- 26 Aralık 2015
- 12.510
- 20.751
- 398
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.701
Ne dusuncesizler yaa, madem doğurdu doğuracak kadına geliyorsunuz, bari moralini bozmayın. Az güzel şeyler söyleyin, bı yeriniz eksilmesi ya. 2 kilo da doğuran 5 kilo da dogsa sağlıklı olması en önemlisi. Niye bu kadar şekilci bu millet anlamıyorum. Valla gece gece sinirlendiriyorlar bizi de. Topluca doguruvericez şimdi :) Neyse yazdikca sakinlestim,sen de takma boşver. Ağzı olan konuşuyorGene misafir geldi bugun de. Az 10 15 dakika oluyo gideli. Yani dogurdum doguracam insanlar dusuncesizlikte son nokta. Anam dogum olmadsn yoruldu mahvoldu kadin. Gelmeyen kalmadi. Bir de geldiler daha oturmadan, "ayyy bu karına doguracagin cocuk 5 kilo olmali, bu karından 2 3 kilo cocuk cikarsa bir de" neymis karnim cokkkk buyukmus bu ebata bu şeye doguracagim cocuk en az 5 kilo olmaliymis. Yüzün cok sismis bilmem neren cok sismis. Ya dogurdum doguracam gunlerim sayili, bu tarz muhabbetleri duymaktan sıkıldım artik.
Aynen canim valla burda sizlerle de konusmasam iyice icime dusecem ya. Karnim cok buyukmus bunu diyip duruyolar. Ya herkeisn karni bir olmuyo ki. Kiminin ic karni dar oluyo hemen disina cikiyo kiminin ic karni genis oluyo hamile olduğu belli olmuyo. Ama bunu anlamiyo insanlar. Aynen tepem atti sinirlendim gene gece geceNe dusuncesizler yaa, madem doğurdu doğuracak kadına geliyorsunuz, bari moralini bozmayın. Az güzel şeyler söyleyin, bı yeriniz eksilmesi ya. 2 kilo da doğuran 5 kilo da dogsa sağlıklı olması en önemlisi. Niye bu kadar şekilci bu millet anlamıyorum. Valla gece gece sinirlendiriyorlar bizi de. Topluca doguruvericez şimdi :) Neyse yazdikca sakinlestim,sen de takma boşver. Ağzı olan konuşuyor
Gene misafir geldi bugun de. Az 10 15 dakika oluyo gideli. Yani dogurdum doguracam insanlar dusuncesizlikte son nokta. Anam dogum olmadsn yoruldu mahvoldu kadin. Gelmeyen kalmadi. Bir de geldiler daha oturmadan, "ayyy bu karına doguracagin cocuk 5 kilo olmali, bu karından 2 3 kilo cocuk cikarsa bir de" neymis karnim cokkkk buyukmus bu ebata bu şeye doguracagim cocuk en az 5 kilo olmaliymis. Yüzün cok sismis bilmem neren cok sismis. Ya dogurdum doguracam gunlerim sayili, bu tarz muhabbetleri duymaktan sıkıldım artik.
akada bilir akmayada bilir süt degildir o arkadaslarin kide balim ilk süt sari sıvı sekildedir merak etme bebis dogdugu an allah tarafindan geliyor hemen bide gohus uclariyla oynamak erken dogumu tetikliyo hamilelikte. hemsire olyo basinda ilk emzirme aninda bir sıkıyo geliyo o yaptigi zaman
Ne zaman cikicagi belli mi peki Rabbim sofa verisn insallah❤Iyi cnim kuvezde iste;( gunde 2 kere goruyoruz iyi geliyor
Ne zaman cikicagi belli mi peki Rabbim sofa verisn insallah❤
Benim bi daha olmadı belki böyle olması normaldirErken doğum yapanlari okuyunca panik ve heyecan yapıyorum.xra221 kasılma bende de var ama düzenli değil, karnım tas kesiliyor bir anda sonra geçiyor arkasından bebek genelde hareket ediyor. Bugün tam 34 olduk. 3 hafta daha dayanabilsem en azından çok küçük daha cok korkuyorum. Bir yandanda kendimi suçluyorum. Acaba işi bırakıp iznemi ayrılmalıyım karar veremiyorum
Ne bölümü okuyodun canımBen o şekilde geçiyorum sınavlardan. İlk dönemden hiç kaldığım ders yok.
Ağlama canım ne güzel kavuştun. Büyük bi sıkıntısı da yokmuş çok şükür yakinda tamamen kavuşursunuz inşallah üzülmeIns 2gune cikar cnmhic iyi degilim gozumde yas kalmadi
Saol kuzum cok tsk ederim.belli degil cnm.solunumu duzelsin cikacak kuzum Allahin izniyle ins
Yok canım ağrı yoktuağrı da varsa o zaman kasılma oluyor ve tehlikeli olabilir
Ne bölümü okuyodun canım
Ağlama canım ne güzel kavuştun. Büyük bi sıkıntısı da yokmuş çok şükür yakinda tamamen kavuşursunuz inşallah üzülme
Benim ilk defa oldu canım normalmiş uzun sürdü birazİnşallah göreceksin canım.. İnşallah eşinle istediğin gezmeyi de yaparsın..
İşte benim bir sorunum da bu.. Eşim yok.. Anneminde evde baktığı 4 erkek var.. Biri lise sınavına girecek 2 haziranda.. Üstelik ramazan.. Bu yüzden kayınvalideme dedik gel diye, o da kp ve görümcem ile geldi.. Kp de hastaneye gelir, tek stresim o şuan.. Rabbim eşimin doğumda yanımda olmasını nasip etsin inşallah.. O olsa, başka kimseyi istemem zaten..
Hiç korkma canım.. Sen ilk defa mı yaşıyorsun? Ben 16. Haftadan beri yaşıyorum.. Hatta ne güzel toplanıyor diyordum meğer kasılma imiş.. Hele şu sıra Gün içerisinde kaç kez kasılıyor sayamıyorum.. Kasıldığı an ağrım oluyor.. Ama çok şükür bu haftalara kadar geldim.. Zaten son ayda doğuma hazırlık için bu yalancı kasılmaların olması çok normalmiş, biliyorsun.. İnşallah vaktinde gelir yavrularımız ..
Kızlar bugün 38 de bitti artık 39 a girdim hala tık yok bizimki bekletecek buna emin oldum artık..
Yarın kontrol var doğum rutiniymiş kan falan vericem.. neyse bunlar bişey değil de yarın çatı muayenem var uyuyamıyorum tedirginim.. Hiç istemiyorum ya
Inşallah kasmam ama nasıl becericem bilmiyorumKendini kasma cnim.banada yapildi hemde 4kerenormal dogum yapicam diye
Benim damarlar belli olmuyo ama göğsüm sertleşiyor ve ağrı yapıyo inşallah doğumdada böyle hemen sütümüz gelirbenim geliyor bazen çok az ve göğüs üzerindeki damarlar çok fena yeşil yeşil dışarıdan görünüyor
Aynen kuzum yardim edenn yok dusunrn yok anca bos bos laf ediyorlarböylelerini sihirli degnek olsa yok etmek istiyorum
bitmiyolar bitmiycekler dogumunu yap bu sefer de soyle yap bole yap bebege soyle bak soyle emzir
ben kurtuldum dogum olmadan herkesten hic kimseyle diyalogum yok uzatiyorum bacagimi dinleniyorum artik yardim eden yok dusunen yok bi isin war mi bi derdin warmi agrin sancin warmi diyen yok baska herseye dilleri warrr
sen hicccc takma kuzum dogumuna surda bisey kalmamis gül he hı de geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?