2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
şöyle söyleyeyim kuzum
ilk oglumdan yola cikarak soluyorum
agrim wardi nst de ama açılma yoktu bazilarindada agri olmadan acilma olabiliyor hic birsey yokken su gelebiliyor. gebelikte hersey olabilir sadece kendimizi takip etmemiz lazim hele son zamanlarda senle aramizda fazla birsey yok bendede ewde agri war nst de cikmiyo bisey

Senin de boyle gun boyu devam ediyor muydu canim? Ay insallah zamanini bekler cok korkuyorum. Acilma var mi diye de bakilmadi o yuzden de tedirgin oldum ben. Hayirlisiyla 37 yi gorsem.
Canim benim 33. Haftadan beri hergun oluyo hem de cok fazla. Ama iste duzenli degil. Duzenliden kastım 5 dakkada bir olur misal oyle degil. Gun icinde geceli gunduzlu cok fazla oluyo hala tabi giderek de artıyor. Benim son gunlerim yakinda duzenli de olur ve dogum gelirben daha inanamasam da yakin

Canim sut mu akiyo sizin ki bnim iki ay once falan sari sivi akiyordu.O da durmus akmiyor
akada bilir akmayada bilir süt degildir o arkadaslarin kide balim ilk süt sari sıvı sekildedir merak etme bebis dogdugu an allah tarafindan geliyor hemen bide gohus uclariyla oynamak erken dogumu tetikliyo hamilelikte. hemsire olyo basinda ilk emzirme aninda bir sıkıyo geliyo o yaptigi zaman

O zaman Allaha emanetiz canim.. insallah son haftalari da goruruz. Agri varken nst.de cikmamasi yalanci sanci oldugu anlamina mi geliyor acaba. Doktorum hicbir aciklama yapmadi agrimla ilgili. Supheli her agrida gel nst bakalim dedi o kadar.

O zaman Allaha emanetiz canim.. insallah son haftalari da goruruz. Agri varken nst.de cikmamasi yalanci sanci oldugu anlamina mi geliyor acaba. Doktorum hicbir aciklama yapmadi agrimla ilgili. Supheli her agrida gel nst bakalim dedi o kadar.
benim 3 haftam kaldi kalmadi canim.
sezeryan olcam icin. önemli bi sanci degildir sadece önlem amaçlı demistir doktorun onemli birsey olsaydi uyarirdi. sen icini ferah tut insallah zamanli gelir tosbişlerimiz ben bugunlere geldik hala sasiriyorum ne ara buyuttuk doguma 3 ay war diyordum daha simdi hafta diyorummm

Bugun doktorum da sıklıgını sordu agrinin bisey diyemedim :) yani 10 dk.da bir falan degil sadece agri hissediyorum uzun sureli dedim. Tamam o iyi dedi. Senin artik risk kalmamis canim gelse de sıkıntı degil hoşgelir minnoş :) senin sezeryan olacakti degil mi 1 haziran?

Evet canim duzenli olmadikca sikinti etme rahat ol :) evet benim sezeryan 1 hazirana tarih vermisti normalde. Ama doktor cuma gunu kontrole gittigimde 1 hazirani bekleyeceğini sanmıyorum dedi sancilarin sıklaşırsa gel hic cekme sanciyi dedi. Ben de tetikteyim.

Geçmiş olsun canim rabbim acil şifalar versin sanada kuzucuğa da Allah anneli babalı büyütsün ömrü uzun olsun inşallah

Kasilmadan bahşedilmiş kızlar bugün benimde çok kasilmam var sabahtan beri karnım taş gibi oluyor ilk defa bu kadar çok oluyor 20 yi geçti herhalde yarın gidip bi nst ye giricem insallah sıkıntı yoktur korkuttu benide bugün çünkü

Size bir şey diyeyimmi ilk doğumda doğum yapacağım gece 6cm den 10 cm açılmaya kadar nst ye bağlıydım. Sancıdan saçımı başımı yoluyodum. Hemşireler gelip bakıyodu. Büyük bir sancın gözükmüyo diyolardı. Daha da deliriyodum. Tamam tamam biz sana inanıyoruz diyolardı numaradan kısacası nst ye cok da güvenmemek lazım. Kendi hislerimiz, hissettiklerimiz daha doğru cıkıyo

Benim de gunde 20 den fazla oluyor canim hatta gece bile cok oluyo bilmiyom sayısını. Ama her hafta kontrole gittigimde nst de kucuk sancilar cikiyor. Simdilik bi gelisme yok ama

Benim de gunde 20 den fazla oluyor canim hatta gece bile cok oluyo bilmiyom sayısını. Ama her hafta kontrole gittigimde nst de kucuk sancilar cikiyor. Simdilik bi gelisme yok ama
Ben de bu gece iki saat sancı çektim bebek çok hareketliydi bi de kasık ağrısı karnım taş gibi tamam dedim inmeye karar verdi azaldı ama hala var yalancı sancıdır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…