2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gene misafir geldi bugun de. Az 10 15 dakika oluyo gideli. Yani dogurdum doguracam insanlar dusuncesizlikte son nokta. Anam dogum olmadsn yoruldu mahvoldu kadin. Gelmeyen kalmadi. Bir de geldiler daha oturmadan, "ayyy bu karına doguracagin cocuk 5 kilo olmali, bu karından 2 3 kilo cocuk cikarsa bir de" neymis karnim cokkkk buyukmus bu ebata bu şeye doguracagim cocuk en az 5 kilo olmaliymis. Yüzün cok sismis bilmem neren cok sismis. Ya dogurdum doguracam gunlerim sayili, bu tarz muhabbetleri duymaktan sıkıldım artik.

Ne dusuncesizler yaa, madem doğurdu doğuracak kadına geliyorsunuz, bari moralini bozmayın. Az güzel şeyler söyleyin, bı yeriniz eksilmesi ya. 2 kilo da doğuran 5 kilo da dogsa sağlıklı olması en önemlisi. Niye bu kadar şekilci bu millet anlamıyorum. Valla gece gece sinirlendiriyorlar bizi de. Topluca doguruvericez şimdi :) Neyse yazdikca sakinlestim,sen de takma boşver. Ağzı olan konuşuyor

Aynen canim valla burda sizlerle de konusmasam iyice icime dusecem ya. Karnim cok buyukmus bunu diyip duruyolar. Ya herkeisn karni bir olmuyo ki. Kiminin ic karni dar oluyo hemen disina cikiyo kiminin ic karni genis oluyo hamile olduğu belli olmuyo. Ama bunu anlamiyo insanlar. Aynen tepem atti sinirlendim gene gece gece

böylelerini sihirli degnek olsa yok etmek istiyorum
bitmiyolar bitmiycekler dogumunu yap bu sefer de soyle yap bole yap bebege soyle bak soyle emzir
ben kurtuldum dogum olmadan herkesten hic kimseyle diyalogum yok uzatiyorum bacagimi dinleniyorum artik yardim eden yok dusunen yok bi isin war mi bi derdin warmi agrin sancin warmi diyen yok baska herseye dilleri warrr
sen hicccc takma kuzum dogumuna surda bisey kalmamis gül he hı de geç

kızlar bu aksam bir agri var bende sizdede oluyomu kalçamin üst bölümü bel oyumu war ya çok sızlıyo bicak gibi kesiyolar sanki

Evet cnm bn pek ugrasmiyorm goguslerimle.Erkn dogumu tetikliyormuz.Sagol bilgin icin :))

Benim bi daha olmadı belki böyle olması normaldir

Kızlar bugün 38 de bitti artık 39 a girdim hala tık yok bizimki bekletecek buna emin oldum artık..
Yarın kontrol var doğum rutiniymiş kan falan vericem.. neyse bunlar bişey değil de yarın çatı muayenem var uyuyamıyorum tedirginim.. Hiç istemiyorum ya
Millet aramaya mesaj atmaya başladı şimdiden doğurdun mu, ne zaman doğurcan ayy ben nerden biliyim

Benim ilk defa oldu canım normalmiş uzun sürdü biraz

Kendini kasma cnim.banada yapildi hemde 4kere normal dogum yapicam diye

Aynen kuzum yardim edenn yok dusunrn yok anca bos bos laf ediyorlar ayagimi uzattim birsey yapmadim istesem de yapamiyorum agrilardan. Ama anneminki de can kiyamiyorum uzuluyorum. Kactir misafir agirliyor dogum olmadan yoruldu kadin

Kızlar masallah haziran bebisleri erken çıkmış doğuran doğurana:) Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepinize kıslar darısı bizlere olsun insallah kolaycacik doğumlar diliyorum hepimize bu mübarek ramazan günü.. Bende öyle telasliyim kı ev taşıdım kimsemiz yok ah uzakligin gözü kör olsun eşimle yerlesmeye çalışıyoruz oda ise gittiği için bende bişey yapamıyorum öylece yavaş yavaş yapıyoz ama oda bitti bende.. sandalye tepelerindeydim bugün. Diyorum oglusum daha dogmadiysan bundan sonrası Allah kerim:))) bazen çok ayakta kalınca alta baskı oluyo karnım kasiliyor kizlar dinleniyorum hemen ama insan tedirgin oluyo daha çantamız falan hiçbişey hazır değil.. kafayı yicem bitmiyo bu islerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…