- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.681
protein kaçağını diyabeti ve bebeğin gelişimini kontrol etmek için. teşekkür ederim canımgeçmiş olsunne için bekletiyorlar seni? doğum mu bekleniyor anlayamadım
şöyle söyleyeyim kuzumKizlar bisey sorcam. Ben kasik ve belindeki agrilar nedeniyle gittim bugun ama nst.de en yuksek sancim 20-25 cikti.. bu iyi birsey ama bu saat oldu hala adet agrisi benzeri agrilarim devam ediyor.. doktorum acilma var mi diye alttan muayene etmedi benim kafama bu takildi.. acilma olmasi icin illaki nst.de sanci cikmasi mi gerekir yoksa bu tarz agrilar kendi basina acilmaya sebep olabilir mi?
Canim benim 33. Haftadan beri hergun oluyo hem de cok fazla. Ama iste duzenli degil. Duzenliden kastım 5 dakkada bir olur misal oyle degil. Gun icinde geceli gunduzlu cok fazla oluyo hala tabi giderek de artıyor. Benim son gunlerim yakinda duzenli de olur ve dogum gelirSenin de boyle gun boyu devam ediyor muydu canim? Ay insallah zamanini bekler cok korkuyorum. Acilma var mi diye de bakilmadi o yuzden de tedirgin oldum ben. Hayirlisiyla 37 yi gorsem.
akada bilir akmayada bilir süt degildir o arkadaslarin kide balim ilk süt sari sıvı sekildedir merak etme bebis dogdugu an allah tarafindan geliyor hemen bide gohus uclariyla oynamak erken dogumu tetikliyo hamilelikte. hemsire olyo basinda ilk emzirme aninda bir sıkıyo geliyo o yaptigi zamanCanim sut mu akiyo sizin ki bnim iki ay once falan sari sivi akiyordu.O da durmus akmiyor
O zaman Allaha emanetiz canim.. insallah son haftalari da goruruz. Agri varken nst.de cikmamasi yalanci sanci oldugu anlamina mi geliyor acaba. Doktorum hicbir aciklama yapmadi agrimla ilgili. Supheli her agrida gel nst bakalim dedi o kadar.şöyle söyleyeyim kuzum
ilk oglumdan yola cikarak soluyorum
agrim wardi nst de ama açılma yoktu bazilarindada agri olmadan acilma olabiliyor hic birsey yokken su gelebiliyor. gebelikte hersey olabilir sadece kendimizi takip etmemiz lazim hele son zamanlarda senle aramizda fazla birsey yok bendede ewde agri war nst de cikmiyo bisey
benim 3 haftam kaldi kalmadi canim.O zaman Allaha emanetiz canim.. insallah son haftalari da goruruz. Agri varken nst.de cikmamasi yalanci sanci oldugu anlamina mi geliyor acaba. Doktorum hicbir aciklama yapmadi agrimla ilgili. Supheli her agrida gel nst bakalim dedi o kadar.
Bugun doktorum da sıklıgını sordu agrinin bisey diyemedim :) yani 10 dk.da bir falan degil sadece agri hissediyorum uzun sureli dedim. Tamam o iyi dedi. Senin artik risk kalmamis canim gelse de sıkıntı degil hoşgelir minnoş :) senin sezeryan olacakti degil mi 1 haziran?Canim benim 33. Haftadan beri hergun oluyo hem de cok fazla. Ama iste duzenli degil. Duzenliden kastım 5 dakkada bir olur misal oyle degil. Gun icinde geceli gunduzlu cok fazla oluyo hala tabi giderek de artıyor. Benim son gunlerim yakinda duzenli de olur ve dogum gelirben daha inanamasam da yakin
Tahin li şeyler ve dereotu bol bol ye birde bol su iç . Uykunu al sütun artar inşallahKizlar süt yapici yiyecek icecek gidalar neler soleyin bana..
Evet canim duzenli olmadikca sikinti etme rahat ol :) evet benim sezeryan 1 hazirana tarih vermisti normalde. Ama doktor cuma gunu kontrole gittigimde 1 hazirani bekleyeceğini sanmıyorum dediBugun doktorum da sıklıgını sordu agrinin bisey diyemedim :) yani 10 dk.da bir falan degil sadece agri hissediyorum uzun sureli dedim. Tamam o iyi dedi. Senin artik risk kalmamis canim gelse de sıkıntı degil hoşgelir minnoş :) senin sezeryan olacakti degil mi 1 haziran?
Geçmiş olsun canim rabbim acil şifalar versin sanada kuzucuğa da Allah anneli babalı büyütsün ömrü uzun olsun inşallahMerhaba kızlar nasilsiniz sizde ne var ne yok biz doğduk ayın 15.de iki gün hafif hafif adet sancisiyla doğum başlamış hiç bir şeyi ihmal etmeyin benim kuzum 35 haftalık 2900 gram doğdu sarilik olduk yarın kontrolümuz var spinal sezeryan oldum hafif baş ağrısı ve bel ağrısı cekiyorum
Evet diyetisyenim dedi canımDr mu dedi halk ekmeğin tam bugdayını kullan diye? Öyleyse cok sevindim çünkü bizde o ekmeği alıyoruz her zaman. Beyaz ekmek nadir girer eve
Ebebekten aldım cnm cola kutusu gibi bi emzirme içeceğ ı peki ovduler aldim bendePromalt ne cnm
Geçmiş olsun agdayi çok sıkıntı ediyorsan bir jilet temin et hastane tuvaletinde temizle vücudunu da ıslak bezle sil inşallah sağ salim gelsin kuzucuk.aha kasılma!
Size bir şey diyeyimmi ilk doğumda doğum yapacağım gece 6cm den 10 cm açılmaya kadar nst ye bağlıydım. Sancıdan saçımı başımı yoluyodum. Hemşireler gelip bakıyodu. Büyük bir sancın gözükmüyo diyolardı. Daha da deliriyodum. Tamam tamam biz sana inanıyoruz diyolardı numaradanO zaman Allaha emanetiz canim.. insallah son haftalari da goruruz. Agri varken nst.de cikmamasi yalanci sanci oldugu anlamina mi geliyor acaba. Doktorum hicbir aciklama yapmadi agrimla ilgili. Supheli her agrida gel nst bakalim dedi o kadar.
Benim de gunde 20 den fazla oluyor canim hatta gece bile cok oluyo bilmiyom sayısını. Ama her hafta kontrole gittigimde nst de kucuk sancilar cikiyor. Simdilik bi gelisme yok amaKasilmadan bahşedilmiş kızlar bugün benimde çok kasilmam var sabahtan beri karnım taş gibi oluyor ilk defa bu kadar çok oluyor 20 yi geçti herhalde yarın gidip bi nst ye giricem insallah sıkıntı yoktur korkuttu benide bugün çünkü
Eğer doğum kanalına girmişse açılma yapar canım zaten o da ya kanamayla ya da Nst de sanciyla ortaya cikar .
Ben de bu gece iki saat sancı çektim bebek çok hareketliydi bi de kasık ağrısı karnım taş gibi tamam dedim inmeye karar verdi azaldı ama hala var yalancı sancıdır inşallahBenim de gunde 20 den fazla oluyor canim hatta gece bile cok oluyo bilmiyom sayısını. Ama her hafta kontrole gittigimde nst de kucuk sancilar cikiyor. Simdilik bi gelisme yok ama
Evet canmm su sutu artiyor.
Canimlolita555 yesil sogan hurma ceviz incirde sutu arttiriyor.Bol sultu gunler Bebisnin durmu nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?