyım :)Evet canım açılmış hiç sancım yok ama. İnşallah seninde istediğin gibi olur. Haftan gelmiş açılman da olmuştur bence
Sabah maalesef nişanım geldi. Nişan ceviz büyüklüğünde yoğun ve hafif kahverengi bir mukus arkadaşlar. Dru aradım ve gelmemi söyledi . Zaten yarın kontrol vardı. Gittik ve dr hemen alalım dedi . Ben beklemek istedim. NSTye girince sancım en fazla 30'a çıktı ama sancıların başlamış dedi dr. Bu bebek en fazla 1 hafta bekler dedi. Suyum fazla olduğundan rahimde artık hiç yer kalmamış . 35+2yim daha. Bir de bebeğin sağ böbreğinde genişleme olabilir ama zamanla kaybolur dedi. Çocuk drna mutlaka söylersiniz dedi. Dra kalsa hemen alacaktı ama ven beklemek istedim. Dr biraz baskı yaptı alalım diye. Neyse git, zaten gece 3'te sancıyla gelip beni arayacaksın dedi. Nişan gelmeseydi sıkıntı değildi de... Çok mutsuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?